182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát nem szabad csalni tudod? Mert ez benne van Briattorés csapatokban, ezért szívott annyi diszkvalifikálással Schumacher is annó, de még így is ment neki...
Ti meg olcsón megúsztátotok és megint az lesz mint tavaly volt... Alonso lesz a VB Schumacher meg az emberek által elismert győztes. -
dav1d #42639 hát persze mint ahogy az ellensúlyos lengéscsillapíto betiltása is az volt mert attól könyebb lett akocsija meg egyáltalán az is szerencse h Alonsonak hívják mert az ilyen nevű egyéneket semmi tehetség nélkül veszik fel az f1be meg az is szerencse hogy Ralf nem akrja a a bátyó mega Toyota sikerét ezért állt félre.ezt is most nem magyarázzátok meg 
-
Arról nem is beszélve,az sem kisszerencse, hogy Massa beregadt Heidfeld mögé, 1 hajszálnyival hamarabb tud kijönni, nem fogja le és Alonsonak eslye sincs a boxban lenyomni. -
3. helyről esett ki.... És ő 1 futamon belül kapta a szopatást pl. Schumachert külön Monacoban megszopatták és külön a motor hiba... ALonso mindenképp hátrányban volt már akkor is. -
edeleny #42636 Ha nekem valaki el magyarázná,hogy miért is volt szerencsés Alonso mikor ki esett Olaszországban?
A tavalyi év talán szerencsés volt a Spanyol számára,de az idén HA bajnok lesz azért nagyon meg dolgozott. -
mondom IDEI egyenlege...
figy, én is útálom :D -
Persze, De Alonso elfogja hinni, ha megneyri a VB-t, hogy tényleg jobb Michaelnél... És ezt úgy fogja hangoztatni mint ahogy a lecsalózta... -
Kiegyenlített?????Alonso a világ legnagyobb mákere és ezt idén is bizonyította rendesen!!! -
NEM... -
hiszen itt 10 pontrol van szo az utolso futam elott.
Mondjuk inkább 12 pont, mert Alonso is 2-vel többet kapott így. De teljesen mindegy, minek számolgatsz? Ez van sajnos, kész. Idén oda-vissza adogatták egymásnak a balszerencsét -
hagyjad már, az idei egyenlege kiegyenlített. Igaz, hogy tavalyi év miatt még mindig inkább mázlista :)) -
endiboy #42629 aaaaaaaaaa......ilyen nincs
-
ki lett az elso 5 helyezet? -
igazad van ingyen van az egész számára... rohejes... -
-
valaszthatta volna a gumicseret s akkor 4. helyen tuti beér. Ott szerencséje volt hogy kizartak kubicat, s emiatt igy is szerzett 1 pontot. -
gondolom az olasz nagydijas kieses is Alonso szerencseje volt. Schumi meg Melbourneben a falhoz vagta az autot, nem muszaki hiba volt, urambocsá. -
miert volt szerencseje hogy kiesett a magyar nagydijon?:OOOO Nórmális vagy?:D -
alonso win, sumi out......................
-
Uhh..ha nemírtad volna kicsoda..komolyan nemiamertemvolna fel.LOL
És ha nem McLarenes sapka lenne rajta,még tippelni semtudnék.
-
Na most akkormi lett a vége? Mert totál lemaradtam! :D -
teljesen mindegy volt, ha végig ment volna azzal se ért volna többet, mert Hakkinen nyerte a futamot és még volt négy pont fórja is. ez volt MSnek talán a legnagyobb balszerencséje, amin el is ment a vb cime. -
Monoton #42618 ... és ha ....... -
Pontosan, hiszen Alonso a Hungaroringen vesztett volna 2 pontot, ha nem esik ki es a cipesz a 2. helyen beer.
Amikor Alonso kiesett az Olasz nagydijon vesztett 6 pontot, mivel a 3. helyrol esett ki.
Ennek a ketto kiesesnek az erteke nincs a mostanihoz meg megkozelito merteku se, hiszen itt 10 pontrol van szo az utolso futam elott.
Raadasul emelett a cipesz kiesett Ausztraliaban is, a Torok nagydijon is elvesztegettek minimum 6 pontot.
Realisan kb most kellene max dontetlennek lennie a ket pilota kozotti kulonbsegnek, nem pedig 10 pontnak.
Es ezek nem szimplan , es ha feltetelezesek, hanem a kesz tenyek.
Oriasi szerencseje van Alonsonak, hiszen minden az o kezere jatszik, amikor a Hungaroringen kiesett, akkor is szerencseje volt.
Torok nagydijon se volt sehol, aztan safetycar bejott, ezzel a Ferrarit megfosztottak egy kettos gyozelemtol. -
Ricco87 #42616 joh én tisztába vok vele csak mondtam h valszeg ezt reagálná...nagyon hiányoznak most a hungaroringen hagyott pontok no meg a monte-carlo is szép lehetett volna...plusz melbourneben is...sima lehetett volna a vb ha...de ez már történelem... -
jefferson83 #42615 Azt én is akartam írni, hogy a fair play fogalmával nincs teljesen tisztában. Az elfüstöléseknek vajmi kevés köze van hozzá. -
Mi is tortent ott a cipesszel, kapott egy pontot 8 helyett?
Meg az is Alonso makja volt, ha mar kiesett nem pedig forditva.
-
pl mint 1998 Japán.... -
Ettől a szar futamtól eltekintve a Ferrari bírja a gyűrődést, nem kell kímélni....
Kitaposhatja majd a belét, a motor bírni fogja. -
Schumacher burokban szuletett, mar ideje volt hogy az elet 1 kis igazsagot tegyen ;-) (amugy Alonsot sem csipem, szal ne mazert mondtam) -
fb2 #42610 Sajnos nem lessz ez a fustoles ritka, a 2007 es szezontol kezdve. Ne felejts el, hogy Raikiki fog vezetni, es ha ugy kimeli a motort mint a McLaren nel, akkor Ferrari 'will go up in smoke'.... Sajnos.
Az is jo lenne, ha Kimmi a VODKA hellyett edzene egy kicsit, mert ugy nez ki mint egy nascar versenyzo mar...
-
Ricco87 #42609 plusz benyögné h hiába esett ott ki schumi szerzett pontot... -
Ricco87 #42608 erre azt irná h alonso hungaroring:D -
LOL azt mondja istencsaszar 1:1
Szerinte az Ausztral futamon is kiesett Alonso, ahogy Schumacher es igy fair. :P
Ez a gyerek egy kesz kabare.
Alonsonak meg nagyobb makja van mint masnak a foldkereken. -
De Whhááá a Ferrari hosszú éveken át gyárt meghibásodás nélküli motorkat és erre pont most kell tönkremennie, nem Monacoban vagy akárhol.... Elég ilyesztő látni 1 Ferrarit füstölni mert nagyon ritka. -
Monoton #42605 a forma 1 csapatsport és nem csak a pilotákról szól
és ahogy te mondtad A mclaren nem tud egy jó autót építeni 5 éve -
Nem így kellett volna eldőlnie a vb-címnek,de hát ez technikai sport,és a mielromolhat,az sajna el is romlik,még a Ferrarinál is
.Év elején senki nem gondolta,ilyen kiélezett lesz a csata.
-
Hidd el tudom.... Tavaly sem az zavart annyira, hogy nem Schumi a VB, mert van ilyen 5x egymás után az volt, 1x vége kell lennie, de hogy a máker Alonso lett csóri Kimit pedig végigszívta a mezőnyt, na ez már idegesített. -
Monoton #42602 ezt miből vonod le -
Ricco87 #42601 sztem simán lottozhatna amekkora máker...