• edeleny
    Egy dologért várom nagyon a jövő évet,az ilyen hozzászolások egyre ritkábbak lesznek.
    Az egyesek szerinti "Isten" már csak emlék lesz,az ujjak,meg hála az előbb említett örökkévalónak,még nem érdemelték ki ezt a címet.

Értem én,Alonso szerencsés,szerencsés,mert Pl. kiesett a Hungarogingen,a német meg szerencsétlen,mert ugyan ott csak 1 pontot szerzett.
    Szintén szerencsés Alonso,mert kiesett Olaszországban,és szegény szerencsétlen Sumi meg kiesett Japánban.
    (nem vicc ezt pár napja így próbálták itt el adni nekem)
    Gondolom a Szerencsének semmi köze ahoz,hogy Sumi Kanadában nem 5. lett,hanem 2.,és szintén nem szerencsés a Német,hogy Monacóban aki kiesett, az mindenki előle esett ki.Nem is beszélve mind a két futamon az SC. szerepéröl.

Nem hiszem,hogy bármelyik pilota szerencsésebb lenne a másiknál,egyformán álltak a fényben,és az árnyékben.

Kimi,és tavaly.
    Egyrészt tényleg olyan mintha Sato-hoz hasonloan,nem készitettek volna elég jo motort a Finn jobb lábához,vagy Kimi karrierje kisértetiesen hasonlit egy bizonyos Brit uriember nevezetesen N.Mansell karrierjéhez,aki szintén nem állt tulzott barátságben a szerencsemalacokkal.
    (érdekes,a Williamsban sok pech miatt csak a VB cim köelébe került,majd a Ferrari következett,és végül 34 futamgyözelem után VB cim a Williamsal 92'-ben)
    Mindenesetre jövőre ki derül mennyit is bír majd a Ferrari moci.

Megértem azokat akik azt mondják,hogy a sok motorbütetés miatt nem lett Kimi bajnok tavaly,és e miatt szerencsés a Spanyol.
    Ök csak azon gondolkozzanak el,mi lett volna,ha a motorhibák nem a futam elött,hanem a futam közben jönnek elő!