FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nem védem Zsoltot, mert pl. Brunit megverhetné mindig, de azért nem csak az õ nyakába varrom a szereplését, mert egy az egyben nem az õ hibája, hogy szar a kocsi. Ebben benne van sok tényezõ!
Az, hogy a F3000-ben milyen volt, azt hagyjuk. 1998-ban Villeneuve benne ült a tavalyi világbajnok autóban, és versenyt sem tudott nyerni. Nem azért, mert szar volt, hanem mert rossz volt az autó. vagy Piquet 1988ban. Beleült abba a Lotusba, amivel Senna nyert pár futamot, erre õ a gyõzelem közelébe sem került. És tudnék még pár ilyen példát. Mivel ez technikai sport, így a technika eléggé számít. Tény, hoy Zsolt nem a leggyorsabb pilóta, de versenyen semmi gond vele ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hát Zsoltinál lehet, hogy az akarat megvan de nem nagyon látszik. Egyszer végre megverte Brunit az idõmérõn (hibázott is egy hatalmasat épphogy csak meglett) aztán rajtnál az elsõ kanyar után megint rávert a Safety Car ez azért gáz. Ennyire nem szar a Minardi.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
(persze, mint McL. rajongónak jól esne egy kerti WMM kiegészítõ:D)
http://gaborszantai.co.uk/
Az arany csapat lehet, hogy über banda volt a fociban, de még a magyar vállogatott is szétfutná õket, és vsz alaposan elverné!
Kesjár csabát én nem szidtam volna,mert szvsz messze nagyobb tehetség volt,mint most Zsófi.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
egy elég szutyok(tények helyett feltevések) cikk egy megmagyarázni szeretõ embertõl.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Nem kell félreérteni, én örülök, hogy magyar ember is ül F1-es autóban, de miért pont Zsófi??? (költõi kérdés)
És ha beülne a Bar vagy a Renault autójába, akkos szvsz vagy szintén az utolsó volna, vagy 2 futam után halálra törné magát. :(((
1993, Silverstone - Ayrton Aenna, Michael Schumacher, Alan Prost - szimpla pozícióharc. ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Nézd csak!
Blikk, 2004-05-26
Monte-Carlo - A Forma-1-es Williams-BMW-csapat megtiltotta pilótáinak, hogy kedveseik a helyszínen izgulják végig a világbajnoki sorozat futamait, ugyanis a csapatvezetõk szerint a versenyzõik nem a munkájukra, hanem a feleségükkel töltött intim órákra koncentrálnak. Ralf Schumachert és Juan Pablo Montoyát azonban hidegen hagyta a regula, s mindketten szerelmükkel mutatkoznak a boxutcákban.
Frank Williams csapatfõnök és Patrick Head, a tegnaptól új munkakörben dolgozó egykori technikai igazgató megelégelte, hogy a szezon elején az esélyesek közé sorolt Williams-BMW csak szenved idén, ezért néhány hete megtiltotta versenyzõinek a nagydíjhétvégi pásztorórákat.
- Itt az ideje, hogy kizárólag a vezetésre koncentráljanak! Úgy nem lehet eredményes munkát
végezni, ha állandóan rajtuk csüng a feleségük, este pedig nem pihenéssel töltik az idejüket - mondta mérgesen Patrick Head, akinek dörgedelmes szavai szemmel láthatóan cseppet sem ijesztették meg a pilótákat. Sõt! Montoya azóta is folyamatosan Connie-val, R. Schumacher pedig Corával mutatkozik, s egyiküket sem feszélyezi a tiltás.
- Cora nem hátráltat a munkámban, egyébként is, ketté tudom választani a Forma-1-et és a magánéletemet. A versenyautóban ülve maximális teljesítményre törekszem, ám ahhoz, hogy a pályán kívül mit teszek, senkinek semmi köze - hangzott a kis Schumi válasza, majd kedvese is véleményt alkotott.
- Higgyék el, tudom, hogy mire van szüksége Ralfnak, s tõlem azt meg is kapja - mosolygott hamiskásan Cora.
...no comment :DDD
- nem egy világklasszis, de ebben a Minardiban nem is jön ki igazán, hogy tulképpen mennyit is tud!
- ha lenne pl. Sumáknak tehetsége, mondjuk a pályája elején, az ebben az idei irtó lassú Minardiban a büdös életben nem jött volna ki!
- az az autó, ami 4 mp-el lassabb a Jordannnél, a Jordan meg úgy 2.1 mp-el lassabb a Ferrarinál, ott egyszerûen nem lehet érvényesülni!
- szidni lehet ezt a kutyaütõt, de ezzel az autóval mindenki szenvedne!
- ha BZS-t betennék egy Renaultba, vagy egy BAR-ba, és ott is bénázna, a középmezõnybõl indulna, és képtelen lenne a pontszerzésre, akkor tényleg reménytelen a tag, de mivel ez sohasem valósul meg, sajnos nem tudjuk meg a valós képességeit!
- ha anno Kesjár Csaba a Zakspeed volánja mögé tudott volna ülni - másba egyszerûen õ nem fért volna be -, akkor kb. õ is úgy végzi, mint Zsolt: fikák céltáblájává válik, és Punker talán rá is mondta volna, hogy ha pontot szerez, õ többet nem néz F1-et ... :)
:)
sazl : c
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
nekem pl. volt egy balesetem(utasként) ahol azért maradtam életben mert kirepültem a Wartburgból, mellettem a cimbi meghalt, anyósülésen a srác meghalt.
szal ez olyan mint a biztonsági õv, rengeteg ember életét mentette már meg, de pl. az enyémet az mentette meg, hogy nem volt becsatolva.
ezért én nem szeretem, de nem mondom hogy hülyeség...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type