• a.carkey
    Ilyen cikk: "... Kimit azonban nem nagyon érdekelte a német mondandója.
    - Schumacher volt a vonal végén, de nem értettem semmit a mondandójából, mert rossz volt a vonal – nyilatkozta a finn, akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erőket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher."

"akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erőket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher".

Nos, én azt láttam, hogy a hangzavarban - aki volt már díjátadón, az tudja mi van ott lenn - és kb. 7 mp-el a TÉVÉS EREDMÉNYHÍRDETÉS, DÍJÁTADÁS ELŐTT nem feltétlenül az a cél, hogy egy szar mobilon, Svájcból, Ausztráliába valaki éppen mit próbál vki tudtára adni, hanem, hogy odaérjen a díjátadásra, mert különben megbüntetik. Szerintem annyit tudott meg Todtól, hogy Schumi az, de hogy éppen mit akart, azt ekkora hangzavarban nem vehette ki. Gondolom nem azt adta a tudtára Schumi, hogy Te köcsög geci, hogy mertél nyerni az autómmal.

Jelezte is Todtnak Kimi, hogy nem érti és már ment is a dobogóra, mert kellett neki ...

Az már az újságírók pofátlansága, hogy ahol tudnak belérúgnak, és minősítik a cselekedetét, akár igaz, akár nem. (Ls index cikkei, ill. a tesztszezon közbeni állásfoglalások, hogy Massa milyen gyors, meg hasonlók ...)

Szvsz egyszerűen bassza a csőrüket, hogy Kimi nem hozza az antiformáját, és ez nekik szar, mert tutira ellene fogadtak a fogadóirodákban, méghozzá Massára ... :)

Demonizálják, és ha lehet, csak rosszat írnak róla.