58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • NiGhTM4R3
    Már nem lényeges, ugyanis kipróbáltam a játékot. Képek + leírások alapján gondoltam ahh mekkora játék lesz ez, aztán egy 2ds szutyok...:(
  • Mayday
    Ha visszaolvasol, sztem mar irta Imyke!
  • NiGhTM4R3
    Warlords III: Battlecry fordítható? Készül hozzá fordítás?
  • Adri
    Sziasztok! Valaki tervezi hogy lefordítja az Adobe Photoshop cs változatát?
  • MerlinW
    nos, ennek is örülök... köszi:D
  • hykao #13125
  • Mayday
    Asszem en is megveszem a heten, bejott ez az idiota jatek, melo utan neha nagyon jol tud esni egy ilyen :)
  • hykao #13123
    Hehe, tegnap megvettük az egyik haverommal...kedden este kipróbálom én is.
    Azt mondja, hogy az összes szöveg magyar, de viszont a menük egy része, meg a térkép, ill. rajta a feladatok nem lettek lefordítva...érdekes...
    Kíváncsi leszek Gary Coleman, meg a többi idióta szereplő miket karatyolnak magyarul...
  • hykao #13122
    Tudtommal még nem jelent meg itthon. Reméljük a legjobbakat, hogy nemsokára kijön...
    De elküldeni biztos lehetetlen lesz (legalábbis mailen...), mert full - szinkronos - verzió lesz!
  • titike
    Az iránt érdeklődnék, hogy a Splinter Cell Pandora Tomorrow-hoz ha valakinek megvan a magyar verzió el tudná e küldeni.Én az eredeti angol verziót szereztem meg igy abban nincs magyarítás
  • Gmiki
    Miért nem írtál nekem? Küldj egy mailt és válaszként küldöm a magyarosítást. ([email protected])
    Mivel már az EVM-nél nem árulják a Strongholdot levették a magyarítást is a kínálatukból. A kapcsolatot már felvettem velük így az eltűnt EVM-es magyarítások remélhetőleg hamarosan ismét letölthetők lesznek.
  • Szabyka
    Ehh félreolvastam :(
    Bocs i2k
  • Szabyka
    Csak a kerettortenetet mondhatna el valaki :)
  • Szabyka
    Én is ezen csodálkoztam mert a Painkiller forumban valaki írta hogy magyarul akad neki azért mertem megkérdezni ...
  • IMYke2.0.0.0
    A Silent Hill 3-at állítólag a GameHunter Team fordítja.
    A link a projektjeikhez vezet, s ott ez szerepel:
    .: Silent Hill 3 :.
    Állapot: Fordítás alatt

Én megnéztem a Játékot. Az *.arc fájlokat a WinACE ki tudja tömöríteni.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy, Mr.Mouse-nak köszönhetően már megoldható a ki-becsomagolás... De értelme nem sok.
    Csak grafikai módosításokra, MOD-ok gyártására jó. Magyarításnak nincs értelme.
    A videok feliratozása pedig erőn felüli munka, de legalábbis, a felhasználóknak eléggé bonyolult dolog lenne...
    1. Vagy feltesszük neki vhová a full feliratozott (hatalmas méretű) filmeket,
    2. Vagy vele csináltatjuk meg a "nem kis munkát" jelentő scriptes megoldással, amiben ugye ott a rizikó, hogy nem sikerül neki, 'oszt mindent és mindenkit szid(nak) majd...

• IMYke2.0.0.0
    Painkiller: nem létezik magyarítása. No és mit magyarítanál benne?

• tibor16
    Köszönöm, megtaláltam.
  • Szabyka
    A Painkillernek letezik magyaritasa ?
  • ibrik
    A Magyarítások Portál-on a Letöltések között megtalálod.
  • tibor16
    Sziasztok. Az eredeti Stronghold 1 magyarosítását keresem, most vettem meg a Tescoban, csak 2000 Ft. Ha vkinek megvan, nagyon megköszönném ha jelezné és az általam küldött címre magánba elküldené. A magyarosítás topicocon sajna nem szerepel. Gmiki honlapján a Link ami az EVM-re mutat sem tartalmazza a magyarosítást, sajna az EVM letörölte. Előre is köszi
  • ibrik
    Úgy nagyjából a játék színvonala is a Sarious Sam szintjén van.. (béka segge alatt...)
    Igaz, más karakterek, meg környezet, meg két fegyvert lehet használni egyszerre, plusz a nyakadban ül az asszony egy olyan korbáccsal, amivel a közeledbe került ellenségeket ő le tudja fejezni :)))
    Érdekes, hogy némelyik ellenség megöléséhez sokszor 2-3 rakéta is kell, de az asszony egyetlen egy korbács-suhintással elintézi őket :)

Olyan "csendes" kis délutáni agyatlan futkározós/lövöldözős játék :)))
  • NiGhTM4R3
    Úgy hallottam h Serious Sam motor döcög benne - ami az egyik kedvenc játékom (volt). Képek alapján azért Én sem vagyok elképedve:(
  • ALCATELGOD
    MAjd ha fullon kész lessz
  • panas
    Nemtudnátok visszatenni a Vietcongot!

Csá
  • ALCATELGOD
    Nem, csak szeretnék új témákat létrehozni, mit ezt sok más emer is csinállja a fórumon:-))) Na szóval csinálta egy freefórumot, és a témát létre is hoztam, de mikor ráklikkelek a témára, akkor bejön az hogy supergamez meg minden de a harmadik csiknál megáll... én nem töltődik be rendesen, így nem tudok létrehozni témákat Mert hangsúlyozom én csak TÉMÁKAT szeretnék létrehozni a Játékosok fórumában ennyi

0680-as behívószámú netelérést tudtok????
  • lepike
    Hát az a véleményem, hogy IMYke csak egy van. Nem találkoztam még egy ilyen emberrel. De szerintem ritka.
    Munkáit, reagálásait figyelve az a minimum, hogy támogassuk őt legalábbis azok akik egyszer is csak töltöttek le a magyarításaiból.
    Valamit is csinálni másnak ingyen........hát elgondolkodtató. Nem vagyok a barátja se ismerőse se senkije. Ez az én egyéni véleményem.
  • Slax
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen!

• Slax
    Ismét köszi a segítséget.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt fel kell tennem. De megnézhetem.

• MerlinW
    Imyke: Silent Hill 3?
  • IMYke2.0.0.0
    Új megjelenések közül:
    Nitro Family: felnőtt kategória - nem fordítható. Egyedül a Scripts könyvtárban lévő *.cfg fordíthatók, melyek ugye szinte semmik.
    A Játék még ott sem kezeli az ékezeteket!
    Ezenfelül: a Játék gyakorlatilag úgy néz ki, mint a Quake 1 - szinte nevetséges végig! Senki se vegye meg!

• IMYke2.0.0.0
    Új megjelenések közül:
    Angels vs Devils: abszolút gyerek kategória - nem fordítható. A textúracsomag egy 957 Mb-os DAT fájl, az egyedüli fordítható fájlok:
    - Config.exe
    - AngelsvsDevils.exe
    Akit érdekel, ezeket el tudom küldeni neki.

• IMYke2.0.0.0
    True Crime: Eléggé új, szóval még várni kell.
    Deus Ex 2: Készül a magyarítása, majd nyár idején keresd! Szerintem lesz külön honlapja is. Addig viszont ne.

• Slax
    Üdv.
    Újabb kérdésem van.A Deus Ex2-höz tud valaki magyarosítást?Nézelődtem,de nem találtam.
  • Panyi
    Vagy csinálj sajár fórumot:))))
    Vagy használjatok PHPbb fórumot http://www.phpbb.com/
  • rayman2003
    True Crime magyaritását csinálja valaki?
  • ibrik
    Ha egy freefórumra gondoltál, akkor azokkal az a helyzet, hogyha regisztrálod magad a saját fórumodba (vagy akár máséba), a saját regisztrált nickeddel csak úgy tudsz belépni (és üzeneteket írogatni), ha az IE beállításaiban engedélyezed a cookie-kat.
  • hykao #13091
    Majd tájékoztass, hogy milyen.