58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Úgy nagyjából a játék színvonala is a Sarious Sam szintjén van.. (béka segge alatt...)
Igaz, más karakterek, meg környezet, meg két fegyvert lehet használni egyszerre, plusz a nyakadban ül az asszony egy olyan korbáccsal, amivel a közeledbe került ellenségeket ő le tudja fejezni :)))
Érdekes, hogy némelyik ellenség megöléséhez sokszor 2-3 rakéta is kell, de az asszony egyetlen egy korbács-suhintással elintézi őket :)
Olyan "csendes" kis délutáni agyatlan futkározós/lövöldözős játék :))) -
NiGhTM4R3 #13108 Úgy hallottam h Serious Sam motor döcög benne - ami az egyik kedvenc játékom (volt). Képek alapján azért Én sem vagyok elképedve:( -
MAjd ha fullon kész lessz -
panas #13106 Nemtudnátok visszatenni a Vietcongot!
Csá -
Nem, csak szeretnék új témákat létrehozni, mit ezt sok más emer is csinállja a fórumon:-))) Na szóval csinálta egy freefórumot, és a témát létre is hoztam, de mikor ráklikkelek a témára, akkor bejön az hogy supergamez meg minden de a harmadik csiknál megáll... én nem töltődik be rendesen, így nem tudok létrehozni témákat Mert hangsúlyozom én csak TÉMÁKAT szeretnék létrehozni a Játékosok fórumában ennyi
0680-as behívószámú netelérést tudtok???? -
lepike #13104 Hát az a véleményem, hogy IMYke csak egy van. Nem találkoztam még egy ilyen emberrel. De szerintem ritka.
Munkáit, reagálásait figyelve az a minimum, hogy támogassuk őt legalábbis azok akik egyszer is csak töltöttek le a magyarításaiból.
Valamit is csinálni másnak ingyen........hát elgondolkodtató. Nem vagyok a barátja se ismerőse se senkije. Ez az én egyéni véleményem. -
Slax #13103 
-
Szívesen! 
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Slax #13101 Ismét köszi a segítséget. -
Azt fel kell tennem. De megnézhetem.
Imyke: Silent Hill 3? -
Új megjelenések közül:
Nitro Family: felnőtt kategória - nem fordítható. Egyedül a Scripts könyvtárban lévő *.cfg fordíthatók, melyek ugye szinte semmik.
A Játék még ott sem kezeli az ékezeteket!
Ezenfelül: a Játék gyakorlatilag úgy néz ki, mint a Quake 1 - szinte nevetséges végig! Senki se vegye meg!
Új megjelenések közül:
Angels vs Devils: abszolút gyerek kategória - nem fordítható. A textúracsomag egy 957 Mb-os DAT fájl, az egyedüli fordítható fájlok:
- Config.exe
- AngelsvsDevils.exe
Akit érdekel, ezeket el tudom küldeni neki.
True Crime: Eléggé új, szóval még várni kell.
Deus Ex 2: Készül a magyarítása, majd nyár idején keresd! Szerintem lesz külön honlapja is. Addig viszont ne.
Slax #13095 Üdv.
Újabb kérdésem van.A Deus Ex2-höz tud valaki magyarosítást?Nézelődtem,de nem találtam. -
Panyi #13094 Vagy csinálj sajár fórumot:))))
Vagy használjatok PHPbb fórumot http://www.phpbb.com/ -
rayman2003 #13093 True Crime magyaritását csinálja valaki? -
Ha egy freefórumra gondoltál, akkor azokkal az a helyzet, hogyha regisztrálod magad a saját fórumodba (vagy akár máséba), a saját regisztrált nickeddel csak úgy tudsz belépni (és üzeneteket írogatni), ha az IE beállításaiban engedélyezed a cookie-kat. -
Majd tájékoztass, hogy milyen. -
Ez egy kis OFF de hát hol tudjam megkérdezni:-)))
Szóval már probáltam Fórumot létrehozni, de nem megy...
Mert meg van az Admin ablak és csinálltam is új fórumot, de nem tudok belelépni:-) akkor hogy is van ez....
A másik: A netrádió-t én most csak 56K-val tudom hallgatni:-(( De régen volt egy olyan programom amivel be lehetett állítani, hogy mennyit buffereljen ilyet tudtok?
-
OFF------SORRY-------OFF
Elnézést....Már megoldottam....
Kíváncsi vagyok, tetszeni fog e a theme...
Amúgy azért váltottam, mert a Setup Factory nem volt hajlando normálisan dolgozni!
Még egyszer SORRY! -
Nem ide tartozó dolog, amit kérsz, de tessék.
nóóórmális?
úccse jáccol vele:)
ki fog akkor sztárvárszolni? -
Vazz, szinkronnal?!
Veszem meg! Ez kiraly! -
Megjelent végre itthon is a Postal 2 Share the Pain (alapjáték + multiplayer), teljesen magyarul (szinkronnal)!
Az EVM sorozat tagjaként, így igen-igen elfogadható áron: 1 990,- Ft-ért!!!
Bővebben: KATT IDE! -
NiGhTM4R3 #13084 Arx Fatalis magyarítás? -
Imyke! Te ilyennel dolgozol nem? Mármint Astrum InstallWizard-dal...Nem tudnád feltölteni vhova, hogy leszedhessem?
LÉGYSZI! -
HJ #13082 A gyerek nagyon korrekten reagált a dologra. Azt hiszen nem rossz szándékkal rakta fel a stuffokat, egyszerűen nem tudta mi az ábra. Sajnos az ilyenekből van kevés:(
A legtöbben full agresszívan reagálnak... tudnék pár tanulságos és morálisan elgondolkodtató levélváltást idézni.. -
Tud vki nekem adni egy Astrum InstallWizard 1.?? verziót?
Mert a 2.03 -hoz nem találok cracket.
Amúgy ez sokkal jobban tetszik mint a Setup Factory! -
munyez #13080 Csö! Ha tud valaki légyszi segítsen, szedtem le a Heroes3-hoz magyarosítást, mert nem volt meg külön és nem tudom hogyan kell átírni vagy berakni, a magyarítás egy csomó txt file mit kell ezekkel csinálni??? Már bemásoltam mindenhova, de semmi... előre is köszi -
Kész a FALLOUT 1 magyarítása, ami már teljes, azaz 100%-os!
Én is küldtem neki mail-t.
Az én gépem nem fertőzött, erről mi sem adhat tájékoztatást, hogy néha ilyen levelet kapok:
Feladó: [email protected]
Ami, valljuk meg, eléggé elgondolkodtató, nem? :)))
Szóval, "nyugoidj meg", mások vírusos gépéről küldi az okos kis vírusocska a fake e-maileket...
Lassan befejezzük a TIR-t és akkor lessz frissités, de hol van a Mközpont már nagyon kell a tárhely!!! -
HJ #13075 Na... a lapon már nincs ott a CheatLand:)
Csak csinálni kell és meg lesz az eredmény is:) -
Na a gépem összeomlott...
WIN REINSTALL...0%
Ahhh...
format c: -
HJ #13073 :) Valóban! :)
Csakhogy én már megtettem a megfelelő lépéseket. DE: csak a Cheatland miatt - a magyarítások lenyúlásával már nem foglalkozom. Régebben részletesen megírtam miért. Senki nem reagált a fórumon. Ezért döntöttem úgy, hogy ha a magyarítás készítőjének nem fontos, hogy lenyúlják a cuccát - csak itt a fórumon tud sipítozni ez miatt, de nem csinál semmit. Közben kis túlzással: "elvárja", hogy más oldja meg helyette a problémáját - és ezzel felvállaljon jópár konfliktust helyette - én nem foglalkozom többet a dologgal. A saját érdekeimet (CheatLand) megvédem - eddig jópárszor eredményesen - a többi meg nem érdekel...
Sorry! -
nhap LL #13072 .:i2k:. !
Tegnap kaptam egy bájos levelet:
"Az alábbi levélben a rendszer vírust talált.
In the following message a virus has been found.
Feladó/From: [email protected]
Címzett/To: [email protected]
Dátum/Sent on: 04-05-20 19:27:47
Joke.cpl(application/octet-stream) fertőzött/infected I-Worm.Bagle.z
----------------------------------------------------------
Dátum: Thu, 20 May 2004 19:27:44 +0100
Feladó: "Imyke" <[email protected]>
Címzett: "[email protected]
Tárgy: Changes.."
??? Valószínűleg nem te küldted, de a kérdés az, hogy a te géped fertőzött vagy valaki másé
-
De, de mondtam, hogy nem rakom föl, de lehet, hogy szavadon foglak, és beintegrálom! :) Köszi! -
Nagyon ugy tunik.
Ez van kiirva.
Ha valaki ráismer a magyarosítására (mivel én csak gyűjtöm őket, de nem szerkesztek) és van saját oldala ahonnan le lehet szedni, nyugottan küldhet egy e-mail-t nekem ([email protected]) a honlapja címével, hogy csak az oldala linkjét rakjam fel. Ameddig ilyen levél nem érkezik, addig a fálj-t egy kattintással le lehet tölteni a honlapról.
Amugy a CheatLand is fent van aminek valaki szvsz nagyon nem fog orulni.