58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Slax
    Üdv.
    Most a Flight Simulator 2004, és a Dungeon siege legends of arana magyarosítását kérdezném.
    Gondolom, felvetődik a kérdés, hány játékon játszik ez egyszerre??De az igazat megvalva, csak közvetítő vagyok (mások lusták regisztrálni).Innen származnak a kérdések http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=59612&start=50.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom melyik van meg, mert nem tettem fel az "oroszítást", csak úgy heccből letöltöttem. De ahogy így kutakodom, azt hiszem a Fargus-féle lett lekapva. 1 MB körüli a mérete és ugye az "msg.arc" fájlt tartalmazza...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • IMYke2.0.0.0
    már megbocsáss: én nem fikáztam az Adobe Photoshop 7.0-t!
    Olvass rendesen!

• NiGhTM4R3
    Ez nagyon jó:P
  • bazza
    akadáj nekem ez a hejesírás....hihihi

-Remélem azért annyira nem..Vagy mégis?
  • Rusy
    Jóvan na én is azzal dolgozok, csk mindig felba*z ez egy olyan beszólás volt minthogy a windows is szar mégis használjuk...
  • ALCATELGOD
    Ilyen fájjós foggal még jáccani:-))))

Mellesleg Szerintem probáld egy rendszer frissitéssel ehez egy jó progi PCMedik ezzel jó vissza lehet frissiteni a gépet és ha regizel (Serials.ws) akkor még jól fel is pécizi a gépet:-))) (nEkem volt, hogy tiszta szar volt minden oszt utána meg repesztett:-)))

Imyke:Nem fargus vagy Platinum verziód van meg, mert nekem is abban van meg (a telepitőben lehet választani a nyelve között)
  • Sil3nt
    már megbocsáss: ott nem találok választ...azt hogy a 7.0 lefikáztad az egy dolog....de én a CS -ről beszélek
  • shaba23 #13162
    köszi, megnézem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Már megbocsáss: #13142!!!!! - Mert előtted már megkérdezték: #13127!

• Sil3nt
    boccss de nemfog átnyálazni röpke 160 oldalt....annyi egyszerűbb lenne ha leírná valaki hogy .... igen van vagy nincsen magyarítás hozzá.....szerintem ez humánusabb megoldás
  • IMYke2.0.0.0
    Adobe Photoshop 8.0 CS nem szar!

• IMYke2.0.0.0

• Rusy
    hát nemtom, de angolul sokkal jobb, én a 7-el jártam úgy hogy feltettem a magyart aztán nem taláétam semmit, úgy szoktam meg, de szerintem hagyd nagy szar adobe sux
  • Sil3nt
    photo shop 8.0 (CS) -hez létezik magyarítás?
  • hykao #13155
    Nekem korábban nem fagyott, aztán a magyarításhoz ajánlott patch után már igen...
  • NiGhTM4R3
    Magyarítás nélkül is fagy a játék? Mert ha nem, akkor miről beszélünk :)
  • hykao #13153
    Állítsd "bilinear"-ra a szűrést, nálam segített...
  • NiGhTM4R3
    Nemesis of the Roman Empire játékot megnézhetné vki h honosítható-e, és ha igen azonnal álljon is neki :D
  • shaba23 #13151
    Van még olyan, akinek a Call of Duty fagyogat magyarosítva?
    ati 9700 pro, 2400+ amd proci, 512 400MHz DDR
  • NiGhTM4R3
    Most nemértem, oroszOSítása? Az akkor a magyarban magyarOSításnak felel meg, nem? De mivel Te és sokan ragaszkodtok a magyarításhoz, akkor az oroszítás :)))))))
  • NiGhTM4R3
    Pfff.
  • cyrus #13148
    akadályozza :P
  • bazza
    Mármint a serveren ne legyen PUNK BUSTER, mert az akadájozza meg a csatizást!
  • bazza
    Nem. Nem próbáltuk LAN-on, de elvileg ha felteszitek a server gépre, és mindegyik másokra, ja és ha KIKAPCSOLJÁTOK a Punk Pustert (úgy se fog senki csítelni...) akkor valszeg fog menni! PRÓBÁLD KI!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak egy érdekesség: Nekem megvan a Silent Hill 3 orosz nyelvre átültetése (értsd: "oroszosítása" )

• Rusy
    Bazza, teszteltétek a BFV hunt multiba is?
    Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy mi pl sokat jáccunk helyi hálón kb 8-an mikros össszekötéssel, tehát nem neten, és nagyon sűrűn kilépked a magyarítással a játék, persze megszívtuk csak ki akartam próbálni, feltettem, na nem csatizik a serverre, mások a fájlok, na mindegy mondom nem telepítem újra a gépre, tegye fel mindneki, namármost mindenkinek lépeget ki mint állat, mindneki rakhatja újra (pedig csak ki akartam próbálni)...
    Nálatok nem jelentkezett ilyen hiba?
  • NiGhTM4R3
    Nem is a Grand Prix 2-re
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, hivatalos magyarítással is meg fog jelenni.
    A 7.0 CE is fél évvel a hivatalos verzió megjelenése után jelent meg magyarul kishazánkban!

• IMYke2.0.0.0
    Ja, Te arra gondolsz... értem.

• NiGhTM4R3
    Miért ne kérdezném? Azt írtad pl. a Battlecry fordítható. Én megkérdezem h van-e olyan elvetemült aki nekiállt volna lefordítani.
  • Adri
    Hahó a 13127-hez senki nem tud semmit?
  • IMYke2.0.0.0
    Szép, hogy kikerested ezeket a válaszaimat, de akkor miért kérdezel rá, hogy készül-e hozzájuk magyarítás????

• NiGhTM4R3
    Az alant olvasható játékok közül készül vmelyik honosítása?
  • NiGhTM4R3
    i2k pár hozzászólását kikerestem, így aki lusta kutakodni a hozzászólások között (pl én:) az itt újra olvashatja az infókat:

-----------------
    Virtual Grand Prix 2: nem fordítható
    -----------------
    Warlords BattleCry III: fordítható
    - szükséges: Warlords BattlCry 1-2 Resource Extractor 0.1
    - ajánlott: UltraEdit (KLIKK!)
    - fordítandó fájlok:
    A Játék gyökerében - DialogData.xcr (ez tartalmazza a gombokat!) - Quest.xcr (ez is módosítható, a képek miatt)
    A Játék "English" könyvtárában: MINDEN
    Csak szólok, nem kevés munka! A Heroes és a különálló Might & Magic-sorozatot megalázó / megközelítő mennyiségű szöveg van benne!!!
    -----------------
    Rossz hírem van azoknak, akik a vadiúj PERIMETER c. játék magyarítására áhítoznak!
    A Játék csak és kizárólag HEX-ben, kötött karakterszám mellett fordítható!
    Tehát: amíg nem lesz egy olyan programunk, ami a *.btdb fájlokat gyönyörűen kitömöríti, editálhatóvá teszi, addig nem lesz Perimeter Hun!
    Szívfájdító, hogy a Játék tökéletesen kezeli az ékezeteket (bár, az "é" betűk elég érdekesen néznek ki...
    -----------------
    Új megjelenések közül:
    Nitro Family: felnőtt kategória - nem fordítható. Egyedül a Scripts könyvtárban lévő *.cfg fordíthatók, melyek ugye szinte semmik.
    A Játék még ott sem kezeli az ékezeteket!
    Ezenfelül: a Játék gyakorlatilag úgy néz ki, mint a Quake 1 - szinte nevetséges végig! Senki se vegye meg!
    -----------------
    Új megjelenések közül:
    Angels vs Devils: abszolút gyerek kategória - nem fordítható. A textúracsomag egy 957 Mb-os DAT fájl, az egyedüli fordítható fájlok:
    - Config.exe
    - AngelsvsDevils.exe
    Akit érdekel, ezeket el tudom küldeni neki.
    -----------------
  • cyrus #13135
    megy.... seriallal :D
  • Mayday
    En is gondolkodom a Splinter Cell megvetelen.
    Iszonyat tetszett az elso resz, ezt meg mondjuk meg meg esem neztem - vartam a magyart. Ha valoban csak 7990 lesz, akkor asszem beruhazok.
    Egyebkent megy-e a multi nem eredetivel? Mert allitolag oriasi elmeny a multija.
  • hykao #13133
    Ha gondolod, előbb várd meg a véleményezést.
    Ahogy kapható lesz, én megveszem, és akkor egyből beírom, hogy milyen a szinkron, meg egyáltalán a fordítás.
  • titike
    Köszi a választ akkor lehet, hogy vásárlás lesz belőle.
  • bazza
    OFF: A TOCA Race Driver 2 már megjelent? Ha igen miért nem tudok róla? (honnan "szerezhetem be"? )