72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FFX #6993 és elég lassú is nálam eddig nem ment 10 kb/s fölé :( -
FFX #6992 hát nemtom Naruto sem szokott olyan gyakran jönni bár lehet ez nem az oldal hibája. -
#6991 Dattebayo fansub - 50. Bleach ep
Ez azt jelenti, hogy nem kell tovább a lunaros verzióra várnunk mindig. A Dattebayo tapasztalataim szerint nagyon gyors csapat és jó minőségű subokat csinál. Legalábbis a Naruto sorozatot 1 nap alatt subolják jó minőségben.
(szedán van japánban a vetítés, csütörök délután már lehet tölteni)
Szal most töltöm ezt a verziót és mondom majd, h milyen lett. :) -
#6990 Jaja, Kont én is csípem . -
#6989 uhhhh..... Ez nem gyengén agybajos rész volt.... Nekem valahogy ezek a részek nem jönnek be... az eleje vicces de aztán tök lapos és unalmas az egész..ahelyett hogy haladnának tovább a main plottal... Kon az egyetlen aki ér az egészben valamit... -
#6988 azzal nézem:) -
#6987 fejezd is be. animesuki azt írja, h hibás...
max akkor töltsed, ha mplayerrel is megnéznéd. :/
(5555. kommentem :D) -
#6986 köszönöm:) Már csorog lefelé... -
#6985 Vagabond:
Nem elég, hogy a 11-14 és 15-ös torrenteket nem lehet befejezni (azaz teljesen letölteni), de a 16, 17 és 18-as köteteket be sem lehet szerezni torrent-fájlban.
8 fejezet kihagyással személy szerint meg nem érdemes nekiállni a 19-es és 20-as kötetnek, nemde?
Így, ha bárki aki tudja, h hogyan kell IRC-n keresztül letölteni, kérem magyarázza el nekem. Mert eddig én bármilyen angol tutorialt olvastam el, nem ment.
Ugyanis a Manga-Sketchbook IRC csatijáról ha minden igaz le lehet tölteni a torrentten már meg nem található mangákat.
A segítséget előre is köszönöm! -
#6984 akko így
http://bleachun.uw.hu/[Bleach-Society]_Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent -
#6983 Francba má. Ez nem az én napom. _Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent]Szal -
#6982 Bazz....szarul linkeltem. Szal _Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent]itt van. -
#6981 [URL=http://bleachun.uw.hu/[Bleach-Society]_Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent]Feltöltöttem ^^[/URL] -
#6980 na király a Bleach Society torrentjét meg nem tudom elérni...
Hülye lunarosok megint 6 felé adnak ki mindent ahelyett hogy egy projectre koncentrálnának:) -
#6979 Igazán jöhetne már a Lunaros Bleach.. nem akarom a Bleach society-set megnézni.... -
#6978 Akkor tudom melyik az. Régebben azt is néztem. Emlékszem, a végén mikor mondták melyik virág mit jelent, folyton felirkáltam magamnak :D -
#6977 igen, valami olyasmi. :) -
#6976 Ja, a Candy meg ha jól emlékszem az a viráglányos, nem? -
#6975 Az Angol vagy a Japán után? Jó, hülye kérdés. Mondjuk Kitsune hangja az angolban elég pocsék volt, de Kaollának szvsz jobb hangja lett. -
#6974 Megnézem már az eredeti Slayers szinkront mert nem hallottam, de kíváncsivá tettetek. -
#6973 Jó volt a mostani Bleach attól hogy nem is szerepelt a mangában :). De a kövi rész áhh...a kedvencem! Mangában is imádtam ezt a részt ami majd most jön a jővő héten.. -
HRaVeN1 #6972 Mech-es anime van? -
Gábor #6971 Kár, hogy nem az egész...:-/
Na mind1,ne legyünk telhetetlenek :) -
#6970 2., 3. és 4. volume van belőle. -
Gábor #6969 Rahxephon véletlenül nincsen? -
#6968 Bővítettem egy kicsit az oldalt. Lásd a lap alját.
-
#6967 most epp semmi, csak ugy altalaban jutott eszembe, hogy kesobb kene, es az mar nincs, ken ebeszelni veluk, hogy legalabb a feliratokat tegyek fel vhova, vagy akkor te. -
Gábor #6966 Ez érdekes, csak a gits-sac2 nem müxik, viszont a 45gb-nyi gundam seed jön szép lassan! :D -
Gábor #6965 Köszönjük!
Monnyuk nem tom met csinálok rosszú, dé nem akaródzik elindulni a torrenttel a töltés, vmiért....Ennyire béna csak nem lehetek!
Jobb klikk, mentés máskénttel lementettem, de nem müxik a töltés, a trackerhez nem is ír semmit... -
Gábor #6964 Esetleg a FAQ-ban ajánlott animék torrentjeit, ha közzé tudnád tenni, akkor biztos mind az újak, mind a régiek nagyon hálásak lennének Neked! -
#6963 Szvsz a Bebopnak nem rosz a szinkronja... Ed? hmm nem emlékszem az eredetire. Sztem nem teljesen ua. de így sem olyan gáz. Úgy összességében nem rossz. -
#6962 köszönjük! -
#6961 én a cowboy bebopos ed-re lennék kiváncsi magyarul. :)
az még japán szinkronban is nagy kihívás lehetett. :D -
#6960 100%-ig egyet értek. a Slayers "botrány szinkronos verselő Lina" után már nem is tetszett. Persze javítottam eredeti nyelven, + a next :)
A Dbz jó volt, a sailor moonban sokat visítottak (én is csak a végét láttam) a Candyről meg lövésem sincs.
Uhh.. anyám csak nehogy a Love Hinát elkezdjék leszinkronizálni az tuti bukó sztem!!! -
#6959 THX! -
#6958 Megnéztem, és csak ez az egy van. Sry.
Közben összedobtam egy primitív weboldalt a torrenteknek, igény szerint bővithető.
;) -
#6957 másik kérdés r2-es Gungrave nem volt fent?? -
#6956 Na szedem is a Macross Plust:) köszönjük a lehetőséget:) és kérnék mindenkit, hogy törekedjen az 0,5 0,6-os átlagra:) -
#6955 Na akkor itt az első 45 legjobban seed-elt anime torrent:
AH_MY_GODDESS
Akira
Alita
Appleseed.SE.2005.NTSC.DVDR-ANiDVD
Cowboy.Bebop.vol1
Azumanga.Daioh.Vol.1-6
Blue Gender 6
Wonderful Days aka. BLUE SKY
CatSoup
Chobits Vol 6
Demon.Beast.Resurrection.Purgatory
EVANGELION_2_PLATINUM_EDITION
FMA3_EQUIVALENT_EXCHANGE
GASARAKI_VOL_1
Genshiken.Vol.1.R1
Ghost.In.The.Shell.2.Innocence.2004.NTSC
Ghost.in.The.Shell.SAC.2nd.Gig.Vol1
GHOST_IN_THE_SHELL_SAC_VOL2
Gundam.Seed.Vol1-10.R1
Gungrave.Vol1-7.NTSC.R1
Gunslinger_Girl_3
hack SIGN
Haibane.Renmel.Vol.4
HELLSING_VOL1
Initial D vol 6
JIN-ROH.The.Wolf.Brigade.1998.NTSC
Fullmetal Alchemist Vol.5
Lingerie DVD1-3
Lupin the 3rd Crisis in Toyko
Macross Plus
Mini Pato
Private.Sessions.vol.2
ranma_vol6
Sakura Diaries Complete
Samurai.Deeper.Kyo.2003.NTSC.DVD5.Vol1
SAMURAI_CHAMPLOO_VOL1
SAMURAI_CHAMPLOO_VOL2
Silent Service
Steamboy_Directors_Cut_WS_NTSC_DVD-R-1
Steamboy_Directors_Cut_WS_NTSC_DVD-R
TEXHNOLYZE_VOL5
The Legend of Crystania
Trigun Vol.7
VOICES_OF_A_DISTANT_STAR
WICKED CITY(SE).1987.NTSC
-
#6954 akkor az 1 olyan oldal volt. szopacs xD
+ dragonballban azért vegita, dermesztő, sátán, gohan és zseniális teknős hangja is jó volt. egyeül chi-chi volt idegesítő. :)
(ugyan az a szinkron, mint a slayers linája)