72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Úgy láttam a "Macross Plus Volume 1 and Volume 2.DVDR.NTSC(rs200)"-t töltik most is ketten, az egyik 0.30, a másik 0.92 ratio-val, de gondolom kényelmesebb lenne, ha mindenki regisztrálna. Naponta egy próbát megér, és ha nem jön össze, akkor lehet nekiesni az én általam letöltött torrent-ekkel.
(Jelenleg 0.17-nél állunk.) -
biztos szét fogják vágni 2 részbe, de igazság szerint magyarul nem tudom van-e értelme nézni azután, hogy hallottad japánul...az lenne az igazán tuti, ha csinálnának hozzá magyar feliratot és úgy nyomnák a tévében. -
Cat #7009 ugyan én még egyet se töltöttem innen, de mondj egy olyat aminél várhatóan magas lesz az up, és felnyomom kicsit az arányt... -
Kíváncsi vagyok, hogy a dupla részeket (ha tényleg azok vagy csal 2 van egy fileban) hogy adják majd le az A+ on, de addig kb 2x végignézem az egészet míg az elsőhöz eljutnak :P) -
Gábor #7007 Per-pill 50%-os arányt tudok felmutatni: 100k körül jön, 55k-val megy. -
ugye-ugye... :) -
A jelenlegi seed/leech ratiom az Asian DVD Club-on: 0.16 :(
Messze van ez a szükséges 0.8-tól, így rövidesen bannolni fognak, de hát ti tudjátok. Mellesleg most regisztráltam egy új user-t, úgyhogy újra van szabad hely, lehet próbálkozni. -
Ha kéremszépen.
Hétvégén kódolatlan volt az HBO ezért szo.-vas. megnéztem 34 db Inuyashát.
Nem unatkozam (akkor már).
Az 54 ep.-et már csak MP classiccal tudom nézni és ettől feljebb sem viszi az WMP10.
Most találhatom ki milyen kodeket nem használ...(
Mikrószoft)
Egyébként nem hittem hogy ennyire bejön. Teljesen más mikor TV-n nézem.
Cak ajánlani tudom. Mindenesetre egy próbát megér. :) -
Ja és feliratos természetesen a mozi. -
Ma megnéztem a Digimon x-evolutiont. Szerintem nem annyira rossz, bár engem már nem fogott meg az a Digimon feeling mint mondjuk 5 éve :P. Az egész mozi 3d-s, mondjuk nem egy FF: Advent Children de egy digimon fan veteránnak (mint pl nekem) szerintem tökéletesen megfelel. Akit érdekel az innen szedheti. (kicsit megvoltam lepődve hogy a feltöltőnek hogy sikerült feltöltenie a filefrontra úgy hogy nem vették észre de ezek szerint mák :D) -
Gábor #7001 Rövid jelentés:
GITS SAC 2 nem rossz, hozza a hangulatot, a sztori is elég szövevényes kezd lenni. -
FFX #7000 hát akkor valszeg én vagyok a türelmetlen XD -
közbe eszembe jutott, a 2 karaoke miatt volt ez a rész ilyen lassú. :)
jövő héten biztos, h szerdán már letölthető lesz a dattebayo verzió -
Bazz ez tök jó! Dattebayo tényleg gyors szokott lenni mindíg (itt most narura gondolok). -
nem nem kell rá soha várni. mint ahogy írtam narutot japánban szerda este adják le. a dattebayo fansubot meg már csütörtök délután lehet tölteni.
ezzel szemben a lunar valamikor heteket késik a bleach-csel. és most is csak azért jött a bleach keddi adásához képest ilyen későn a dattebayo fansub, mert ez volt az első alkalom. -
FFX #6996 na ennek a résznek sem volt sok értelme -
FFX #6995 úgy értettem hogy arra is várni kell egy csomót ugyanúgy mint mint a lunaros bleach-re
amúgy most már nálam is normális a letöltés :) -
én 50k-val töltöm. amúgy azért ilyen lassú mert még elég kevés seed van. jövő héten már le merném fogadni, hogy szerdán kint lesz a torrent. :)
"hát nemtom Naruto sem szokott olyan gyakran jönni bár lehet ez nem az oldal hibája"
-ezt nem nagyon értettem. -
FFX #6993 és elég lassú is nálam eddig nem ment 10 kb/s fölé :( -
FFX #6992 hát nemtom Naruto sem szokott olyan gyakran jönni bár lehet ez nem az oldal hibája. -
Dattebayo fansub - 50. Bleach ep
Ez azt jelenti, hogy nem kell tovább a lunaros verzióra várnunk mindig. A Dattebayo tapasztalataim szerint nagyon gyors csapat és jó minőségű subokat csinál. Legalábbis a Naruto sorozatot 1 nap alatt subolják jó minőségben.
(szedán van japánban a vetítés, csütörök délután már lehet tölteni)
Szal most töltöm ezt a verziót és mondom majd, h milyen lett. :) -
Jaja, Kont én is csípem .
-
uhhhh..... Ez nem gyengén agybajos rész volt.... Nekem valahogy ezek a részek nem jönnek be... az eleje vicces de aztán tök lapos és unalmas az egész..ahelyett hogy haladnának tovább a main plottal... Kon az egyetlen aki ér az egészben valamit... -
azzal nézem:) -
fejezd is be. animesuki azt írja, h hibás...
max akkor töltsed, ha mplayerrel is megnéznéd. :/
(5555. kommentem :D) -
köszönöm:) Már csorog lefelé... -
Vagabond:
Nem elég, hogy a 11-14 és 15-ös torrenteket nem lehet befejezni (azaz teljesen letölteni), de a 16, 17 és 18-as köteteket be sem lehet szerezni torrent-fájlban.
8 fejezet kihagyással személy szerint meg nem érdemes nekiállni a 19-es és 20-as kötetnek, nemde?
Így, ha bárki aki tudja, h hogyan kell IRC-n keresztül letölteni, kérem magyarázza el nekem. Mert eddig én bármilyen angol tutorialt olvastam el, nem ment.
Ugyanis a Manga-Sketchbook IRC csatijáról ha minden igaz le lehet tölteni a torrentten már meg nem található mangákat.
A segítséget előre is köszönöm! -
akko így
http://bleachun.uw.hu/[Bleach-Society]_Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent -
Francba má. Ez nem az én napom. _Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent]Szal -
Bazz....szarul linkeltem. Szal _Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent]itt van. -
[URL=http://bleachun.uw.hu/[Bleach-Society]_Bleach_-_50_[C15B8CA4][1].avi.torrent]Feltöltöttem ^^[/URL] -
na király a Bleach Society torrentjét meg nem tudom elérni...
Hülye lunarosok megint 6 felé adnak ki mindent ahelyett hogy egy projectre koncentrálnának:) -
Igazán jöhetne már a Lunaros Bleach.. nem akarom a Bleach society-set megnézni.... -
Akkor tudom melyik az. Régebben azt is néztem. Emlékszem, a végén mikor mondták melyik virág mit jelent, folyton felirkáltam magamnak :D -
igen, valami olyasmi. :) -
Ja, a Candy meg ha jól emlékszem az a viráglányos, nem? -
Az Angol vagy a Japán után? Jó, hülye kérdés. Mondjuk Kitsune hangja az angolban elég pocsék volt, de Kaollának szvsz jobb hangja lett. -
Megnézem már az eredeti Slayers szinkront mert nem hallottam, de kíváncsivá tettetek. -
Jó volt a mostani Bleach attól hogy nem is szerepelt a mangában :). De a kövi rész áhh...a kedvencem! Mangában is imádtam ezt a részt ami majd most jön a jővő héten.
.
-
HRaVeN1 #6972 Mech-es anime van?
.