72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
basszus, belehallgattam és a hideg futkos a hátamon, valami félelmetes így visszahallgatni ezeket a zenéket. :)
valami hihetetlenül el van találva a hangulata ezeknek a számoknak! jobbak nem is lehetnének!
és most megint rámjött az, h Berserket kéne nézni vagy olvasni! xD
van egy olyan érzésem, holnap megint nekiállok a mangának. ^^ -
nagyon köcce!
-
megneztem samurai champloo utolso reszet
jo sorozat volt nagyon, tetszett, a sok kulonleges dolog benne. a vege mondjuk vicc, de kb ez illett a sorozathoiz:) -
Asszem ez az lesz. Egyébként ha zenét keres valaki akkor nagyon tudom ajánlani az Altavista kereső Mp3/Audio részét. Nekem az esetek 70-80%-ába megtalálta amit keresek. -
Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehet még beszerezni anime zenéket?
Mert a Berserk OST-je nagyon kéne, de nem tudom sehonnan letölteni... :(
Eddig csak az opening sikerült TV verzióban és az ending fullban, 2 hét eMule-ozás után... :S -
Gábor #7088 Igazad volt, tényleg jó, a Saber Marionette J!
Igaz, csak két epiódot láttam,de tetszik! :D
Viszont a főcímdal kísértetiesen hasonlít a Vandread Fight for your justice refrénű, hasonszőrű opjára. -
koreai, számítógépes trükkökkel megtűzdelt anime. amennyire emlékszem kellemes. -
Cat #7086 ok, meglássuk
beraktam ezt a wonderful days aka blue skyt, ez micsoda egyébként? :) -
de nekem már le van szedve te meg még most fogod leszedni.. ergo rontod az arányt nem?? meg mondom nagyon lassan jön le és nem viszik sokan... (3 nap mire lejön és ha hagyok neki 12-t akkor is csak 8-al viszik szóval a maxom sincs kihasználva) de ha gondolod lecuppanhatok róla. Egy próbát megér -
Alien1024 #7084 helosztok nem tudtok adni linket ff7 ac ben lévö zenék letöltésére
-
Cat #7083 ha csak azért csinálod, hogy visszaoszd és növeld az arányt, akkor nem próbáljuk ki hogy leszakadsz róla kicsit? ezekszerint csak 2 slot van, és minek szenvednél ADSLel... -
ja:) Én a Macross plus volume 1-2-t seedelem most már.:) -
Cat #7081 pl. ezt
http://viamala.rotfl.hu/Appleseed.SE.2005.NTSC.DVDR-ANiDVD.torrent
de mondhatsz másikat is -
de melyiket???? -
Cat #7079 azóta se tudok rákapcsolodni, egyszer se
[19:09:53] rejected by tracker - Leech slots filled! You're not allowed to leech more than 2 torrents simultaneosly
(pedig én nem 8 kval tölteném...) -
én mondtam, hogy amint lentvan vissza lesz seedelve amíg ki nem jön a ratio rendesen. Csak lassan jött lefelé és lassan ment felfelé is. most megy 8-al fel folyamatosan szóval azalaatt a 10-12 nap alatt símán meglesz a 0,8-as arány. -
a Devastation-féle Advent Childrent kb. 2 napja seed-elem, 27 seeder van jelen pillanatban és 1 (!) leecher. frankó. és 0.1-es az arányom, pedig mást nem is töltöttem eddig. -
Ja elfelejtettem mondani, hogy még most is csak 0.20 a ratio-m és megkaptam ezt: , meg egy figyelmeztető levelet...
Nem akarom lecserélni a passkey-t, csak szólok, hogy kb. 10-12 nap múlva le fognak tiltani.
Köszönöm annak, aki seed-eli a "Macross Plus Volume 1 and Volume 2.DVDR.NTSC(rs200)"-t, és hajrá azoknak, akik ugyanezt és a "Neon Genesis Evangelion : Platinum Edition Vol.2 (DVD9)"-t leech-elik. -
Én nyíregyházi vagyok szal Budapest sincs messzebb, mint Eger (annyira mint Ny.-Eger). Szal mindegy hová megyek csak legyen.
A legjobb nekem a nyár lenne a munkám miatt (hetilapnál vagyok).
De egy hétvégén sem lenne rossz, vmelyik hónap elején (akkor még van a fizuból) :)
-
Egri anime taliban benne vagyok. :D
1x már voltam, és mennék még 1x! ^^
(persze Egerben voltam, nem SG anime talin)
De ha BP-n lenne, nekem az is ok lenne. Mondjuk azt egy őszi szünetbe kéne belekalkulálni, akárcsak az egrit. :) -
Eleget... :) [tetszik neki] -
FF X-ről is lehet sokat beszélni ^^ -
FFX #7071 Isaszeg. Hát nemtom még nem láttam túl sok animét úgyhogy nem tudnék túl sok mindenről diskurálni -
FFX #7070 hátööööö :D -
Merre lakol? Jönnél-eé? :) -
(most öljünk meg, vagy ráér később?)[nem gondolja komolyan] :DDDDDDDD -
FFX #7067 a barátnőket meg rámbízhatjátok, majd én elleszek velük 
-
FFX #7066 Igazatok volt: Lunar 
Dattebayo
-
Hozd őt is. Ha bejön én is így fogom megoldani. Legalább nem unatkoznak amíg mi kibeszéljük a dolgokat, meg jól lerészegedünk, el lesznek ők egymással. Az idő nálam is kevés min. 48 óra kéne egy napra. :( -
Hódmezővásárhelyi vagyok. Fősulira járok dolgozok meg barátnőzök:( a 3 együtt éppen kijön a találkozók már nagyon neccesek lennének:( A szazdból páran neki fogtak gépet felújítani (repülőt) és arra sincs időm, hogy nekik segítsek:( pedig azt nagyon szívesen csinálnám pedig:( Mondjuk vígasztal, hogy az meg legalább 2-3 éves meló szóval oda lesz időm eljutni:D -
mondjuk egy egri talit benyomathatunk, ha majd jobb idő lesz, (jövőre : ) ), nem lenne rossz... -
Gábor #7062 Hová valósi vagy, hogy Jagit idézzem? :D
Annyira nem lehetsz elfoglalt! Mit csinálsz? -
Gábor #7061 Pösti gyerek vagyok ín. :) -
Hová vagy valósi? -
Mármint a torrent ofkorsz :P -
Höhö, dattebayos bleach kint van ^^. Innen szedhető is rögtön. -
Gábor #7057
-
ja probléma megszűnt:D örömmel jelenthetem:) Kiderült, hogy üres dvd volt a tokban és azert nem játszotta le a lejátszó:D (felejtés öregedés rulez:D) -
Sajna annyira behatárolt az időm, hogy nekem egy pesti tali szóba sem jöhet:( Szzadtalikra sincs időm menni (virtuális) nemhogy anime találkozóra:) -
Gábor #7054 Csak úgy eszembe jutott, hogy miért nem szervezünk egy sg.hu anime-talit? Pofa sörre sztem mind jók lennénk!
Ellenvetés, ötlet, javaslat?
, meg egy figyelmeztető levelet...