72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Én nyíregyházi vagyok szal Budapest sincs messzebb, mint Eger (annyira mint Ny.-Eger). Szal mindegy hová megyek csak legyen.
    A legjobb nekem a nyár lenne a munkám miatt (hetilapnál vagyok).

De egy hétvégén sem lenne rossz, vmelyik hónap elején (akkor még van a fizuból) :)

• Sadun Tryst
    Egri anime taliban benne vagyok. :D
    1x már voltam, és mennék még 1x! ^^
    (persze Egerben voltam, nem SG anime talin)

De ha BP-n lenne, nekem az is ok lenne. Mondjuk azt egy őszi szünetbe kéne belekalkulálni, akárcsak az egrit. :)
  • Jagi
    Eleget... :) [tetszik neki]
  • musha
    FF X-ről is lehet sokat beszélni ^^
  • FFX
    Isaszeg. Hát nemtom még nem láttam túl sok animét úgyhogy nem tudnék túl sok mindenről diskurálni
  • FFX
    hátööööö :D
  • Jagi
    Merre lakol? Jönnél-eé? :)
  • Jagi
    (most öljünk meg, vagy ráér később?)[nem gondolja komolyan] :DDDDDDDD
  • FFX
    a barátnőket meg rámbízhatjátok, majd én elleszek velük
  • FFX
    Igazatok volt: Lunar
    Dattebayo
  • Jagi
    Hozd őt is. Ha bejön én is így fogom megoldani. Legalább nem unatkoznak amíg mi kibeszéljük a dolgokat, meg jól lerészegedünk, el lesznek ők egymással. Az idő nálam is kevés min. 48 óra kéne egy napra. :(
  • Bucser
    Hódmezővásárhelyi vagyok. Fősulira járok dolgozok meg barátnőzök:( a 3 együtt éppen kijön a találkozók már nagyon neccesek lennének:( A szazdból páran neki fogtak gépet felújítani (repülőt) és arra sincs időm, hogy nekik segítsek:( pedig azt nagyon szívesen csinálnám pedig:( Mondjuk vígasztal, hogy az meg legalább 2-3 éves meló szóval oda lesz időm eljutni:D
  • Jagi
    mondjuk egy egri talit benyomathatunk, ha majd jobb idő lesz, (jövőre : ) ), nem lenne rossz...
  • Gábor
    Hová valósi vagy, hogy Jagit idézzem? :D

Annyira nem lehetsz elfoglalt! Mit csinálsz?
  • Gábor
    Pösti gyerek vagyok ín. :)
  • Jagi
    Hová vagy valósi?
  • Adam5
    Mármint a torrent ofkorsz :P
  • Adam5
    Höhö, dattebayos bleach kint van ^^. Innen szedhető is rögtön.
  • Gábor
  • Bucser
    ja probléma megszűnt:D örömmel jelenthetem:) Kiderült, hogy üres dvd volt a tokban és azert nem játszotta le a lejátszó:D (felejtés öregedés rulez:D)
  • Bucser
    Sajna annyira behatárolt az időm, hogy nekem egy pesti tali szóba sem jöhet:( Szzadtalikra sincs időm menni (virtuális) nemhogy anime találkozóra:)
  • Gábor
    Csak úgy eszembe jutott, hogy miért nem szervezünk egy sg.hu anime-talit? Pofa sörre sztem mind jók lennénk!
    Ellenvetés, ötlet, javaslat?
  • Ottto
    Ja bocs. Összekevertem a Petit Cosette-vel. sry.
  • Ottto
    3 részes igaz? Nemrég fejeztem be, de az nem krimi, inkább ilyen elborult szerelmi történet.....
  • Bucser
    meg köszi:)
  • Gábor
    oké, meglesem.
    Alcholt megtaláltad?
  • Bucser
    igazából gits SAC annyira nem jött be hogy végignézzem:)

Neked ajánlanám viszont a Saber Marionette sorozatot:)
  • Gábor
    #7042-re senki? Nincs több krimi anime, ami jó?
  • Gábor
    Asszem alcholsoft.com
    Vagy csak írd be a googleba, hogy alchol120%, és adja a honlapot a demoval.
  • Bucser
    JA alcohol 1201%-ot honnan tudok leszedni?? meg nem ért3em az MDS általában MDF-ek mellé kerül... most hogyhogy így van???
  • Bucser
    egy kérdésem van. hogy kerülhet egy mds file az ISo mewllé?? és mivel tudom kiírni az MDS-hez társított adatokat?? ugyanis a neroval csak az ISO-t tudom kiírni de az nem aratott túl nagy sikert... (powerdvd-vel daeomnba mountolva az mds-t megy 2-es regiojukent a Macross plus dvd viszont a lejatszom nem bírja:( mi a helyzet?? mit tegyek?
  • Sadun Tryst
    Legjobb tudásom szerint 26 részes. A másik FTP-n fent is van valami ratyi verzióban.
  • Sadun Tryst
    Sajnos. De azért remélem még így is gyorsabb lesz, mint a Lunar.
  • Gábor
    Hány részes a gits sac2? A 24. vhogy nem az utolsó...
    Egyébként tudnátok hasonló krimit ajánlani, mint a gits sac szériák? Vhogy agytornás hangulatban vagyok.
  • Adam5
    Uhh, úgy tűnik a dattebayo mégse váltotta be a hozzá fűzött reményeinket :S.
  • Gábor
    Igazából nekem úgy éri meg a dvd-ripet letölteni, ha a gyári angol felirat van hozzá.
    Addig jók a különb fansubok is.
  • Adam5
    Jővő héten 1órás Bleach lesz új openingel és endingel O_O !
  • musha
    van felirat, én is a Devastation-félét szedtem és nem látok semmi problémát (a fordítás minőségét nem tudom mennyire jó)
  • NormalisEmber
    Amúgy ez az asian dvd club nagyon jó oldal. Én már jó rég óta szerettem volna 1-2 anime-t megnézni dvd-n.
  • NormalisEmber
    itt :