72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7075 Én nyíregyházi vagyok szal Budapest sincs messzebb, mint Eger (annyira mint Ny.-Eger). Szal mindegy hová megyek csak legyen.
A legjobb nekem a nyár lenne a munkám miatt (hetilapnál vagyok).
De egy hétvégén sem lenne rossz, vmelyik hónap elején (akkor még van a fizuból) :)
-
#7074 Egri anime taliban benne vagyok. :D
1x már voltam, és mennék még 1x! ^^
(persze Egerben voltam, nem SG anime talin)
De ha BP-n lenne, nekem az is ok lenne. Mondjuk azt egy őszi szünetbe kéne belekalkulálni, akárcsak az egrit. :) -
#7073 Eleget... :) [tetszik neki] -
#7072 FF X-ről is lehet sokat beszélni ^^ -
FFX #7071 Isaszeg. Hát nemtom még nem láttam túl sok animét úgyhogy nem tudnék túl sok mindenről diskurálni -
FFX #7070 hátööööö :D -
#7069 Merre lakol? Jönnél-eé? :) -
#7068 (most öljünk meg, vagy ráér később?)[nem gondolja komolyan] :DDDDDDDD -
FFX #7067 a barátnőket meg rámbízhatjátok, majd én elleszek velük -
FFX #7066 Igazatok volt: Lunar
Dattebayo -
#7065 Hozd őt is. Ha bejön én is így fogom megoldani. Legalább nem unatkoznak amíg mi kibeszéljük a dolgokat, meg jól lerészegedünk, el lesznek ők egymással. Az idő nálam is kevés min. 48 óra kéne egy napra. :( -
#7064 Hódmezővásárhelyi vagyok. Fősulira járok dolgozok meg barátnőzök:( a 3 együtt éppen kijön a találkozók már nagyon neccesek lennének:( A szazdból páran neki fogtak gépet felújítani (repülőt) és arra sincs időm, hogy nekik segítsek:( pedig azt nagyon szívesen csinálnám pedig:( Mondjuk vígasztal, hogy az meg legalább 2-3 éves meló szóval oda lesz időm eljutni:D -
#7063 mondjuk egy egri talit benyomathatunk, ha majd jobb idő lesz, (jövőre : ) ), nem lenne rossz... -
Gábor #7062 Hová valósi vagy, hogy Jagit idézzem? :D
Annyira nem lehetsz elfoglalt! Mit csinálsz? -
Gábor #7061 Pösti gyerek vagyok ín. :) -
#7060 Hová vagy valósi? -
#7059 Mármint a torrent ofkorsz :P -
#7058 Höhö, dattebayos bleach kint van ^^. Innen szedhető is rögtön. -
Gábor #7057 -
#7056 ja probléma megszűnt:D örömmel jelenthetem:) Kiderült, hogy üres dvd volt a tokban és azert nem játszotta le a lejátszó:D (felejtés öregedés rulez:D) -
#7055 Sajna annyira behatárolt az időm, hogy nekem egy pesti tali szóba sem jöhet:( Szzadtalikra sincs időm menni (virtuális) nemhogy anime találkozóra:) -
Gábor #7054 Csak úgy eszembe jutott, hogy miért nem szervezünk egy sg.hu anime-talit? Pofa sörre sztem mind jók lennénk!
Ellenvetés, ötlet, javaslat? -
#7053 Ja bocs. Összekevertem a Petit Cosette-vel. sry. -
#7052 3 részes igaz? Nemrég fejeztem be, de az nem krimi, inkább ilyen elborult szerelmi történet..... -
#7051 meg köszi:) -
Gábor #7050 oké, meglesem.
Alcholt megtaláltad? -
#7049 igazából gits SAC annyira nem jött be hogy végignézzem:)
Neked ajánlanám viszont a Saber Marionette sorozatot:) -
Gábor #7048 #7042-re senki? Nincs több krimi anime, ami jó? -
Gábor #7047 Asszem alcholsoft.com
Vagy csak írd be a googleba, hogy alchol120%, és adja a honlapot a demoval. -
#7046 JA alcohol 1201%-ot honnan tudok leszedni?? meg nem ért3em az MDS általában MDF-ek mellé kerül... most hogyhogy így van??? -
#7045 egy kérdésem van. hogy kerülhet egy mds file az ISo mewllé?? és mivel tudom kiírni az MDS-hez társított adatokat?? ugyanis a neroval csak az ISO-t tudom kiírni de az nem aratott túl nagy sikert... (powerdvd-vel daeomnba mountolva az mds-t megy 2-es regiojukent a Macross plus dvd viszont a lejatszom nem bírja:( mi a helyzet?? mit tegyek? -
#7044 Legjobb tudásom szerint 26 részes. A másik FTP-n fent is van valami ratyi verzióban. -
#7043 Sajnos. De azért remélem még így is gyorsabb lesz, mint a Lunar. -
Gábor #7042 Hány részes a gits sac2? A 24. vhogy nem az utolsó...
Egyébként tudnátok hasonló krimit ajánlani, mint a gits sac szériák? Vhogy agytornás hangulatban vagyok. -
#7041 Uhh, úgy tűnik a dattebayo mégse váltotta be a hozzá fűzött reményeinket :S. -
Gábor #7040 Igazából nekem úgy éri meg a dvd-ripet letölteni, ha a gyári angol felirat van hozzá.
Addig jók a különb fansubok is. -
#7039 Jővő héten 1órás Bleach lesz új openingel és endingel O_O ! -
#7038 van felirat, én is a Devastation-félét szedtem és nem látok semmi problémát (a fordítás minőségét nem tudom mennyire jó) -
NormalisEmber #7037 Amúgy ez az asian dvd club nagyon jó oldal. Én már jó rég óta szerettem volna 1-2 anime-t megnézni dvd-n.
-
NormalisEmber #7036 itt :