72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7155 hát igen. ha az a bizonyos még eredeti formájában lenne, akkor most mind a 2-3 CD-t letölhetnéd onnan. anno meg is volt nekem, de már letöröltem, mert nem hallgattam valami sűrűn. pedig ha tudom, h ez történik majd, akkor biztosan elteszem az utókornak... :S -
Gábor #7154 Hol késik a bleach 52 egyébként? -
Prof William #7153 Mai Otome!
Érdekes a Mai Hime folytatás. Érdekes ötlet, hogy a történet/események/világ teljesen más csak a szereplők ismerősek. Mintha hőseinket felkérték volna olyan Hálivudi filmsztár módjára, hogy tetemes gázsiért ebben a sorozatban is szerepeljenek. :))
De tetszik, hogy nem ragaszkodtak ahoz hogy egy folytatást csináljnak, hiszen az eredtei Mai Himet nagyon döcögősen lehetett volna folytatni. (Hisz mindenki Heppy+ a Himek ciklusa is megtört.) Lehet hogy én látom úgy de egy kicsit komolyabb a hangulat. (Leszámítva főhőseink ökörködéseit. :) )
Szóval új sztori új világ néhány új és elég sok régi szereplő! MAI OTOME!!! -
Gábor #7152 Köszi!
A játék ost-je nincs meg véletlenül? -
#7151 új bleach manga nagyon durva! de ez nem feltétlenül jó... jó abból a szempontból, hogy élvezem, de nem jó, mert 1 héten csak egy jön... xD
még kéne legalább 100 fejezet, hogy egy kicsit is enyhüljön az éhségem! :) -
#7150 animesuki.com-os a link, szóval 100% hogy igen.
(mármint, hogy ez feliratos) -
Prof William #7149 Nekem van egy verzió de az japán nyelvű és nincs felirat.
Ebbe van? -
#7148 Mai Hime folytatásának az első része letölthető. :)
Még szerencse, hogy ilyen szemfüles voltam és gyanakodni kezdtem a Mai Otome címre. :D
És milyen igazam lett. xD
Mai Otome ep1 -
#7147 Talán az OSTben bennevan. -
Prof William #7146 Ez rossz. A Tsukihimebol akartam eltunteni a feliratot, hogy ne ütközzön a magyar felirattal. Akkor keresni kene felirat nelkuli verziot...
Azért kösz. -
#7145 beégetett feliratot nem tudsz kiszedni mivel a lényege pont az hogy rá van égetve a frame-re. Szóval ha ki akarod szedni akkor bár eltűnik a felirat alatta csak egy fehér folt lesz a betű helyén. Ugyanis nem filter által ráhelyezett hanem benne van a képben! -
Prof William #7144 Hali! nem tudtok valami programot, mai ki tudja szedni a beégetett feliratokat?
Előre is kösz. -
#7143 Nekem Kei nyavajgása nem mindíg jött be, főleg a végefelé, de azért szimpatikus.Ichigo az Onegai Twins-ben már nem az a magábaforduló típus,mindíg keveri a szart,mindenről tud és tök furán nevet(ühhühhü :D)
szerk.: lehet hogy b***i vagy :D -
Prof William #7142 Most néztem végig az Onegai Teachert. Jó kis sorozat volt. Kei-nek egész komoly Kawai faktora van. Még úgy is hogy féfiból vagyok... (Lehet hogy b***i vagyok?)De a töbiek se semmik. Főleg a kis Rei klón Icigo. :) -
#7141 Azok egymás mellettmár várom -
#7140 Jaja, többek között az Orihime - Matsumoto duo -
#7139 197-es Bleach nagyon ász:D -
#7138 De miért kéne befejezni gyorsan??? Hisz olyan jó!!!! -
Prof William #7137 Na kitaláltam hogy lehetne gyorsan befejezni a Berserk mangát...
Íme pár ötlet...
1. A végén Griffith beismeri hogy rossz volt és megjavul. Griff Gatts és Caska egymásnba karolva menetelnek a naplementébe. Vége... :D
2. Gatts felébred és kiderül hogy valójában egy parasztlegény a földesúr (Griffit) falujában, és a kocsmában részeg álmában vizionálta az egészet. Felébredve a felesége (Casca) jól lehordja, majd bratyizik egy kicsit az álmában szereplők való világi megfelelőivel.
3. Gattsak elege lessz az egészből. Hagyja Griffet a fenébe. Letelepedik és virágkertész lessz. A terápiás virágkertészet hatására Casca magához tér és egy csomó kardmániás hülye gyerekük lessz akik felnőve agyongyakják Griffitet.
4. Gattsnakl elege lessz a még mindig hülye Cascából. Beadja egy elmeothonba, majd elveszi az első szemebjövő jó nőt és kész. (A gyerekek itt is legyakhatják Griffet ha nagyon akarjátok. :) )
5. Gatts épp a köv fejezet elején megy amikor egy bokorból elélép Griffith. Gatts egy félkörös csapással azonall kicsontolja. The End. -
Gábor #7136 Tudja vki honnan lehet letölteni a győzelmi zenét, ami az FF7ben a csatákat követi?
Tudjátok, amelyik a filmben is felcsendül mobilcsengőhangként ;) -
#7135 igen? hm. én nem vettem észre. amúgy kb 3-4 hete ismerem én is :D -
#7134 Vagy a koldust játszó übertápos shaolintól! (Shaolinok szövetsége 1980- Hogy hogy lett a Come Drink With me-ből S. Sz. nem tom de az eredeti színére is kíváncsi lennék) -
#7133 és mindig a hallgatagabb szemlélőbb megfigyelőbb enemytől kell jobban félni:D -
#7132 Igen, és a "A kivagy te, hogy nekem dumálsz!" jellegű mondat után tuti kapsz egy marha nagyot. -
Prof William #7131 Amit animékből/mangákból tudhatsz meg.
Ha ellenfeled tépet ruhában jópár sebből vérezve a földre kerül, de aztán feltápászkodik, és valamit dumál, (nem adom fel, nem hagyom hogy győzz) miközben a szeme nem látszik de megereszt egy vigyort....
Akkor menekülj ahogy csak bírsz, mert itt már nem győzhetsz! -
#7130 már betettem a linket kb 3-4 hete^^ nem vagy ám lemaradva ne félj:D -
#7129 nemtom ki hallot róla, de bedobom a linket.
Animebolt.hu -
#7128 Naruto 154
Az opening átlagos lett, az animációja bornylom. Maga az anime megrajzolása egy szinten van most, ami SOKKAL rosszbb mint eddig volt, mert iszonyatosan nagy szemeket rajzoltak a főhősnek. Sebaj, volt már rosszabb is... :S
Az ending se lett valami jó, mert az anime nem hinném, h szándékosan, de elnagyolt lett. S rájöttem, h miért ilyen effektesek a mostani Naruto opening/endigek! Mert kevesebbet kell rajzolni! Csak pár CG és valami skicc és kész is az opening. :S
Kezdek minden szempontból mangás lenni. -
#7127 a szívemből szóltál. :) -
#7126 Legalább nézze meg, vagy ha nem meg, bele ha már feszi a fáradságot csudázni... én is csak ennyit tudok erre mondani:, , . -
#7125 az ilyen embereket a maguk sötétségében kell hagyni. mert ugyebár aki hülye az is marad.
én már nem csodálkozom az ilyenen. hülyék voltak, vannak és mindig is lesznek. ezek betokosdott, szűk látáskörű és ósdi gondolkodásmódú barmok. az ideálist nézik mindenből, pedig ők tudják a legjobban, h lehetetlen létrehozni.
ebben a mai világban (ahol már a nascar verseny is 12-es karikát kapott), minden rajzfilmnek virágokról, őzikékről meg rózsaszín dolgokról kell szólnia, hogy ne tiltsák be. FELHÁBORÍTÓ!
meg egyszer szívesen elbeszélgetnék egy ilyen emberrel szemtől szembe, h ezt ő hogy is gondolja, látja, mi alapján ítélkezik.
"értékeket nem közlő filmek"
sokan azért nem szeretik az animéket, mert túl érzelmesek, és túl sok érzelem van bennük. ahol pedig sok az érzelem, ott a mondanivaló. így VAN értéke az animéknek. bár ezt nem tudom miért pont nektek bizonygatom, de azért le kellett írni... xD -
#7124 nem is rossz, nagyon szívesen megütköznék azzal a népcsoporttal, akik kiállnak a mai mónikasó és győzike uralta média mellett. és még csak lelkiismeretfurdalást sem okozna, mert teljesen más bolygón élünk ^^
natessék, most láttam az rtlklubon, hogy a hétvégi kölyökklubban (!!!) `Ébredj Majkával!`. ez így jó is zárószónak :) -
Gábor #7123 A mai felvilágosutlságból, és közhangulatból kiindulva azt sem csodálnám, ha az olyan állatokra, mint mi, vadászidényt hirdetnének, hiszen a gyerekek lelkületét épületesen romboló (micsoda király szókép:)), a társadalomra nézve destruktív, és végletekig primitív filmeket mutogatunk minden ismerősünknek! -
#7122 hát igen...
a média, az áldott jó média pont ezt sugározza az emberekbe. az ominózus kamu-Dragonball-balhé óta minden egyszerű médiafogyasztó számára az anime (sőt ők általában mangának hívják) egyenlővé vált a Dragonballal, azt pedig betiltották, ergo rossz. ez ennyire egyszerűen működik. az ilyen `médiaelemzők`, `médiapszichiáterek` a legnagyobb seggfejek (már elnézést ha megsértek ezzel valakit), legalábbis a legnagyobb részük, mert az adott szociális (esetleg politikai) `értékeknek` próbálnak megfelelni/benyalni.
amúgy aki egy ilyen mondatot bír kipréselni a száján/kezén, amit idéztél vagyis hogy gyakorlatilag az animékben nincs érték, hát az nem is tudom, hogy nevetséges vagy vérlázító...ilyenkor mindig beugrik a Nickelodeon meg társai, ahol a Kifordított fiútól kezdve ilyen hónaljszőrpamacs-szörnyekig olyan horror rajzfilmeket adtak szigorúan GYEREKEKNEK, hogy a hajam égnek állt. az anime meg ugyebár közel nem feltétlen gyerekeknek szól (na jó, egy Pokemon igen, de egy Berserk hát neméppen).
na mindegy, egy szónak is száz a vége, a kedves médiaelemzőnek csak annyit szeretnék üzenni, hogy -
#7121 "Az ilyenekre vadászatot kéne rendezni aztán jó mélyre elásni."
Amúgy a mostani Silhouettes Bleachet nagyon nem ajánlom...a kép szar mert csomószor bevillanak azok a tipikus zöld/lila szinek, a hang nem kicsit csúszik el a végére és a feliratozás sem épp a legjobb... sokszor kiírta a feliratozó hogy ezt nem érti...vagy hogy ez nem volt benne a mangában és ezért nem fordította le. Én becsülöm a feliratozók munkáját mert ha nem lennének akkor nem tudnánk animeket nézni de azért mégis ennyi hoba egy részben kicsit sok. -
Prof William #7120 Beírom nektek ide is az élményemet lássátok milyen okos előitéletek nélküli világban élünk....
A Googlen egyszer poénból a a magyar lapok között rákerestem a pokémon szóra és volt egy lap ami az animéket húzta le.
Idézem.
"Az ilyen egyforma jellegű igénytelen, értékeket nem közlő filmek mint a Pokémon, Digimon, Dragon Ball, Berserk! Vampire Hunter D!!! Mai Hime!!!! és még sorolhatnám...."
Az ilyenekre vadászatot kéne rendezni aztán jó mélyre elásni. Amúgy valami médiaelemző volt a pali. Valszeg amikor undorát legyűrve meglátogatott egy animeoldalt a Pokemon meg a digimon mellé viszolyogva kimásolt még pár címet... szánalmas....
Anya aki látta a Himet/ Vampire Huntert és a mindkét vége felé majdnem elsírta magát, csak nézett amikor megmutattam neki ez a cikket, hogy mekkora gyökerek vannak. -
#7119 Rohadt jó a Bleach új openingje!!! AZ előző is nagyon tetszett de ez aztán dö beszt! -
Gábor #7118 Föl, föl vitééézeeek a csatáááraaa...! -
#7117 Akinek megvn az our Lady Peace-tő a not enough az szólna nekem pls?:) Már régóta keresem ezt a számot és sehol nem találom.. egy Epical Studios klip aláfestőzenéje volt és azóta keresem... -
Gábor #7116 A Saber Marionette J tényleg nagyon jó, de ezt már lentebb írtam.
Ami feltűnő az ismét párhuzam a vandreaddel: Dita és Lime tuti rokonok :D
Nem ugyanaz a stúdió csinálta mindkettőt vajon?