72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
akkor nem, nekem külön file-ban van, nem egész 10 mega, japán-angol, angol-japán. -
Asszem ezt:) -
gyorsabb voltál, de asszem ugyanazt a szótárt használjuk :) -
fiatal lányt, esetleg szűzet jelent ha jól láttam ^^ -
otome = daughter, young lady, virgin
otome = maiden, girl, virgin
-
Thnx! (Mingyá megőrülök hogy ez milyen qrvalassan tölt)
Hamár itt tartunk, mit jelent az otome? (márha tudja valaki) A "hime" az hercegnő, de ez...? -
Jaaa mármint a mangák hatnak az olvasóikra?? meglehet:D ezért nem olvasok Bleachnél vagy berserknél durvábbat:D még a végén elkezdeném én is hajkurászni a 13 éves tiniket:D -
Cat #7166 kezdek azon a véleményen lenni, hogy a japán mangák nem azért perverzek, mert a japánok azok, hanem titeket elnézve nem hibás az a következtetés, hogy a mangák teszik őket azzá ;) -
Gatts ilyen Sailor Moon típusú animében?
-
Ja, focis animeben kapus vagy csatár... döntsétek el melyik a jobb:
- Beáll a kapuba nincs az a támadó aki oda merne menni, hogy biztosan tudjon lőni, nehogy magára haragítsa.
- Támadó: no comment. :DDDDDD -
Gatts még egy sportanimében mutatna furán. Mondjuk Hajime no Ippo (na jó, ez még talán testhez állna neki), Prince of Tennis vagy Kickers. :D -
Képzelt el a felvételit a Toudai-on... 130 cm-s rövidszoknyás csajok... nem túl magas zakós fiuk... és egy 2 m-es állat "enyhén" feszülő zakó egy jókora szakadással a hátán. + hozzádobhatjuk még azt a nem kicsi kardot...
"- Vegyülj el!
- Hogy vegyüljek el mindenkinél egy fél méterrel magasabb vagyok???"
(nem biztos hogy pontos az idézet, de a lényeg meg van)
Mondjuk eljátszhatná Shinobu-chan bátyját!
Megnézném hogy keni fel Keitarot a falra, egy szerencsétlenül sikerült jelenet után.
További program tennis meccs Keitaroval Naru-val és Motokoval (keitaro a labda).
eszik, alszik és hazamegy. :)))
Egyébként van ilyen (gondolom nem újdonság), hogy vendégként mellékszerepben fel tűnik egy két arc...
-
Prof William #7161 Esetleg ő lenne a Motoko helyett. Ha Keitaro bármilyen Marhaságot csinál rögtön teli torokból üvöltve berobban a falon, majd 30 kilós kardja egy elegáns suhintásával föld körüli pájára állítja. -
Gattsot megnézném a Love hina-ban:D vagy az Onegai Teacherben:D -
Prof William #7159 Pont ez tetszett, hogy mintha felkérték volna az előző rész szereplőit, hogy tetemes gázsiért szerepeljenek egy teljesen más filmben. :) Valszeg Nagi itt sem éppen pozitív szereplőt fog alakítani. És Reméllem itt Akanenek többb szerepe lessz a Mai Hime-beli ötperces feltünök, aztán lenymonak szerepnél. Tetszett a karaktere csak tényleg keveset szerepelt. Olyan romantikus tépelődős volt, és ezért volt szörnyű ami aztán vele történt. 
Nem rossz ötlet. Én pl szivesen látnám a Love Hina szereplőít valami űroperában. :)
Vagy Gatts-ot romantkus animében.
Vagy Star Wars a MAI Hime szereplőkkel. Papli=Nagi
Mikoto=Anakin 
Na jó van inkábbnem sorolom tobább... De nem lene rossz ha ezt eljátszanák még pár sztorival. -
Gábor #7158
-
Bleach 52-53:
Dattebayo verzió letölthető.
Dattebayo fansub
Mai Otome:
Szebb, modernebb, fiatalabbak a szereplők, de 1-2 szereplő szerintem kimondottan a Mai Hme ex-szereplőinek másolata. Gondolok most a Wong apukára, aki egy az egyben Tate-ról lett mintzáva. Aztán ott van a lánya Nina, aki Natsuki "utóda" lett. Az új főhős meg olyan, mint Mikoto(de nagy valószínűség szerint Mai lánya lehet). A hercegnő meg az 1 az 1ben Kazahana Mashiro (a kis tolószékes iskolaigazgató).
Szal sok a táplálkozás az elődből, de a világ nagyon más, ami jó. Én várom a folytatást, mert a világ érdekesebb lett, mint az elözőé. Szetinem méltó folytatása lesz a Mai Hime sorozatnak. -
Bleach Society verzió már van, de én dattebayo-ra várok.
amúgy azért jön ilyen lassan, mert új karakoke kellett (2 is), és 1 órás ez a rész. azaz ep 52 és 53 jön :) -
hát igen. ha az a bizonyos még eredeti formájában lenne, akkor most mind a 2-3 CD-t letölhetnéd onnan. anno meg is volt nekem, de már letöröltem, mert nem hallgattam valami sűrűn. pedig ha tudom, h ez történik majd, akkor biztosan elteszem az utókornak... :S -
Gábor #7154 Hol késik a bleach 52 egyébként?
-
Prof William #7153 Mai Otome!
Érdekes a Mai Hime folytatás. Érdekes ötlet, hogy a történet/események/világ teljesen más csak a szereplők ismerősek. Mintha hőseinket felkérték volna olyan Hálivudi filmsztár módjára, hogy tetemes gázsiért ebben a sorozatban is szerepeljenek. :))
De tetszik, hogy nem ragaszkodtak ahoz hogy egy folytatást csináljnak, hiszen az eredtei Mai Himet nagyon döcögősen lehetett volna folytatni. (Hisz mindenki Heppy+ a Himek ciklusa is megtört.) Lehet hogy én látom úgy de egy kicsit komolyabb a hangulat. (Leszámítva főhőseink ökörködéseit. :) )
Szóval új sztori új világ néhány új és elég sok régi szereplő! MAI OTOME!!! -
Gábor #7152 Köszi!
A játék ost-je nincs meg véletlenül? -
új bleach manga nagyon durva! de ez nem feltétlenül jó... jó abból a szempontból, hogy élvezem, de nem jó, mert 1 héten csak egy jön... xD
még kéne legalább 100 fejezet, hogy egy kicsit is enyhüljön az éhségem! :) -
animesuki.com-os a link, szóval 100% hogy igen.
(mármint, hogy ez feliratos) -
Prof William #7149 Nekem van egy verzió de az japán nyelvű és nincs felirat.
Ebbe van? -
Mai Hime folytatásának az első része letölthető. :)
Még szerencse, hogy ilyen szemfüles voltam és gyanakodni kezdtem a Mai Otome címre. :D
És milyen igazam lett. xD
Mai Otome ep1 -
Talán az OSTben bennevan. -
Prof William #7146 Ez rossz. A Tsukihimebol akartam eltunteni a feliratot, hogy ne ütközzön a magyar felirattal. Akkor keresni kene felirat nelkuli verziot...
Azért kösz. -
beégetett feliratot nem tudsz kiszedni mivel a lényege pont az hogy rá van égetve a frame-re. Szóval ha ki akarod szedni akkor bár eltűnik a felirat alatta csak egy fehér folt lesz a betű helyén. Ugyanis nem filter által ráhelyezett hanem benne van a képben! -
Prof William #7144 Hali! nem tudtok valami programot, mai ki tudja szedni a beégetett feliratokat?
Előre is kösz. -
Nekem Kei nyavajgása nem mindíg jött be, főleg a végefelé, de azért szimpatikus.Ichigo az Onegai Twins-ben már nem az a magábaforduló típus,mindíg keveri a szart,mindenről tud és tök furán nevet(ühhühhü :D)
szerk.: lehet hogy b***i vagy :D -
Prof William #7142 Most néztem végig az Onegai Teachert. Jó kis sorozat volt. Kei-nek egész komoly Kawai faktora van. Még úgy is hogy féfiból vagyok... (Lehet hogy b***i vagyok?)De a töbiek se semmik. Főleg a kis Rei klón Icigo. :) -
Azok egymás mellett
már várom
-
Jaja, többek között az Orihime - Matsumoto duo
-
197-es Bleach nagyon ász:D -
De miért kéne befejezni gyorsan??? Hisz olyan jó!!!! -
Prof William #7137 Na kitaláltam hogy lehetne gyorsan befejezni a Berserk mangát...
Íme pár ötlet...
1. A végén Griffith beismeri hogy rossz volt és megjavul. Griff Gatts és Caska egymásnba karolva menetelnek a naplementébe. Vége... :D
2. Gatts felébred és kiderül hogy valójában egy parasztlegény a földesúr (Griffit) falujában, és a kocsmában részeg álmában vizionálta az egészet. Felébredve a felesége (Casca) jól lehordja, majd bratyizik egy kicsit az álmában szereplők való világi megfelelőivel.
3. Gattsak elege lessz az egészből. Hagyja Griffet a fenébe. Letelepedik és virágkertész lessz. A terápiás virágkertészet hatására Casca magához tér és egy csomó kardmániás hülye gyerekük lessz akik felnőve agyongyakják Griffitet.
4. Gattsnakl elege lessz a még mindig hülye Cascából. Beadja egy elmeothonba, majd elveszi az első szemebjövő jó nőt és kész. (A gyerekek itt is legyakhatják Griffet ha nagyon akarjátok. :) )
5. Gatts épp a köv fejezet elején megy amikor egy bokorból elélép Griffith. Gatts egy félkörös csapással azonall kicsontolja. The End. -
Gábor #7136 Tudja vki honnan lehet letölteni a győzelmi zenét, ami az FF7ben a csatákat követi?
Tudjátok, amelyik a filmben is felcsendül mobilcsengőhangként ;) -
igen? hm. én nem vettem észre. amúgy kb 3-4 hete ismerem én is :D -
Vagy a koldust játszó übertápos shaolintól! (Shaolinok szövetsége 1980- Hogy hogy lett a Come Drink With me-ből S. Sz. nem tom de az eredeti színére is kíváncsi lennék)