72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    "tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam ::D"

Most már látom :D
  • Gábor
    Volt minden karinak master summon, master magic, master command?
  • Seth
    tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam ::D

Igen Reeves irányította, ő volt az egyetlen normális tag a Shinránál, tulképp kémkedett nekünk

red meg elment a laborba aztán klónozott pár kicsit..:D
  • Seth
    nekem olyan 90 órám lehetett benne mire mindenki maxra ért, minden matéria begyűjtve, maxra fejlesztve, emerald, ruby weapon legyőzve....stb
  • Gábor
    Cait Sith néven fut.

Apropó, nem Reeves irányította Cait Sith-et? Mert a filmben a rendes nevén hivatkoznak rá, még telefonált is Cloudnak.
    Még vmi: nem Red XIII volt az utolsó a fajtájából?
  • Gábor
    48 óra maxra tolva mindent???
    Inkább 148!
  • Seth
    meg ki az az idióta macsek redXiii hátán :D
  • Bucser
    Megnézheted de akkor nem fogsz többet látni az egészből mint néhány nagyon faja akciójelenetet első osztályú CGI-t és hogy lessz egy nagyon erős főgonosz aki hogy jött el is tűnt...

Annio az FFVII demoja csak egy harcból állt a storyból nem tartalmazott semmit.

A FFVII teljes játékideje olyan 48 óra körül van tisztán ha teljesen mindenre kiterjedően akarod lejátszani az egészet... a Story-ja zseniális.. szerintem olvasd végig a storyját és akkor nagyjából tiszta lesz a A.C. is..

De a spoilereket tartalmazó végigjátszást érdemes elolvasnod.. (például olyan kérdésekre, hogy ki miért van úgy ahogy rá tudsz jönni mi egyáltalán a Shinra mi a Soldier kicsoda Cloud kicsoda a Mother meg ilyenek. Ja meg hogy mik azok a Materiak:)
  • Sadun Tryst
    FF7 - AC:
    végre van 1 kis időm, most nézem meg. :)
    szal vélemény nemsokára érkezik.

Bleach:
    aki nem tudja kivárni a mostanság meglehetősen lassú lunar verziót, annak ajánlom a bakakozou verziót. én bakakozou verziót nézek a full metal panic tsr-ből, és nagyon jó a kép és a felirat is. szóval ezentúl azt kell tölteni, amelyik hamarabb jön. :)
  • Cat #6824
    én csak a demóját játszottam végig :( (akkoriban nem volt lelkierőm letölteni 3-4 CD-t, modemes voltam)
    meg se nézzem a filmet?
  • CalebJoe
    Végre valami király film a sok Hollywood-i maszlag mellet.
    FF Forever!
  • magus
    valaki leirhatna nagyvonalakban a tortenetet.

en vegigjatszottam (illetve fobosst nem birtam legyozni mert nem szedtem ossze vmi varazslatot ami nelkul lehetetlen volt), de nem emlekszem mar semmire szinte.
  • Gábor
    Hát igen, nem lehet átérezni, hogy mennyire Cool Sephiroth, és mennyire lúzer Reno anélkül, hogy játszottad volna a játékot.
    Viszont Renoról jut eszembe, hogy hiányoltam a Shinra&Turks indulót a filmből.
  • Ottto
    Hát nem véletlenül FF7. Aki nem ismeri a történetet (mint én) annak nem más mint egy látványos akciójelenetekkel tarkított, súlyosan hiányos történet. Namost ezek a hiányosságok valószínűleg a játékból derülnek ki. A történetet átláttam, már amennyire az elején levő videoból kiderült, de voltak hiányosságok. Hál Istennek a szereplőket ismertem, tehát ők nem okoztak problémát.
    Amúgy jó történet, de a játék ismerete nélkül majdhogy érthetetlen.
    (megpróbálom pótolni a hiányosságot, és utánanézek a játéknak, de már nincs rá sok esély hogy meg is találom valahol :C )
  • Bucser
    De most skacok aki megnézte: Szerintetek ez nem az év filmje???:D
  • Gábor
    Jaja, csináljanak abból is, és halj meg! ;)
  • Prof William
    Na akkor már csak a 8-ból csináljanak egy szép hosszú filmet animációst, vagy animét mindegy és akkor már nyugodtan meghalhatok.
  • Adam5
    merre?
  • CSOCSO
    mar van magyar felirat is
  • Davidus
    Örülök neki hogy nem nyomtam mert lehet hogy lesz PS3 reamke:D Azért a szereplők meg a főellenség megvannak:)
  • Bucser
    Érdemes tudni az előzményeket bár elmondják az elejét csak akkor nagyon sok ismeretlen szereplő lesz... Bár nem tudom egy anime Fan hogy hagyhatta ki az életéből az FFVII-t:) (Nekem azért kellett abbahagynom a játékot mert annyira elvont magával, hogy napi 14 órában játszottam és aludtam és féltem, hogy nem lesznek meg a vizsgáim... Úgyhogy delete:( Már sajnálom...
  • Bucser
    SPOILER

Ahogy a végén Aerith szellemalakja hátrafordul..... Asszem szerelmes lettem egy kitalált figurába életemben először...
  • Davidus
    nagyon kell hozzá FF7 előismeret?:)
  • Davidus
    milyen hq-n?:)
  • Bucser
    Umpf.... and OMFG... And nem találok szavakat... (1 hétig ne keressetek hozzsanázni fogok a templomban emiatt a film miatt)

10/10...

remélem egy szót sem kell szólnom, hogy miért:)
  • Seth
    már a hq-n is fenn van...
  • Ottto
    Most csekkoltam le. Ez bizony az! Holnap meg is nézem!

Ja és ha valaki nem tudna angol feliratot annak itt van: English Sub
  • Sadun Tryst
    jam, és a link jó, nem fake, szóval lehet örülni. :)
  • Bucser
    Na ahogy leültem a gép elé leérkezett:) Szóval neki is esem megnézni:) majd este:)
  • CSOCSO
    330 es most kezdtem el tolteni:)
    igaz nem torrent.. linket sajna nemtok adni mert fizetos
  • Davidus
    nekem 30k/s :O
  • CSOCSO
    mar nekem is jon:) 1 ora es itt is van
  • Gábor
    YYeeeessss!
  • Davidus
    VÁÁÁÁ!
  • musha
    előre kérnék szépen mindenkit a szpojlerektől való eltekintésre! ^^
  • Bucser
    remélem mikor oráról lépek haza már lent lesz:) és akkor meg lesz az esti programom:D
  • musha
    huhh, na erre kíváncsi vagyok :)
  • Ottto
    Kössz Tryst!!! You are a god.......márha ez az aminek látszik

Miért van az mostanában mindig magasabb az upload rate mint a download. A download nem megy 10ig se, nemtom mér. Egy ideje már ezzel baszakszok, de mindennél. A Share rating csak tép felfelé mint az állat, és mindig az a vége hogy az upload rate a fellegekben, a download meg nullán :C (megjegyzem fogalmam sincs hogy ilyenkor mit tölt le a gépemről. Utánaolvastam, de még nem tiszta a kép. Felvilágosítana valaki?)
    Na mind1, hagyok neki időt remélem legalább valami sebességet táplál ha három napig is megy.
  • Sadun Tryst
    20% már lent van.
    Plusz 3 óra az egész lent lesz, és akkor nyilatkozom, h fake vagy sem. :)
  • Bucser
    HA ez tényleg az és nem Fake akkor valóban az vagy:D Jó töltögetést:)