72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #6833 "tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam ::D"
Most már látom :D -
Gábor #6832 Volt minden karinak master summon, master magic, master command? -
#6831 tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam ::D
Igen Reeves irányította, ő volt az egyetlen normális tag a Shinránál, tulképp kémkedett nekünk
red meg elment a laborba aztán klónozott pár kicsit..:D -
#6830 nekem olyan 90 órám lehetett benne mire mindenki maxra ért, minden matéria begyűjtve, maxra fejlesztve, emerald, ruby weapon legyőzve....stb -
Gábor #6829 Cait Sith néven fut.
Apropó, nem Reeves irányította Cait Sith-et? Mert a filmben a rendes nevén hivatkoznak rá, még telefonált is Cloudnak.
Még vmi: nem Red XIII volt az utolsó a fajtájából? -
Gábor #6828 48 óra maxra tolva mindent???
Inkább 148! -
#6827 meg ki az az idióta macsek redXiii hátán :D -
#6826 Megnézheted de akkor nem fogsz többet látni az egészből mint néhány nagyon faja akciójelenetet első osztályú CGI-t és hogy lessz egy nagyon erős főgonosz aki hogy jött el is tűnt...
Annio az FFVII demoja csak egy harcból állt a storyból nem tartalmazott semmit.
A FFVII teljes játékideje olyan 48 óra körül van tisztán ha teljesen mindenre kiterjedően akarod lejátszani az egészet... a Story-ja zseniális.. szerintem olvasd végig a storyját és akkor nagyjából tiszta lesz a A.C. is..
De a spoilereket tartalmazó végigjátszást érdemes elolvasnod.. (például olyan kérdésekre, hogy ki miért van úgy ahogy rá tudsz jönni mi egyáltalán a Shinra mi a Soldier kicsoda Cloud kicsoda a Mother meg ilyenek. Ja meg hogy mik azok a Materiak:) -
#6825 FF7 - AC:
végre van 1 kis időm, most nézem meg. :)
szal vélemény nemsokára érkezik.
Bleach:
aki nem tudja kivárni a mostanság meglehetősen lassú lunar verziót, annak ajánlom a bakakozou verziót. én bakakozou verziót nézek a full metal panic tsr-ből, és nagyon jó a kép és a felirat is. szóval ezentúl azt kell tölteni, amelyik hamarabb jön. :) -
Cat #6824 én csak a demóját játszottam végig :( (akkoriban nem volt lelkierőm letölteni 3-4 CD-t, modemes voltam)
meg se nézzem a filmet? -
#6823 Végre valami király film a sok Hollywood-i maszlag mellet.
FF Forever! -
#6822 valaki leirhatna nagyvonalakban a tortenetet.
en vegigjatszottam (illetve fobosst nem birtam legyozni mert nem szedtem ossze vmi varazslatot ami nelkul lehetetlen volt), de nem emlekszem mar semmire szinte. -
Gábor #6821 Hát igen, nem lehet átérezni, hogy mennyire Cool Sephiroth, és mennyire lúzer Reno anélkül, hogy játszottad volna a játékot.
Viszont Renoról jut eszembe, hogy hiányoltam a Shinra&Turks indulót a filmből. -
#6820 Hát nem véletlenül FF7. Aki nem ismeri a történetet (mint én) annak nem más mint egy látványos akciójelenetekkel tarkított, súlyosan hiányos történet. Namost ezek a hiányosságok valószínűleg a játékból derülnek ki. A történetet átláttam, már amennyire az elején levő videoból kiderült, de voltak hiányosságok. Hál Istennek a szereplőket ismertem, tehát ők nem okoztak problémát.
Amúgy jó történet, de a játék ismerete nélkül majdhogy érthetetlen.
(megpróbálom pótolni a hiányosságot, és utánanézek a játéknak, de már nincs rá sok esély hogy meg is találom valahol :C ) -
#6819 De most skacok aki megnézte: Szerintetek ez nem az év filmje???:D -
Gábor #6818 Jaja, csináljanak abból is, és halj meg! ;) -
Prof William #6817 Na akkor már csak a 8-ból csináljanak egy szép hosszú filmet animációst, vagy animét mindegy és akkor már nyugodtan meghalhatok. -
#6816 merre? -
#6815 mar van magyar felirat is -
#6814 Örülök neki hogy nem nyomtam mert lehet hogy lesz PS3 reamke:D Azért a szereplők meg a főellenség megvannak:) -
#6813 Érdemes tudni az előzményeket bár elmondják az elejét csak akkor nagyon sok ismeretlen szereplő lesz... Bár nem tudom egy anime Fan hogy hagyhatta ki az életéből az FFVII-t:) (Nekem azért kellett abbahagynom a játékot mert annyira elvont magával, hogy napi 14 órában játszottam és aludtam és féltem, hogy nem lesznek meg a vizsgáim... Úgyhogy delete:( Már sajnálom... -
#6812 SPOILER
Ahogy a végén Aerith szellemalakja hátrafordul..... Asszem szerelmes lettem egy kitalált figurába életemben először... -
#6811 nagyon kell hozzá FF7 előismeret?:) -
#6810 milyen hq-n?:) -
#6809 Umpf.... and OMFG... And nem találok szavakat... (1 hétig ne keressetek hozzsanázni fogok a templomban emiatt a film miatt)
10/10...
remélem egy szót sem kell szólnom, hogy miért:) -
#6808 már a hq-n is fenn van... -
#6807 Most csekkoltam le. Ez bizony az! Holnap meg is nézem!
Ja és ha valaki nem tudna angol feliratot annak itt van: English Sub -
#6806 jam, és a link jó, nem fake, szóval lehet örülni. :) -
#6805 Na ahogy leültem a gép elé leérkezett:) Szóval neki is esem megnézni:) majd este:) -
#6804 330 es most kezdtem el tolteni:)
igaz nem torrent.. linket sajna nemtok adni mert fizetos -
#6803 nekem 30k/s :O -
#6802 mar nekem is jon:) 1 ora es itt is van -
Gábor #6801 YYeeeessss! -
#6800 VÁÁÁÁ! -
#6799 előre kérnék szépen mindenkit a szpojlerektől való eltekintésre! ^^ -
#6798 remélem mikor oráról lépek haza már lent lesz:) és akkor meg lesz az esti programom:D -
#6797 huhh, na erre kíváncsi vagyok :) -
#6796 Kössz Tryst!!! You are a god.......márha ez az aminek látszik
Miért van az mostanában mindig magasabb az upload rate mint a download. A download nem megy 10ig se, nemtom mér. Egy ideje már ezzel baszakszok, de mindennél. A Share rating csak tép felfelé mint az állat, és mindig az a vége hogy az upload rate a fellegekben, a download meg nullán :C (megjegyzem fogalmam sincs hogy ilyenkor mit tölt le a gépemről. Utánaolvastam, de még nem tiszta a kép. Felvilágosítana valaki?)
Na mind1, hagyok neki időt remélem legalább valami sebességet táplál ha három napig is megy. -
#6795 20% már lent van.
Plusz 3 óra az egész lent lesz, és akkor nyilatkozom, h fake vagy sem. :) -
#6794 HA ez tényleg az és nem Fake akkor valóban az vagy:D Jó töltögetést:)