72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
JAEgy kis szösszenet akik nem értenék a filmet néhány alap dolog hozzá:)
Remélem nem sok hülyeséget írtam ha igen szóljatok é javítok:)
Akkor röviden a filmről
Sok sok spoilerrel a játékhoz
Ugye a Játékban Clouddal és csapatával küzdöttünk a Shinra enterprises majd Sephirot az egyik Ex-Soldier ellen aki bosszút esküdött Shinra Ent. majd az egész emberiség ellen miután rájött, hogy ő egy kisérlet eredménye és emlékei és élete szinte mind hamis. A Shinra a föld életerejéből táplálta hatalmi törekvéseit a lifestream kitermelésében monopóliumuk volt (tönkrevágták a földet s a hatalmukat arra használták, hogy ezt eltusolják.). A Játék végén a Shinra rmbadől Sepiroth elpusztítása közben de áldozatokat is követelt. A háttérinformációk közül kiderül, hogy Aerith és Sepiroth is egy Jenova nevű lény akit mothernek hívnak többször is az ősz hajú ipsék (aki azért jött a földre, hogy megbüntesse az embereket amiért a világ lifestreamjét felélik) klónozott másaik de életük teljesen máshogy alakult. A Soldierek pedig olyan emberekakik jenova sejtjeiből örököltek néhányat mikor Jenova elpusztult.
Nos a Film ott kapcwsolódik be, hogy Mikor Shinra elpusztult Aerith és Sepiroth meghalt azután két évvel szinte megállt az idő és a fejlődés a világban.. megjelent egy rejtélyes betegség. A neve: GeoStigma. azért hívják így mert egy feket nyomot hagy az emberek testén a karjuktól felfelé a tenyerükből indulva és a homlokukhoz érve valamint a bolygó bosszújának tartják azért amit a Shinra Ent. oly sokáig művelt vele.
Nagyjából ezzel így már érthető a story.. Ja és Kaddaj bandája azért hívja Cloudot Big Brothernek mert minden soldier ugyanugy sejteket kaptak Jenova-ból és ezért egyfajta testvériség van köztük. Ezzel akarta kifejezni Kaddaj és a rendező, hogy ők is Soldierek. És hogy Motherhez azaz Jenovahoz tartoznak. -
meg a soundtracket is :Ð -
NA azé akkor jól gondoltam:D -
Ubaana iátbq, ubtl nm frcvebgu ibyg?? arxrz arz rfrgg yr...
Rot13.com -
kicsit el vagy tévedve a fénybemenős résznél, az nem A és S, hanem A és Z :D -
jah htx. im a noob ^^
töltöm is lefele a képregény :D -
manga. az képregény. :)
sajna pontos lelőhelyet nem tudok, de majd utánanézek, és ha találok, akkor küldök privit. -
movie ? és honnan ? :O -
a manga hosszabb, szal ha az még érdekel akkor azt szerezd be ;) -
jaja, pszichológiai hatása rám is volt, elsőre cirka 2 hét alatt nyomtam végig, de akkor még semmi extrát nem csináltam meg benne. de az a 2 hét olyan volt, hogy haverokkal is csak azért találkoztam, hogy azért mozduljak már ki kicsit :)azóta sem volt hasonló játékélményem. -
Final Fantasy VII - Advent Children
Ryőfmőe nmmny xrmqraéz, ubtl n svyz 10/20-nf. :)
Nmnm n svyzora zvaqra útl ibyg nubtl naanx yraavr xryyrgg. N unepbx yágiáalbfnx ibygnx, n göegéarg éeqrxrf éf sbylnzngbf (éf géalyrt antlba xryyrgg ubmmá n wágéx). N fmrercyőx cbagbfna bylnabx ibyg, zvag nubtl n wágéxona zrtvfzreurggüx őxrg, fmny n xéc antlba grywrf ibyg.
Éf nzv n svyzora n yrtantlboo ibyg, nm hgbyfó wryrag.
Frcuvebgu éf Nrevgu rtlügg, xvzraarx n "séalor". :) Uz. Antl xveáylfát. ^^
Zrt nzvg zét zrtrzyígraéx, ubtl inynzv rfmzéyrgyra ibyg, nm Lbm pfratőunatwn. kQ
Wn éf nxxbe n Onunzhg unepbg frz fmnonq rysryrwgrav, nm rtl vfgra ibyg.
Fmóiny ubyanc zrtvag zrtaémrz n svyzrg! ^^
Megoldás: rot13.com -
hát köszi szépen az infot... azthittem hogy ez az első széria :C -
hasra csaptam:) mert én nem nyomtam végig:) Bocs:) én is nyomtam sokat csak nekem pszichológiai okai voltak hogy abbahagytam... magával ragadott és ha nem törlöm akkor nem állok fel előle:) -
ez a 48 óra egy kicsit engem is szíven ütött, amikor 100 fölött voltam bőven, és közel nem csináltam meg mindent amit lehet. -
igen csak 6 részes, pedig nézném tovább az biztos :D -
*Golden Boy
sry :D -
1 nap alatt leszedtem a Goldeen Boy sorozatot, ami csak 6 részes lenne ?!
ha tudtok egyéb infokat pls közöljétek, egyik kedvenc sorozatom ^^ -
najó az nem jutott mindenkinek :D, azt már kicsit sokáig tartott volna megcsinálni -
Gábor #6833 "tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam ::D"
Most már látom :D -
Gábor #6832 Volt minden karinak master summon, master magic, master command? -
tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam ::D
Igen Reeves irányította, ő volt az egyetlen normális tag a Shinránál, tulképp kémkedett nekünk
red meg elment a laborba aztán klónozott pár kicsit..:D -
nekem olyan 90 órám lehetett benne mire mindenki maxra ért, minden matéria begyűjtve, maxra fejlesztve, emerald, ruby weapon legyőzve....stb -
Gábor #6829 Cait Sith néven fut.
Apropó, nem Reeves irányította Cait Sith-et? Mert a filmben a rendes nevén hivatkoznak rá, még telefonált is Cloudnak.
Még vmi: nem Red XIII volt az utolsó a fajtájából?
-
Gábor #6828 48 óra maxra tolva mindent???
Inkább 148! -
meg ki az az idióta macsek redXiii hátán :D -
Megnézheted de akkor nem fogsz többet látni az egészből mint néhány nagyon faja akciójelenetet első osztályú CGI-t és hogy lessz egy nagyon erős főgonosz aki hogy jött el is tűnt...
Annio az FFVII demoja csak egy harcból állt a storyból nem tartalmazott semmit.
A FFVII teljes játékideje olyan 48 óra körül van tisztán ha teljesen mindenre kiterjedően akarod lejátszani az egészet... a Story-ja zseniális.. szerintem olvasd végig a storyját és akkor nagyjából tiszta lesz a A.C. is..
De a spoilereket tartalmazó végigjátszást érdemes elolvasnod.. (például olyan kérdésekre, hogy ki miért van úgy ahogy rá tudsz jönni mi egyáltalán a Shinra mi a Soldier kicsoda Cloud kicsoda a Mother meg ilyenek. Ja meg hogy mik azok a Materiak:) -
FF7 - AC:
végre van 1 kis időm, most nézem meg. :)
szal vélemény nemsokára érkezik.
Bleach:
aki nem tudja kivárni a mostanság meglehetősen lassú lunar verziót, annak ajánlom a bakakozou verziót. én bakakozou verziót nézek a full metal panic tsr-ből, és nagyon jó a kép és a felirat is. szóval ezentúl azt kell tölteni, amelyik hamarabb jön. :) -
Cat #6824 én csak a demóját játszottam végig :( (akkoriban nem volt lelkierőm letölteni 3-4 CD-t, modemes voltam)
meg se nézzem a filmet? -
Végre valami király film a sok Hollywood-i maszlag mellet.
FF Forever! -
valaki leirhatna nagyvonalakban a tortenetet.
en vegigjatszottam (illetve fobosst nem birtam legyozni mert nem szedtem ossze vmi varazslatot ami nelkul lehetetlen volt), de nem emlekszem mar semmire szinte. -
Gábor #6821 Hát igen, nem lehet átérezni, hogy mennyire Cool Sephiroth, és mennyire lúzer Reno anélkül, hogy játszottad volna a játékot.
Viszont Renoról jut eszembe, hogy hiányoltam a Shinra&Turks indulót a filmből. -
Hát nem véletlenül FF7. Aki nem ismeri a történetet (mint én) annak nem más mint egy látványos akciójelenetekkel tarkított, súlyosan hiányos történet. Namost ezek a hiányosságok valószínűleg a játékból derülnek ki. A történetet átláttam, már amennyire az elején levő videoból kiderült, de voltak hiányosságok. Hál Istennek a szereplőket ismertem, tehát ők nem okoztak problémát.
Amúgy jó történet, de a játék ismerete nélkül majdhogy érthetetlen.
(megpróbálom pótolni a hiányosságot, és utánanézek a játéknak, de már nincs rá sok esély hogy meg is találom valahol :C ) -
De most skacok aki megnézte: Szerintetek ez nem az év filmje???:D -
Gábor #6818 Jaja, csináljanak abból is, és halj meg! ;) -
Prof William #6817 Na akkor már csak a 8-ból csináljanak egy szép hosszú filmet animációst, vagy animét mindegy és akkor már nyugodtan meghalhatok. -
merre?
-
mar van magyar felirat is -
Örülök neki hogy nem nyomtam mert lehet hogy lesz PS3 reamke:D Azért a szereplők meg a főellenség megvannak:) -
Érdemes tudni az előzményeket bár elmondják az elejét csak akkor nagyon sok ismeretlen szereplő lesz... Bár nem tudom egy anime Fan hogy hagyhatta ki az életéből az FFVII-t:) (Nekem azért kellett abbahagynom a játékot mert annyira elvont magával, hogy napi 14 órában játszottam és aludtam és féltem, hogy nem lesznek meg a vizsgáim... Úgyhogy delete:( Már sajnálom... -
SPOILER
Ahogy a végén Aerith szellemalakja hátrafordul..... Asszem szerelmes lettem egy kitalált figurába életemben először...