72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Kijött a Blood sorozat első része a Live-Evil csapattól
  • Prof William
    Ráadásul már 14 éve is a alternatív világ volt.

Szóval más világ/mást történet/ régi sztereplők.

De nekem tetszik. PErsze az előző sorozathoz lehet hogy nem lehet mérni, de azért jó lessz.

Spoiler

Arika az anyját kereste. Azt hiszem ő volt aki az elején elrejtette. De mivel a kezdődésben van egy rá nagyon hasonlító nő Otome ruhában, sztem nem is olyan biztos hogy meghalt a nő akkor. Mondjuk átállítódott. :) Ugyebár Mikoto is megtalálta a bátyusát, csak nem úgy ahogy szuámított rá. :)

Spoiler end.
  • Bucser
    "Ez olyan mintha a haszon hajtaná őket"

Miért szerinted mi hajtja őket??? a rajongói levelek?

Egyébként nem hiszem, hogy attól, hogy ismerős szereplőket vagy szereplőket teljesen átvéve szerepeltetnek egy másik sorozatban (vagy éppen egy alternatív univerzumban (lásd GITS SAC és Síma GITS az SAC is csak egy alternatív univerzum volt) csalódnunk kellene. Én pl imádtam a Vandreadben DITA-t vagy a Saber Marionette-ben Lime személyiségét és szeretem hogyha gy sorozatban találok hozzájuk hasonlóakat mert így könyebben megszokom a világot. A sorozatokat külön kell kezelni egymástól mégha vannak is utalások, mert ha a készítők új címet adtak neki akkor az nem folytatás hanem egy alternatív univerzum amit viszont baromság összehasonlítani az előző show-al.. pláne párhuzamokat vonni...

A MAI OTOME nem folytatás hanem a Franchise következő darabja. Az ilyenre legjobb példa a Gundam Franchise. ÉS ott is nagyon jól működött hogy egymáshoz hasonlóak a főszereplők és ismerős arcok fel-feltűnnek minden sorozatban és vonalakbana világ is hasonló mégis rengeteg a különbség...

Ne legyetek földhözragadtak és engedjétek el a fantáziátokat:P
  • Adam5
    Najah, őt is nagyon bírom :)
  • Prof William
    Lehet hoyg erről van szó. A siker meglovagolása...
  • Ottto
    Akkor a japánok kezdenek meghülyülni. Figyeld meg lassan a végén a creditsben is benne lesz: x y - Tokhia Mai
    Amúgy több mint 14 évnek kellett volna eltenie akkor még talán meg is érteném a változást, de így hogy 1-2 hát nem (bár ekkor a szereplőknek is idősebbnek kellene lenniük aminek nyoma sincs)
    Szvsz ennek nincs sok értelme, ezek rajzok nem színészek. Ha új történetet akarnak, akkor adjanak neki új címet, új szereplőket új karakterisztikával. Ez olyan mintha a haszon hajtaná őket (ill. az első rész sikerességét nézve, készítenek egy folytatást aminek semmi köze az előzőhöz, de minket elvakít az első rész sikeressége, és a másodikban csalódnunk kell)

Amúgy szvsz lesz valami köze lesz az előző részhez, ha nem is sok bár még nem mondom biztosra, de azért vannak itt olyan dolgok (a szereplőkön kívül) amik az egyből tértek vissza de ezt majd még meglátjuk....
  • Sadun Tryst
    ööö nem minden szereplő játszik más szerepet, sőt! mert shizuru (az otome aki feladabolta a slave-et) pl. a mai hime-ben is shizuru volt. szaaal nem tom már én se, hogy mit gondoljak :D
    szerintem 2-3 részt még kéne látnunk, h bármimeő következtetést levonhassunk. ez egy nagyon bevezető rész volt eddig. :)
  • Prof William
    Már írtam rólla, hogy a Mai Otome NEM folytatása a Mai Himenek, henem egy alternatív történet!

A előző rész szereplői max 1-2 évvel idősebbek, szóval ez alatt nem refomálódhatott át a világ ebbe az Final Fantasy szerű imidzsbe. :)

Mint a Gundam Seed/Destiny ahol a előző szereplőivel csinálták meg az újabbat.

Vagy mintha a Berserk szereplőivel romantikus vígjátékot készítettek volna. :)

Vagy még egyszerűbben Bruce Wilis szerepelt a Die Hard-ban. Aztán még egy csomó más filmben, de a Bérgyilkos a ... ban hiába nézett ki úgy mint Mekklén nyomozó a Die Hard-ból de nem azt játszotta.

Szóval szerintem jó a sorozat. (Bár az eslő részből még nehéz megállapítani, csak nem kell Mai Himehet hasolítani, mert a teljesen más.)
  • Ottto
    Mai Otome:
    Hogy őszintén megmondjam, csalódtam. Nem ezt vártam, időben nagyon előre járunk, és tényleg a szereplőkön kívül nincs túl sok köze az első részhez. Engem ez tulajdonképen zavar. Pl a szereplők hogy jutottak ilyen magas pozícióba? Mióta van királyság, stb. stb. De nem ítélek előre, megnézzük hogy alakul a történet, aztán meglátjuk mennyi köze van az első részhez, ha már egyszer folytatás! A továbbiakban remélem kiderülnek a dolgok, és meglesznek a válaszok is.
    Amúgy mintha hasonlóságok lennének az NGEvel, nekem legalábbis az ugrott be róla hirtelen. De lehet hogy ez csak a hadsereg és a végén a slave (amúgy ez egy child nem?) miatt van, ami eléggé hasonlított egy evangelionra.

Akkor ez most minden péntekenként jön? Ha valaki nagyon ráér dobhatna be linket a topikba csak emlékeztetőül. Thnx....
  • Bucser
    Látom azért te is Kenpachi párti vagy:) már a logódból ítélve:)

"no matter if you kill or get killed it is just a way to kill time:)"
  • Adam5
    Visszaszívom amit Suzumushiról mondtam. Mert most hogy megnéztem újra az 51. rész Tousen+Komamura vs Zaraki harcát plusz utána az 52-53-as dupla részt normálisan (mert előzőleg csak részletekben láttam) változtatnom kell azon amit korábban mondtam. Új favorit szereplőm Komamura, favorit kardom pedig a kardja Tengen. Nagyon bejön az igazi kinézete (nem röhögni) és a Bankai-a is (jobban mint Tousené). Sry hogy ennyit írok Bleachről de most nagyon fanatikus lettem :). De nyugalom, mostmár türtőztetem magam.
  • Adam5
    Pardon, Suzumushi.
  • Adam5
    Amúgy Bleachből attól függetlenül hogy nem bírom Tousent béke mániája miatt nekem az ő kardja Suzumusuhi jön be a legjobban :) (gondolok itt a Bankaiára és a másik 2 technikájára is)
  • Adam5
    SPOILER:

Rtlrg éegrx Nvmraary xncpf. Nzútl erzéyrz n wőiőora yrfm rtl Gbhfra if Xbznzhen zreg útl éemrz nxgháyvf yraar.

www.Rot13.com
  • Bucser
    SPOILER:

Nvmra qheiáa aém xv zvógn zrtfmnonqhyg nggóy nm vqvógn fmrzüirtgőy zrt wóyséfüyg sevmheágóy:) Iéter arz nm n aláynf uüylrtlrerx srwr ina:) ivfmbag uváalbygnz n Znatáoóy Gbhfrag éf Vpuvzneh Tva-g.

www.Rot13.com
  • Adam5
    Itt már próbáltad? Regelj egyet és utána baloldalt "Bleach Direct Manga".
  • Sadun Tryst
    khm. bleach7.com?
    vagy stoptazmo.com
  • Gábor
    Ne is mondd, 15 fejezettel le vagyok maradva, mert nem tudom letölteni sehonnan (szerver buzi vagy más hülye kifogás...:/ )
  • Gábor
    Most miért nem hajkurászod őket? Ráfoghatnád a türelmetlenségre
  • Gábor
    Húúú, ez kemény volt! :D
  • Bucser
    198-as Bleach üt!!

mindenki go letölteni!!!
  • Ottto
    Köszi.
    Neked is Musha...
  • musha
    akkor nem, nekem külön file-ban van, nem egész 10 mega, japán-angol, angol-japán.
  • Bucser
    Asszem ezt:)
  • musha
    gyorsabb voltál, de asszem ugyanazt a szótárt használjuk :)
  • musha
    fiatal lányt, esetleg szűzet jelent ha jól láttam ^^
  • Bucser
    otome = daughter, young lady, virgin
    otome = maiden, girl, virgin
  • Ottto
    Thnx! (Mingyá megőrülök hogy ez milyen qrvalassan tölt)

Hamár itt tartunk, mit jelent az otome? (márha tudja valaki) A "hime" az hercegnő, de ez...?
  • Bucser
    Jaaa mármint a mangák hatnak az olvasóikra?? meglehet:D ezért nem olvasok Bleachnél vagy berserknél durvábbat:D még a végén elkezdeném én is hajkurászni a 13 éves tiniket:D
  • Cat #7166
    kezdek azon a véleményen lenni, hogy a japán mangák nem azért perverzek, mert a japánok azok, hanem titeket elnézve nem hibás az a következtetés, hogy a mangák teszik őket azzá ;)
  • Sadun Tryst
    Gatts ilyen Sailor Moon típusú animében?
  • Jagi
    Ja, focis animeben kapus vagy csatár... döntsétek el melyik a jobb:
    - Beáll a kapuba nincs az a támadó aki oda merne menni, hogy biztosan tudjon lőni, nehogy magára haragítsa.
    - Támadó: no comment. :DDDDDD
  • Sadun Tryst
    Gatts még egy sportanimében mutatna furán. Mondjuk Hajime no Ippo (na jó, ez még talán testhez állna neki), Prince of Tennis vagy Kickers. :D
  • Jagi
    Képzelt el a felvételit a Toudai-on... 130 cm-s rövidszoknyás csajok... nem túl magas zakós fiuk... és egy 2 m-es állat "enyhén" feszülő zakó egy jókora szakadással a hátán. + hozzádobhatjuk még azt a nem kicsi kardot...
    "- Vegyülj el!
    - Hogy vegyüljek el mindenkinél egy fél méterrel magasabb vagyok???"
    (nem biztos hogy pontos az idézet, de a lényeg meg van)

Mondjuk eljátszhatná Shinobu-chan bátyját!
    Megnézném hogy keni fel Keitarot a falra, egy szerencsétlenül sikerült jelenet után.
    További program tennis meccs Keitaroval Naru-val és Motokoval (keitaro a labda).
    eszik, alszik és hazamegy. :)))

Egyébként van ilyen (gondolom nem újdonság), hogy vendégként mellékszerepben fel tűnik egy két arc...

• Prof William
    Esetleg ő lenne a Motoko helyett. Ha Keitaro bármilyen Marhaságot csinál rögtön teli torokból üvöltve berobban a falon, majd 30 kilós kardja egy elegáns suhintásával föld körüli pájára állítja.
  • Bucser
    Gattsot megnézném a Love hina-ban:D vagy az Onegai Teacherben:D
  • Prof William
    Pont ez tetszett, hogy mintha felkérték volna az előző rész szereplőit, hogy tetemes gázsiért szerepeljenek egy teljesen más filmben. :) Valszeg Nagi itt sem éppen pozitív szereplőt fog alakítani. És Reméllem itt Akanenek többb szerepe lessz a Mai Hime-beli ötperces feltünök, aztán lenymonak szerepnél. Tetszett a karaktere csak tényleg keveset szerepelt. Olyan romantikus tépelődős volt, és ezért volt szörnyű ami aztán vele történt.

Nem rossz ötlet. Én pl szivesen látnám a Love Hina szereplőít valami űroperában. :)

Vagy Gatts-ot romantkus animében.
    Vagy Star Wars a MAI Hime szereplőkkel. Papli=Nagi Mikoto=Anakin

Na jó van inkábbnem sorolom tobább... De nem lene rossz ha ezt eljátszanák még pár sztorival.
  • Gábor
  • Sadun Tryst
    Bleach 52-53:
    Dattebayo verzió letölthető.
    Dattebayo fansub

Mai Otome:
    Szebb, modernebb, fiatalabbak a szereplők, de 1-2 szereplő szerintem kimondottan a Mai Hme ex-szereplőinek másolata. Gondolok most a Wong apukára, aki egy az egyben Tate-ról lett mintzáva. Aztán ott van a lánya Nina, aki Natsuki "utóda" lett. Az új főhős meg olyan, mint Mikoto(de nagy valószínűség szerint Mai lánya lehet). A hercegnő meg az 1 az 1ben Kazahana Mashiro (a kis tolószékes iskolaigazgató).
    Szal sok a táplálkozás az elődből, de a világ nagyon más, ami jó. Én várom a folytatást, mert a világ érdekesebb lett, mint az elözőé. Szetinem méltó folytatása lesz a Mai Hime sorozatnak.
  • Sadun Tryst
    Bleach Society verzió már van, de én dattebayo-ra várok.
    amúgy azért jön ilyen lassan, mert új karakoke kellett (2 is), és 1 órás ez a rész. azaz ep 52 és 53 jön :)