72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ja bocs. Összekevertem a Petit Cosette-vel. sry. -
3 részes igaz? Nemrég fejeztem be, de az nem krimi, inkább ilyen elborult szerelmi történet..... -
meg köszi:) -
Gábor #7050 oké, meglesem.
Alcholt megtaláltad? -
igazából gits SAC annyira nem jött be hogy végignézzem:)
Neked ajánlanám viszont a Saber Marionette sorozatot:) -
Gábor #7048 #7042-re senki? Nincs több krimi anime, ami jó? -
Gábor #7047 Asszem alcholsoft.com
Vagy csak írd be a googleba, hogy alchol120%, és adja a honlapot a demoval. -
JA alcohol 1201%-ot honnan tudok leszedni?? meg nem ért3em az MDS általában MDF-ek mellé kerül... most hogyhogy így van??? -
egy kérdésem van. hogy kerülhet egy mds file az ISo mewllé?? és mivel tudom kiírni az MDS-hez társított adatokat?? ugyanis a neroval csak az ISO-t tudom kiírni de az nem aratott túl nagy sikert... (powerdvd-vel daeomnba mountolva az mds-t megy 2-es regiojukent a Macross plus dvd viszont a lejatszom nem bírja:( mi a helyzet?? mit tegyek?
-
Legjobb tudásom szerint 26 részes. A másik FTP-n fent is van valami ratyi verzióban. -
Sajnos. De azért remélem még így is gyorsabb lesz, mint a Lunar. -
Gábor #7042 Hány részes a gits sac2? A 24. vhogy nem az utolsó...
Egyébként tudnátok hasonló krimit ajánlani, mint a gits sac szériák? Vhogy agytornás hangulatban vagyok. -
Uhh, úgy tűnik a dattebayo mégse váltotta be a hozzá fűzött reményeinket :S. -
Gábor #7040 Igazából nekem úgy éri meg a dvd-ripet letölteni, ha a gyári angol felirat van hozzá.
Addig jók a különb fansubok is. -
Jővő héten 1órás Bleach lesz új openingel és endingel O_O ! -
van felirat, én is a Devastation-félét szedtem és nem látok semmi problémát (a fordítás minőségét nem tudom mennyire jó) -
NormalisEmber #7037 Amúgy ez az asian dvd club nagyon jó oldal. Én már jó rég óta szerettem volna 1-2 anime-t megnézni dvd-n.
-
NormalisEmber #7036 itt :
-
Hol is laksz??? 
-
NormalisEmber #7034 Engem annyira nem zavart a felirat, mert a cd-s dvdrip-et már legalább 3szor néztem meg. De azért 5.1-es hanggal projektoron nézve egészen más élmény volt mint monitoron. -
Én a Tangent félét szedem javítva van a felirat sok helyen és kicsit kisebb lett a mérete:) -
NormalisEmber #7032 Én most néztem meg a DEVASTATiON féle verziót (nálam 300K-val jött le pár óra alatt) és van angol felirat. Igaz, elég szar (a széle sokszor lemaradt + egy csomó félrefordítás) a minősége . A 10 legjobban seedelt torrentnél találtam meg ( jelenleg 57-en seedelik) -
mininova.org
torrentreactor.net
torrentspy.com
baka-updates.com
animesuki.com
-
vki tudna írni nekem pár jó anime torrent oldal címet? :)
ezer köszönet :) -
most fejeztem be a 7 szamurájt. aki eddig nem látta, nagyon gyorsan pótolja be, mert valami iszonyú jó volt a film. :) -
Gábor #7028 Remélem az apróbetűs részt láttad arról, hogy nincs angol felirat a dvd-ripen. -
nekem is sikerült reggelnem az oldalra egyébként de ezt még leszedem és visszaosztom a te trackereddel. Aztán saját accra megy a zúzás majd:) -
én is regisztráltam az Asian DVD Club-ra és nem kis örömömre láttam, hogy 3 féle Advent Children dvd van fent, amiből 2 nagyon jól van seedelve, most is 110-120k-val jön (mert töltök mást is mellette és 140k a max nálam). szóval tetszik az oldal :) -
Dehogyis, hiszen nektek töltöttem le a torrenteket, csak figyelmeztetni akartalak benneteket, hogy hamarosan le fogják tiltani. Jelenleg 0.19 az arányom. -
Gábor #7022 Köszi, kipróbálom! -
Ezzel most ki akartad fejezni hogy szakadjak le a trackerről?? mert megtehetem ha ez a vágyad... Mondjuk nekem 0-24-ben megy a gépem és töltök vissza... -
ugyanoda elkezded a letöltést mint ahova előszörre töltötted. Elvileg akkor ujrahashel és resumolja. -
Gábor #7019 Sikerült regelnem!
A kérdésem az, hogy az új, saját torrentemmel hogyan tudom folytatni a 40%-os seed töltésemet anélkül, h újrakezdeném? -
Cat #7018 [17:14:01] rejected by tracker - Connection limit exceeded! You may only leech from one location at a time. -
majd jövő hónapban én is besegítek a ratio javításán.
letöltöm az akira DVD-t, és akkor 1,5-re hagyom a raiot.
60k feltöltéssel nem lesz az olyan sok idő. :) -
...hm [állvakar] (én inkább nem várnám meg :) ) -
Kiszámoltad már, hogy 8 K-val mennyi idő lesz "vissza-seed-elni" 8.46 GB-ot 0.8-as ratio-ra, tehát 6.77 GB-ot visszatölteni? Kb. 10 nap 7/24-ben, de ez csak akkor lenne, ha folyamatosan lenne leecher... -
Természetesen nincs értelme magyarul nézni, a duplák miatt érdekel, hogy szétvágják-e avagy nem-e (hihi, ha lenne magyartanárom, a szívéhez kapna :D).
Magyar felirat meg csak 90-ig van :(. Csak aza kár az sem ez lenne, hanem az általuk csinált marhaság.
!INUYASHA SPOILER!
Amikor Naraku arra kéri Sango-t hogy lopja el a Tetsusaiga-t, Inuyasha pedig felébredt... valami ilyesmi hangzott el tőle "ugyanúgy néz ki és gyűlöl téged". Utána Kagome megállapítása Kikyo-ra vonatkozott:"Nem Kohakura gondolt... Kikyoról beszélt" (az idézetek nem pontosak, ne tessék fikázni) Na ez a jelenet, nemtom ismerős-e.
Szinkronnal valami hallatlan nagybaromság volt és az utalás így értelmét vesztette. Persze, hogy nem ua. b*sszk+ félrevezetik a "fehérembert". -
én csak LMF-et nézek (laughing man fansub), így én még csak a 24. résznél vagyok.
a sorozat eleje érdekes, akciódús, de semmi extra. az első sorozat SOKKAL jobb volt szerintem. most a vége kezd tényleg nagyon ütős lenni, de úgy összeségében nálam csak 1 közepes sorozat a SAC2. :/ -
Én szedem a macross plust bocsánat de csoffadt ADSL nem bír 8 K-nál többel feltölteni Gomen lefelé meg csak 40K-val jön és így is megvan a 0,2-es ratio de tovabb bent fog maradni mint hogy letöltöm (mindig visszaosztok mindent, hogy az arányom 0,5 körül legyen de ha muszáj akkor 0,8-ig is csak mikor leszedtem nem néztem meg, hogy ez biza 8 giga!!:(