72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7035 Hol is laksz??? -
NormalisEmber #7034 Engem annyira nem zavart a felirat, mert a cd-s dvdrip-et már legalább 3szor néztem meg. De azért 5.1-es hanggal projektoron nézve egészen más élmény volt mint monitoron. -
#7033 Én a Tangent félét szedem javítva van a felirat sok helyen és kicsit kisebb lett a mérete:) -
NormalisEmber #7032 Én most néztem meg a DEVASTATiON féle verziót (nálam 300K-val jött le pár óra alatt) és van angol felirat. Igaz, elég szar (a széle sokszor lemaradt + egy csomó félrefordítás) a minősége . A 10 legjobban seedelt torrentnél találtam meg ( jelenleg 57-en seedelik) -
#7031 mininova.org
torrentreactor.net
torrentspy.com
baka-updates.com
animesuki.com
-
#7030 vki tudna írni nekem pár jó anime torrent oldal címet? :)
ezer köszönet :) -
#7029 most fejeztem be a 7 szamurájt. aki eddig nem látta, nagyon gyorsan pótolja be, mert valami iszonyú jó volt a film. :) -
Gábor #7028 Remélem az apróbetűs részt láttad arról, hogy nincs angol felirat a dvd-ripen. -
#7025 nekem is sikerült reggelnem az oldalra egyébként de ezt még leszedem és visszaosztom a te trackereddel. Aztán saját accra megy a zúzás majd:) -
#7024 én is regisztráltam az Asian DVD Club-ra és nem kis örömömre láttam, hogy 3 féle Advent Children dvd van fent, amiből 2 nagyon jól van seedelve, most is 110-120k-val jön (mert töltök mást is mellette és 140k a max nálam). szóval tetszik az oldal :) -
#7023 Dehogyis, hiszen nektek töltöttem le a torrenteket, csak figyelmeztetni akartalak benneteket, hogy hamarosan le fogják tiltani. Jelenleg 0.19 az arányom. -
Gábor #7022 Köszi, kipróbálom! -
#7021 Ezzel most ki akartad fejezni hogy szakadjak le a trackerről?? mert megtehetem ha ez a vágyad... Mondjuk nekem 0-24-ben megy a gépem és töltök vissza... -
#7020 ugyanoda elkezded a letöltést mint ahova előszörre töltötted. Elvileg akkor ujrahashel és resumolja. -
Gábor #7019 Sikerült regelnem!
A kérdésem az, hogy az új, saját torrentemmel hogyan tudom folytatni a 40%-os seed töltésemet anélkül, h újrakezdeném? -
Cat #7018 [17:14:01] rejected by tracker - Connection limit exceeded! You may only leech from one location at a time. -
#7017 majd jövő hónapban én is besegítek a ratio javításán.
letöltöm az akira DVD-t, és akkor 1,5-re hagyom a raiot.
60k feltöltéssel nem lesz az olyan sok idő. :) -
#7016 ...hm [állvakar] (én inkább nem várnám meg :) ) -
#7015 Kiszámoltad már, hogy 8 K-val mennyi idő lesz "vissza-seed-elni" 8.46 GB-ot 0.8-as ratio-ra, tehát 6.77 GB-ot visszatölteni? Kb. 10 nap 7/24-ben, de ez csak akkor lenne, ha folyamatosan lenne leecher... -
#7014 Természetesen nincs értelme magyarul nézni, a duplák miatt érdekel, hogy szétvágják-e avagy nem-e (hihi, ha lenne magyartanárom, a szívéhez kapna :D).
Magyar felirat meg csak 90-ig van :(. Csak aza kár az sem ez lenne, hanem az általuk csinált marhaság.
!INUYASHA SPOILER!
Amikor Naraku arra kéri Sango-t hogy lopja el a Tetsusaiga-t, Inuyasha pedig felébredt... valami ilyesmi hangzott el tőle "ugyanúgy néz ki és gyűlöl téged". Utána Kagome megállapítása Kikyo-ra vonatkozott:"Nem Kohakura gondolt... Kikyoról beszélt" (az idézetek nem pontosak, ne tessék fikázni) Na ez a jelenet, nemtom ismerős-e.
Szinkronnal valami hallatlan nagybaromság volt és az utalás így értelmét vesztette. Persze, hogy nem ua. b*sszk+ félrevezetik a "fehérembert". -
#7013 én csak LMF-et nézek (laughing man fansub), így én még csak a 24. résznél vagyok.
a sorozat eleje érdekes, akciódús, de semmi extra. az első sorozat SOKKAL jobb volt szerintem. most a vége kezd tényleg nagyon ütős lenni, de úgy összeségében nálam csak 1 közepes sorozat a SAC2. :/ -
#7012 Én szedem a macross plust bocsánat de csoffadt ADSL nem bír 8 K-nál többel feltölteni Gomen lefelé meg csak 40K-val jön és így is megvan a 0,2-es ratio de tovabb bent fog maradni mint hogy letöltöm (mindig visszaosztok mindent, hogy az arányom 0,5 körül legyen de ha muszáj akkor 0,8-ig is csak mikor leszedtem nem néztem meg, hogy ez biza 8 giga!!:( -
#7011 Úgy láttam a "Macross Plus Volume 1 and Volume 2.DVDR.NTSC(rs200)"-t töltik most is ketten, az egyik 0.30, a másik 0.92 ratio-val, de gondolom kényelmesebb lenne, ha mindenki regisztrálna. Naponta egy próbát megér, és ha nem jön össze, akkor lehet nekiesni az én általam letöltött torrent-ekkel.
(Jelenleg 0.17-nél állunk.) -
#7010 biztos szét fogják vágni 2 részbe, de igazság szerint magyarul nem tudom van-e értelme nézni azután, hogy hallottad japánul...az lenne az igazán tuti, ha csinálnának hozzá magyar feliratot és úgy nyomnák a tévében. -
Cat #7009 ugyan én még egyet se töltöttem innen, de mondj egy olyat aminél várhatóan magas lesz az up, és felnyomom kicsit az arányt... -
#7008 Kíváncsi vagyok, hogy a dupla részeket (ha tényleg azok vagy csal 2 van egy fileban) hogy adják majd le az A+ on, de addig kb 2x végignézem az egészet míg az elsőhöz eljutnak :P) -
Gábor #7007 Per-pill 50%-os arányt tudok felmutatni: 100k körül jön, 55k-val megy. -
#7006 ugye-ugye... :) -
#7005 A jelenlegi seed/leech ratiom az Asian DVD Club-on: 0.16 :(
Messze van ez a szükséges 0.8-tól, így rövidesen bannolni fognak, de hát ti tudjátok. Mellesleg most regisztráltam egy új user-t, úgyhogy újra van szabad hely, lehet próbálkozni. -
#7004 Ha kéremszépen.
Hétvégén kódolatlan volt az HBO ezért szo.-vas. megnéztem 34 db Inuyashát.
Nem unatkozam (akkor már).
Az 54 ep.-et már csak MP classiccal tudom nézni és ettől feljebb sem viszi az WMP10.
Most találhatom ki milyen kodeket nem használ...( Mikrószoft)
Egyébként nem hittem hogy ennyire bejön. Teljesen más mikor TV-n nézem.
Cak ajánlani tudom. Mindenesetre egy próbát megér. :) -
#7003 Ja és feliratos természetesen a mozi. -
#7002 Ma megnéztem a Digimon x-evolutiont. Szerintem nem annyira rossz, bár engem már nem fogott meg az a Digimon feeling mint mondjuk 5 éve :P. Az egész mozi 3d-s, mondjuk nem egy FF: Advent Children de egy digimon fan veteránnak (mint pl nekem) szerintem tökéletesen megfelel. Akit érdekel az innen szedheti. (kicsit megvoltam lepődve hogy a feltöltőnek hogy sikerült feltöltenie a filefrontra úgy hogy nem vették észre de ezek szerint mák :D) -
Gábor #7001 Rövid jelentés:
GITS SAC 2 nem rossz, hozza a hangulatot, a sztori is elég szövevényes kezd lenni. -
FFX #7000 hát akkor valszeg én vagyok a türelmetlen XD -
#6999 közbe eszembe jutott, a 2 karaoke miatt volt ez a rész ilyen lassú. :)
jövő héten biztos, h szerdán már letölthető lesz a dattebayo verzió -
#6998 Bazz ez tök jó! Dattebayo tényleg gyors szokott lenni mindíg (itt most narura gondolok). -
#6997 nem nem kell rá soha várni. mint ahogy írtam narutot japánban szerda este adják le. a dattebayo fansubot meg már csütörtök délután lehet tölteni.
ezzel szemben a lunar valamikor heteket késik a bleach-csel. és most is csak azért jött a bleach keddi adásához képest ilyen későn a dattebayo fansub, mert ez volt az első alkalom. -
FFX #6996 na ennek a résznek sem volt sok értelme -
FFX #6995 úgy értettem hogy arra is várni kell egy csomót ugyanúgy mint mint a lunaros bleach-re
amúgy most már nálam is normális a letöltés :) -
#6994 én 50k-val töltöm. amúgy azért ilyen lassú mert még elég kevés seed van. jövő héten már le merném fogadni, hogy szerdán kint lesz a torrent. :)
"hát nemtom Naruto sem szokott olyan gyakran jönni bár lehet ez nem az oldal hibája"
-ezt nem nagyon értettem.