72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Ja bocs. Összekevertem a Petit Cosette-vel. sry.
  • Ottto
    3 részes igaz? Nemrég fejeztem be, de az nem krimi, inkább ilyen elborult szerelmi történet.....
  • Bucser
    meg köszi:)
  • Gábor
    oké, meglesem.
    Alcholt megtaláltad?
  • Bucser
    igazából gits SAC annyira nem jött be hogy végignézzem:)

Neked ajánlanám viszont a Saber Marionette sorozatot:)
  • Gábor
    #7042-re senki? Nincs több krimi anime, ami jó?
  • Gábor
    Asszem alcholsoft.com
    Vagy csak írd be a googleba, hogy alchol120%, és adja a honlapot a demoval.
  • Bucser
    JA alcohol 1201%-ot honnan tudok leszedni?? meg nem ért3em az MDS általában MDF-ek mellé kerül... most hogyhogy így van???
  • Bucser
    egy kérdésem van. hogy kerülhet egy mds file az ISo mewllé?? és mivel tudom kiírni az MDS-hez társított adatokat?? ugyanis a neroval csak az ISO-t tudom kiírni de az nem aratott túl nagy sikert... (powerdvd-vel daeomnba mountolva az mds-t megy 2-es regiojukent a Macross plus dvd viszont a lejatszom nem bírja:( mi a helyzet?? mit tegyek?
  • Sadun Tryst
    Legjobb tudásom szerint 26 részes. A másik FTP-n fent is van valami ratyi verzióban.
  • Sadun Tryst
    Sajnos. De azért remélem még így is gyorsabb lesz, mint a Lunar.
  • Gábor
    Hány részes a gits sac2? A 24. vhogy nem az utolsó...
    Egyébként tudnátok hasonló krimit ajánlani, mint a gits sac szériák? Vhogy agytornás hangulatban vagyok.
  • Adam5
    Uhh, úgy tűnik a dattebayo mégse váltotta be a hozzá fűzött reményeinket :S.
  • Gábor
    Igazából nekem úgy éri meg a dvd-ripet letölteni, ha a gyári angol felirat van hozzá.
    Addig jók a különb fansubok is.
  • Adam5
    Jővő héten 1órás Bleach lesz új openingel és endingel O_O !
  • musha
    van felirat, én is a Devastation-félét szedtem és nem látok semmi problémát (a fordítás minőségét nem tudom mennyire jó)
  • NormalisEmber
    Amúgy ez az asian dvd club nagyon jó oldal. Én már jó rég óta szerettem volna 1-2 anime-t megnézni dvd-n.
  • NormalisEmber
    itt :

• Bucser
    Hol is laksz???
  • NormalisEmber
    Engem annyira nem zavart a felirat, mert a cd-s dvdrip-et már legalább 3szor néztem meg. De azért 5.1-es hanggal projektoron nézve egészen más élmény volt mint monitoron.
  • Bucser
    Én a Tangent félét szedem javítva van a felirat sok helyen és kicsit kisebb lett a mérete:)
  • NormalisEmber
    Én most néztem meg a DEVASTATiON féle verziót (nálam 300K-val jött le pár óra alatt) és van angol felirat. Igaz, elég szar (a széle sokszor lemaradt + egy csomó félrefordítás) a minősége . A 10 legjobban seedelt torrentnél találtam meg ( jelenleg 57-en seedelik)
  • Sadun Tryst
    mininova.org
    torrentreactor.net
    torrentspy.com
    baka-updates.com
    animesuki.com
  • Ahhoj
    vki tudna írni nekem pár jó anime torrent oldal címet? :)
    ezer köszönet :)
  • Sadun Tryst
    most fejeztem be a 7 szamurájt. aki eddig nem látta, nagyon gyorsan pótolja be, mert valami iszonyú jó volt a film. :)
  • Gábor
    Remélem az apróbetűs részt láttad arról, hogy nincs angol felirat a dvd-ripen.
  • Bucser
    nekem is sikerült reggelnem az oldalra egyébként de ezt még leszedem és visszaosztom a te trackereddel. Aztán saját accra megy a zúzás majd:)
  • musha
    én is regisztráltam az Asian DVD Club-ra és nem kis örömömre láttam, hogy 3 féle Advent Children dvd van fent, amiből 2 nagyon jól van seedelve, most is 110-120k-val jön (mert töltök mást is mellette és 140k a max nálam). szóval tetszik az oldal :)
  • via_mala
    Dehogyis, hiszen nektek töltöttem le a torrenteket, csak figyelmeztetni akartalak benneteket, hogy hamarosan le fogják tiltani. Jelenleg 0.19 az arányom.
  • Gábor
    Köszi, kipróbálom!
  • Bucser
    Ezzel most ki akartad fejezni hogy szakadjak le a trackerről?? mert megtehetem ha ez a vágyad... Mondjuk nekem 0-24-ben megy a gépem és töltök vissza...
  • Bucser
    ugyanoda elkezded a letöltést mint ahova előszörre töltötted. Elvileg akkor ujrahashel és resumolja.
  • Gábor
    Sikerült regelnem!
    A kérdésem az, hogy az új, saját torrentemmel hogyan tudom folytatni a 40%-os seed töltésemet anélkül, h újrakezdeném?
  • Cat #7018
    [17:14:01] rejected by tracker - Connection limit exceeded! You may only leech from one location at a time.
  • Sadun Tryst
    majd jövő hónapban én is besegítek a ratio javításán.
    letöltöm az akira DVD-t, és akkor 1,5-re hagyom a raiot.
    60k feltöltéssel nem lesz az olyan sok idő. :)
  • Jagi
    ...hm [állvakar] (én inkább nem várnám meg :) )
  • via_mala
    Kiszámoltad már, hogy 8 K-val mennyi idő lesz "vissza-seed-elni" 8.46 GB-ot 0.8-as ratio-ra, tehát 6.77 GB-ot visszatölteni? Kb. 10 nap 7/24-ben, de ez csak akkor lenne, ha folyamatosan lenne leecher...
  • Jagi
    Természetesen nincs értelme magyarul nézni, a duplák miatt érdekel, hogy szétvágják-e avagy nem-e (hihi, ha lenne magyartanárom, a szívéhez kapna :D).

Magyar felirat meg csak 90-ig van :(. Csak aza kár az sem ez lenne, hanem az általuk csinált marhaság.

!INUYASHA SPOILER!

Amikor Naraku arra kéri Sango-t hogy lopja el a Tetsusaiga-t, Inuyasha pedig felébredt... valami ilyesmi hangzott el tőle "ugyanúgy néz ki és gyűlöl téged". Utána Kagome megállapítása Kikyo-ra vonatkozott:"Nem Kohakura gondolt... Kikyoról beszélt" (az idézetek nem pontosak, ne tessék fikázni) Na ez a jelenet, nemtom ismerős-e.
    Szinkronnal valami hallatlan nagybaromság volt és az utalás így értelmét vesztette. Persze, hogy nem ua. b*sszk+ félrevezetik a "fehérembert".
  • Sadun Tryst
    én csak LMF-et nézek (laughing man fansub), így én még csak a 24. résznél vagyok.
    a sorozat eleje érdekes, akciódús, de semmi extra. az első sorozat SOKKAL jobb volt szerintem. most a vége kezd tényleg nagyon ütős lenni, de úgy összeségében nálam csak 1 közepes sorozat a SAC2. :/
  • Bucser
    Én szedem a macross plust bocsánat de csoffadt ADSL nem bír 8 K-nál többel feltölteni Gomen lefelé meg csak 40K-val jön és így is megvan a 0,2-es ratio de tovabb bent fog maradni mint hogy letöltöm (mindig visszaosztok mindent, hogy az arányom 0,5 körül legyen de ha muszáj akkor 0,8-ig is csak mikor leszedtem nem néztem meg, hogy ez biza 8 giga!!:(