72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7115 na elszállt a gépemben a táp úgyhogy egy ideig nem valószínű, hogy le tudom szedni a seed destiny-t.. Úgyhogy pls ne spoilerezzetk sokat:) -
#7114 : D majd megnézem az uccsó 3 részt. -
Gábor #7113 A Seed nekem jobban tetszett, de pl a baka-updates fórumon sokan jobbnak hozzák ki ezt!
Erre írtam, hogy benne volt a potenciál, hogy felülmúlja, sőt túlszárnyalja a Seedet, de -újfent szvsz- a rendezőnek nem sikerült kihasználnia! Ezért le is váltották,és a köv gundamet már nem ua a tag fogja rendezni (meg ne kérdezd a nevét).
Viszont a vége,bármennyire is megjósolható volt, mégis meglepőre sikeredett.
Egyébként nemtom minek kérdezgetsz, menj és tölsd le! :D -
#7112 na végre! jövő hónapban le is töltöm az onegai teacherrel és a saber marionett j-vel együtt. :) -
#7111 Jobb mitn a seed vagy nem?? ütősebb a vége vagy nem??? BEszélj ember ne csak félszavakat!!!!! -
Gábor #7110 Na! Vége a Gundam Seed Destiny-nek!
Kicsit felemás benyomást keltett bennem. Voltak benne nagyon jó részek/részletek, de ha az egészet nézem, akkor sokkal több a kiaknázatlan story-szál, mint a kihasznált, és normálisan le is vezetett!
Ezek ellenére minden Seed fanatikusnak kötelező a sorozat! -
FFX #7109 Persze.
Akkor van remény a folytatásra? -
#7108 az anime kb a manga 1/4-ét teszi ki. :)
szóval az igazi csemege a manga. ;) -
#7107 Gondolom a Berserk-ről beszélsz.
Nincs vége, csak felcsigázza az embert, ilyenkor kell elkezdeni a mangát. Az egyrészt jóval tovább viszi a történetet, másrészt sokkal részletesebben meséli el Gatts 'gyerekkorát' is. A manga jelenleg a 262. fejezetnél tart. -
FFX #7106 amúgy a végénél kicsit de ja vu érzésem volt. :) -
FFX #7105 Végignéztem.
Hááát. Milyen vége van ennek?
Amúgy a manga az más történetileg, még be sem fejezték? -
#7104 igen, nem, talán, ok szivem stb... :) (megesett már ilyen sorrendben is) és ezek mellé még érezd magad kényelmetlenül... :DDD
Spoiler????
Na, ezért szoktam én az ilyeken röhögni, mert simán előfordul velem is, néha egész jó kis helyzetkomikum. -
#7103 a probléma az, h én ngyon sokszor beszélek így :D
1szavas mondatok, stb.
bár akit jobban ismerek, azokkal normálisan is tudok beszélni... :) -
#7102 És mikor jön még a következő rész... ...sokára.
BERSERK SPOILER!
Nekem Gatts nőkkel való viszonya jön be, mindíg megmosolyogtat (egy-két szavas mondatok, stb) - a társalgás magas szintje- annyira bejön lehet azért mert néha - ritkán- én is így beszélek. Az animeban is van egy rész amikor jobban látni a dolgokat(amire célzok) de a mangában mindíg sokáig mosolygok az ilyesmin. :) -
#7101 én 20 perce fejeztem be a 3x-ra. :)
Berserk manga spoiler:
Szerintem az egyik leghangulatosabb rész az, amikor az áltündérek ellen harcol Gatts. Ott is a kedvenc részem, mikor a kislány vele akar menni, de Gatts megmutatja, h mi vár rá, ha vele tart. ^^
Nem is tudom leírni mekkora rajongója lettem a sorozatnak, kedvem lenne most azonnal elolvasni még1x az egész mangát. :D
Meg, remélem a történetet nagyon sokáig elhúzzák. Még legyen min 200 része!
Meg ha már itt tartunk, az is faja lenne, ha animében folytatnák. Mindent bemutatnának. Az elejétől a végéig. :)
(Álom édes álom...) -
#7100 :DDD Akkor most, kezd el a mangát is ;) iszonyat... -
#7099 HOl a fejed?? hadd hulljon:D -
#7098 jehova nevében... :) -
Gábor #7097 Igazad van, tényleg föben járó bűnt követtél el! ;-P -
FFX #7096 Ha már témánál vagyunk :)
én most nézem a Berserket, és szerintem nagyon állat egy anime. Bűn volt abbahagynom még régebben az 1 rész után amikor azt hittem hogy elég ratyi. -
#7095 ennek nagyon fasza, szal töltsd le ezeket :) -
#7094 hmm kár, hogy nem olvastam ma fórumot a teljes oST itt pihena gépemen csak ratyi a minősége:) -
#7093 basszus, belehallgattam és a hideg futkos a hátamon, valami félelmetes így visszahallgatni ezeket a zenéket. :)
valami hihetetlenül el van találva a hangulata ezeknek a számoknak! jobbak nem is lehetnének!
és most megint rámjött az, h Berserket kéne nézni vagy olvasni! xD
van egy olyan érzésem, holnap megint nekiállok a mangának. ^^ -
#7092 nagyon köcce! -
#7091 megneztem samurai champloo utolso reszet
jo sorozat volt nagyon, tetszett, a sok kulonleges dolog benne. a vege mondjuk vicc, de kb ez illett a sorozathoiz:) -
#7090 Asszem ez az lesz. Egyébként ha zenét keres valaki akkor nagyon tudom ajánlani az Altavista kereső Mp3/Audio részét. Nekem az esetek 70-80%-ába megtalálta amit keresek. -
#7089 Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehet még beszerezni anime zenéket?
Mert a Berserk OST-je nagyon kéne, de nem tudom sehonnan letölteni... :(
Eddig csak az opening sikerült TV verzióban és az ending fullban, 2 hét eMule-ozás után... :S -
Gábor #7088 Igazad volt, tényleg jó, a Saber Marionette J!
Igaz, csak két epiódot láttam,de tetszik! :D
Viszont a főcímdal kísértetiesen hasonlít a Vandread Fight for your justice refrénű, hasonszőrű opjára. -
#7087 koreai, számítógépes trükkökkel megtűzdelt anime. amennyire emlékszem kellemes. -
Cat #7086 ok, meglássuk
beraktam ezt a wonderful days aka blue skyt, ez micsoda egyébként? :) -
#7085 de nekem már le van szedve te meg még most fogod leszedni.. ergo rontod az arányt nem?? meg mondom nagyon lassan jön le és nem viszik sokan... (3 nap mire lejön és ha hagyok neki 12-t akkor is csak 8-al viszik szóval a maxom sincs kihasználva) de ha gondolod lecuppanhatok róla. Egy próbát megér -
Alien1024 #7084 helosztok nem tudtok adni linket ff7 ac ben lévö zenék letöltésére
-
Cat #7083 ha csak azért csinálod, hogy visszaoszd és növeld az arányt, akkor nem próbáljuk ki hogy leszakadsz róla kicsit? ezekszerint csak 2 slot van, és minek szenvednél ADSLel... -
#7082 ja:) Én a Macross plus volume 1-2-t seedelem most már.:) -
Cat #7081 pl. ezt
http://viamala.rotfl.hu/Appleseed.SE.2005.NTSC.DVDR-ANiDVD.torrent
de mondhatsz másikat is -
#7080 de melyiket???? -
Cat #7079 azóta se tudok rákapcsolodni, egyszer se
[19:09:53] rejected by tracker - Leech slots filled! You're not allowed to leech more than 2 torrents simultaneosly
(pedig én nem 8 kval tölteném...) -
#7078 én mondtam, hogy amint lentvan vissza lesz seedelve amíg ki nem jön a ratio rendesen. Csak lassan jött lefelé és lassan ment felfelé is. most megy 8-al fel folyamatosan szóval azalaatt a 10-12 nap alatt símán meglesz a 0,8-as arány. -
#7077 a Devastation-féle Advent Childrent kb. 2 napja seed-elem, 27 seeder van jelen pillanatban és 1 (!) leecher. frankó. és 0.1-es az arányom, pedig mást nem is töltöttem eddig. -
#7076 Ja elfelejtettem mondani, hogy még most is csak 0.20 a ratio-m és megkaptam ezt: , meg egy figyelmeztető levelet...
Nem akarom lecserélni a passkey-t, csak szólok, hogy kb. 10-12 nap múlva le fognak tiltani.
Köszönöm annak, aki seed-eli a "Macross Plus Volume 1 and Volume 2.DVDR.NTSC(rs200)"-t, és hajrá azoknak, akik ugyanezt és a "Neon Genesis Evangelion : Platinum Edition Vol.2 (DVD9)"-t leech-elik.