72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6873 nm a linket, feliratot meg készítem :)
(na jó, a vége vicc volt xD) -
Gábor #6872 Kövezzetek meg, de nekem a last order animeos kivitelezése jobban tetszik, mint a csilivili cg....ha így ova-ban kiadnák a FFVII sztoriját szvsz a Kenshin ova1 elveszítené az első helyét! -
Már csak felirat kéne hozzá:D -
#6870 ezmiez??? a dvd-s extrák közül valami? -
#6869 huhhuhhúúú...ejnye, van mit nézni :)
ja és kösz a linket!! -
#6868 kis kieg a filmhez
Final Fantasy VII - Last order -
Gábor #6867 A film az első pár másodpercben kiírja, hogy a rajongóknak tisztelegnek ezzel a filmmel.
Lehet, hogy nem érti mindenki, de az is lehet, hogy pont ezzel keltették fel az érdeklődést, az egyelőre igencsak tagadott remakehez. -
#6866 nem mondtál sokat a pármillióval, elég sokmillióan nyomták ezt CSAK JAPÁNBAN, és ugyebár nem csak ott lett nagyon népszerű. egy Tomb Raiderből nem nehéz olyan filmet csinálni, amit mindenki megért, mert az nem szól semmiről, ez meg nagyon is. én nagyon örülök annak, hogy végre egy ekkora cég mert egy olyan filmet csinálni (ráadásul ennyi ideig), ami rétegfilm. nem kell minden szájat betömni, nem véletlenül az a címe, hogy Final Fantasy 7: Advent Children. -
#6865 nem egészen, mert ez egyben üzleti fogás is volt.
lemerném fogadni, hogy nemsokára megjelenik újra az FF7-t, illetve annak valami collectors editionja.
vagy kittudom én. de ha nem, akkor tényleg kibasztak magukkal anyagialg. egyébként meg bebizonyították, h filmet nem csak a pénzért lehet csinálni. minden tiszteletem a Squaré. -
Cat #6864 ha animeszeretők közül is többen igy nyilatkoznak, mármint hogy totál nem értik a filmet mert nem játszották a játékot, ohatatlanul felmerül az emberben, hogy mi értelme volt akkor ennek így? Miért nem olyanra csinálták, hogy a mozifilmet az is értse, aki amugy nem játszott a játékkal? bizonyára nagyon pozitiv azok számára, akik végigtolták (de ez max pár millió ember, és akkor sokat mondtam), de a világ többi részén, sok tizmillió emberrel meg kibasztak, ezáltal magukkal is. Szerintem ez nagy baklövés volt részükről, és szomorú hogy több évet öltek egy olyan projektbe, ami csak egy relatíve kis közösség számára nyújt élvezetet. -
Cat #6863 ragnarok online 2 -
#6862 hm. ez nekem teljesen kiesett... :/ -
Gábor #6861 Több ponton javítanék.
Mind Jenova, Sephiroth, Aerith ancientek voltak, akik az emberi faj "előfutáraiként" éltek és kevesen voltak. Végig a Promised Landet keresték, de a kemény úton sokan letelepedtek, én nem vándoroltak tovább, ők lettek a későbbi "normál" emberek ősei.
Sephirotho Jenova sejtjeivel magzat korában kezelték, így lett szuperkatona. Majd később rájött erre, hogy egy kísérlet része volt, és arra, hogy anyja, Jenova az egyik legutolsó ancient volt. Akkor úgy érezte, hogy az ősei által keresett és birtokba vett Promised land egyedül őt illeti, és ezért a Shinraban elég rendes károkat tett, hogy ne tudják elfoglalni.
Cloud, és még sok feketecsuhás a játékban egytől egyig Sephiroth klónjai, mert Shinra Corp ki akarta tenyészteni a tökéletes katonát az ő genetikai állománya alapján. A játék során ezek a klónok, mint lepke a tűzhöz, úgy özönlöttek Sephiroth közelébe, köztük Cloud is.
Namost ahogy elnéztem Kadaj-t és bandáját, valszeg ők is a túlélő klónok sorát gyarapítják. -
Gábor #6860 Aki a végén kiment az Zack volt ;) -
#6859 nem azt írtam, hogy a SW nem méltó a Square-hez, hanem az FF névhez. mert annak a Gaia-n kívül az ég világon semmi köze nem volt az FF-ekhez. ennek igen.
amúgy én is szeretném ezt dvd-n a kezembe kapni, biztos lesznek jópofa dolgok rajta ^^ -
#6858 Szerintem a spirits within is a square-hez méltó volt... Nekem az is nagyon bejött.. igaz sokkal komolyabb volt mint ez... de emberközelibb volt sokkal... Az FFVII A.C. az év animációs filmje ez nem vitás:) és az év sci-fije is. de nem alátvány miatt hanem a mondanivaló miatt... ráadásul az elrejtett viccek nagyon jók voltak:) A DVD-t nézném megt mert a squaresek szoktak csinálni nem renderelt videokat ahol a lowpoly modellekkel szórakoznak:) (pl az FF:SW dvd-n vanna ilyenek hülyére röhögtem magam mikor a csávó szétlövi azablakot ugrana ki rajta és visszapattan:D Vagy mikor ugyanez a jelent szétlövi az ablakot ugrana a repülőre és körbe ordítja hogy Come Closer bitch a csajnak meg ezen szavak hallattán megmozdul a kez a kormányon és a fószer nem éri el a gépet ugrás után:D)
Szal szerintem a dvd-n lesznek ilyen poénok:) azok érdekelnének:) -
#6857 emésztgetnem kell még a filmet...nagyon tetszett, de túl sűrű volt ahhoz, hogy elsőre mindent felfogjak belőle. meg hát mégis 7 éve volt már, hogy az FF VII-tel játszottam. még egyszer-kétszer meg fogom nézni a közeljövőben.
szpojlerdús:
SS IVV-oőy yrurgar pfvaáyav gím uáebzóeáf svyzrg, fmóiny raalv vqő nyngg arz yrurg zvaqraer xvgéeav, zétvf xvpfvg uváalmbgg nm rtlrf fmrercyőx aézvyrt fmíarfroo wryyrzáoeámbyáfn. nzútl zvaqra mfraváyvf. n yágiáalen fmninxng arz gnyáybx, n mraéx vf wóx ibygnx. zrt nméeg ina aéuáal bylna cbéa, ubtl uhuu...n grzcybzona (nuby n tlőmryzv mrar qnyynzáiny pföeöt nm rtlvx Ghex gryrsbawn), bgg Zneyrar zrtqboáywn n feápbg zngéeváiny, an nmba céyqáhy orfíegnz :)
fmóiny n Fcvevgf jvguva hgáa iéter n Fdhner xéfmígrgg rtl SS aéiurm zéygó svyzrg.
rot13 -
#6856 Zack...., ha esetleg Nibelheim-ban megnézted azt a fotót, ami akkor készült amikor Sephirothal felmentek a mako reaktorhoz ( ahol megtaláljátok a klónokat), na azon nem Cloud van, hanem egy fekete hajú srác, aki hasonlít Cloudhoz, na ő Zack -
#6855 ki a fakkom az a Z?!
végignyomtam a gémet, de nem ugrik be. több, mint egy éve volt már... :/ -
#6854 nah.. ha megcsinaltak volna egy 3 oras filmre igy akkor az egyik legjobb es leghosszabb CGI fantasy animeja lehetett volna -
#6853 Nah meglestem a Final Fantasy-t.. mit mondhatnek??? egyik szemem sir masik....
Nagyjabol erteni lehetett a dolgot, szep volt jo volt ezzel nincs gond.. egyedul azzal hogy igy az egesz szamomra IRTOZATOSAN elcsepelt tomeny muvi lett.. ami nekem igy nem rulezik.. ez egy kibaszott szep es jo film lehetett volna... volt bemutato meg ilyenek de irtozatosan gyenge.. nemtom..valahogy szamomra az egesz ures. es nem azert mert valamit nem ertek hanem mert MINDENKI idegen szamomra.. jo. lehet ha FF jatekokat tolnek nem igy lenne... mindegy:( nem pontozom inkabb -
Prof William #6852 Hát ez valami eszméletlen volt!!!
A csengőhangon kicsit sem röhögtem. :)
Követeljük hogyha elkészül az FF8-bol is rész akkor Squall csengőhangja az Eyes on me c. szám legyen :) -
#6851 JAEgy kis szösszenet akik nem értenék a filmet néhány alap dolog hozzá:)
Remélem nem sok hülyeséget írtam ha igen szóljatok é javítok:)
Akkor röviden a filmről
Sok sok spoilerrel a játékhoz
Ugye a Játékban Clouddal és csapatával küzdöttünk a Shinra enterprises majd Sephirot az egyik Ex-Soldier ellen aki bosszút esküdött Shinra Ent. majd az egész emberiség ellen miután rájött, hogy ő egy kisérlet eredménye és emlékei és élete szinte mind hamis. A Shinra a föld életerejéből táplálta hatalmi törekvéseit a lifestream kitermelésében monopóliumuk volt (tönkrevágták a földet s a hatalmukat arra használták, hogy ezt eltusolják.). A Játék végén a Shinra rmbadől Sepiroth elpusztítása közben de áldozatokat is követelt. A háttérinformációk közül kiderül, hogy Aerith és Sepiroth is egy Jenova nevű lény akit mothernek hívnak többször is az ősz hajú ipsék (aki azért jött a földre, hogy megbüntesse az embereket amiért a világ lifestreamjét felélik) klónozott másaik de életük teljesen máshogy alakult. A Soldierek pedig olyan emberekakik jenova sejtjeiből örököltek néhányat mikor Jenova elpusztult.
Nos a Film ott kapcwsolódik be, hogy Mikor Shinra elpusztult Aerith és Sepiroth meghalt azután két évvel szinte megállt az idő és a fejlődés a világban.. megjelent egy rejtélyes betegség. A neve: GeoStigma. azért hívják így mert egy feket nyomot hagy az emberek testén a karjuktól felfelé a tenyerükből indulva és a homlokukhoz érve valamint a bolygó bosszújának tartják azért amit a Shinra Ent. oly sokáig művelt vele.
Nagyjából ezzel így már érthető a story.. Ja és Kaddaj bandája azért hívja Cloudot Big Brothernek mert minden soldier ugyanugy sejteket kaptak Jenova-ból és ezért egyfajta testvériség van köztük. Ezzel akarta kifejezni Kaddaj és a rendező, hogy ők is Soldierek. És hogy Motherhez azaz Jenovahoz tartoznak. -
#6850 meg a soundtracket is :Ð -
#6849 NA azé akkor jól gondoltam:D -
#6848 Ubaana iátbq, ubtl nm frcvebgu ibyg?? arxrz arz rfrgg yr...
Rot13.com -
#6847 kicsit el vagy tévedve a fénybemenős résznél, az nem A és S, hanem A és Z :D -
#6846 jah htx. im a noob ^^
töltöm is lefele a képregény :D -
#6845 manga. az képregény. :)
sajna pontos lelőhelyet nem tudok, de majd utánanézek, és ha találok, akkor küldök privit. -
#6844 movie ? és honnan ? :O -
#6843 a manga hosszabb, szal ha az még érdekel akkor azt szerezd be ;) -
#6842 jaja, pszichológiai hatása rám is volt, elsőre cirka 2 hét alatt nyomtam végig, de akkor még semmi extrát nem csináltam meg benne. de az a 2 hét olyan volt, hogy haverokkal is csak azért találkoztam, hogy azért mozduljak már ki kicsit :)azóta sem volt hasonló játékélményem. -
#6841 Final Fantasy VII - Advent Children
Ryőfmőe nmmny xrmqraéz, ubtl n svyz 10/20-nf. :)
Nmnm n svyzora zvaqra útl ibyg nubtl naanx yraavr xryyrgg. N unepbx yágiáalbfnx ibygnx, n göegéarg éeqrxrf éf sbylnzngbf (éf géalyrt antlba xryyrgg ubmmá n wágéx). N fmrercyőx cbagbfna bylnabx ibyg, zvag nubtl n wágéxona zrtvfzreurggüx őxrg, fmny n xéc antlba grywrf ibyg.
Éf nzv n svyzora n yrtantlboo ibyg, nm hgbyfó wryrag.
Frcuvebgu éf Nrevgu rtlügg, xvzraarx n "séalor". :) Uz. Antl xveáylfát. ^^
Zrt nzvg zét zrtrzyígraéx, ubtl inynzv rfmzéyrgyra ibyg, nm Lbm pfratőunatwn. kQ
Wn éf nxxbe n Onunzhg unepbg frz fmnonq rysryrwgrav, nm rtl vfgra ibyg.
Fmóiny ubyanc zrtvag zrtaémrz n svyzrg! ^^
Megoldás: rot13.com -
#6840 hát köszi szépen az infot... azthittem hogy ez az első széria :C -
#6839 hasra csaptam:) mert én nem nyomtam végig:) Bocs:) én is nyomtam sokat csak nekem pszichológiai okai voltak hogy abbahagytam... magával ragadott és ha nem törlöm akkor nem állok fel előle:) -
#6838 ez a 48 óra egy kicsit engem is szíven ütött, amikor 100 fölött voltam bőven, és közel nem csináltam meg mindent amit lehet. -
#6837 igen csak 6 részes, pedig nézném tovább az biztos :D -
#6836 *Golden Boy
sry :D -
#6835 1 nap alatt leszedtem a Goldeen Boy sorozatot, ami csak 6 részes lenne ?!
ha tudtok egyéb infokat pls közöljétek, egyik kedvenc sorozatom ^^ -
#6834 najó az nem jutott mindenkinek :D, azt már kicsit sokáig tartott volna megcsinálni