72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Arra gondoltam, hogy anime esetén gyakorlatilag csak a szövegek hosszát kell figyelni, azt nem, hogy mivel kezdődik, mire végződik (asszem egyébként erre is figyelni kell)
  • Nuki
    és hogy nyomod hozzá a szinkront? :o
  • RelakS
    Miféle szájmozgás?

Egyébként meg egy egyszerű "Fegyvert ne!" felkiáltást valami jóval hosszabbal helyettesítettek. Szerencsétlen színésznő alig bírta végigmondani :D

Ja, és igen, letöltöttem, és nem bírtam ki, előre megnéztem az egészet. Ennek ellenére megvárom, míg meglesz az animeaddicts-on a szinkron, és azzal együtt írom ki.
  • Nuki
    hát enyhén kurva nehéz a japán-magyar szájmozgást összehangolni, amúgy se láttam mert a Csodálatos Elmét nézem máshol :p
    Én inkább letöltöm majd és megnézem japán szinkron-magyar felirattal...;D
    ahogy gondolom te is tettél, ahogy látom =)
  • RelakS
    Full Metal Panic? Fumoffu 7. rész.

EZT A BÉNA SZINKRONT! Néha nem elég hosszú, vagy pont túl hosszú a mondat, meg a rengeteg kifütyült szó is kimaradt :(
    Csalódás...

Nameg a végén az előzetes alatt egyáltalán nem érződik, hogy Sousuke már szarul érzi magát...
  • Nuki
    azt nem olvassák, vagy legalábbis rég nem jártam ott XD
    amúgy részben ide is kapcsolódik :))
    mindkettőt, értelmesség esetén jobbra-balra elfordítva a szemeket, ahogy szövegkörnyezetbe illik :D
  • RelakS
    Egyébként =) alatt melyiket érted?
    Több is van! :D
    シ shi
    ツ tsu
    ッ small tsu (hosszú mássalhangzó előtt)

De ezt mind nem a Japán Totyikban kéne kitárgyalni? :)
  • Nuki
    perfekt én se de azt megérteni hogy hogy kell rajzolni a jelecskéket nem nehéz :D
  • RelakS
    Jelenleg nincs, de majd lehet, hogy töltök le.

Persze, először az angollal kéne kezdenem valamit, mert már 12 éve tanulom, de még mindig nem vagyok belőle perfekt (lustadiszó!)
  • Nuki
    nuki mert Nuke név foglalt volt runescape-en és nukinak regeltem ott is, akkor már ide is úgy :)
    de egyeseknek jobban tetszik a nuki mint a nuke, nekem kissé gyerekesnek tünik :D

(ilyen tsu szmájlijelecskére gondolsz? =) :D megnézem...
    ヘルシング he-ru-shi-n-gu ...akkor nem kell:)
    rájöttem az animéknél meg minden ilyesminél a katakanának több hasznát veszem azért kezdtem el azt is tanulni :p
    amúgy van írástanuló-tanító könyved, pdf-ed stb? :)
  • RelakS
    A hellsing-ben a ru elé nem kell egy mássalhangó hossz jelölő? A Testarossa-ban a sa előtt van ugyanis.

Egyébként meg ha Nuke, akkor miért Nuki? :)
  • Nuki
    hellsing->herusingu
    integra->integura
    ja nekem a Nu-ke val szerencsém van
    ja és újabban elkezdtem japán írást tanulgatni.
    hiraganából és katakanából már 4-5 betüket tudogatok :DD

bár az Törpeírás a Gyűrűk urából (ami ha jól tudom ó-kelta rúnaírás) az hasznosabb mert ott minden betünek megvan a maga írása és levelezni/puskát írni mesterien lehet :D
  • berlinboy6329
    Hi all!

Azt szeretném kérdezni,hogy a gumiszobában van olyan topik h brékdensz topik, és van 1 rakat animés is.Azokat hol lehet találni?Szal animált anie képek kellenének.
  • Prof William
    "Meg ez a szeressünk egymásba cucc"

Mivel ez egy Hentai játékból készült örülj hogy csak ennyi van benne. :)
  • Seth
    Szerintem meg elég gyenge rész volt.
    Viszont az előzetes alapján a köv rész tartogat majd meglepiket
  • madfist
    FSN 20: kezdem egyre kevésbé bírni azt a logikátlan viselkedést amit Shirou képvisel. Meg ez a szeressünk egymásba cucc... De legalább jobb volt mint az előző pár rész. Néha már ebben is idegesítő, hogy egyik pillanatban vérkomoly, aztán meg vicces-elérzékenyülős. Lehet, hogy ez a játékadaptációk sajátja? (persze tudom, hogy nem csak)
  • via_mala
    A Tenchi Muyo-ban van egy ilyen jelenet, ha azt keresed, de az anime maga egyáltalán nem olyan harcos-bunyós.
  • Bucser
    őőőő..... fél hegy lerobbantás és komolyság együtt?? Nem nagyon:D

Bár Mondjuk NGE kapásból ilyen:D
  • Davidus
    van olyan anime amiben a fél hegyet lerobbantják egy ütéssel de kicsit komolyabb mint a dragonball?:)
  • Carfanatic
    okok meghajlok elöttetek
  • Sadun Tryst
    a manga jelenleg 307 fejezetnél tart.
    az anime 185 epizódnál jár. még japánban sincs kint a 186os.
  • Seth
    vagy keveri a mangával,azt nemnagyon követem, de az járhat 300+ chapternél
  • Bucser
    khmmm az egyik legnagyobb és legfrissebb fordítócsapatot csekkolom.. nem hiszem, hogy lenne több mint 185:D Hacsak nem nézed A RAW-t amihez nincs felirat:D
  • Carfanatic
    ok de az nem igaz hogy ennek is van már 200 valahány rész kint mert atól hogy ftp-n nincs atól még lehet
  • Seth
    nem fejezték be, még most is fut a sorozat
  • Carfanatic
    ő én úgy tudtam hogy még nem fejezték be de már legalább anyi része van mint a one piece-nek
  • Bucser
    Legalább azzal lennél tisztában hogy hány része van a sorozatnak amit nézel...
  • Seth
    egyelőre 185 rész van, úgyhogy senki nem tud segíteni.... -_-
  • Carfanatic
    hi rég voltam it és tom idegesítő lesz amit kérni fogok de a naruto 185-től felvele lévő részek meg vannak e valakinek? szokés szerint meg beszélnénk valamit privibe vagy msn-en hogy elküldje nekem
  • RelakS
    Sosuke fegyverarzenálja az idegesítő
  • Krezga
    Hát Tessára nem az aranyos, hanem az idegesítő jelzőt használnám:) De illik hozzá!:D
  • RelakS
    Ja, azt én is sajnáltam, mert tisztára pokemonosan kellett volna fordítani.

Viszont a japán nyelv nagyon tetszik :) Főleg női szájból! A fumoffu elején és végén éneklő hang, meg Tessa valami irtó aranyosak :)
  • Seth
    na erre kiváncsi leszek hogy fordítják, hisz a tegnapi részben is csak " nyünyögött",nem hagyták meg a fumo szövegelést, szóval.....
  • Krezga
    Nekem jó a felirat+japán hang(nekem minden anime így a legjobb:))
  • RelakS
    Én megvárom, míg elkészítik ehhez a sorozathoz a szinkront, akkor írom ki. Addig meg nincs helyem, hogy letöltsem a tsr-t. :S

Viszont amit a fumoffuban művelnek kurz-ék a fürdőben! Meg a csattanó Az sem semmi :D
    Gyakorlatilag végigröhögtem az egész sorozatot XD
  • Krezga
    Az tényleg jó!
    Lassan már neki kell állnom a TSR-nek:)
  • RelakS
    FUMOFFFUUUU! XD
    Fumo-fumofu fumo-fumo? Fumofu fu-fumo fumo fumoffu,fu fumo-fumofu.
    Fumofu fumo-mofu fu fumofu! XD

Fordítás:
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!XD
    A Full Metal Panic? Fumoffu utolsó része kész, de nagyon.
    Az a vírus nem semmi! XD
  • Ottto
    A lejátszással nincs gondom, csak a felirattal. De úgy látom már nem lesz gondom. Ez a VLC egész jó kis program.
  • Ottto
    Szívesebben használok olyan lejátszókat amikben benne van a codec mint olyan codec-et amiben van lejátszó :)
    De azért kössz. Szerintem már rendben leszek.
  • RelakS
    Nekem a FMP? F fájljait nem játsza le a mpc. Feltelepítettem az oldalon található kodeket, azóta el sem indul a vetítés, VISZONT amit mellékeltek hozzá mpc-t, azzal működik O_O

Ilyet még nem láttam. Próbáld meg ezt szvsz.