72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Hairt nézed? :)
    Én photoshoppal dolgozom, én úgy csinálnám hogy kijelölném a hátteret (pl fehér szín, kb. egy kattintás) aztán megfordítanám a kijelölést... éskész ^^
    de mindegy rádbízom inkább nem okoskodom bele, sry =)
  • RelakS
    Paint Shop Pro

A bonyolult része a jel ízekre szedése, és körbenyilazása. Persze toll helyett egérrel (közben meg rá-rá pillantok a tévére, ami még lassít )
  • Nuki
    mégis mivel csinálod hogy ilyen bonyolult?
  • RelakS
    Csak az, hogy a 25db ékezetes karakternél előre megcsinálom az ékezeteket, és összevágom :) Nem vagyok hajlandó ugyanis mégegyszer vektorokkal körberajzolni egy ぬ vagy ね karaktert (annyi eszem persze nem volt, hogy pl a ふぶぷ hármast egyszerre csináljam meg :D )
  • Nuki
    minek is kell csalni, meg jelből származtatni? :) letöltesz egy abc-t azt igény szerint felnagyítod, kész =)
  • RelakS
    Én a Kanákról beszélek! Hiragana, Katakana. A számok, meg amit írtam, az a kettő összesen.
  • Nuki
    ja hogy te most a kandzsikról beszélsz? :)
  • RelakS
    Mitakarsz? Ma kb 10-et megcsináltam :D
    A bonyákból (ezekhez rajzolni is kell) 142 van, amiből 50-et lehet, hogy csalással is meg tudok oldani :) a maradék 102-höz meg nem tartozik rajz, mert két másik jelből származik
  • Nuki
    akkor maradok a natúr 'írok egy sort hátha megtanulom' elvnél..:] amig nincs jobb :)
  • RelakS
    :)

Folyamatosan vacakolok vele... Pl hogy egy kemény lapra kéne nyomtatni, vagy két lapra, aztán ragasztás? Sajna nem tudok sehogyan sem rendesen illeszteni, de majd lesz valahogy :D
  • Sadun Tryst
    de a cél szentesíti az eszközt :D
  • Seth
    Soxor olyan gonoszak vagytok :D
  • Prof William
    Nem tudok semmiféle FTP szerverről a illegális. :) Nyelvbotlás volt! Nekem az összes animém Fate/Stay stb teljesen jogtiszta, japánból rendelt, DVD-n van. :)

• oliverspy
    Amúgy milyen FTP szerver? :D
  • oliverspy
    Én a minőséget arra gondoltam, hogy A+ -ról TVRippelt cuccok:
    reg itt ->http://rajzfilm.try.hu
    majd töltés itt ->http://downanime.try.hu
    Tehát ott a minőség ... meg nem szeretek NEM magyarul animét nézni..
  • Seth
    nálam sem megy az édzskjú
  • Prof William
    "de azért a minőség"

Ezt most a TV-re gondoltad? Az minden csak minőség nem.

Egy bizonyos FTP szerver. Nem az hanem a főparancsnokság, :) megy nektek? Nekem nem.
  • Sadun Tryst
    ja, még ha meg is lenne az 5000 aláírás, ami elég erős, nem hinném, h behódolna a kábelszolgáltató. ugyanis az aláírok legnagyobb része, nem náluk előfizető. így az igány irreális. reálisabb lenne torrentezni, majd dvd-n megnézni a letölött filmeket... nemdebár? :)
  • oliverspy
    Oké. Én is ismerek más megoldást, de azért a minőség, meg szeretném TV-ben nézni az Anime-eket... Légyszi írjátok alá.
  • Seth
    esélytelen szerintem. De minden beszerezhető ami megy, ment, menni fog A+-on, én nem vágnám fel az ereimet miatta
  • oliverspy
    Segítsetek! A mi kábelszolgáltatónk nem rendeli meg az A+ -ot. Így kevesebb anime-hez jutok hozzá. Nagyon szeretném, ha a szolgáltató rendelné. Ez a Dolby KábelTV. Azt mondták indítsak petíciót:
    http://anime-dolby.try.hu
    Kérlek titeket írjátok alá. Hátha a kis vidéki kábelszolgáltató elgondolkozik rajta!
  • Nuki
    mire hármat számolok^^
    azokra a kártyákra vagy mikre ^^
  • RelakS
    Háde-má-no-mire?
  • Nuki
    arra várunk!! ^.^ :D
  • RelakS
    tenxahtx! :)
  • Jagi
    jó munkát :)
  • RelakS
    Énakartaaaaaam! :D

セトゥ: az első 21 Hiragana már megvan, csak most azon őszülök, hogy nem tudom rendesen kinyomtatni egy lapra, úgyhogy ragasztás lesz.
    A pdf-et egyébként feltegyem valahova? :)
  • Jagi
    JÓVAN!
    gomennasai

• Jagi
    Na így:
  • Jagi
    Mehet a humorosba?

• Seth
    Valld be, hogy te voltál. A kana gyakorlókártyák helyett ezt csináltad :D
  • Krezga
    lool?:D
  • RelakS
    profi? Ennyire én is tudok :D
  • Sadun Tryst
    hidd el, a képet kivágta valahonna, majd beilleszette az alapra. bárkis is csinálta, profi volt
  • RelakS
    Kizárt! A paint nem tud átméretezni sztem
  • Sadun Tryst
    amit paintbe csináltak... -_-'
  • Seth
  • RelakS
    Holdtündér Harci Kártya
  • Cuchulainn
    Nekem az elején még érdekes volt ez a bountou-s dolog, jópofa képességeik voltak és sztem jó részeket lehetett volna kihozni a dologból, de:
    -A három idétlen mod soult úgy ahogy van ki kéne nyírni. Nekem már Kon se jött be túlzottan, nemtudom minek erőltetni ezt a beszélő plüssbaba irányvonalat...
    -A szereplők borzalmas lebutítása. Bármelyikük fél kézzel elbánt volna a feltűnő ellenfelekkel, ehelyett csak bénáztak, és annyi eszük sem volt mint egy hintalónak. Pl. mikor a vizes kölkök támadtak és mindenki nagy hősiesen ütötte a vizet részeken át...A végén már csak pörgettem át a részeket, mert kíváncsi voltam mikor esik le már végre valakinek...
  • via_mala
    Viccet csak pontosan:

Versenyeznek a halak:
    A lepényhal ér be elsőnek, a reményhal meg utolájra!