72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #9395 Hairt nézed? :)
Én photoshoppal dolgozom, én úgy csinálnám hogy kijelölném a hátteret (pl fehér szín, kb. egy kattintás) aztán megfordítanám a kijelölést... éskész ^^
de mindegy rádbízom inkább nem okoskodom bele, sry =) -
#9394 Paint Shop Pro
A bonyolult része a jel ízekre szedése, és körbenyilazása. Persze toll helyett egérrel (közben meg rá-rá pillantok a tévére, ami még lassít ) -
Nuki #9393 mégis mivel csinálod hogy ilyen bonyolult? -
#9392 Csak az, hogy a 25db ékezetes karakternél előre megcsinálom az ékezeteket, és összevágom :) Nem vagyok hajlandó ugyanis mégegyszer vektorokkal körberajzolni egy ぬ vagy ね karaktert (annyi eszem persze nem volt, hogy pl a ふぶぷ hármast egyszerre csináljam meg :D ) -
Nuki #9391 minek is kell csalni, meg jelből származtatni? :) letöltesz egy abc-t azt igény szerint felnagyítod, kész =) -
#9390 Én a Kanákról beszélek! Hiragana, Katakana. A számok, meg amit írtam, az a kettő összesen. -
Nuki #9389 ja hogy te most a kandzsikról beszélsz? :) -
#9388 Mitakarsz? Ma kb 10-et megcsináltam :D
A bonyákból (ezekhez rajzolni is kell) 142 van, amiből 50-et lehet, hogy csalással is meg tudok oldani :) a maradék 102-höz meg nem tartozik rajz, mert két másik jelből származik -
Nuki #9387 akkor maradok a natúr 'írok egy sort hátha megtanulom' elvnél..:] amig nincs jobb :) -
#9386 :)
Folyamatosan vacakolok vele... Pl hogy egy kemény lapra kéne nyomtatni, vagy két lapra, aztán ragasztás? Sajna nem tudok sehogyan sem rendesen illeszteni, de majd lesz valahogy :D -
#9385 de a cél szentesíti az eszközt :D -
#9384 Soxor olyan gonoszak vagytok :D -
Prof William #9383 Nem tudok semmiféle FTP szerverről a illegális. :) Nyelvbotlás volt! Nekem az összes animém Fate/Stay stb teljesen jogtiszta, japánból rendelt, DVD-n van. :)
-
oliverspy #9382 Amúgy milyen FTP szerver? :D -
oliverspy #9381 Én a minőséget arra gondoltam, hogy A+ -ról TVRippelt cuccok:
reg itt ->http://rajzfilm.try.hu
majd töltés itt ->http://downanime.try.hu
Tehát ott a minőség ... meg nem szeretek NEM magyarul animét nézni.. -
#9380 nálam sem megy az édzskjú -
Prof William #9379 "de azért a minőség"
Ezt most a TV-re gondoltad? Az minden csak minőség nem.
Egy bizonyos FTP szerver. Nem az hanem a főparancsnokság, :) megy nektek? Nekem nem. -
#9378 ja, még ha meg is lenne az 5000 aláírás, ami elég erős, nem hinném, h behódolna a kábelszolgáltató. ugyanis az aláírok legnagyobb része, nem náluk előfizető. így az igány irreális. reálisabb lenne torrentezni, majd dvd-n megnézni a letölött filmeket... nemdebár? :) -
oliverspy #9377 Oké. Én is ismerek más megoldást, de azért a minőség, meg szeretném TV-ben nézni az Anime-eket... Légyszi írjátok alá. -
#9376 esélytelen szerintem. De minden beszerezhető ami megy, ment, menni fog A+-on, én nem vágnám fel az ereimet miatta -
oliverspy #9375 Segítsetek! A mi kábelszolgáltatónk nem rendeli meg az A+ -ot. Így kevesebb anime-hez jutok hozzá. Nagyon szeretném, ha a szolgáltató rendelné. Ez a Dolby KábelTV. Azt mondták indítsak petíciót:
http://anime-dolby.try.hu
Kérlek titeket írjátok alá. Hátha a kis vidéki kábelszolgáltató elgondolkozik rajta! -
Nuki #9374 mire hármat számolok^^
azokra a kártyákra vagy mikre ^^ -
#9373 Háde-má-no-mire? -
Nuki #9372 arra várunk!! ^.^ :D -
#9371 tenxahtx! :) -
#9370 jó munkát :)
-
#9369 Énakartaaaaaam! :D
セトゥ: az első 21 Hiragana már megvan, csak most azon őszülök, hogy nem tudom rendesen kinyomtatni egy lapra, úgyhogy ragasztás lesz.
A pdf-et egyébként feltegyem valahova? :) -
#9368 JÓVAN!
gomennasai
-
#9367 Na így:
-
#9366 Mehet a humorosba?
-
#9365 Valld be, hogy te voltál. A kana gyakorlókártyák helyett ezt csináltad :D -
#9364 lool?:D -
#9363 profi? Ennyire én is tudok :D -
#9362 hidd el, a képet kivágta valahonna, majd beilleszette az alapra. bárkis is csinálta, profi volt -
#9361 Kizárt! A paint nem tud átméretezni sztem -
#9360 amit paintbe csináltak... -_-' -
#9359 -
#9358 Holdtündér Harci Kártya
-
#9357 Nekem az elején még érdekes volt ez a bountou-s dolog, jópofa képességeik voltak és sztem jó részeket lehetett volna kihozni a dologból, de:
-A három idétlen mod soult úgy ahogy van ki kéne nyírni. Nekem már Kon se jött be túlzottan, nemtudom minek erőltetni ezt a beszélő plüssbaba irányvonalat...
-A szereplők borzalmas lebutítása. Bármelyikük fél kézzel elbánt volna a feltűnő ellenfelekkel, ehelyett csak bénáztak, és annyi eszük sem volt mint egy hintalónak. Pl. mikor a vizes kölkök támadtak és mindenki nagy hősiesen ütötte a vizet részeken át...A végén már csak pörgettem át a részeket, mert kíváncsi voltam mikor esik le már végre valakinek... -
#9356 Viccet csak pontosan:
Versenyeznek a halak:
A lepényhal ér be elsőnek, a reményhal meg utolájra!