72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9115 Karin last epizód
Jó volt a sorozat, jöhetne még jóval több rész is. :)
Bár a sorozat kicsit szétszórt volt, így kicsit hosszabbra számított az ember. No de reméljük lesz 2. évad is, így nem probléma. :D
No meg utolsó résszel való észrevételem, ekkora melleket Karinnak még nem rajzoltak! Brutálisan nagyok lettek! Ez kicsit visszatetsző volt, de az ember haamr túltette magát ezen is. :)
Lényegében, aki még nem látta ezt a sorozatot és vágyik egy kis nevetésre, az ne hagyja ki. :)
10/9 -
#9114 Valami jó kis akciós sorozatra vágyom, tudnátok ajánlani vmit? Kardozóst,pisztolypárbajost, kis drámával,tragédiával :D thnks -
#9113 a faq-ban van elég sok anime. ha meg az alapokkal megvagy, akkor tulajdonképpen a must see sorozatokat is kivégezted :D
talán még van 1-2.
pl. rahxephon, great teacher onizuka, wolf's rain, basilisk, samurai champloo, berserk, stb stb :D
szal ami a faq-ban le van írva anime, azoknak a 90%-át én is láttam, és jók is. ;)
(bár nem feltétlen must see, keress rá a címekre) -
#9112 fasza thx:) esetleg nust see sorozatokat tudtok ajánlani? a nagy öregeket már láttam de kb 1,5 éve nem voltam anime közelében. olyanok kellenének amik minőségben Bebop vagy NGE magasságokban mozognak:D -
#9111 jam, abban nincs is benne. de az animeaddicts.hu-n fent van szinte az összes elérhető felirat + szinkron. szal ha anime felirat kéne, akkor érdemes azt az oldalt meglátogatni. :) -
#9110 van valahol egy lista hogy mikhez van magyar felirat? a FAQ-ban nem találtam -
#9109 Karin utolsó epizód
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első benyomásra elsietett, összecsapott. Mikor ez elején mindenki feldobja a talpát, az első gondolatom az volt hogy Winner nagyapja kicsit túl jól végzi a dolgát. Ilyenkor általában nyomnak egy 15 percen át tartó rizsát hogy "na most meghalsz" aztán egy perc halál, végül 10 perc megemlékezés (Mint a Eldánál). Ez meg öt perc alatt legyilkolja a családot. De aztán Karinnál habozott, szal megint ugyanott tartunk. Talán nem ártott volna legalább még egy részig elhúzni a dolgokat, de így a a végére érve egész jól sikerült ez is, és befejezték ezt is :CCC
Maga a sorozat első osztályú szerelmitörténet, enyhe misztikával. Aki még nem kezdte el, és könnyed szórakozásra vágyik, azt mondom áljon neki, nem bánja meg (igen, már az első rész megragad :P )
Ha valahol felmerül a folytatás kérdése ne tartsátok vissza, éljenezzünk együtt! -
#9108 Ja, az AnimeHQ anime könyvtára tök üres volt -
#9107 elég sokáig tartott, de most már tényleg rendben lesz remélem. Jómultkor is megvolt újra minden könyvtár, aztán szépen eltűntek -
Nuki #9106 főhadiszállás? -
#9105 Na végre a főhadiszállás is kezdi összeszedni magát. És így legalább a mangazin is megy végre :) -
#9104 nincs mit ;) -
#9103 Fenomenális! Köszönöm! :) -
#9102 A+-on sztem nagyon jó a szinkron :) Igaz, Kaname jellegzetes kis hisztis picsa lett :D -
#9101 a fumoffu-hoz (full metal panic 2. évad) tudom h van magyar felirat az animeaddicts.hu-n, meg ugyan ezen a helyen van a full metal panic-hoz magyar szinkron.
azt mondják nem olyan gáz a szinkron (najó, kaname talán 1 kicsit), szal ha fontos a magyar nyelv, akkor érdemes letölteni. -
#9100 ehh... Magyar feliratot tud valaki a Full Metal Panic-hoz? :/ -
#9099 Gondolom beindult mint Berserkben a daráló:D -
Prof William #9098 A Soul Link hol tart most? Bekeményített?
Az első 2 rész valami langyi kis űr Scool Life volt de nézem a blogokon az új részek képeit. Halomra lőtt/mészárolt emberek. Kegyetlenkedések. SZEX jelenet!
Mi lett ezzel a sorozattal? Nézi valaki? Érdemes? -
Nuki #9097 dejó létezik ez a téma, én meg meg se találtam :)
azt a részt pont láttam, osztájtársam javasolta hogy nézzem meg és nagyon tetsztett :DD
amúgy ha van MSN címed küld el, szivesen segitek :) -
#9096 Mi az az eftépé? -
Prof William #9095 Bírom ezt a nagy tisztességességet.
Megjegyzem én sem ismerek egy FTP letöltőhelyet sem. Még azt a BIZONYOST sem. :) -
#9094 Köszi, válasz ment :) -
#9093 Akkor szinte sehonnan:) egyébként privi ment:) -
#9092 Miért kell az animéknek mindig a legjobb részeknél véget érniük? :(
Most is a Full Metal Panic-ban, Kaname agya már épp kezd elszállni, hogy mit keres egy csaj Sousuke-nél (a kapitány az :D), erre vége >:(
(9. Kényes helyzet
A Dangerous Safe House)
Egyébként honnan lehet animékat letölteni? Fájlmegosztó hálózatot (torrent, dc++) nem igazán akarok használni :P -
#9091 waaaa Ergo Proxy 9: Mostmár végre minden világos:) Amit eddig sejtettem az beigazolódni látszik:) -
#9090 Gunslinger Girl a közepétől résztől kezd letehetetlen lenni....
Nekem tetszett. Persze az is igaz hogy az első pár rész elég lapos volt.... -
#9089 Elhiszem, csak valamiért nem azt vártam tőle... -
#9088 Pedig a Gunslinger Girl egy elég jó dráma. (Nem győzködlek, csak véleményt nyílvánítottam.) -
#9087 Gungrave tényleg tök jó volt, csak az elkapjuk a kamerát aztán képzeld oda mi történt befejezés nem jött be.
Amit baromi hamar feladtam az a Burst Angel volt (kb. 3 percet néztem meg belőle), meg a Gunslinger Girl (na ebből másfél részig bírtam). -
#9086 Igaz, ami igaz, Bucsernek sokat köszönhet az SG anime társadalma :DD [fényez :)]
Jómagam is az ő hatására, ajánlására láttam, néztem animéket... (most nem sorolom)
Gyerekek! Köszönjétek meg szépen a "Hentes" bácsinak! :D -
#9085 Te pl.: soha nem néztél volna SM J-t ha nem ajánlgatom:)
Gungrave-nek nem is az amerkai gengszterfeeing volt a lényege hanem hogy mennyire kifordul magából az egyike a 2 főhősnek.. A vége pedig egész egyszerűen nagyon jó... Én a helyedben végignézném:) -
#9084 fate-et én is nézem tényleg :D
csak azt nem mentem winyóra, ahogy nézem úgy törlöm.
meg tényleg. ha első 2-3 rész alapján dönt az ember egy sorozatról, akkor kb én se néztem volna meg 3 szezon saber marionette j-t :D
az első pár rész nagyon szarnak tűnt, aztán egyre jobban megtetszett. a végén meg már tök jókat nevettem a poénokon, meg minden.
gungrave meg számomra rossz példa volt, mert első rész tetszett, a gangszeres, amerika feeling, meg nagyon nem... -_- kb 13 részt bírtam belőle nézni.
no meg azért vannak olyna sorzatok ami elé az ember úgy ül le, h ez biztos szórakoztató lesz, de aztán az első részekben csalódik. majd mégjobban, és a végén már átkozza a napot, h egyáltalán leült a sorozat elé :D
(ilyen nálam a Ragnarok - The Animation)
Bucser:
"ÉS nem tudom hogy valaha valki itt ezen topicban csalatkozott e már filmben sorozatban amit ajánlottam:)"
mire gondolsz?
-
#9083 Mufurc februárban írta amit írt az első rész után. Hát akkor lehet én is ezt írtam volna.. csak én egyes nagy régi animefanokkal (vagyis akik animeszagértőnek hiszik magukat) ellentétben tudom, hogy nem az első rész a döntő. Sem a második.. ha a sorozat az első 5-6 részben nem nyújt kiemelkedőt akkor le lehet írni de 1 rész után?? ez olyan mintha a 24-re az első rész utan azt mondjuk hogy szar... holott semmit nem tudunk még a szériaról:D
Szóval ugyanaz mint a Gungrave.. lassan indul be de ha egyszer beindul akkor ütős móka lesz belőle... ÉS nem tudom hogy valaha valki itt ezen topicban csalatkozott e már filmben sorozatban amit ajánlottam:) -
#9082 amatőr??
fut: blood+, black lagoon, ergo proxy, fate / stay night, ah my goddess2, school rumble
nem fut: shinigami no ballad, mini goddess
OK, mangában lenyomsz, mert csak a love hinát olvasom. Én egyébként jobban preferálom rögtön megnézni egy új részt. Csak befejezett sorozatokat szoktam vinyón váratni.
bocsi csak kitört belőlem a versenyezhetnéki vágy, persze tök feleslegesen
Ja és ha ezt mufurc hallaná -
#9081 amatőr :D
jelenleg én, ezeket nézem.
anime: bleach, naruto, black lagoon, ergo proxy, karin, blood+
manga: bleach, naruto, zetman, berserk, mai otome, gantz, blade of the immortal, vagabond, blood+, battle angel alita last order
szal én is elvagyok (bár nem 1x van olyan, h csak letöltöm winyóra a dolgokat, aztán 3-4 hét múlva jut csak időm megnézni őket, mint pl ergo proxy, 4 részt néztem meg 2 nap alatt)
Bucser:
kb így vagyok én is mindennel, amint csak leírtál.
mufurc meg bekaphatja ilyen kritika után :D -
#9080 -
#9079 OK mondjuk a vizsgaidőszak miatt én sem szándékszom lemondani az anime-ről, de új sorozatnak nem fogok hozzákezdeni, csak az aktuális 8 sorozatot nézem tovább :) -
#9078 Én már benne vagyok viszgaidőszakban:) (eddig a héten 6 vizsgám volt és 1-ről elaludtam)) mégis belefért minden:)
Ergo Proxy: Osztom Tryst véleményét szerintem frenetikusra sikeredett mind megrajzolásában mind történetében és mind a karakterekben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Számomra az első 7 részben egyértelműen nyílvánvaló volt hogy Vincent bele akar olvadni Romdeau társadalmábva. Érzi, hogy különleges és igyekszik ezt elfojtani. Nem akar több lenni mint egy átlagos polgár Romdeau része lenni. Mégis érzi, hogy valami nincs rendben. Lir Meyer alakja ugye a tipikus mindenbe belebököm az orrom rendőrnő aki egy felső hatalmasság gyámkodását élvezi és mégis folyamatosan megfigyelik (ugye Lir személyi autorave-je akin keresztül szinte minden cselekedetéről tudtak) Nekem alapból furcsa Lir nagyapja is. Gőzöm sincs mik leetnek azok a szobrok a szobában lehet hogy a nagyapa megosztott személyiségének megtestesülései? nem tudom. De mindig kísérteties ahogy azokott abban a szobában mozognak.. Ahogy nem figyel valaki az egyikre azonnal elkezd közelebb húzódni:) Proxy-k: Az első proxy aki elszabadul a legelején ugye megtámadja Lir-t és a Vincentben lévő proxy valahogy odakerül és megmenti. Később mikor az áruházban proxy kergeti Vincentet ott sem tudjuk mi a dolog végkimenetele.... Vincent valahogy mindig ott van hol a Proxy és a legutóbbi észből ki is derült hogy benne lakozik és időről időre előjön. Lehet Romdeauban is ugyanez történt. A proxy-k harcolnak egymással.
NA szóval hangulat okés sztori még zavaros de ugyi kitisztul és azért Blood-ra sem lehet azt mondani, hogy nagyon komly lenne hisz az egytlen bonyolult lelkivilággal megáldott karakter benne Kai.:) A többi meg csak hack and slash:) -
#9077 Pino nekem is bejön. Ezt speciel jó ötletnek tartottam a sorozatban, hogy próbál gépből ember lenné, bár amikor a lelőtt srácot keresni, attól futkosott a hátamon a hideg (nemtommér). Ja és beugrott egy link, ami miatt elkezdtem nézni a sorozatot :D > link -
#9076 Egyetértek, most én is inkább a könnyedebb műfajra hajtok, de a romatikus langy izéket meguntam. Ezért kerestem harcos izgalmast, amit meg 3 nap alatt letoltam. Most meg jön a vizsgaidőszak szal pápá anime. A mostani listán egyedül a ergo proxy a legkomolyabb, de legtöbb részére csak azt tudom mondani, hogy hhee???
Ja erről most eszembe jutott egy másik hhee??? az FSN-ból, amit már akartam említeni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az hogy Sakura domina szerelésben várja feláldozását annak mi értelme volt már???? Jó tudom fan-service, de akkoris milyen gáz már...