72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9355 a reményhal meg utoljára!XD -
#9354 én is de tudod a remény hal meg utoljára... -
#9353 Kurvára kár érte sztem -
#9352 Szerintem borzalmas ami most megy.. én a 60-as rész kornyékén abbahagytam a nézést... -
#9351 Valahol mintha azt olvastam volna, hogy mivel az anime erősen csökkentette a mangából eladott példányszámot, ezért fontolgatják, hogy az anime teljesen külön sztorival menjen tovább. Vagyis az alaptörténések meglennének (Persze ezen nem is nagyon tudnának változtatni, elég fura lenne ha megjelenne egy felirat, hogy "Ájzentájcsó megbánta bűneit mégse akar hollow lenni inkább rackajuhokat nevel Kiskunfélegyházán úgyhogy vele többet nem törődünk")csak más fordulatokkal, más megoldásokkal stb. Remélem ez nem igaz, vagy rosszul hallottam mert amit mostanában ezeknél a bountouknál művelnek az már röhej... -
#9350 Hát jó nagy baromság lenne ha szétválna a manga és az anime ennyire. Ugyanis az anime félbehagyta az Arrancar plotot. Ezek fillerek még mindig. csak éppen egy egész évadnyi... -
#9349 Most a Bleach tényleg véglegesen elválik a mangától? Vagyis a mostani részek nem fillernek számítanak majd hanem az új irányvonalnak? Mert ha igen akkor asszem befejezem a nézését hamarost :( -
#9348 hát jah...
-
#9347 khmmm nem tudom....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem a következő saga felveszi már a mangában lévő Arancar Plotot legalább... -
#9346 rosszul fogalmaztam... hol jár? -
#9345 Mikor lesz már vége a Bleachnek(egyáltalán az anime nézhető)? -
#9344 Néda!
Tessa kapitány felemás cipőben, bőrszerkóban, festett hajjal :D
-
#9343 EZ KELL!
-
#9342 Shakugan no Shana-tan MEGALOL!!! - bár azért a sorozat nem árt hozzá ;) -
#9341 :DD -
Nuki #9340 nálunk az utolsó fázisban meg egy juhász van -
Prof William #9339 Frissítőért íme néhány gyöngyszem a Fate Stay Night univerzumból.
A mannatöltés mint tudjuk nem tréfadolog. :) Mi történik ha túl jól sikerül feltöletni a servantunkat?
http://rapidshare.de/files/21779974/Pregnant_Servants.rar.html
Zajlik az élet Emyiáéknál. Hősünk pedig beveti a legújabb fejleszétű Unlimited Blade? Workjét.
Trace on!
http://rapidshare.de/files/21780855/Crazy_Clover_Club_17__T-Moon_Complex_4_.rar.html
-
#9338 Nekem ilyen kéne e:
-
#9337 Itt is van pár bábú, de szerintem akkor is drágák:D -
#9336 ez a néni melyik anime-ből van nem tudjátok? Vagy nincs ennek a bábus oldalnak valami érthetőbb változata? Egyébként kapásból legalább tizet meg is vennék, ha lenne rá keret -
#9335 Ezekkel csak az a baj, hogy rohadt drágák... -
#9334 [URL=http://sweet-girls.seesaa.net/category/311368.html]Anime bábok [/URL] -
#9333 és így mennek munkába: :)
system all green!
launch! -
#9332 xD -
#9331 képecske 8) -
#9330 ja. egy egész kis történetet meséltek el 3 videoklippen keresztül. :) -
#9329 Én vlami kék csajszira emléxem egy animés klippből, meg egy gitár alakú űrhajóra. Az lenne az? -
Nuki #9328 apropó, lehet hogy 3000üzenettel lejebb már kitárgyaltátok, de Daft Punk klippet ("animéset") láttatok-e már? -
Nuki #9327 szerintem tedd föl nyilvánosan gyöngyszemnek :)
én pl igényt tartanék rá :) -
#9326 Nem ,más baki van, már mindent próbáltam. Most úgy sikerült kijavítani, hogy virualdubmod-dal kiiktattam pár felesleges streamet és jó lett. De attól a feliratot még várom:F -
#9325 Benne van az, csak néha, ha beleteker az ember mplayer-rel, akkor elfelejti a feliratot. Mindezt csak MKV formátummal csinálja, de ha nem tekergetsz bele, akkor elvileg jó. Máskülönben szedd le a Matroska Codec Pack-ot és nézd meg Media Player Classic-kal. -
#9324 Előbb legyen valami normális kana! :D
Lehet, hogy kezdhetem előlről, mert túl kicsik... Ha kell, máris fel tudok prototípust rakni (a magánhangzók készek teljesen) -
#9323 Girls Bravo Season 1-hez nincs vkinek angol felirata?? Enyém mkv-ban van meg abban ugye benne van alapba a felirat, de egyik pillanatról a másikra bemondta az unalmast és nem jelenik meg (kivéve a 9-10-11.részt nemtom mi a különbség)
Minden más sorozatnál rendben van,plusz ez is jó volt még amikor megnéztem úgy 2 hónapja. Átvittem haverhoz,mert kölcsönkérte, és ott vettük észre. Mondom nálad van a gond biztos, erre itthol se jó.Nemértem mi történt vele
Szóval kéne egy angol felirat hozzá -
#9322 Nekem jó sok kanji kellene :) -
#9321 Éppen gyártogatok kana gyakorló kártyákat :) Kell majd a pdf? -
#9320 Blood+ 31-32
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZTAROHADTKURVAMINDENIT!!!!! Ez valami írtózatosan jó volt!! Nem gondoltam volna, hogy így fog befejeződni a 32-es rész. Diva pedig dúrván tanújelét adta, hogy mennyire tisztában van az erejével... Mindenkinek látnia kell... -
#9319 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
XD -
#9318 nem tom hogy az anime e szerintem nem de aki jártas a gundam-ban vagy a transformersben az talán tudja.azt szeretném meg kérdezni hogy tud e valaki olyan helyet ahonan a beast wars részeit lehet letölteni -
#9317 ÉS a régóta várt Berserk Manga 274 megérkezett:)
ezen torrentel szedhető is:) -
#9316 Újraindult a Biomega manga!
Részletek itt!