72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9195 vagy használj combined community codec packot. feltesz minden codec-et, és benne van az mpc (media player classic) és a zoomplayer. mivle ezen a winen az előbb nálam behalt, a 2.-at használom és tökéletesen működik és gyors. :) -
#9194 Hm....Nemrossz kis program. Viszont elég lassú. Na mind1. Azt a pár alkalmat kibírja amíg mkv/ogm-t nézek. Kössz szépen. -
#9193 VLC Player.
Én életemben nem tudtam szerezni MPlayert, semmi telepítőt, semmi ilyesmit. VLC viszont bejött és játszik mindent. -
#9192 Kapott már valaki hasonló hibaüzenetet MPlayernél:
commandline: ""D:\Anime\KaleidoStar\[c2club&ATC] Ka1eido Star 48 (eng.GB.Big5) [DVD - A7A07D30].mkv" -fs -double"
MPlayer dev-CVS-050227-17:21 (C) 2000-2005 MPlayer Team
CPU: Intel (Family: 8, Stepping: 3)
Detected cache-line size is 64 bytes
CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 0 SSE2: 0
Compiled with runtime CPU detection - WARNING - this is not optimal!
To get best performance, recompile MPlayer with --disable-runtime-cpudetection.
c:/windows/fonts/arial.ttf doesn't look like a font description, ignoring.
Cannot load font: c:/windows/fonts/arial.ttf
getch2: 6 can't get number of input events [disabling console input]
Playing D:\Anime\KaleidoStar\[c2club&ATC] Ka1eido Star 48 (eng.GB.Big5) [DVD - A7A07D30].mkv.
Ezután több oldal hülyeség ismétlődik. Lényegében a font-al van baja. Behozom az angol feliratot, egy idő múlva ezzel elszáll. Nagyon gyakori eset az ogm ill. mkv fájloknál (Csak most kezdett el igazán idegesíteni, főleg mikor az utolsó résznél vagy háromszor kihajintotta :@)
Ha angol szinkronnal nézem akkor persze nincs ilyen gond mert a sub ki van kapcsolva (De sajnos néha az angol szinkron is annyira szar tud lenni!!!)
Próbáltam más Fontal is, de a hiba ugyanaz maradt. Valakinek hasonló gondja? -
#9191 Na ezeket sem nézem,mert ártalmas az egészségre ^..^ -
FFX #9190 [gyomorfekélyt kapott a Karin 14-ik részétől] -
#9189 [már nem tud beszélni, mert szétröhögte az agyát a FMP? Fumoffun ... Rögbi és póni rulz -.-] -
#9188 Megnéztem.
Az énekes csaj valami felfoghatatlan, az R és L közé eső hangot mond minden egyes r-nél. Sosuke esetében viszont úgy ropognak az r hangok, mint a géppuskája :) -
#9187 Háttérben Kurama :D -
Prof William #9186 Imkább jófejek ez alapján. :) -
#9185 Karaoke? Na? XD -
#9184 Hát ja. Azért meglepő mit kibír...
Soka csudátzák, hogy : 2nem lehet karddal levédeni egy golyót"
Az a samuráj aki a kardjára, a harcra, a harcművészetre tette fel az életét, az igen is 4-ből legalább egyet blokkolt és amíg a puskások töltöttek, a fájdalommal nem tötődve darabokra vágta mindet... sztem volt ilyen. -
#9183 Akkor este lekövetem a Full Metal Panic? Fumoffu felvezető dalát :) -
#9182 Hmmm, 7 golyó, de akkor is kár a kardért...
Még jó hogy nem teflon bevonatos golyókkal próbálkoznak.
Meg nem páncélököllel. ;) -
#9181 jam, ha jól figyelsz, akkor bármelyik opening videoban meghallgathatod :)
via_mala: de mi mégis ezért szeretjük őket :D -
#9180 Ez az sztem :) -
#9179 pfúú pill
-
#9178 Nem. Linket! Thx. -
#9177 "így van, az r betűt l-el pótolják, az l-betűnél pedig r-t mondanak."
Hmm? R-t l-el??? -
#9176 a géppityust láttad? :) -
#9175 Igen, és a bal oldalon mennek az autóval, visszafelé lapozzák a könyveket, a föld felé tartott tenyérrel integetnek maguk felé, számoláskor a kisujjukkal kezdenek számolni, pálcikával esznek, mangát olvas 5-től 95 éves korig mindenki, mindenért bocsánatot kérnek, szombat-vasárnap is dolgoznak, a teáscsészét összevissza forgatják, mielőtt kiisszák belőle a teát miközben ülés helyett térdepelnek, tatamin alszanak, a házaikban papír a fal, az ajtóik tolóajtók, papírból bármit képesek kihajtogatni, órákig pepecselnek egy csokor virággal, és még sorolhatnánk.
Vicces egy nemzet, tényleg. ;)
Érdekességképpen: Bullet vs Katana -
#9174 Legdurvább példa: Alie Srike... :P -
#9173 így van, az r betűt l-el pótolják, az l-betűnél pedig r-t mondanak.
vicces nemezet :D -
#9172 Megjelent A samurai Chaploo játék PS2-re...
Blokkolnám :)
Nem lehet rossz 7.6 pontot kapott a testerektől, a funoktól +1,2 pont...
Kipróbálnám... -
#9171 Nézegettem a japán írást, és addig variáűltam a Wikipedia-n, míg leírtam a nevemet :)
Két probléma akadt:
1: A japán nem ismeri az L hangot. Helyettesítő hangja a ru
2: Mássalhangzótorlódás sem vanik... ilyenkor u hangot kell berakni: ks -> kusu
Eredmény:
Relaks
Katakana: レルアクス
Hiragana: れるあくす
Hangonkénti kiejtés: re-ru-a-ku-su (vagy magyarul: re-rü-a-kü-szü)
Rendesen talán: reruaks vagy reruakus (rerüaksz vagy rerüaküsz)
Azért felolvastatnám egy japán anyanyelvű csókával :) -
Prof William #9170 Monjuk leszedem a játék képszetjét és abban ugyanez van. :) suóval hiába próbálkoznak a rajzolók/rendezők ha már eleve ragaszkodni kel a sztorihoz. :) -
#9169 nemtom, engem a hideg ráz az ilyentől :D
egyedül az tetszik ami szándékosan poénos. mint anno bleach cosplay, amint ide is belinkeltem. (érdemes visszakeresni, nagyon f*szák)
pl. a töménytelen hellsing, naruto (kedvencem ebben a 120kilós hinata volt), mostmár bleach, chobits és még sorolhatám cosplay cuccoktól már herótom van. no meg nge asuka és rei... örök favorit... duh -_- -
#9168 na bevállaltam egy your-mom fansubot, de az igazi bevállalás inkább a soul link 7. része volt, reméltem, hogy tolnak benne pár fordítói poént, de nem jött be :(. [spoiler] Ez a gungrave-es, iránytott, regenerálódó zombi katonák újabb hülye ötlet az eddigiek mellett. Meg újabb kawaii-chan, kawaii kutyával és mindenki boldog megint. Meg a kemény terrorista csávó is lazán zavarba jön, már csak a csepp hiányzott a fejéről.[/spolier] Szal eszméletlen szar ez a cucc. Hogy mégis miért nézem? most már kiváncsi vagyoka végére. Na inkább megcsekkolom a black lagoont :)
ez a cosplay meg tényleg k jó, nem csoda, hogy ők lettek az elsők. -
Nuki #9167 persze ami van ^^
kezdem sajnálni hogy nem mentem el erre az anime-manga-bigyóra :D
(azért valamelyikük jelmezét szivesen elfogadnám, főleg az alucard-hasonmásét, két számmal nagyobban, és nagyobb karimájú kalappal ;D ) -
#9166 a huszárkard tényleg elég erős a megáldott pengék helyett :D
de hát ha nincs ló jó a szamár is... -
Nuki #9165 -
#9164 Vazz a szőke csávó tényleg tökre olyan mint Anderson atya :DDD -
Nuki #9163 Hellsing fanatisták mindenütt :o
milyen huszárkardja vana csávónak má' :D -
#9162 A köpenyes engem Caleb-re emlékeztet a Blood és Blood2 játékokból :) Nem véletlenül? :D -
#9161 Keresem eme jó páros elérhetőségét (msn), a nemrég megrendezett Sakura Party-n voltak (a legjobbak :P ):
-
#9160 FMP? Fumoffu 3. része nagyon rulz :) -
#9159 Azért nem árt a szereplők előéletét is ismerni.
Mert ugye mi vicces van abban, hogy egy srác elgondolkozva néz egy ponyvával letakart ételhalmot. De ha már tudjuk, hogy ez a srác Sosuke Sagara, akkor tudhatjuk, hogy a fejében megindult a gőzgép, hogy milyen védelmet okoskodjon ki:
1. nap: villanypásztor
2. nap: könnygáz (mikor kaname kötexik, hogy semmit ne csináljon: Taposóaknát lehet? ) -
#9158 --Kaname...nem sikerült ..... CSETTTT -
#9157 Az nagyon nagy volt :) De mikor Sosuke küzdött a bringával, Kaname hogy ellágyult már :)
Meg milyen sokkot kapott, mikor kiderült, hogy a tanerő félig a halálán van -
Prof William #9156 Jó van na... :) Csak sokat lendítet volna ha aranyoskodó ecchisorozatból ebbe fordul át. Sajna még mindig aranyoskodó meg ecchi csak néha felmázolják pár teror agyát a falra. :)