72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #9435 én igy vagyok Alucardo szinkronszinész-hangjával, megkerestem milyen cuccokat szinkronizált, köztük találtam az Elfen Lied-et, többiek elismerően szóltak róla, csak az első négy részen vagyok túl, de egy kicsit akkor is durva, bár nincs benne annyi vér... (és még nem is durva, azt mondják XD ) -
#9434 töltelék......a tésztába:D
BTW most néztem meg a higurashi no naku koro ni(huh^^)első fejezetét. Hát ez a sorozat odabasz. Imádom, animében még nem is láttam ilyesmi pszihothriller-t, van még hasonló ?? Soxor a hátamon felállt a szőr, tudja kelteni a feszültséget. Tudni, hogy hány fejezet lesz összesen? OLvastam, hogy minden fejezet után úgymond másképp alakul a történet, marha kiváncsi vagyok lesz e vmiféle összefüggés majdan a végén. Mondjuk enyhe skizofrénia jelei látszódnak mind a lányokon, mint pedig Keiichi-n^^¢, nem igazán tudtam eldönteni az 1 fejezet végén, hogy most ki is volt begőzölve, de hogy Keiichi se normális az biztos -
Nuki #9433 filler? :o -
#9432 bleh , a tésztagyártás ninja módra résznél rosszabb nem lehetett xD / azóta nem nézem a fillereket :D / -
#9431 188. rész jön ezen a héten, és most nyáron jön a 3. film. :) -
#9430 A Narutonak is neki kéne már lassan állnom, mindig csak mondom, hogy most, de soha nem jutok el a letöltés/megnézésig. Amúgy most hányas résznél tart? -
#9429 nah majd holnap regelek ide is:) Szóval itt ilyen kevésbé ismert anime-k vannak..hümm..jól hangzik -
FFX #9428 fillerözön, legutóbbi rész volt szerintem eddig a legrosszabb -
Gábor #9427 Naruto kiheverte már a fillereket? Vagy még mindig azok a hulladékok mennek? -
#9426 Császtok most találtam egy oldalt gondoltam érdekel titeket:
ANIMESTER
csak regisztrálni kell és pl.:összes YYH(ami egyedülálló legalábbis tuttommal) -
#9425 hehe, ennek lehet én is nekiállok :)
de előtt akirát befejezem még 1x, meg a blame-et is elolvasom újra, és utána... :)
blame és akirához meg nem tennék kedvcsinálót, mert normális kép nincs róluk neten :D ezeket el kell olvasni ^^ -
Prof William #9424 Nem nem. :) Az egy másik történet. :) Majd írd meg hogy tetszet... -
#9423 De hülye vok.Valamilyért a Hentaiban kerestem. -
#9422 Lehet h pontos de én ilyet nem találok. -
#9421 Az a Marilyn Mansonos csávó naon bejön. -
Prof William #9420 Egy kis kedvcsináló. :)
1 Kép: A kis csapat.
2. Kép: Ez annyira RE-s hogy muszály volt beraknom. Hőseink Elérkeznek a Level 4-re.
-
Prof William #9419 Pontos cím. King of Thorns. -
#9418 Kezd nekem is tetszeni:D -
Prof William #9417 Egy bizonyos (U) FTP-n van. :)
Sajna csak az első 3 kötet van még fenn, de bővül.
Valamiért nagyon megtetszett. Talán mert túlélő horrort, aminek nincs nagy sztorija (legalábis egyelőre)még nem olvastam. Nem mentjük a világot, hanem ki kell junti. :) -
#9416 Atomul hangzik.Honnan tom mekszerezni? -
#9415 Excel Saga; Puni Puni Poemi
már régebben néztem ezeket az anime-kat, de még néha most is bele-bele nézek egy-két részbe, aki még nem látta, semmi esetre se hagyja ki őket!! -
Prof William #9414 King of the Thorn 1-3 kötet.
Bár még szinte mindig nem tudunk semmit de egyre érdekesebb. A túlélők most a változatosság kedvéért fegyvert+kaját keresnek meg a Control Roomba az utat ahonan talán könyebb lessz kijutni a szigetről. Vagy legalább segítséget kérhetnek.
Közben lassan kideül a szerplők multja. Érdekes szeretnivaló karakterk, főleg a szőke leány. (Tényleg a legtöbben még be sem mutatkoztak.) De az idő egyre fogy. De talán van valami mód a fertőzés megállítására.
Imádom! Olyan vérbeli Resident Evil vagy, általában túlélőhororr hangulata van! Adva van egy elhagyott kutatólabor(ami persze mégsem anyira elhagyott), egy csapat ember(a szemüveges proftól a macsó izomemberig minden)És ki kel keveredniük valahogy a szörnyektől hemzsegő laborból. Sorssok tárulnak fel barátságok!szerelmek szövődnek. És lassnan kideül mi is történt a laborban anak idejénami ehez vezetett... -
#9413 Bleach 82
Ha ilyen lenne ezután az összes filler, még örülnék is ezeknek az extra részeknek, mivel valami új is lenne. Eddig véleményem szerint ez volt a legjobb filler epizód. A megrajzolás, a cselekmény, a harcok és a poénok is most jók voltam. Remélem ennél rosszabb már sose lesz. :) -
#9412 Huh, pedig engem egyszerűen kiráz a hideg ha magyarul nézem a sorozatokat, a szinkronhangok borzalmasan nem karakterhez illőek, és a fordítás is furcsa... De ez persze csak az enyim vélemény :) -
oliverspy #9411 Oké Oké értem. Hülye voltam, meg Seth már bemásolta MSN-en, csak azt hittem azt ő írta.. na mind1. Ne az én hülyeségem legyen már a téma. -
oliverspy #9410 :-P -
#9409 ha többen mondják akkor csak megfogadja. meg ha már arra van ideje, h megvárja, h valaki felvegye MSN-re, majd leírjon neki pár személyes kedvencet, akkor úgy kell neki. faq-ra felmegy. beleolvas, és 10 perc alatt kikeresett magának 5-10 sorozatot a listából, ami neki is gyerebe. :) -
#9408 már bemásoltam neki, reménytelen esetnek tűnik ^^ -
#9407 ezért van a faq. tessék elolvasni. :) -
oliverspy #9406 Tök kezdő vagyok még animéből. Aki tudna mondani pár dolgot vegyen már fel MSN-en:
[email protected] -
#9405 いいえ
...
Akarom mondani, nem :) -
Gábor #9404 Vazz, átmentünk japán online tanfolyamba, míg nem jártam erre?
Apropó! Outlaw star-t nézem, elég humoros. Majd írok többet róla.
Aminek régebben nekifutottam -a Soukyo no Fafner- és beszámolót ígértem, nos, lelankadt az érdeklődésem a végére, úh sajna nem lesz belőle ismertető :-/ -
oliverspy #9403 ??? -
Prof William #9402 am a Hq-rül ée egy bizonyos u ról már tudsz? Persze én sem tudok egy FTP-ről sem csak kérdeztem. -
#9401 huhh, én is meghálálnám, ha vki mondana pár ftp címet(tudom hogy nincs olyan hogy ftp, mert az illegális:D), mert lehet van olyan amiröl még nem tudok:), és nem tudni bűn, vagy mi...
-
oliverspy #9400 Amúgy hála minden HQ-nak meg FTP-nek, máris több animém van mint az A+ -nak. De azért írjátok alá... -
oliverspy #9399 Jó van na. Nekem a H valahogy mindig is ÉDZS volt. Akkor écs?
Mindegy. Nem akarok égni, akkor kössz a HQ-t. -
#9398 akkor már écskjú! Szerintem.
HQ = [eitʃ kju:] -
#9397 Megmondom, hogy hogy csinálom:
Excel-ben csináltam bazinagy jeleket, ezeket PSP-vel lekapom
Kijelölöm Magic Wand-dal, vagy mivel (azonos színű területeket jelöl ki), kivágom, majt ahol két külön vonás keresztezi egymást, rajzolok négy fehér vonalat. Kifestem a már kész vonásokat, az utolsót feketén hagyom. Összetömörítem, berakom a másik képen a helyére. Ezt annyiszor, amíg el nem fogynak a vonások, amit meg beraktam a helyére, azt törlöm. Ezután jön a babrameló, vektorokkal körbenyálazom, hogy mit-hova. Hiragana esetében ez elég macerás, főleg a sok hurkot leíró vonalaknál. Ha kész, elmentem, beillesztem a helyére, következő kép. A katakana szvsz sokkal gyorsabb lesz, mert ott szinte csak egyenes vonalak vannak, de hurok egyáltalán nincs -
oliverspy #9396 Az édzskjút meg az FTP-t is kössz aki elmagyarázta ^^.