72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Na igen... jellemző, hohy nem írják hány részes és a DVD-n mennyi van és mikor jön a kövi...
    Egyébként érekel : ) THX
  • Jagi
    ahhoz képest... mennyinek is indult?
  • Punker
    ezt láttátok?
  • Bucser
    még egy évad. tehat összesen 2*26 rész összesen 52.
  • Jagi
    mennyi lesz még a blood+?
  • Bucser
    MA sikerült megbénzem Blood 24-25-26-27-et.

26-27-ben az új opening nagyon ott van:) (jobban tetszik mint az előző) A történet pedig drámájában zseniális szerintem... (Kai jelleme nagyon jól meg van írva)
  • Sadun Tryst
    Zetman
    Még csak most olvasom a 3. kötet közepét, de már most a rabja vagyok! Sőt! Az első pár fejezet után a rabja lettem! Egyszerűen fenomenális! A megrajzolás nagyon részletgazdag és szép. A történet misztikus és érdekes, egyszóval magávalragadó!
    Aki szereti a kemény főhősöket, nagy harcokat, a JÓ mangákat, akkor ez neki való! :)
    10/10 eddig a sorozat. De nagyon erősen! ^^
  • Prof William
    Higurashi no Naku Koro ni 1-4 rész + 5 rész...

Beteg! (De jó értelemben.) Ne tébvesszenmeg senkit a rajzolás! Aranyos kis iskolai ökörködésből Psycho-Thirrer- Horrorba fordul kb 2 rész alatt.

Egy nyomozós miszikus játék anime adaptációja, és akármilyen furcsak több befejezést készítettek hozzá.
    Az 1-4 az első történetszálat viszi. Úgymond a sima végigjátszás. Amikor valaki végigrohan a gamen és kihagy lehetőségeket, nem kérdez meg mindenkit nem talál bizonyítékot. Ennek fényében ne lepődjetek meg hogy a 4-rész vége olyan amilyen.

Az 5 részben újra minden a régi, semmi sem történet. A történet újra kezdődik, de most hősünk máshoyg dönt. Eyyetlen döntés, egyetlen mozzanat is döntően befolyásolhatja történet végkifejletét. Végül is nem naghy spoiler. Míg hősünk az első "végigjátszásnál" időben kelt most elaludt és ez máshogy lendíti meg a történet menetét.

Ajánlom mindenkinek aki szereti a misztikus sötét történeteket és nem ijednek meg egy kis vértől valamint a testi/lelki terorrtól.

A zernéje, főleg az opoeningja eszméletlenül bejövős. Kicsit olyan mintha az evanescene énekelné.
  • Jagi
    Na jó! Erre hajtok már hónapok óta :)
  • Bucser
    És ha már ekkora az egyetértés Kard és Berserk fül témában mindenki boruljoin össze és "Áldjuk az urat":D
  • Sadun Tryst
    nincs semmi baj xD
    (huh ez má nagyon erőltett vót')
  • via_mala
    Elnézést, ha túlreagáltam. ;)
  • Sadun Tryst
    szerintem ezt ő is tudta, csak poénkodott :)
  • via_mala
    Gatts, mikor "eldeformálódik" a páncél által, akkor farkas formát vesz fel, annak a füleit látni a képen.
  • Prof William
    Lehet hoyg Gats miután felkockázta Grif-bát beált az igazság védőinek a sorába?

Ez az igazi Batman: Begins! :)
  • Sadun Tryst
    a fülek eddig fel sem tűntek, de most h így látom... :D
    brutális xD
  • FFX

Batman-e vagy? :D
  • Sadun Tryst
    még tescoban is lehet venni :D
    legalábbis kanizsán a tesco egyik külső boltjában lehet venni fasza rozsdamentes acélból készült díszkardokat, kb 30-60e forintért.
    persze ha jobban körülkérdezel az ilyen seftes emberek felé, akkor még 20e-ért is megkapod ugyan azt. :)
  • Seth
    Magyarhonban beszerezhetőek a kardok??? Ha vki tud egy helyet az dobjon meg a címével
  • FFX
    én is vágyakozok egy szamurájkard után csak hát a piszkos anyagiak...
  • FFX
    meglehet, de képről úgy néz ki mint egy sima kés :)
  • Ottto
    Nekem van egy katanám. A galériámban le is van fotózva aki kíváncsi rá. De sajnos csak vas. Elég nehéz, és rendszeresen kenni kell különben korrodál.
    Szeretem ezeket a pengéket. Egy ilyet pl lehet rendelek, a nyáron csak utána kéne nézni mennyiért hozzák be....Na mind1 még ráérek ezzel foglalkozni, meg nem is ide való téma.
  • Carfanatic
    nekem sajnos ez túl drága mulatság pedig aimádom az ilyen kardokat ha megtehetném még gyűjteném is:(
  • Krezga
    Én már vettem egy ilyen kisebb díszkardot és egész jól néz ki a szobám falán(csak az a baj, hogy ilyen kard egy anime-ban sincs:()
  • Malakai
    Nem is mondtam, hogy vagdalkozzál vele, de azért van ám különbség, persze akinek nem fontos és nem látja, annak úgyis mind1. :)
  • Bucser
    Senki nem mondta hogy ezekkel verekedni kell vagy használni őket?:D szimplán csak jól néznek ki:D
  • Malakai
    Persze ezek is szimpla gagyi, sorozatgyártott díszkardok, szóval azért az alacsony ár az kb a standard ezeknél.
  • Ottto
    Kössz szépen(:
  • Sadun Tryst
    sok sikert az érettségihez :)
  • Ottto
    Hohó! Tsubasa Chronicles 2nd session!
    Vááá holnap éretségizek D: Ezt se fogom elkezdeni egyhamar :C
  • Ottto
    Jah. Egy méter hosszú kard. Ahhoz képest hogy tömör, rozsdamentes acél még az ára is egész jó! Csak a házhozszállítás nem lenne olcsó :/
  • Bucser
    Az csak kicsit nagyobb a drága:D 3,5 láb hosszú:D
  • Sadun Tryst
    nekem inkább ff8-ból squall gunsword-je kéne ^^

de ha már kadroknál vagyunk, akkor én erre az oldalra esküszöm. :)
    bladeseller.com
  • FFX
    úgy néz ki mint egy konyhakés :)
  • Ottto
    Hú. Nemgyenge cuccok vannak. Csak látatlanba nem veszek ilyesmit....
  • Bucser
    Azt hiszem az összes Bleach Fan-nak egy ilyen kötelező darab:)

De a Kenshin Fanok se keseredjenek el:)
  • Bucser
    Berserk Chapter 273 minden rajongónak:)
  • Number One
    Amikor elkezdtem letolteni en is azt hittem.. aztan ra kellett dobbenem ,hogy olasz felirattal van:D

Magyar meg jobb ezer hala!
  • Krezga
    Én alapból angol felirattal töltöttem le. De azt nem tudom, hogy hol van. Magyart találsz itt.
  • Number One
    Hello!

valaki tudna mondani egy helyet ahol letudnam tolteni a Hellsing OVA-hoz egy angol feliratot.

probaltam ra keresni de nem jartam sajna tul sok sikerrel...