72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    akkor mesternek szólits vagy dononak :) de ne bácsinak
  • Nuki
    Én lájtot is néha bácsinak szólítom, ez amolyan mesterkélt illedelmesség vegyítve hülyeséggel. Szorri. (:
  • biomage
    igazad van :) ök is eredeti szereplök, ja és kérlek mert idös vagyok még nem kell bácsinak szólitanod :) nem érzem magamat bácsinak xDD
  • Nuki
    Én tartozok még 1-2 véleménykifejtéssel biomage bácsinak:

Legeredetibb karakter: Slayersből Amelia, és Seirun hercege, Phill. Az a hatalmas nagy "szolgáljuk a rendet és igazságot" hozzáállás mindenhez nagyon bejövős. Még ha túlzás is, ez adja a karakterük zamatát :)
    Sőt, a kevésszer feltűnő harc-stílusa is (pl.: végzetes ölelés stb.:)
  • Count Adyn
    Nézd meg a moviet, azzal van vége a storynak:)
  • Cat 02 #18340
    Huh végignéztem FMA-t hát sztem naon jó csak a vége szomorú :(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mustang akkor nem lett elnök ugye ? :)

És akkor most Al (a páncél) "önmagát" felhaszálva visszahozta Ed et ő meg visszahozta Al-t ugye?

http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.241 ezt pedig ajánlott megnézni ugye ? :)
  • Prof William

A legviccesebb düh kitörés:

A legjobb szerelmi vallomás: Wirgin Touch... Főhős és a lány beszélgetése a tetőn. Semmi extra + duma...csak szépen egyszerűen..

A legjobban megcsinált jelenet: Karas: A 2 Karas harca azu elején.

A legviccesebb reakcio: Rin rányit Asára + Felnőttek reakciói amikor Naruto elsüti a Sexy no Jutsut. :)

A legőrültebbb karakter: Először is Number 4. Ophelia a Claymoreból. Persze a Higurashi karik se kutyák. Na meg persze Hellsing OVA Alucardja aki még azt a kevés emberségét is elhagyta ami a sorozatban még megvolt neki...

A legeredetibb karakter: Alucard. Collos kegytlen és szinte más semmmi meberi sincs benne .a Tökéletes Ősvámpír. :)

A leggonoszabb karakter: Nehéz a választás. Még gondolkodok rajta...

És az ucso, melyik karakter hasonlit rád legjobban animéböl? : Maes Hughes a FMA-ból. Olyan mint én. Vicces de tud kedves is lenni, és odavan a családjáért. (bár én még csak a barátnőmért vagyok oda. :) )
  • Seth
    Ja szóval te se köcsög se homokos nem vagy , világos
  • light00
    Nem, hanem a homokos köcsögre, de igazad van, így már csak 90...
  • Nuki
    Gondolom a szemöldököd jelenti azt az 5%-ot...
  • light00
    Aki ismer, az ezen biztos meglepődik, de aki jobban ismer, az tudja, hogy megtanultam egysmást, hogy ne okozzon gondot másnak tűnnöm.
  • light00
    Fú, hát feladtad a leckét, bátyó, de az a baj, hogy ezek annyira részletezőek, hogy szerintem nem lehetne jól megírni. Hisz két embert sem tudsz összehasonlítani, hogy kedveled őket, de mégis melyiket jobban. Mindkettőt másért és másért, nem lehet egyszerűen összehasonlítani. De talán egy pihentebb pillanatomban összeszedem a gondolataim, és megpróbálkozok vele :)

De egyet tudok, hogy kire hasonlítok:
    Na azért itt sincs könnyű dolgom, mert nehéz magamra ismernem egy animében, de talán a Narutoból Gaara-re haonlítok leginkább, (najó szüleim voltak/vannak félig-meddig, de nem sokkal többet kaptam tőlük) egy Narutos barátság-hozzáálláaaal vegyítve. De tényleg úgy 95%ban Gaara.
  • herczeg
    one piece igényes fillereket csinál, az az új meg szerintem az eddigi legjobbnak tűnik
  • biomage
    nem tudom melyikek a fillérek, mert nem olvastam mangát bellöle, de szerintem minden részt néz meg, nem uncsi
  • ronihun
    Ha one piece-ben a fillereket kihagyom akkor vmit vesztek?
  • Nuki
    Látom te sosem alszol :o

Ez a téma, hogy "Kire hasonlítasz a legjobban" sok sok szpemet szülő kérdés szerintem minden anime-fórumon.

Ha nem baj, most nem válaszolék mindre, csak erre az egyre, mert lehet így is túl hosszú lenne, a többit majd később :P

Ugye egyértelmű hogy nagyon nehéz valakire külsőleg és belsőleg is egyaránt hasonlítani. Akinek van ilyenje, az mázli, nem kell keresgélnie túl sokat ha már megtalálta xD

Külsőleg én gyakorlatilag minden rövid, barna hajú, kócos, kék szemű fiú szereplőre hasonlíthatok :) Sokáig gondolkoztam azon hogy olyan hajat szeretnék, mint Narumi Ayumu-nek van a Spirálban. Neki annyiban más a haja, hogy van két oldalt egy egy kissebb lelógó hajtincs. Viszont ha ezen ötletemet kép nélkül tálaltam bárkinek is, inkább azt mondták hagyjam :P

Belsőségekben, nagyon sokáig az első sorozatbeli Naruto nevü karakterre hasonlítottam (azzal a külömbséggel hogy nekem voltak szüleim)... elég sokáig képviseltem ezt az idiótán viselkedős sablont, bár nem szándékosan :)
  • biomage
    o ne már :( kihagytam egyet :(
    a legszebb kinézetü gonosz karakter:Kousuke Asazuki a spirál cimü animéböl, igaz még csak most nézem elöször ez az animét, és az elején tartok de nagyon tetszik a szemüveg rajta meg hogy piros a haja :)
  • biomage
    Másik kérdés xD ebböl is az lesz mint az elözöböl, de ezt nem egyedül csináltam :) és igazából nem is akartam irni, de prof william valahogy sikerült felvillanyozni, ugy hogy köszönjétek nekki :) ezeket a kérdéseket :) és hogy miért én irom? jó kérdés mert én vagyok az anime topik hülyéje azért

A legviccesebb düh kitörés:minden ecchis animében vagy legalább egy düh kitörés úgy hogy ez tényleg nehéz dió vállasztani, ö de van egy fav jelenet a shuffleban a legvégén mond valamit a két apa és jönn mind kettö lányuk és meg kapják ami érdemelnek :)

A legjobb szerelmi vallomás:hát ez is nehéz, mert ugye minden romantikus animében van minimum egy ilyen jelenet, hát én csak egy romantikus animét láttam a shufflet ugy hogy csak azt tudom mondani, rin szerelmet van asanak fent a kiláttón :)

A legjobban megcsinált jelenet:egy animében sok 100 jelenet van ami legjobb, és nem beszélve arról hogy ez csak egy anime nem 20 :) vagy 100, de tudok egyet :) ami mindent tul szárnyal, az anime cime love hina szegény Urashima Keitaro mindig olyan jól megcsinálták a perverz jeleneteit hogy nem tudot megmenekülni Naru Narusegawa haragjátol soha :)

A legviccesebb reakcio:hát igen ez is egy olyan dolog amire nehéz vállaszolni :),slayerben volt egy jó jelenet xDD lina és csapata leesnek egy tárnába és egy meztelen csupasz csiga ráessik lina fejére és ö pánik szerüen elfut xDD

A legnagyobb ledöbbenés:hát igen ezt a jelenetet most könyü lesz megvállaszolnom hála prof williamnek :),a legnagyobb ledöbenést én a shuffleban láttam amikor rin benyit a wcbe és ott van asa :)"ps nem irtam de ti irjatok olyan animés jelenetet amitöl ti döbentetek le pozitivan :)"

A legőrültebbb karakter:nos hát igen ki lehet az, nekem három van:) tomo a azumangábol aztán dokuro chan a dokuro chan animéböl :) és excel a nem is tudom milyen animéböl :)

A legeredetibb karakter: vajon ki érdemli meg ezt a kitüntetés? eredeti mi is az? hát igen az egy olyan karakter, hogy fö szereplö és nem láttál vagy nincs olyan jelemü más animébel, a vállasztásom könyü volt,yurie a kamichuból, kiváncsi leszek hány anime fan fogja a bleachböl Ichigo Kurosakit mondani :)

A leggonoszabb karakter: hát ez nem 1xü, ö de a cimet BOO érdemelte ki mert minden embert csokivá változtatott egy rész alatt :), hogy az éjségét csillapitsa :)

És az ucso, melyik karakter hasonlit rád legjobban animéböl? hát ere inkább nem felelek :) bocsika, de ti nyugotan felelhetek
    Ja és aki nem irta volna meg még az elözö kérdésemre a vállaszát, kérem irja meg :) itt megtalálja az egészet

THE END
  • Prof William

A legsziv szóritóbb jelenetem: Amikor a már haldokló ASA elmegy a korházból hogy ne lássa őt Rin meghalni... + amikor bizonmygatja hogy nem fog meghalni. Saikano: Akemi halála...

Kedvenc csatáim: Grass Vs ED. És persze az Ichigo csaták a Bleacban.

A legjobb sex jelenet animében : Virgin Touch amikor a kékhajú bevallja hogy szereti a főhőst és aztán a tetőn felizzanak a szenvedélyek. + Wet Summer Days összes jelenet. Manga lehet? az összes Tanaka Yutaka manga.

A legdrámább jelenetem: Amikor a már haldokló ASA elegy a korházból hogy ne lássa őt Rin meghalni...

A legszarabb jelenet: A teljes Record Of Lodoss war Legend os Critania OVA. Sz*r rajzolás, sz*r történet.
    És persze az Afro Samurai. A Rajzolás valami eszméletlen jó de egy olyan unalmas, semmitomndó, bágyú, ZS kategóriás előrre kitalálható sztorit kerítettek köré hogy hányinger. + az eröltetett coolokodás.

A legféllelmetesebb jelenet: Higurashi no Naku Koro Ni. tele van velük.

legcoolosabb jelenet: Code Geass: Amikor Jeremiah (alias Orange-kun) kinyírása után Kalen beáll a Gurren MK II vel egy cool póba és körbenyaldossák a lángok...
  • biomage
    rövid és velös :)
  • piros mogyi
    Kedvenc anime jelenet: Elfen Liedből amikor nyu-chan kislány korában megkapja a zenedobozt.
    Kedvenc szívszorító jelenetem: Amikor Berserk otthagyja Griffith; Amikor Rin haldoklik a Fate/stay night-ban
    Kedvenc csatáim: amikor a blood+-ban Saya báli ruhában kardozik a pincében. Kain és Abel harca a Trinity blood-ból.
    Legjobb keksz jelenet: Amikor a Forbidden love-ban Mayuka elveszíti a "szüzességét".
    Legdrámaibb jelenet, amikor kiderül mi van a kapu túloldalán a Fullmetal Alchemist-ben. Noelle meghal anélkül, hogy megbizonyosodhatna, arról, hogy Abel viszontszereti.
    Legszarabb jelenet: Most nem tudok ilyet, de azt nemszktam szeretni, ha túlságosan elnyújták a sorozatott. 30 rész után, már legtöbbször túlfacsarják a történetet.
    Legfélelmetesebb jelenet: Nem vagyok ijedős.
    Lecoolsabb jelenet: Alucard könnyedsége, amivel feltünik az első részben a szinen.

• armageddon666
    álszenteskedünk :P hát figy... eleve ha már így nézzük nem szex hanem erotikus jelenetek :D de így meg azt tudom rá mondani mint a legviccesebbre: "látott animéim nagyrésze ecchi/vígjáték, vagy tartalmaz ilyen elemeket... a választás meglehetősen nehéz :D" :D meg amúgy ezek, szépek és jók, de valahogy nem maradtak meg...

Slayers Next utolsó részéről meg lemaradtam most :S uccsó előttit láttam csak... pedig emlékszem hogy jó volt ^^ meg úgy egész Slayers is :D lehet megnézem majd OVAkat... amúgy OVAkban is benne vannak a sorozat szereplői? :S vagy csak Lina meg a nővére? mert azért meghallgatnám japánul is a hangjukat :D (amúgy magyar szinkron sztem roppant jó lett hozzá)
  • biomage
    Mielött elfelejteném, láttot valaki a multban cosplayen Roronoa Zorot animeconon vagy sakuraconon? magyarországon.
  • Nuki
    Hát hogy ma újra láttam (tévében ugyan) a Slayers Next utolsó részét, szivesen kibővíteném a listámat, szóval érezzétek úgy :)
    Személy szerint kedvenc animém (igaz még a Try-t egyáltalán nem láttam, úgyhogy addig nézzétek el nekem hogy elhamarkodom:).

Aki látta tudja miről beszélek, egy csepp megemlítése is szpojler lenne azoknak, akik igen keveset láttak belőle...

És szeksz jelenetek: állszentkedtek itt keresztbe-kasul... , Biomage is, és én is olyan példát írtunk, ami egyáltalán nem szeretkezés, sőt. (vagy csak én nem tudok róla, hogy egyik-másik animében történik ilyenkor valami:) én egyáltalán nem ilyen példát írtam.)
  • biomage
  • armageddon666
    "Trinity Bloodból amikor Abel atya átváltozik Crusnikká, és gyak"

oops :D tudtam hogy kihagyok valamit ^^ a Crusnikká változós részek nagyon feelingesek :P talán ez a coolhoz bekerülhet ^^

"mikor a kislány történetét mesélik, hogy 11 éves és molesztálja az apja..."

ez is egy durva rész :S mondtam hogy nemkéne ilyet írnom meg kihagyok sokmindent és még ígyis sok :D

---

amúgy most néztem meg Árnybíró moviet ^^ jóvolt :D
  • light00
    Nah akkor énis hozzáteszek valamit, így hazajutva a gépnél:

Kedvenc jelenet: Nem is tudom, választanom nehéz lenne, vannak "kedvenc jeleneteim". de választani nem tudnék közülük. Talán ami nagyon tetszik, az az Air című animéből, mikor a főhős a gyerekektől kér segítséget hogy hogyan váljon jobb, szórakoztatóbb bábjátékossá :D

Legfélelmetesebb jelenet: Sajnos itt sem tudok választani, nézzétek meg a Higurashi no Koro nit, egyszerűen tele van vele.

Kedvenc csata: Nekem a Trinity Bloodból amikor Abel atya átváltozik Crusnikká, és gyak, na az jó :D

Legdrámaibb jelenet: Hát kövezzetek meg, de én mivel nagyon drámafanatikus vagyok, igazából, amit érzelmileg jól eltalálnak, az mind kedvenc jelenetem, egyszerűen szerintem nem lehet választani közülük^^(jó nem kell szívszaggatónak lennie, csak eltalálják) De talán egy ilyen jóféle, a Narutoból amikor Zabuza segédje kéri Narutot, hogy ölje meg, mert elvette tőle az élete értelmét.

Legszívszaggatóbb jelenet: A nagy közimádatnak örvendő Elfen Liedből mikor nyuu-chan (ugye, Lucy) kutyusát elverték, hát az betett. De szintén innen, mikor a kislány történetét mesélik, hogy 11 éves és molesztálja az apja... :( De még a Higurashi no Koro ni tele van ilyenekkel.

Legjobb szex izé: Nos, ennyire még nem vagyok animés, sry srácok, ez a rész (még) kimaradt nálam.

Legviccesebb jelenet: Talán mikor a Karinban gyúrja az új étterem vezetője Karin termetes kebleit, hogy "ó, fiatalság, ó fiatalság". Én alig bírtam magammal ott :D (mármint a nevetéssel -.-')

Nos, mára ennyit, srácok!^^
  • BEAST #18318
    hmmm... legeslegkedvencebb animem nincs :D

Szivszorito jelenet:
    Eleg sok olyan animet lattam ahol a vegen valamiert senki sem lesz igazan boldog... foleg amikor a szerelmes parok nem maradhatnak egyutt :< Mint a Fate Stay Nightban, vagy akar a Bleachben :p Elfen Liedbol nekem is a csonka kislany jelenetei tuntek igazan szivszoritonak, szegeny olyan kis naiv volt :< ... de mar volt hogy elerzekenyultem egy-egy Gundam Seed jelenet miatt is, mint pl amikor Kira es Athrun harcolnak, vagy Shin es Stella jelenetei. xd

Kedvenc csataim:
    Ebbol nem lesz olyan sok mint az elozobol :) leginkabb a kezdeti Naruto csatak tetszettek, amikor meg erzelmekkel teli volt minden egyes csatajelenet, de ugyanugy tetszik par Bleach csata is, ezek kozul is leginkabb az Ichigo vs Soul Society kapitanyok csatak, bar a Basilisk csatai is a legjobbak kozott vannak szvsz.

Legfelelmetesebb jelenet:
    Hirtelen csak egyetlen egy jelenet ugrott be :)Higurashi egyik jelenete, amikor Rena be akar jutni Keiichihez, de o nem engedi be, amikor ritmikusan "dongeti" az ajtot, ahogy beszel ... es amikor a jelenet vegen Keiichi kinez az ablakon, latja hogy Rena kint all az esoben es folyamatosan ismetel valamit, a szajarol leolvasva tudja hogy "Bocsanat , bocsanat" amit mond. Ez volt az elso olyan jelenet a sorozatban amikor nem volt tul kenyelmes ejszakai sotetben animet nezni :D

Legviccesebb jelenet: Mindenkeppen FMP jeleneteket valasztanek, eddig meg nem talalkoztam masik olyan animevel ami ennyire megmosolyogtatott volna :>

• armageddon666
    #18304-t venném alapul :D

"Ezek a hozzászólások szerintem szabadon garázdálkodó szpojlerek, úgyhogy nem-nagyon érdemes továbbolvasnia 1-1 bekezdésnél, aki nem látott valamit."

"Kedvenc anime jelenetet nem választanék, mert vannak 'kedvenc' jelenetek, részek szinte minden animéből, és ez nagyon nehéz választás... a kategóriánkénti felbontás jobban tetszik :)"

Szívszorító jelenet: Elfen Lied: nálam is az volt ami így nagyon szívszorító, mikor Nyuu kutyáját agyonverik :( viszont a szomorúságot hamar felváltotta a harag majd az elégedettség mikor kinyírta azokat a... Chrono Crusade vége is eléggé ilyen volt :S meg úgy végig egy idő után... na meg Shuffle a felétől mikor megkomolyodik.... Aztán Death Note, mikor meghal L...Hell Girlben (nemtom 1. vagy 2. sorozat) mikor a nővér csajt küldik a pokolra aki akár szent is lehetne, és mikor kiderül hogy egy olyan volt akit nem is ismer :S

Kedvenc csatáim: Hellsingből: Alucard és Anderson atya küzdelmei ^^ hát igen azok jók :D nekem is bejöttek :D Bleachből: a komolyabb harcok ^^ főként ahol Ichigo van :D meg ahol Hollow Ichigo van :P szal mondjuk mikor kapitányok ellen harcol, főként a Byakuyas harc :K meg mikor magával a hollow énjével ^^ meg mikor a Bounto sagabal a kövér fazon dolljával és hollowvá változik, az is jó :K nameg mikor Grimmjowval harcol :K főleg az uccsó :D Arrancar + Vaizard ftw :K

Legjobb szexxx jelenet: igazából hentait nem nézek... ha mégis láttam valamit az olyan volt hogy véletlen!!4 nem én voltam xD najó komolyabbra fordítva: párba belenéztem de nem komolyabban szal ilyenem nincs ^^

Legdrámaibb jelenet: háááát.... ezt énsem igazán tudom hogy mi :S de talán Elfen Lied mikor Lucy megöli a srác húgát, majd az apját :S

Legrosszabb jelenet: Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai:
    most láttam :D vége talán... bár úgy az egész :S valahogy mindenki ermészetesen veszi hogy jön az űrből 2 csaj, 1 nagy robot, 1 lebegő kis valami, meg hogy milliárdnyi pillangó takarja el az eget... nem látszott a világvégétől való félelmük :K nameg a szőke profcsaj ahogy megy a robottal hogy ő is megnézze mi folyik itt vagy mi... a robot persze "gonosz" de mégsem viselkedik úgy... "jajj bocs hogy most elpusztítom a világot, de ez a feladatom" ... erre jött a profcsaj hogy "oks, de én is veled megyek ^^"

Legfélelmetesebb jelenet: Higurashi no Naku Koro Ni chapterek mikor a vége felé közelednek :P főleg a körömkitépős rész :S meg mikor a srác kezébe szöget verne :K meg még van jópár ilyen.... Ghost Storiesban az a rész mikor szellemet fényképeznek a sínenél és az egyik csaj vállán megjelenik egy kéz és egyre jobban látszik és áááh :K az parásos volt.... Shuffleben mikor Kaede megőrül az volt még félelmetes :K

Legviccesebb jelenet: látott animéim nagyrésze ecchi/vígjáték, vagy tartalmaz ilyen elemeket... a választás meglehetősen nehéz :D talán Fumoffu ^^ az úgy végig :D FMP-nak utánozhatatlan a humora XD

Legcoolabb jelenet: ez mi is ? :D ilyet nemtudok míg nem fejti ki valaki xD
  • biomage
    igen láttom :)
    nagyon várom az irásodat mivel armageddon666 a végére azt irta hogy "Hááát... najó majd megpróbálok írni listát ^^"
    Ha nem nagy kérés ma irjátok meg.
    köszike :)
  • Seth
    na hazaértem:
    lásd
    #18313.
    hozzászólás

túlteljesítettem magam
  • biomage
    tudtam :), és örülök hogy rátudtalak venni hogy irj :)
    Seth három sor az nem esszé :)
  • armageddon666
    ez a "megsértődés" csak poénból volt :P igazából az hogy annyi jó jelenet van egy kategóriában is, és nemtom eldönteni hogy melyik tetszett legjobban :S meg lehet hülyeséget írnék mert elfeledkezem egy jelenetről és mikor valahogy eszembe jut hogy jéé volt ilyen is, és ez sokkal jobb mint a többi volt, akkor az úgy gáz... olyan hogy többször láttam nem igen volt. A+on anno amik mentek azokat láttam többször :D de amit letöltöttem és többször néztem... Hááát... najó majd megpróbálok írni listát ^^
  • Seth
    na majd ha hazaérek melóból írok neked egy esszét ha ez minden vágyad( 3 sor lesz ^^)
  • biomage
    he? ez lol, csak azért nem irsz mert ugy gondolod hogy akit kihagysz megsértödik, vagy ara gondolsz hogy roszabb igy? hát nem tudom, talán ugy kéne irnod hogy minden jó jelenetet leirsz xDD, vagy olyat irsz amit többször láttál már és nem untad meg? amugy én is igy érzek hogy leértékeltem pár jó jelenetet, de nem az történt csak nem volt hely beirnom :)
  • armageddon666
    Trinity Blood :D

én nemszeretek ilyen sorrendbe állítást meg hogy mi a kedvencem mert nem tudok dönteni :( mind nagyon fasza és ha valamit a többi elé helyeznék a többi rosszul érezné magát O.o
  • biomage
    Köszike hogy legalább te irtál valamit nem ugy mint a többiek, bizonyára halálosan uncsi animéket néznek vagy nem tudom mi lehet hogy nem irnak legalább egy jelenetet a felsoroltakból, amugy az utolsó irásod ez "Amikor Ábel atya pénzhiánnyal küzködve a teájához 13 cukort kér, mert éhes is... " melyik animéböl van?
  • ronihun
    a francba....
  • Seth
    nem megy kintről
  • AranyKéz
    Tudtommal nem.