kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William

A legviccesebb düh kitörés:

A legjobb szerelmi vallomás: Wirgin Touch... Főhős és a lány beszélgetése a tetőn. Semmi extra + duma...csak szépen egyszerűen..

A legjobban megcsinált jelenet: Karas: A 2 Karas harca azu elején.

A legviccesebb reakcio: Rin rányit Asára + Felnőttek reakciói amikor Naruto elsüti a Sexy no Jutsut. :)

A legőrültebbb karakter: Először is Number 4. Ophelia a Claymoreból. Persze a Higurashi karik se kutyák. Na meg persze Hellsing OVA Alucardja aki még azt a kevés emberségét is elhagyta ami a sorozatban még megvolt neki...

A legeredetibb karakter: Alucard. Collos kegytlen és szinte más semmmi meberi sincs benne .a Tökéletes Ősvámpír. :)

A leggonoszabb karakter: Nehéz a választás. Még gondolkodok rajta...

És az ucso, melyik karakter hasonlit rád legjobban animéböl? : Maes Hughes a FMA-ból. Olyan mint én. Vicces de tud kedves is lenni, és odavan a családjáért. (bár én még csak a barátnőmért vagyok oda. :) )