kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #18318
    hmmm... legeslegkedvencebb animem nincs :D

Szivszorito jelenet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eleg sok olyan animet lattam ahol a vegen valamiert senki sem lesz igazan boldog... foleg amikor a szerelmes parok nem maradhatnak egyutt :< Mint a Fate Stay Nightban, vagy akar a Bleachben :p Elfen Liedbol nekem is a csonka kislany jelenetei tuntek igazan szivszoritonak, szegeny olyan kis naiv volt :< ... de mar volt hogy elerzekenyultem egy-egy Gundam Seed jelenet miatt is, mint pl amikor Kira es Athrun harcolnak, vagy Shin es Stella jelenetei. xd

Kedvenc csataim:
    Ebbol nem lesz olyan sok mint az elozobol :) leginkabb a kezdeti Naruto csatak tetszettek, amikor meg erzelmekkel teli volt minden egyes csatajelenet, de ugyanugy tetszik par Bleach csata is, ezek kozul is leginkabb az Ichigo vs Soul Society kapitanyok csatak, bar a Basilisk csatai is a legjobbak kozott vannak szvsz.

Legfelelmetesebb jelenet:
    Hirtelen csak egyetlen egy jelenet ugrott be :)Higurashi egyik jelenete, amikor Rena be akar jutni Keiichihez, de o nem engedi be, amikor ritmikusan "dongeti" az ajtot, ahogy beszel ... es amikor a jelenet vegen Keiichi kinez az ablakon, latja hogy Rena kint all az esoben es folyamatosan ismetel valamit, a szajarol leolvasva tudja hogy "Bocsanat , bocsanat" amit mond. Ez volt az elso olyan jelenet a sorozatban amikor nem volt tul kenyelmes ejszakai sotetben animet nezni :D

Legviccesebb jelenet: Mindenkeppen FMP jeleneteket valasztanek, eddig meg nem talalkoztam masik olyan animevel ami ennyire megmosolyogtatott volna :>