kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Látom te sosem alszol :o

Ez a téma, hogy "Kire hasonlítasz a legjobban" sok sok szpemet szülő kérdés szerintem minden anime-fórumon.

Ha nem baj, most nem válaszolék mindre, csak erre az egyre, mert lehet így is túl hosszú lenne, a többit majd később :P

Ugye egyértelmű hogy nagyon nehéz valakire külsőleg és belsőleg is egyaránt hasonlítani. Akinek van ilyenje, az mázli, nem kell keresgélnie túl sokat ha már megtalálta xD

Külsőleg én gyakorlatilag minden rövid, barna hajú, kócos, kék szemű fiú szereplőre hasonlíthatok :) Sokáig gondolkoztam azon hogy olyan hajat szeretnék, mint Narumi Ayumu-nek van a Spirálban. Neki annyiban más a haja, hogy van két oldalt egy egy kissebb lelógó hajtincs. Viszont ha ezen ötletemet kép nélkül tálaltam bárkinek is, inkább azt mondták hagyjam :P

Belsőségekben, nagyon sokáig az első sorozatbeli Naruto nevü karakterre hasonlítottam (azzal a külömbséggel hogy nekem voltak szüleim)... elég sokáig képviseltem ezt az idiótán viselkedős sablont, bár nem szándékosan :)