FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#18304-t venném alapul :D
"Ezek a hozzászólások szerintem szabadon garázdálkodó szpojlerek, úgyhogy nem-nagyon érdemes továbbolvasnia 1-1 bekezdésnél, aki nem látott valamit."
"Kedvenc anime jelenetet nem választanék, mert vannak 'kedvenc' jelenetek, részek szinte minden animéből, és ez nagyon nehéz választás... a kategóriánkénti felbontás jobban tetszik :)"
Szívszorító jelenet: Elfen Lied: nálam is az volt ami így nagyon szívszorító, mikor Nyuu kutyáját agyonverik :( viszont a szomorúságot hamar felváltotta a harag majd az elégedettség mikor kinyírta azokat a... Chrono Crusade vége is eléggé ilyen volt :S meg úgy végig egy idő után... na meg Shuffle a felétől mikor megkomolyodik.... Aztán Death Note, mikor meghal L...Hell Girlben (nemtom 1. vagy 2. sorozat) mikor a nővér csajt küldik a pokolra aki akár szent is lehetne, és mikor kiderül hogy egy olyan volt akit nem is ismer :S
Kedvenc csatáim: Hellsingből: Alucard és Anderson atya küzdelmei ^^ hát igen azok jók :D nekem is bejöttek :D Bleachből: a komolyabb harcok ^^ főként ahol Ichigo van :D meg ahol Hollow Ichigo van :P szal mondjuk mikor kapitányok ellen harcol, főként a Byakuyas harc :K meg mikor magával a hollow énjével ^^ meg mikor a Bounto sagabal a kövér fazon dolljával és hollowvá változik, az is jó :K nameg mikor Grimmjowval harcol :K főleg az uccsó :D Arrancar + Vaizard ftw :K
Legjobb szexxx jelenet: igazából hentait nem nézek... ha mégis láttam valamit az olyan volt hogy véletlen!!4 nem én voltam xD najó komolyabbra fordítva: párba belenéztem de nem komolyabban szal ilyenem nincs ^^
Legdrámaibb jelenet: háááát.... ezt énsem igazán tudom hogy mi :S de talán Elfen Lied mikor Lucy megöli a srác húgát, majd az apját :S
Legrosszabb jelenet: Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most láttam :D vége talán... bár úgy az egész :S valahogy mindenki ermészetesen veszi hogy jön az űrből 2 csaj, 1 nagy robot, 1 lebegő kis valami, meg hogy milliárdnyi pillangó takarja el az eget... nem látszott a világvégétől való félelmük :K nameg a szőke profcsaj ahogy megy a robottal hogy ő is megnézze mi folyik itt vagy mi... a robot persze "gonosz" de mégsem viselkedik úgy... "jajj bocs hogy most elpusztítom a világot, de ez a feladatom" ... erre jött a profcsaj hogy "oks, de én is veled megyek ^^"
Legfélelmetesebb jelenet: Higurashi no Naku Koro Ni chapterek mikor a vége felé közelednek :P főleg a körömkitépős rész :S meg mikor a srác kezébe szöget verne :K meg még van jópár ilyen.... Ghost Storiesban az a rész mikor szellemet fényképeznek a sínenél és az egyik csaj vállán megjelenik egy kéz és egyre jobban látszik és áááh :K az parásos volt.... Shuffleben mikor Kaede megőrül az volt még félelmetes :K
Legviccesebb jelenet: látott animéim nagyrésze ecchi/vígjáték, vagy tartalmaz ilyen elemeket... a választás meglehetősen nehéz :D talán Fumoffu ^^ az úgy végig :D FMP-nak utánozhatatlan a humora XD
Legcoolabb jelenet: ez mi is ? :D ilyet nemtudok míg nem fejti ki valaki xD