kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    Másik kérdés xD ebböl is az lesz mint az elözöböl, de ezt nem egyedül csináltam :) és igazából nem is akartam irni, de prof william valahogy sikerült felvillanyozni, ugy hogy köszönjétek nekki :) ezeket a kérdéseket :) és hogy miért én irom? jó kérdés mert én vagyok az anime topik hülyéje azért

A legviccesebb düh kitörés:minden ecchis animében vagy legalább egy düh kitörés úgy hogy ez tényleg nehéz dió vállasztani, ö de van egy fav jelenet a shuffleban a legvégén mond valamit a két apa és jönn mind kettö lányuk és meg kapják ami érdemelnek :)

A legjobb szerelmi vallomás:hát ez is nehéz, mert ugye minden romantikus animében van minimum egy ilyen jelenet, hát én csak egy romantikus animét láttam a shufflet ugy hogy csak azt tudom mondani, rin szerelmet van asanak fent a kiláttón :)

A legjobban megcsinált jelenet:egy animében sok 100 jelenet van ami legjobb, és nem beszélve arról hogy ez csak egy anime nem 20 :) vagy 100, de tudok egyet :) ami mindent tul szárnyal, az anime cime love hina szegény Urashima Keitaro mindig olyan jól megcsinálták a perverz jeleneteit hogy nem tudot megmenekülni Naru Narusegawa haragjátol soha :)

A legviccesebb reakcio:hát igen ez is egy olyan dolog amire nehéz vállaszolni :),slayerben volt egy jó jelenet xDD lina és csapata leesnek egy tárnába és egy meztelen csupasz csiga ráessik lina fejére és ö pánik szerüen elfut xDD

A legnagyobb ledöbbenés:hát igen ezt a jelenetet most könyü lesz megvállaszolnom hála prof williamnek :),a legnagyobb ledöbenést én a shuffleban láttam amikor rin benyit a wcbe és ott van asa :)"ps nem irtam de ti irjatok olyan animés jelenetet amitöl ti döbentetek le pozitivan :)"

A legőrültebbb karakter:nos hát igen ki lehet az, nekem három van:) tomo a azumangábol aztán dokuro chan a dokuro chan animéböl :) és excel a nem is tudom milyen animéböl :)

A legeredetibb karakter: vajon ki érdemli meg ezt a kitüntetés? eredeti mi is az? hát igen az egy olyan karakter, hogy fö szereplö és nem láttál vagy nincs olyan jelemü más animébel, a vállasztásom könyü volt,yurie a kamichuból, kiváncsi leszek hány anime fan fogja a bleachböl Ichigo Kurosakit mondani :)

A leggonoszabb karakter: hát ez nem 1xü, ö de a cimet BOO érdemelte ki mert minden embert csokivá változtatott egy rész alatt :), hogy az éjségét csillapitsa :)

És az ucso, melyik karakter hasonlit rád legjobban animéböl? hát ere inkább nem felelek :) bocsika, de ti nyugotan felelhetek
    Ja és aki nem irta volna meg még az elözö kérdésemre a vállaszát, kérem irja meg :) itt megtalálja az egészet

THE END