FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kedvenc anime jelenet: Elfen Liedből amikor nyu-chan kislány korában megkapja a zenedobozt.
Kedvenc szívszorító jelenetem: Amikor Berserk otthagyja Griffith; Amikor Rin haldoklik a Fate/stay night-ban
Kedvenc csatáim: amikor a blood+-ban Saya báli ruhában kardozik a pincében. Kain és Abel harca a Trinity blood-ból.
Legjobb keksz jelenet: Amikor a Forbidden love-ban Mayuka elveszíti a "szüzességét".
Legdrámaibb jelenet, amikor kiderül mi van a kapu túloldalán a Fullmetal Alchemist-ben. Noelle meghal anélkül, hogy megbizonyosodhatna, arról, hogy Abel viszontszereti.
Legszarabb jelenet: Most nem tudok ilyet, de azt nemszktam szeretni, ha túlságosan elnyújták a sorozatott. 30 rész után, már legtöbbször túlfacsarják a történetet.
Legfélelmetesebb jelenet: Nem vagyok ijedős.
Lecoolsabb jelenet: Alucard könnyedsége, amivel feltünik az első részben a szinen.