FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah akkor énis hozzáteszek valamit, így hazajutva a gépnél:
Kedvenc jelenet: Nem is tudom, választanom nehéz lenne, vannak "kedvenc jeleneteim". de választani nem tudnék közülük. Talán ami nagyon tetszik, az az Air című animéből, mikor a főhős a gyerekektől kér segítséget hogy hogyan váljon jobb, szórakoztatóbb bábjátékossá :D
Legfélelmetesebb jelenet: Sajnos itt sem tudok választani, nézzétek meg a Higurashi no Koro nit, egyszerűen tele van vele.
Kedvenc csata: Nekem a Trinity Bloodból amikor Abel atya átváltozik Crusnikká, és gyak, na az jó :D
Legdrámaibb jelenet: Hát kövezzetek meg, de én mivel nagyon drámafanatikus vagyok, igazából, amit érzelmileg jól eltalálnak, az mind kedvenc jelenetem, egyszerűen szerintem nem lehet választani közülük^^(jó nem kell szívszaggatónak lennie, csak eltalálják) De talán egy ilyen jóféle, a Narutoból amikor Zabuza segédje kéri Narutot, hogy ölje meg, mert elvette tőle az élete értelmét.
Legszívszaggatóbb jelenet: A nagy közimádatnak örvendő Elfen Liedből mikor nyuu-chan (ugye, Lucy) kutyusát elverték, hát az betett. De szintén innen, mikor a kislány történetét mesélik, hogy 11 éves és molesztálja az apja... :( De még a Higurashi no Koro ni tele van ilyenekkel.
Legjobb szex izé: Nos, ennyire még nem vagyok animés, sry srácok, ez a rész (még) kimaradt nálam.
Legviccesebb jelenet: Talán mikor a Karinban gyúrja az új étterem vezetője Karin termetes kebleit, hogy "ó, fiatalság, ó fiatalság". Én alig bírtam magammal ott :D (mármint a nevetéssel -.-')
Nos, mára ennyit, srácok!^^