1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
#79 Ez most akkor ilyen Destiny szerű valami lesz? -
#78 Nem lesz beta...Demo lesz....
A demó február 1-től 3-ig lesz elérhető mindenkinek.
Ha előrendelted a játékot, vagy van Access előfizetésed, akkor január 25-től 27-ig játszhatsz a próbaváltozattal.
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.12. 20:18:01 -
Probatbicol #77 Hát elképesztően néz ki az biztos. A harc is jónak tűnik. A bétát mindenképp kipróbálom aztán majd meglátjuk, még az is lehet hogy tényleg 0 day vétel lesz. -
Daermon #76 Sztoriból többett ne is várj, előre megondták, hogy csak az első kb 1 órából lesznek anyagok 1-1 apró kivételtől eltekintve.
Én alpha után nem is szeretném, ha spoilereznének :)
A rohanás meg nem kötelező, csapattól függ, de lehet soloban is menni. -
Although #75 Megnéztem a videokat.
- Rohanás rohanás rohanás.
- Ha fénykardot adnék a kezükbe battlefront is lehetne.
- Felfedezés, érdekességek, questek eddig kevés volt ha volt.
- Kiváló multis anyag mindenképp 0 day vétel lesz. Ja nem. -
Daermon #74 Freeplay móka:
-
#73 -
Daermon #72 Storm bemutató:
-
#71 Minimum rendszerkövetelmény:
Processzor: Intel Core i5 3570 vagyAMD FX-6350
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X
GPU RAM: 2 GB Video Memory
HDD: Legalább 50 GB szabad tárhely
Ajánlott rendszerkövetelmény:
Processzor: Intel Core i7-4790 3.6GHz vagy AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz
Memória: 16 GB
Videokártya: NVIDIA GTX 1060/ RTX 2060, AMD RX 480
GPU RAM: 4 GB Video Memory
HDD: Legalább 50 GB szabad tárhely -
#70 -
#69 Lehet vadászni olcsó kulcsokra:
-
Although #68 Hihetetlen mindezt a Bioware név alatt. Mondjuk a név már nem számít csak egy logo minden tartalom nélkül. Oké gondolom a karaktereket még azért meg tudják írni. Ennyi maradt. -
Although #67 Az amit vártam ezt még leértékelve sem, semmi pénzt nem költünk már erre a bandára. Az EA sztori jelenlegi szakasza ezt jól mérték fel multival jól szervezett mikrotranzakciókkal elképesztő pénzeket kereshetnek és ez az elmúlt két évben nagyon bejött nekik. Részemről egy forintot sem kapnak. -
#66 Oculus rift-el b@szó lesz a látvány miatt,amúgy nem sokat ér... -
Daermon #65 Interceptor, Storm, és a Colossus működés közben az egyik bevezető küldetésben.
-
Daermon #64 Minden a DEMO-ról! Elég sok minden kipróbálható lesz :) -
Daermon #63 Interceptor POV egy teljes Strongholdban (dungeon). -
Daermon #62 Gearelés live stream
-
Daermon #61 Extra kiadás trailer:
-
#60 Beleállnak a földbe akkor. Ez van. -
Daermon #59 Naivitás lett volna nem ezt várni a Biotól. Viszont az rég rossz, hogy már ezt hangoztatják. :/ -
Daermon #58 Én nem írnám le az Anthemet se azért. Meglátjuk.
Dragon Agetől félek, hogy beleerőltetnek valami nem oda illő multit vagy ilyesmit. Nagyon remélem, hogy single marad.
Most multira úgy is itt az Anthem, meg vegetáltatják a SWTOR-t, úgyhogy az maradjon csak single. Jó sztorival és gameplayel. De BioWaretől se szabad már túl nagy elvárásokat elvárni, ha a DAI szintjét megüti az új DA már örülhetünk, arról nem álmodom inkább, hogy DAO szint lesz :)
Anthem meg új terep nekik ezzel a simgle-coop multi dologgal. Ráadásul public demo lesz (nem béta, demo), tehát nem zsákbamacska lesz.
-
silverchain #57 El kell keserítselek sajnos:
https://www.oneangrygamer.net/2018/12/dragon-age-dread-wolf-rises-will-be-political-and-celebrate-diversity-says-narrative-director/73122/ -
#56 No surprises there. Az Anthem eddig sem érdekelt, ezek után pontosan ugyanannyira nem érdekel. Remélem az új Dragon Age mesés lesz, különben komolyan lehet aggódni a stúdióért. -
Daermon #55 VIP és Public DEMO infók -
Daermon #54 Na végre jó volt, végig is vittem az alphat, most lehet szabadon csámborogni.
Hm... Még tesztelgetem majd. Előzetes véleményem:
Elsősorban a sztori miatt érdekel majd, azt még meglátjuk, eddig ok ez a kevés, amit láttunk belőle.
Gameplay nem rossz. A harcok Mass Effectesek Andromedassak, hogy így mondjam, annyira nem pörgősek, mint egy Destiny 2-ben pl. A repülés azért nehézkes. A túlmelegedés meg jó, hogy bent van. Skillek se tudom cserélhetőek lesznek-e.
A skill fa az furán gyér, mert alig van valami, de gondolom ez nem a végleges.
Alphahoz képest elég jól optipalizált volt (azért szerver lagg volt), szép is a játék, bár Frostbite motortól ez alap.
Sajnos craft és páncél kozmetika nincs bent, inventoryt se találtam hirtelen, fegyvert se tudtam cserélni (már, ha lehet).
És úgy néz ki tényleg lehet soloban és csapatban is nyugodtan menni. Ez mondjuk jó dolog.
Eddig azt mondom nem néz ki rossznak, de szerintem nem fogja vele megváltani a világot az Eaware. Ha jól összerakják a sztorit, és csiszolnak még a gameplayen, valamint az end game is rendben lesz, akkor ez még lehet egy jó 8/10-8,5/10 is. -
Although #53 Ez fog maradni utánuk mindenki másnál jobbak voltak ebben. Történeteket írni. Pedig az Obsidian sem piskóta.
-
Although #52 Megnéztem a videot az van amit évek óta látok. A DA2 főleg a DA3 után. Éles kontraszt a történet a karakterek meg a repkedő faszok között. A Beth nem képes ekkora gagyit csinálni pedig ők nagymesterek lettek a jelenben. Kurva anyjukat azt. Edit: Ma is emlékszem, hogy szidtuk a DA2-t azzal kezdődött. Ez marad majd. Nem összefüggő egész csak sztori. Felejtve a szart amit harcnak neveznek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.08. 17:33:00 -
Although #51 Képzelem, nagyszerű. Egy forintot nem adok ennek a szar bandának. Ma már azt sem hiszem el annak idején ők voltak a legjobbak pedig tudom hiszen azok közé tartozom akik a DAO-ra 5 évet vártak. Erre. Egy percet se fogok. -
#50 és tetszik a story eddig de nem írok róla semmit -
#49 pedig míg bent voltam nagyon jó volt
-
Daermon #48 Hát ez az alpha teszt nem jött össze EAéknak :D -
#47 Kaptunk néhány képet -
Daermon #46 Infók! Február 1 demo, sztori dlck ingyenesek lesznek -
Daermon #45 Fícsör tréler:
-
#44 Gamescom 2018 - újabb részletek derültek ki az Anthemről -
Although #43 Vicces már nincs mit bezárni. A Bio már nem létezik. Még papíron sem. -
Daermon #42 Térkép infók -
Daermon #41 Akkor ezek szerint a ruháknak még se lesz külön talentje. Kár, pedig ez érdekes lett volna. -
#40 Anthem – Új információk láttak napvilágot