DiRT 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If you give a little love you can get a little love of your own
tegnap délben 510 mb-os patch, kb kér órával később újból, hotfix a fixre. ma rollbackeltek az elsőre, mert crasheltek a community eventek és eltünedeztek a garázsból a kocsik. most erre érkezett a 4. update! no komment.
Per Aspera Ad Inferi.
Mármint a csúszás! A grafika hányinger...😞

Per Aspera Ad Inferi.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Per Aspera Ad Inferi.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Per Aspera Ad Inferi.
Csak pár versenyt teljesítettem és vmi elkeserítő, hogy az elérhető liveryk fele egyszínű, a maradék meg elég fantáziátlan.
Hyundai i20 R5 "gyári" festése pélául jó, meg volt Monster energiaitalos is ami valahogy kinézett, de a többség valami borzasztó.
My Life for Freedom!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
vagy kettőt már kaptam a karrierben haladva, de állítólag a használt verdákat kell megvenni, vagy hogy van?
Per Aspera Ad Inferi.
Difficulty vagy mi
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Nem az a baj hogy nagyon pixelesedik vagy ilyesmi hanem csak olyan gáz a grafika hogy nagy felületre vetítve egy mosott szar lesz és kb kifolyik a szemem, szal inkább eladom a játékot..
Marad a dirt rally ami projektorral kivetítve is jól néz ki!
Idővel meg majd veszek egy VR-t..
és közben a pénzjutalmat is elharmadolták, rohadjanak meg.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: youtubeGM, 2017.06.22. 21:59:28
- Rain effect on the car windscreen (which is observed using the head camera) will no longer stop functioning when proceeding into a heavy rain event after completing specific weather stages.
- Grade E car parts should no longer cause a crash.
- Fixes to Flavour of the Week Trophy/Achievement
- Incorrect rep earned in multiplayer due to an issue with host migration is now addressed.
- Leaderboard improvements when they are heavily populated or finding your own times.
- Tuning differentials now functions correctly.
- Corrected unlock conditions in the “What’s This” dialogues in Career.
- PC Only - Terminally damaging your vehicle and then changing Windows focus should no longer hang.
- PC Only – Fixed issues with resizing or de-focusing the game window.
- PC Only – R9 graphics cards crash when competing in rainy conditions is now resolved.
- PC Only – Switching from Ultra to High graphics mid-stage will no longer cause an issue with the stage shadowing.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy karrierben csak egy idényt lehet menni, vagy szinte korlátlant (vagy pl.: max 20 évet) és évről évre (persze közben is) lehet fejlesztgetni a csapatot?
Válaszaitokat ismételten előre is köszönöm szépen.
Érdeklődni szeretnék, hogy RallyCrossban lehet e karriert kezdeni? Vagy karrierben csak az "idővel" (Rally módban) lehet versenyezni?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Igen erre már sokan panaszkodtunk, mindenki azt reméli javítják majd....
én az FFB erejét nem tudom állítani.
Sőt ha kikapcsolom akkor is müködik
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Inkább az ellenkezöjéről szoktak panaszkodni, murván is úgy fogja az utat mintha aszfalton lenne, a bivaly erős mantának meg sokszor könyörögni kell hogy eltolja a seggét, lehet hogy beállítás kérdése nem tom...
Én pl. a DR-ben mindent off-on használlok kivéve az ABS-t.
Ha az nincs akkor olyan hosszú a féktávom mint a titanic-nak.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2017.06.18. 21:12:22
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
A kezelesi gond olyan, annyit ront az elmenyen, mintha lenne egy szuper latvanyos, hangulatos lovoldozos fps jatek, de ugy mozogna az ember, mint a 30 eves Wolfenstein-ben (vizszintesen csuszik a foldon, nincs nezlodes, ugras sem gugolas)😛
30 km/h száraz idő aszfalt, kurva jó gumik és az autó mintha jegen menne. Folyton keresztbe rakja magát és visszahozhatatlan 100% FF módban.
Kormánnyal játszhatatlan. Vagy én vagyok a béna. Dirt Rallyban valahogy sikerült vezetni. Itt nem.
Csak azt néztem hogy az xbox store-on még mindig 12 ezer
szerintem