3373
-
#78 Tehat akkor mappaba be aem tudok menni? Az kene nekem. -
#77 Alapesetben a C-re, hacsak nem állítottad át a Gépházban a Store default telepítési meghajtóját (mappát nem lehet, csak meghajtót).
Ha átakarod helyezni máshova, akkor Gépház -> Rendszer -> Alkalmazások és szolgáltatások és itt legörgetsz a játékig és az áthelyezés gombra kattintva átrakhatod egy másik meghajtóra.
Valaki tudja, hogy a fotómódban lementett képek hová kerülnek? -
#76 Valaki mondja meg hova a faszba telepítette a játékot a gépen? -
#75 Mivel méred az fpst....? -
stalker001 #74 Na újra raktam a gépet csak hogy 1511-es legyen a winfos, de most a store megfagy és kilép, ha a linkre kattintok amit küldtetek akkor is...
Most emiatt nem tudom letölteni... valami ötlet? :D
Utoljára szerkesztette: stalker001, 2016.05.05. 23:13:39 -
#73 Kipróbáltam, jól lett optimalizálva high környékén full hd 60 fpssel megy, igaz néha vannak droppok. Igazából forzának forza csak kevés a tartalom, mondjuk ezért a pénzért :D -
#72 Nekem csak 1080p kijelzőm van, így csak lowresen láttam. -
#71 1:1ben ugyanaz? Nekem nem tűnt fel, hogy Xboxon is 4kban fut. :o -
#70 Jó port, de annyira még sem jó PCn a játék. Atom fix 60 ami konzolon van az itt nincs meg, kis akadások furák egy forzánál, nem szokott hozzá az ember. Amúgy korrekt, a graf 1:1 ugyan az szűrőkkel megspékelve. Ingyér van egy része, meg kiherélt. Bencsmárknak jó h mi is ez. Attól nem kell tartani h a T10 rossz portokat fog csinálni, profi banda ezzel is bizonyították.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.05. 21:30:02 -
#69 Start menüből szimplán kihúzod az asztalra és kapsz egy igen igényes parancsikont. -
Laceeka213 #68 sziasztok! az mitől lehet, hogy lemegy a turn10 studio-s videó aztán tölt be a játék, villan egy fehéret a játék és kilép... hibaüzenet nincs
4690 gtx960 16gbram
köszi -
#67 az eső az brutális, belemész egy tócsába és vége :D -
hangacsi #66 Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy tudom kirakni az ikont az asztalra? A start menüben, a kezdőképernyőn meg van, a tálcára nem szeretném, és a fájlokat sem találom sehol, hogy létrehozzak egy ikont. -
#65 hát nagyon tetszik, szépek az autók, irányítás elmegy
benne van Mihelisz kocsija is :D
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.05.05. 20:20:25 -
stalker001 #64 És most totál rakjam újra ezért?
Vagy van valami gyorsabb módja is? -
#63 akkor passz :D
1511-es verziójú win 10 kell hozzá :)
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.05.05. 19:21:02 -
stalker001 #62 Bejelentkeztem még egyszer újra indítottam és még mindig nem jó. :D
-
stalker001 #61 Oksa köszi. -
#60 be kell lépni microsoft-os email-el, csak akkor kezdi el tölteni -
stalker001 #59 Nem ér semmit, azt irja hogy nyissam meg az aka.ms/winup oldalt és letölt valamit.
De nem akarom elkúrni a gépet ha nem muszáj... pár napja van csak win10-em de így is megszenvedtem az update-el...
Utoljára szerkesztette: stalker001, 2016.05.05. 19:05:18 -
#58 Indítsd újra a gépet -
stalker001 #57 Lényeg hogy nem tudom letölteni mert szürke maradt, és azt írja frissítsem a windowst.... -
#56 Löttem 3 db képet nincs kovertálom így png-be maradtak. Kár ,hogy nincs benne benchmark nem tudom, hogy fut a gépemen :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#55 Win 10-ből van más? :D
Nekem megy szépen a tróger Insideressel.
Drivert még nem frissítettem, mediumra belőve így szemre nem futott rosszul a nyitó rioi futamon a 270X-en. Ami zavar, hogy csak msaa van és azt sem lehet kikapcsolni teljesen. Van dinamic meg 2x, 4x és 8x. -
stalker001 #54 Nekem le se tölti azt írja szerezzek be windows10-et közbe az van... 64 bites... mi a fuck ez?
Csak eredetivel jó? -.- -
#53 Gaység ez a driver baromság.... inkább akkor kihagyom. -
#52 El sem indul ha nincs fent az új (vagy lehet én néztem be valamit, de azt irta ki)
De ez a hozzá való is olyan jó 10 sec gameplay után kb pukkant a VGA,driver error és kilépett a game. Jól sikerül a driver megint De amit 10 sec alatt láttam baszott szép
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.05. 17:54:43 -
#51 Én is inkább megnézem hogyan megy az előzővel, mivel a 16.4.2 minden várakozásomat felülmúlóan stabil lett. Kormány nélkül nem is biztos, hogy sokáig fogom nyúzni, szóval csak akkor váltom le a drivert, ha nagyon muszáj.
Viszont egy béta szoftvernél meg sokat dobhat teljesítményben, főleg ha külön a megjelenésének apropóján dobják ki a gyártók. Jaés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.05. 17:50:45 -
#50 De utálom az ilyet amikor KÖTELEZŐ feltenni egy új VGA drivert mert különben nem indul el.
Igaz ez a game fut,de 24 másikat meg tönkreba**
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.05. 17:41:56 -
#49 na már lehet :) -
#48 nekem még nem.. -
peti79 #47 Lehet szedni....:) -
#46 majd abból valamikor este lesz valami :D -
#45 Forza Motorsport facebook 13:00 körül: "The #Forza6Apex Open Beta for Windows 10 starts later today!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#44 köszi -
#43 Ezen a linken lesz elérhető, ha már lehet tölteni.
Nvidia Driver
AMD Driver -
#42 elméletileg igen, de azért érdemes lenne egy gémpadot szerezni :D -
#41 Lehet ez nem sim -
Lacika1992 #40 Billentyűzettel lehet majd irányítani? :D -
#39 Május 5.én indul a béta!!!44négy
gépigény egész jól hangzik
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.28. 17:39:31