5896
-
#445 US store így reggel 6 -
#444 Lennénk már ott. Ki veszi digitalba és tolja éjféltől? -
#443 >Ki milyen buildet tervez amúgy?
Latex szopóálarc, análtágító, 4 hordó vazelin. Seduxen. Intravénás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.30. 10:59:14 -
#442 Ja és dexre gyurva -
#441 Akkor BB stílus. Tőrrel lehet dashelni is -
#440 Rogue, de íj meg két tőr -
#439 Harcos. Strg-re gyurva. Kardal/baszom nagy páncéllal. -
#438 Úgy legyen. -
#437 xboxos verzió EZ mode a patchelt PSeshez képest ráadásul minél tovább haladsz úgy nehezedik a játék. Én olvasom gafos DS3 topikot megjelenés óta és a nehézséggel a PSes verzióban semmi gond nincsen
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.29. 20:21:25 -
#436 Az IGN is megnézte.
Telibekúrtan könnyűnek találták, halál nélkül, kacagva-dalolva vitték. Persze hivatkoztak a nem létező nehézség patchre,...érdekes lesz, ha nem is létezik, na nem a patch, hanem a nehezítése.
A másik, szarrá gyengítették mágus-varázsló kasztot, lassúak, mint a fene, az ellenség meg BB -szerű kapkodó idegbeteg... lehet találgatni egy lassú caster esélyeit...azt hinné az ember ennyi rész után már lesz fogalmuk a kasztok belövésére, de lófasz van. -
#435 Ki milyen buildet tervez amúgy? Én elsőre str-es buildet aztán meglátom 2h vagy 1h attól függ melyikkel milyen nehéz lesz. NG+ előtt meg le akarom tolni az elmaradt opcionális bossokat is aztán NG+ba irány az összes elmaradt side content vaati meg a többi soulsos youtuber segítségével :y -
#434 Milyen nehézség? Hogy jön ez ide? A BB -hez viszonyítottam ahol minden értékelhetőt kiheréltek. -
#433 nemtudom nálad mit jelent hogyha komplexebb.a das 1ben nemigazán tudtam eltévedni de voltak helyek amiket ötletesen kellett megközelíteni meg voltak titkos helyek.itt is vannak nem 1 ilyen,rejtett bonfirek is.nemtudom én nem látom szarabbnak egyszerübbnek ezt a részt mint az első 2-t sőt ez nehezebb minden tekintetben -
#432 Vèletlenül beleolvastam az edge review -ba... -
#431 Annak aztán sok köze van ahhoz, amit írtál.
Itt még egy elég hosszú és spoilermentes review
The Good
-Visually impressive, looks just as good as Bloodborne.
-Most difficult game in the Soulsborne series.
-Wide range of environments and branching paths to explore.
-Fast-paced combat straight from Bloodborne, with faster enemies to match it.
-Unique and interesting cast of characters and bosses.
The Bad
-Frame pacing issues return from Bloodborne.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.29. 19:43:58 -
#430 10 pont, 9 pont viszonya...többit találd ki magadtól :) -
#429 :P -
#428 Fene egye meg hogy még majdnem 2 hét :( Szerencsére jön QB az valamit enyhít a fájdalmon. -
#427 Ezt most te miből következtetted ki? -
#426 Szóval a partvis bonyolultságú BB ettől komplexebb? Atyaisten... -
Bandicoot #425 Nem tudtam. Tőlük eddig csak fanyalgást láttam..
De joggal imádják. -
#424 EDGE imádja souls játékokat BB azt hiszem 10es volt náluk -
Bandicoot #423 Edge...9 pont????...Aztajokurtaéletbe.. -
Ulthane #422 Az első DS III teszt -
Amúgy még a Sunset Overdrive + 11 másik játék, köbö 1 havi goldért cserébe, ha esetleg megmozgatná a fantáziádat. :D -
Ulthane #420 Ámen. -
#419 Nem nem vagy tudatlan, maga a home-olás az elviekben egy opció amit lehet aktiválni, vagy deaktíválni, ezt amikor megosztjuk a profilt, ezt is felületesen annak hívják, a home-olás végeredménye ha úgy tetszik, de maga a funkció egy ki-be kapcsolható valami eredetileg.
De én sem annyira merülök el a részletekben, csak kipróbáltam, TR-rel és tudom hogy 100%-ig menni fog, szóval ez a lényeges, hogy tudunk játszani....:) -
Ulthane #418 De nem ezt hívják hómolásnak, amit mi csináltunk ezzel? Akkor én vagyok tudatlan :) -
#417 Jó de a home-olás az más, azt a gp settings menüjében kell külön megcsinálni. :)
Így már éertelek. :) Jól csináltad, a lényeg hogy jöjjön a játék. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.29. 16:14:05 -
Ulthane #416 Bameg, hát létre kellett hoznom azt a nyavalyás accountot, nem? De. Hát akkor mi az érdekes benne? -
#415 Ez akkor érdekes :D
Install gomb oké, de a home része az érdekesen hangzik. :D -
Ulthane #414 Dehogynem. Magát a fiókot. :) Meg rá kellett nyomni az install gombra a storeban. -
#413 Nem kell állítani semmit neked a home-nál. :D -
#412 dehogy -
Ulthane #411 Te már tolod a japán verzát? -
#410 na már 1.02 verziónál tart a játék. Most jött PS4re. -
Ulthane #409 Te jó ég fasza. Ki fog csinálni ez a rohadt játék. :-D -
Ulthane #408 Ne kapj, annyira nem lesz az jó. Már beállítottam a home fiókban, le is töltöttem. :)
Mikor jelenik meg? Azt sem tudom. Remélem a DS-ig le tudom nyomni. -
#407 DaS 1-sem. -
#406 DaS 2 sem dobott.