11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Ironman2 #1845 Ilyen pocsék lesz a látvány régebbi videkarival,de azért játszható:
-
Ironman2 #1844 Attól függ mennyire gyenge,mert 4 giga ram-on is elindul,és régebbi videókártyával,2 magos procival,bár szinte mindent nullára kell levenni benne,felül le van irva miket kell bepötyögni induláskor a FAQ részben. -
Dlite #1843 Arra gondoltam, hogy gyenge volt a vasam azért nem ment :) De már van új gép (illetve várom, hogy megérkezzen) szóval hétvégén rápörgök :) -
Ironman2 #1842 Kell hozzá 6 vcredist program,amúgy ott vannak a Commonredist mappában,a játék telepített könyvtárában,mindegyiknek a telepítője.Steam fel is kinálja őket telepítés után ha jól emlékszem.
Program files (x86)/Steam/steamapps/Common/Ark/Commonredist
2010/2012/2016
fel kell telepiteni az x86,és x64-est is mindegyikből!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.28. 11:56:01 -
Dlite #1841 Sziasztok!
Kedden unatkoztam, nézegettem a Steamet...megtetszett a játék. Megvettem. Elindítom, nem megy. Gyorsan vettem egy új gépet is :D Asszonynál most nincs a TOP10-ben a játék :D Na elkezdem a fórumot az elejétől olvasni :)) -
#1840 ezt várom én is addig már nem kezdem újra a játékot -
Dagohun74 #1839 A center térkép redwood bemutató video-ja.
The Center Redwood island
Hát kicsit odab@sz. Gyönyörű lesz. -
#1838 A búvár palackot nagy csúnyán hazavágták. Nagyon hamar tönkremegy. Ez nem ilyen volt. Valaki tud erről valamit? -
Joob81 #1837 Nálam is van hely 5-6 ember számára PVE szerveren.
Ha érdekel valakit joob81 néven megtalál Steam-en.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.07.18. 19:27:25 -
#1836 Köszönöm. Nem tudtam mire vállalkoztam. Ha tudom nem kezdek bele.:)
Utoljára szerkesztette: bladex, 2016.07.18. 15:39:03 -
#1835 Ha valaki szeretne játszani PVE szerveren a bázisom közelében biztosítok helyet neki. Akár egy egész klánnak. Jó volna ha nem egyedül mi lennénk magyarok a 250 es szerveren. Elég annyit beírni a szerver keresőbe hogy 250. Mi totál délen vagyunk. 19:00 től fent vagyok. Hunjoe néven. -
#1834 Nem értem a kérdést. Mit kellett volna kapnom? A madár 156 vagy 158 szintről indult. Erre jönnek rá a plusz szintek idővel. -
Joob81 #1833 Nagy gratuláció a kitartásért! -
#1832 Mit kaptal a madar tulajdonsagaihoz? -
Ironman2 #1831 -
#1830 Meg lett a quetzal madár. Több mint egy hét munka van benne éjjel nappal. A madárnál 86% os bevésődést sikerült elérni. Mikor repülök vele megjelenik egy jel. Két kéz fogja egymást ha jól látom. Nem kibblével kell etetni hanem hússal. Abból viszont rengeteg kell. A kibble csak 3-4 óránként kell, és csak egy darab, de az sem mindig. van amikor sétálni kell vele, van amikor csak egy simogatás (E) betű. A kibble típusa változó. Ez csapat munkát igénylő dolog. Egyedül nagyon nagy szívás volt.
Utoljára szerkesztette: bladex, 2016.07.18. 13:57:09 -
Joob81 #1829 A Dodó lábú Giga sokkal szembetűnőbb :D Vagy egy szárnyas raptor :D
-
Ironman2 #1828 Sőt! Egy Giga lábú dodót szabadjára engedek majd.DD -
Ironman2 #1827 Lesz benne lódarázs is? -
Joob81 #1826 Úgy látom ebben már érkezik a véletlenszerű mutáció is, érdekesen hangzik. Vajon mennyire engedik összevegyíteni az állatokat?! -
Ironman2 #1825 245-ös patchben The Center Mega Update lesz! Új biomék,új szigetek,új barlangok,és a spawnrendszert is átalakítják. (gondolom szikla tetején nem lesz ezentúl állat).Horgászat,hidak,és csigalépcsők! Júl.28-án jön!
Upcoming Version: v245.0, ETA: July 28
-TheCenter mega-update! (New Biomes, New Islands, New Caves & Creature Spawns, etc)
- New Official Total Conversion: Primitive+, optimized, 'completed', and packaged as Free DLC
- New Creature: Pelagornis!
- New Creature: Allosaurus!
- New Item: Fishing Rod + Fishing Mechanic!
- New Structure: Dynamic-Length Bridges
- New Structure: Large Ceiling Dino Doors (Particularly useful for Flyer Hangars)
- New Structure: Industrial Grinder
- New Structure: Spiral Staircase (Stone/Wood/Metal)
- New Mechanic: Breeding Phase 3: Random Mutations and Family Trees
- New Mechanic: Explorer Notes
- New Mechanic: Optional Hitmarkers for ranged attacks (server can toggle them, as well as client if the server allows it)
- Building Attack/Destruction TribeLogs
[MORE NOTES TO COME]
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.17. 12:51:33 -
Vorrhess #1824 Pont így jártam én is, már a 3. server lett örök offline. Mire felépítettem a bázist ,betameltam az állatokat ,vége is lett :D Idegesítő azt biztos de próbálom a jó oldalát nézni ,legalább egyre többet tanulok és jobb leszek mind építésben mind tamelésban. -
#1823 sajnálom mert nekem tetszett a szerver, és nem tudom mi legyen,ha van hely nálatok szívesen mének -
Joob81 #1822 A birtokomba jutott egy kis szerver, jelenleg 10 férőhelyes, ott megpróbálok érvényesülni, igaz nemrég indult így jelenleg üres, de minden változhat. -
Joob81 #1821 Ebben a cipőben vagyunk jelenleg mi is egy páran akik ott játszottak. -
#1820 az jó akkor most megint kereshetek egy szervert csak unalmas már 4 szer újra kezdeni
-
Joob81 #1819 Szia!
A szervert a tulajdonos leállította véglegesen, az ok nem derült ki, egyik napról a másikra történt a dolog. -
#1818 Hali ha van még rá lehetöség szeretnék csatlakozni a primitiv+ os csapatba -
#1817 szia mi lett a szerverrel ? -
#1816 Új siege weapon szivárgott ki:
18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dondark #1815 Sziasztok!
Július 28-án indul a Primitive Plus Official Mod amihez lehetőleg 20 évesnél idősebb játékosokat keresünk. Jelenleg 5-6an lennénk meló mellett. Kedvcsináló :) -
Ironman2 #1814 Elég bonyolult.D -
Ironman2 #1813 Ja kibblével kell etetni őket,sokan szívnak vele,nem is foglalkoznak már nagyon szaporitással,meg kölyökneveléssel,mert rengeteg kibble kell neki,inkább a kibbléket tamelésre használják fel,az hasznosabb mint szaporítani. -
Joob81 #1812 Szia!
Valamelyik nem túl régi patch-ben érkezett, hogy az újszülött állatokat lehet kézbefogni, simogatni, stb. A bevésődés lenne az. Minél magasabb százalékot érsz el mire kifejlődik az állat annál jobban fog ragaszkodni (ez pontosan mit jelent nem tudni, később biztos lesz jelentősége) hozzád. Arról viszont nem írnak sehol, hogy amennyiben nem foglalkozol ezzel az opcióval és szimplán csak a fejlődésre helyezed a hangsúlyt mi lesz az állattal mire kifejlődik. -
#1811 Folyt.. Minden lejárt szegmens után 2% néha 3% ot kapsz a bevésődésre. Ha nem lépsz be időben a következő szegmens miatt idővel elkezd esni a már megszerzett bevésődés. Én egyszer elaludtam, és kb 2 órát késtem, 6% ot esett a bevésődésem. Szerencse, hogy több hús volt benne így nem halt meg. Szóval nagyon nem egyszerű a dolog. Most pénteken kb 54% on jár a bevésődés, a növekedési csík előrébb jár, de nem tudom mi a összefüggés a kettő között. -
#1810 Azon én már rég túl vagyok. Ami utána jön az a rémálom.:) Én egy 158 as tojást szereztem, Quetzal nagy madár. Ez múlt hét szombaton kelt ki. Azóta szívok vele egyedül. Folyamatosan eszik. Első időben kevés húst lehet belerakni mivel nem tud etetőből enni. Később már rengeteget bele lehet rakni, de nincs sok értelme mert megromlik benne a nagy része. Ami a legnagyobb szívás: Random generál egy időt 3, és 4 óra között pl 3 óra 20 perc amikor megint csak random kell csinálni valamit. Jó esetben csak egy simogatás, vagy sétálás vele. Rossz esetben egy tápot kell neki csinálni valamilyen tojásból. Csak egy darabot. Ha nincs ilyen tojásod, akkor gondban vagy. Megvan megette újra generál egy időt. És ez éjjel nappal. minden szegmensnél bele kell rakni 400 húst az tuti elég szokott lenni. -
Ironman2 #1809 Körbevettük mi légkondikkal a tojást,úgy meglesz neki a megfelelő állandó hőmérséklet,többit nem tudom. -
#1808 Az volna a kérdésem, hogy valaki csinált e tojásból keltetést? Én elkezdtem egyedül. Nem tudtam mire vállalkozom.:) Ezt nem egy emberre találták ki szerintem. Kérdésem a következő lenne. Mi az összefüggés a bevésődés százaléka, és a növekedést mutató csík között? Nálam a növekedés csík előrébb jár mint a bevésődés százaléka. Ennek lesz valami negatív hatása? Mi történik mikor a növekedés csík végig ér? Végre nem kell lapátolni bele a kaját éjjel nappal? A bevésődést tovább kell csinálni amíg eléri a 100% ot? -
Bal0924 #1807 És a végleges verzió, mikor várható? -
Ironman2 #1806 A Center map is önmagában 15 giga,a localization mappában viszont felesleges a rengeteg nyelvi fordítás,az is 640 mega,a magyart,és angolt tartanám csak meg belőle
szerk:ha letöltöd a fejlesztői készletet,mivel szabadon moddolható a játék,akkor kb ugyanennyi lesz mégegyszer a mérete (steam/kellékek),több mint 50 giga az is!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.06. 12:38:51