9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#949 úgyis végiglehet hogy semmire nem raksz :D -
#948 Vajon végig lehet vinni ép ésszel a játékot úgy, hogy csak skillre, bloodtinge-re és arcane-ra gyúrok? :D Lehet kipróbálom majd. Lesz egy beteg puskám legalább :D -
#947 Igen, tudom, néztemláttam, de nem tetszett :)
-
#946 Van egy kirhammerem is, de azt se használtam sosem, csak megvettem mer teccik a kavics :DD
/viszont van egy karim saw cleaverrel, azzal még lehet hogy "végigfutok" a játékon. Majd.
Egyszer.
..
.
.
LOL -
#945 Weapon 1 Axe, Weapon 2 a piszkavas :P
@Moby: a piszkavas a skillből szed több bónuszt, az axe a strenghtből -
#944 Így összeségében ezekben a beteg japánokban nem csalódtam lehetett volna még fokozni de így is elég durvák lettek a helyszínek a mobok az art nálam is eddig GOTY.... -
#943 jó az nekem,...így is nehezen haladok, hát még csítfegyver nélkül -
SlickAdam #942 ja akkor en a masik piszkavasra gondolok.:)
axe alapvetöen "csiterfegyver". vagyis az intelligens ember fegyvere.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.03. 13:43:52 -
#941 nem, összecsukva az axe gyorsabb, és kevesebb staminát eszik. Szétnyitva meg kettőt basz chargolva. Itt ezen a szinten ahol vagyok, az axe a csíterfegyver. -
SlickAdam #940 de a piszkavas gyorsabb es tobbet is tudsz utni adott staminaval. stilus kerdese. -
SlickAdam #939 akkor is a fejsze for prezident. löni meg nem kell, max ha megvan a "raketavetö" (en azzal vegzem ki a boss-okat, mikor bekattannak) :) -
#938 mindkettő feltápolva blood stone shards-al ameddig lehet twin nélkül: hunter axevmi 140, piszkavas:valami alig100 :) -
#937 ?? Egyik legjobb fegyverem, kétkezes módban is tudsz lőni + charge attackkal bárkit lenyomsz és közelébe se kell menni, főleg a kilgyók ellen véd :D -
#936 Ja tegnap kipróbáltam azt a piszkavasat, amivel lenyomtad a bloodstarvedet. Hogyazmekkoraegyszartejóisten...
Így duplán jár pacsi érte -
#935 Velem minden nap ilyenek történnek, mióta belekezdtem :D -
#934 ma végre már én is visszatérek, hétfő óta egy lépést nem tettem :) -
SlickAdam #933 en mar most megelölegezem neki a GOTY cimet, pedig jön meg Deneverember + MGS is (fan vagyok vagy mi... :)). -
#932 Elképesztően kib.szott kva jó ez játék. Most is olyanok történtek, hogy nem vagyok észnél. -
#931 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chaliceba még szerezhetsz. Amúgy igen.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 12:49:39 -
SlickAdam #930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es ebböl tenyleg csak 1 db van egy vegigjatszas alatt? -
#929 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #928 megirod szpojlerben hol talalom a blood rock-ot? :) -
#927 Na megvan a +10es axe (+ Weapon Master Trophy ) . Egész szép a sebzésem így. :P
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 12:41:09 -
#926 Nálam van persze. Mindent úgy csináltam, ahogyan a videóban is van, de nem jelenik meg semmi :/ -
#925 óóóh, az egy könnyű boss volt. .:) -
#924 Summon levél nálad van biztos? Mert akkor csak oda kell szaladni a kék obeliszkhez -
SlickAdam #923 micolash mar lement?
chalice-ok (en azokba meg csak be se kukkantottam)? -
#922 A Bossig el verekedtem magam A Boss lement 3 negyedig, de tovább nem tudom. Most megyek blood rockért és +10 lesz a fegyver.
Ma feltápolom magam lvl 90ig kb (jelenleg lvl 86). Meg megölök minden mini bosst.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 12:23:11 -
SlickAdam #921 passz. ahogy odaertem a keresztezödeshez, maris indult az atvezeto. hmm... -
SlickAdam #920 köszi sracok!
AntiHero! hogy boldogultal Mensis-ben? en csak bekukkantottam, de inkabb visszakoztam, hiaba vagyok eleg tapos es verhetetlen mashol.:) -
#919 Erre tippje sincs senkinek? -
#918 Max 99 insight lehet nálad -
#917 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mergo's Wet Nurse bossnal tartok épp. Ha őt megölöd akkor majd dreamben lesz egy kapu amin átmehetsz. Amíg nem mész át addig nem kezdődik el a vége.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 12:13:34 -
#916 Nem azután vissza kell térni a hunters dreambe -
SlickAdam #915 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jol tudom, hogy nightmare of mensis-ben lesz a vegjatek? azt olvasom, hogy Micolash aztan Mergo's Wet Nurse boss-ok vannak ott. azok utan automatikusan megy tovabb a befejezeshez vagy meg ki lehet lepni Gherman elött?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.03. 12:00:08 -
#914 Aha.
Itt sem jó a fejléc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.03. 11:52:51 -
#913 Azaz. :D
akkor ezekután IN. :) -
#912 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 insightnál megjelenik a másik "kút" Hunter's dreamben pl.
Gondolom ilyesmikre. -
#911 De mire gondolsz az "insight határokkal"? -
#910 Amúgy a fejléc nekem smafu. Szeritem át kéne tenni azt a képet máshova, mer facebookról nem biztos, hogy oké.