9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#869 Az a legkönnyebb boss a játékban de grat :D -
#868 Uramisten fuck all!
Elsőre sikerült! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy boss egy ut végi nagy kastélyban, ikerbanyák, kis lofaszok amik megidéznek kaszás szörnyeket!
Elsőre sikerült....lv32-őn. :) -
SlickAdam #867 pedig kb. 13 szinttel kevesebbel jartam utoljara a nightmare frontier-ben es ugyanannyi csapas kellett az ottani ellenfelekhez, mint most. söt, azota a fegyom is erösebb. insight-om meg meg kevesebb is.
szoval...? -
#866 parry is marha idegesítő. Szerintem bugos vagy nem tudom, de marha sokszor nem adja be vagy parryt vagy visceral attackot hiába térdel. Inkább nem is merek parryzni, mert ha épp olyan kedve van és nem adja be akkor meg beszopom az ütést és végem -
#865 Nem skálázódik. -
SlickAdam #864 van egy olyan erzesem, hogy bizony skalazodnak az ellenfelek a karim szintlepesevel egyutt...
bar nem mindenhol...
es tuti nem az insight-om miatt...
-
#863 Igeeen.. 10. boss legyőzve :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(nicolas cage :D)
Igazából a hozzá vezető pálya rész nehezebb volt, mint maga a boss.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.02. 22:57:36 -
#862 Viszont ettől én is félek :s
"I love Dark Souls 2 and immidiatly bought the PS4 version, but man.....after playing Bloodborne it feels kind of slugish and slow." -
#861 BB után lehet majd rá kell pihennem erre. Nem tudom lélekben készen állok-e majd rá :D
-
#860 Jó hát... azért vicc hogy csak ilyen glitchekkel lehet szinte leverni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.02. 22:39:38 -
#859 A nagy kapuba be tudod bugoltatni :) -
#858 vicar amelia helyén lett egy hunter ellenfél. Hát ez is valami elképesztően okádék. Támadni se merek, mert parryzik és instant öl lol
Esküszöm ezek a legnehezebb ellenfelek a játékban
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.02. 22:35:03 -
#857 Nicolas Cage előtti :D Most meg vele szopok :D -
#856 Melyik a 9.? -
#855 ugye ugye. Nem is értem ilyen eszméletlen helyeket miért csináltak opcionálisra -
#854 Úristen egyetlen levél meg nem találása miatt majdnem mi maradt ki.. :D köszönöm a segítséget :) -
Így tudsz eljutni. Fel kell venni 1 levelet. -
#852 Nem, sajnos még oda se, legalábbis nincs ilyen lehetőségem utazásnál. Oda, hogy juthatok el? Vagy az is benne van a videóban? Nagyon nem akarok magamnak spoilerezni, de nem akarok kihagyni semmit :D -
#851 Forsaken castleba eljutottál? oda csak levéllel tudsz
Amúgy pont erről csináltam videót.:
-
#850 Hány boss volt összesen? -
#849 Logarius Seat-ba hogy jutok el? Szerintem már kellett volna oda mennem, mert már nightmare of mensisben vagyok. A hemwick charnel lane megvan, de tovább nem tudom. Itt a térkép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: gibson9, 2015.04.02. 20:49:32 -
#848 Chalice nincs kész de az nem baj de utolsó bosst elbasztam... Azon kívül mind halott... -
#847 Na 9. boss meghalt.. Amugy viccesen könnyű volt :D Ha nem szopat a net ledobálás 2xra megvan.:)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.02. 20:45:37 -
#846 BB day5 -
#845 Nemhinném hogy mindent megcsinált. Szerintem nem is biztos hogy mindent megtaláltak a játékosok -
#844 Szóval végigcsapattad? Minden Bosst kinyírtál? Az összes dungeon megvolt? Hány óra volt? Remélem sok, én a 4. Boss óta nem tudtam játszani, folyamatos meló:( -
#843 Vagyis limitált, jó csak mert tegnap moby-nak írták hogy lehet ilyet venni is. -
#842 Nemsokára...:) -
#841 Na akkor várj, úgy mondom hogy hogyan lehet echo-ból szerezni ilyet? mit vegyek, mit alakitsak mire? :)
Azt mondtátok tegnap ilyet lehet vásárolni is. :) -
#840 sehol. boosok vagy madmans knowledge -
#839 Szoktál néha felvenni ilyen koponya itemet , azt kell használni és abból jön a 1db...
Amúgy streamet nyomod működik már ? -
#838 Sehol :) koponyát tudsz asziszem. -
#837 Na srácok akkor hol lehet venni ilyen szemet (insight)?
Mert én sehol nem találok....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.02. 20:16:28 -
#836 Nekem is meglett volna. :D igazából könnyű, csak mindig szopat a játék :D -
#835 Na második nekifutásra meglett :D eddigi legkönnyebb bossom talán. Vagy csak túl tápos voltam már. -
#834 MEGY A BLOODBORNE SZERVER!!!!!!!!!!!!! -
#833 :P -
#832 Basszus véletlen át csesztem magam new game +ba.... -
#831 Hát én remélem megjavul, kb óránként rálesek. Csak megoldják. :) -
#830 Igen ő az. Nálam ott nem lassul be. Viszont a lecter buildingbe folyamatosan.
Mikor rád köpik azt a folyékony savat..na ott 1-3 fps is van néha fél percig is akár.