9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1029 Martyr Logarius..aham. 2 cannon lövést meg se érez. Vígan lekaszabol. itt szopok vele. pedig csak ő kellene :( -
#1028 Wow, the having Ludwig sword +10 and the cannon +9 really takes the challenge out of this game. Just one shot Mergo's Wet Nurse, Amygdala and Martyr Logarius all in a row.
-
#1027 Oké mindjárt kezdem a gamet...de azért átfutottam a hozzászólásokat, szóval cage is boss -
#1026 nicolas cage is viccesen könnyű boss volt :) -
SlickAdam #1025 na en is kinyirtam a Mikulast. sorry sracok, egyre kevesebb az esely az idei karacsonyra.:) (fu ez rossz volt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #1024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utana talalkozhatsz a madame-al. -
#1023 ja sry... -
#1022 + pár heavy attack. :) 2 hittel maradt 10 cm élete
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 19:34:19 -
#1021 Nekem annyi elég, hogy 2 hitel bossokat :/ -
#1020 Voltam, de ott királynőt nem láttam. Most megyek lecsapni az urát :D -
#1019 Ha voltál a forsaken castleban a királynőt ha megölték itt újra elesztheted a szívével -
#1018 Ez e. Mie?
-
SlickAdam #1017 na jo azert olyan oriasit nem sebez az a cannon, max ha komboba rakod. meg 2-3-at tudsz vele durrantani es annyi. -
#1016 Ilyen csíter fegyvereket is mint a cannon nem tudom minek raknak bele :y -
#1015 Looooool. Most elsőre lement :D lvl 97 azóta :D 4x ütött meg :D
Van amúgy na szoba végébe egy "inspect" kő pók. azzal lehet valamit kezdeni? Mert "do Nothing" opció van csak.
1 mini boss maradt: Martyr Logarius
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 19:14:13 -
SlickAdam #1014 "vicc hogy 2 cannon lövés volt mindkettő :D + pár heavy attack"
persze vazze, majdnem 100-as vagy.:D -
#1013 Frenzyt nem tudom miért rakták bele. Egy nagy baromság az. Én azt elkaptam hátulról akkor csak a végén ment fel frenzy és volt nálam sedative. -
#1012 Ebrietas a leg szemetebb boss szerintem a játékban -
#1011 Amygdala
Celestial Emmisary
megdöglött...
vicc hogy 2 cannon lövés volt mindkettő :D + pár heavy attack :D
(2 vialt használtam el )
na még a két nehezet megölöm és finale :D
Ebrietas, Daughter of the Cosmos
Martyr Logarius
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 19:00:36 -
#1010 Na idegembe fel farmoltam lvl 95-ig magam.
Ezek is megvannak. Így lesz secret final boss.
-
#1009 Nincs meg a shortcut. tudom hova kellene futni de a frenzy megöl... :D -
#1008 Nincs meg a shortcut vagy még nem is voltál a bossnál? Mert ha megvan a rövidítés, akkor 1 perc eljutni hozzá és ölni se kell -
#1007 Megdöbbentő, örjítő, sokkoló tény: a blooborne játszása mellett a második legszórakoztatóbb videojáték elfoglaltságom dark bloodborne sztrímjének a nézése lett :DDD -
#1006 Én is ott tartok..5 cm mindig marad az életéből..fel is adtam..mennék Amygdala-hoz de kurva játék baszod..lvl 90 vagyok, de el se tudok jutni odáig...megölnek addig..még a lifthez se érek el :D -
#1005 Szép lesz ez.
DSzarakodnak az online szerverek megint!!!!!!!!!!!!!! -
#1004 Jóféle ddwrt van a routereimben, valamicskét értek is a dologhoz :) de elég bonyás a rencerem. Powerline adapterek, routerek, stb. De a legnagyobb gond, hogy nincs publikus ip-m a szolgáltatóm miatt (local ip a wan portom is). Ennek ellenére a remoteplay, és minden más működik, szóval nehéz lenne azt mondani, hogy itt valami megugorhatatlan natolás van :)
japók... -
#1003 kozmik görl elég durva. Ki is fogytam vialból úgyhogy mára ennyi. Ezt majd legközelebb :y -
SlickAdam #1002 mehhh... mar masodszor fordult elö, hogy meghaltam es megmakkant a jatek. ujratoltes helyett csak a vertocsa maradt a holttestem helyen, semmire nem reagalt, csak a kamerat tudtam forgatni. restart... -
#1001 Bár nem tudom miről beszélsz, de én ha ilyet látok inkább elverem az összes insighttot csengőre, az úgyis kellhet! -
#1000 BB day6 - 6kor indulok. :) -
#999 nekem is van vagy 40 pontnyi insightom koponyába tárolva. Simán el lehet érni 99et
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.03. 17:43:27 -
#998 What? akkor nem értem, nincs biztonságban az IN akkor, hogy tudja valaki a 99-el végigvinni, nem hiszem el hogy ők nem szopták be egyszer sem. -
#997 Szopok velük mint a torkosborz. Támadni se merek, mert elkap a magickel onnan game over. -2 insight meg -80% hp. Csókolom. -
#996 omg.az úgy szép :o -
#995 Najó ezek az insight szívó okádmányok bekaphatják. 32ről 2re szívtak -
#994 lesznek új fajta szörnyek,több secret dolog pl last boss és nehezebb az egész,másban nem igazán :) -
#993 NG+ miben lesz másabb? -
#992 Nézd meg ezt a videót. nagyon sokat fog segíteni
-
#991 Szóval a standard végigjátszás kb. ~ 50 óra, ez kb. megegyezik a Dark Souls I. -el, azt ~ 54 óra alatt sikerült lenyomni...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.03. 16:27:21 -
#990 41óra Lvl88
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 16:24:22