9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#989 lvl 3ig meg van a kehely meg a tál is. van még 2 fajta azt még nem toltam. -
#988 46ó57m43s -
#987 és, hány óránál tartasz? -
SlickAdam #986 es a chalice boss-ok? akad ott is "par". -
#985 Na 15. Mergo's Wet Nurse halott.. :) már csak fő boss van. meg 5 opcionális. :) -
#984 pediglen az nem jó, valami ott félrelehet konfigolva, router, anyámkínja meg ilyenek? -
#983 hát értelek. -
#982 Volt még pár, de felesleges szereznem. Nem csak hozzám nem lehet bejönni, de hívást sem dobott fel nekem soha. Nem létezem a szervereknek. -
#981 sikerült szerezned insightot?:) -
#980 Az télleg fasza :) -
#979 Miöta bejött a suspend, sokkal kisebb a mentés szerepe. Imádom. -
#978 Zsír. :D Eddig nagyon addiktív, de sajnos lépnem kell. :D Kurvára élvezem, pedig világ életemben utáltam a Dark Souls-t... talán mert nem próbáltam belemélyedni.. -
#977 olyan nincs, a játék ment -
SlickAdam #976 automatikusan, folyamatosan. -
#975 Áhá értem köszi :D
És a mentés hogy működik? :D -
#974 ha leölnek, ...és hát megfogsz halni....egyszer, kétszer,..., akkor a vértócsádat megkeresve visszatudod szerezni a vért, viszont, ha elhaláloznál megint, mielőtt felszednéd, akkor búcsút inthetsz az eddig megszerzetnek, ...meg aztán van olyan is, hogy egy ellenfél veszi fel a vért, ilyenkor fehéren lángol a szeme és ő belőle kell kiverni a jogos jussod, vagy véred,....bárakármid -
SlickAdam #973 abbol a cuccbol tudod majd fejleszteni magad hunter's dream-ben. az a penz. ha elveszik, akkor nincs miböl fejleszteni. -
#972 Amúgy valamit fejlődök akkor is ha folyton meghalok, de előtte lemészároltam mindenkit? Vagy ahogy elvész a cucc amit a holtakért kapok úgy elvész a fejlődésem is? -
Felét amúgy én sem használom :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 15:22:58 -
#970 Engem ezek a hirtelen előugró balfaszok csesznek fel :D megijedek folyton -
SlickAdam #969 ezzel en nem ertek egyet. a legeslegvege nehez lesz, mar most latom, de az 5-6. boss ota daralo uzemmodban mukodok.
szerk.: nyilvan tulzok, de na... :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.03. 15:21:42 -
#968 Kössed fel a gatyát, mert a játék második fele SOKKAL nehezebb -
#967 Nem semmi a játék :D Rendesen beleizzadok már az első percekbe is :D Eddig amit haltam mondjuk a saját balfaszságom volt igy nem haragszom még a játékra :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.03. 15:16:44 -
SlickAdam #966 durvan tolja. pl arra a beugrasos tamadasra fejszevel en nem vagyok kepes. -
#965 Egyébként hót ugyanazt csinálja amit én, vagy bárki, csak hót összeszedett mindvégig. -
#964 Úristen...csak a bloodstarvedre néztem rá mehogy az él most bennem, de basszus 10 percig gyakja fogalmam sincs hogy a gecibe képes 10 percen keresztül full fókuszált maradni. Nem kötélből, hanem karbonszálakból, vagy inkább titánötvözetből vannak az idegei...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.03. 15:08:45 -
#963 majd figyeljed, hogy nem sokára jönnek a gitáros, dobos meg a fasztuggya milyen végigjátszások
én meg vért hugyozok fullra fejlődve -
SlickAdam #962 Mennyire vagy jó Bloodborne-ban? -
#961 ~50 körül járhat, legalábbis a múltkori alapján -
#960 Hazamegyek megmondom -
SlickAdam #959 13.-ig mind halott. -
#958 Hmmm szép lista :) -
#957 Mennyi idő alatt? -
#956 16,17 hiányzik csak. -
#955 Na akkor boss lista:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Story Bosses:
01. Cleric Beast (Optional) [HALOTT]
02. Father Gascoigne [HALOTT]
03. Blood-starved Beast [HALOTT]
04. Vicar Amelia [HALOTT]
05. The Witch of Hemwick [HALOTT]
06. Martyr Logarius (Optional) [Él]
07. Shadow of Yharnam [HALOTT]
08. Rom, the Vacuous Spider [HALOTT]
09. Darkbeast Paarl (Optional) [HALOTT]
10. The One Reborn [HALOTT]
11. Celestial Emmisary (Optional) [Él]
12. Ebrietas, Daughter of the Cosmos (Optional) [Él]
13. Amygdala (Optional) [Él]
14. Micolash, Host of the Nightmare [HALOTT]
15. Mergo's Wet Nurse [Él]
16. Gehrman, the First Hunter [Él]
17. Moon Presence (Optional) [Él]
Szóval nekem még 7 boss van hátra a storyba. Abból 2 van ami ténylegesen kell a storyhoz. . Akiket megöltem azoknak meg.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.03. 14:43:26 -
#954 Töfi! -
#953 Gondolkodom egy ilyenben LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#952 ok -
#951 feltöltöttem máshova a fejlécet:)
-
#950 Életre mindenképp kell rakni meg staminára is. Azért mert a játék közepe felé kapsz ilyen 800as sebzéseket alapból. :)