9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1229 A fater lánya, a viola :) -
#1228 Kicsoda hol? Milyen zenedoboz? :D -
#1227 Ja. :D hát de több echot kapsz nem? Fegyók maxon? :D -
#1226 No az a kurva érdekes helyzet állt elő, hogy kiscsaj a zenedobozzal nekem az elején kimaradt. Gondoltam most majd visszamegyek, erre bent sirdogál, és már szóba sem áll velem. wtf? -
SlickAdam #1225 hat pontosan ez uj. gondoltam majd 110-es szinten badass leszek, fel ora es vegigszaladok ujra a jatekon...
peeeersze.:D szepen megerösödött mindenki. tibi atyanal vagy 10-szer probalkoztam, mire sikerult (igaz ott a szerencsejatek miatt, mert hiaba tud elugralni az ember, ha beakad egy sirkobe, vege (atalakulas utan)).
tehat bar erösebb vagyok, mint elsö vegigjatszas legelejen, nem lehet rohanni esz nelkul. vissza kellet kapcsolnom 2-esbe. kivancsi vagyok milyenek lesznek a kesöbbi boss-ok, hisz fegyvert mar nem tudok fejleszteni, s a karakter fejlödes se olyan nagy merteku mar, raadasul csillioba kerul.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.06. 01:57:16 -
#1224 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a rohadt levelet nem látom sehol, vagy milyen barlangból kell eljutni odáig? -
#1223 Hogyhogy ennyire kicsiket sebzel?
Mi eddig új a NG+ végett észrevenni változást? -
SlickAdam #1222 na meg egy uccso video es befejeztem: Cleric Beast (mert elsö vegigjatszaskor nem mentettem le).
-
SlickAdam #1221 kastely baromi konnyu. kint a pokok meg a boss a huzosabbak. -
#1220 ÉRDEKESSÉG:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Bloodborne-ban visszatértem 6x szintűen, 50 insightal Old Yharnam-ba és a legelső lámpánál betámadt egy pici szörny aminek nem is szabadott volna ottlennie, és adott egy Clawmark runát (nem tudom számít-e)
Catedral Ward-nál meghalt egy imádkozó öregaszony aki a lámpához közel térdelet, azt sejtem hogy a börtönben allul megöltem egy imádkozó embert lehet az végett és kaptam egy Formless Odeon runát ha jól emlékszem....
A kulcs viszont nincs meg a toronyban lévő ajtóhoz...:S -
#1219 Fasza kereshetem meg akkor
:D
meg egy utvonalat nem találtam még
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forsaken Castle akkor az a lovaskocsival ha jól értettem.
Északra meg Uppen Catedral Ward nem tudom hol aradt el.
Ez a 2 leágazás meg a klinika van ugye a főstory vonalat kivéve....
Mert Abygadala chamber egyértelmű, hogy a boss mögött lesz.
-
#1218 forbidden woodsnál egy barlangon át lehet eljutni játék elején a klinikába. Ott van a levél. -
#1217 One Reborn viszont elég lópöccse boss volt. Kinézete miatt azt hittem nehezebb lesz. -
#1216 Van közületek US profillal valaki, letesztelni ezt a Bloodborne coop-ot? mert lehet a régió miatt nem ment eddig ....:S -
#1215 A levélért merre kell menni? :) -
#1214 Én ma takarítottam ki kastélyt, de bossnál 5 próba után feladtam, mert elfogyott vial meg fáradt is voltam már. 20% hpra sikerült levinni kb, de elég undorító egy boss.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 00:57:30 -
#1213 :)
Megvan a levél?
a 3 őrnél volt? Érdekes én nem találtam meg, nem a klinikához kell menni érte?
Nekem ennyi hely maradt még el, és nem tudom melyik helyen vezet oda.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1212 Fúúúúú!
Miután megvoltak Yharnam árnyai és mivel meghívóm volt egy kastélyba, úgy gondoltam genyó kemény vagyok és el lovaskocsikáztam.... most az van, hogy itt vagyok rage quit -el, 45k echo vérveszteséggel ,...arról szó sem volt, hogy a bejáratnál ugráló soklábú istencsapásak akkorát ütnek, mint egy medve! ... -
#1211 srácok hívtatok már be valakit jelszavasan?
Hogy ketten játszatok???
Mert Moby-val nézzük de nem akar menni, szintkülönbség 17 level. -
#1210 Statom. :D -
#1209 Hanyas szinten vagy?
-
#1208 Meglett a pók is. :) -
#1207 Na majd összeszedem akkor énis. :) -
SlickAdam #1206 olyasmi.:) de egyik boss dob 1-et belöle. -
#1205 ja. :) -
#1204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aham értem, ezek az itemek gondolom el vannak rejtve itt ott nem? :) -
SlickAdam #1203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
van 3 item-amit ha megfalsz meg a final boss elött es ugy gyözöd le, akkor utana jön egyböl egy bonusz, vagyis az igazi boss.
-
TomStorm #1202 Nincs sajnos ps+ még,azért köszi:) -
#1201 Nem értem ha bemész a főboss-hoz, után anem átrak NG+-ba? akkor a true-t hogy tudod előhozni mindjárt? :D -
SlickAdam #1200 no... ugy dontottem majd NG+ -ban pucolom ki a Chalice-okat, ugyhogy letoltam a vegjatekot (true ending).
kb. 43 ora volt, 108-as szintet ertem el. lehet tartok egy kis pihenot mielött folytatom, mert ma ösz hajszalakat talaltam a fejem bubjan (nem vicc :)).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gherman-nak neki kellett futni vagy 3-szor mire összejött, de a real boss tenyleg konnyu volt.
-
#1199 Basszameg, akkor valami gebaszosság van mert nekem mükszik. -
#1198 Elindítom és ezt írja 100-ból százszor ez a teves geci, hogy offline vagyok. -
#1197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leugrok és van egy nagy kukac vagy nevezzük póknak, és kis pókok körülötte.
De mutattatok egy képet egy pókról aminek kutyafeje volt, na az merre van. :D -
#1196 Mi? -
#1195 Najó. Ennyi. Végleg feladta nálam a harcot a játék,. Soha többé nem tudok online menni :((( -
SlickAdam #1194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, ott a vizipok csodapok van.
mit hol lehet megtalalni? -
#1193 Hát akkor nem értem.
Én a pokkal szarakodom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt hittem a holdnál a vizben az a kutyaszerű pokszerű lény van, akkor nem értem azt hol lehet megtalálni? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.05. 22:15:51 -
SlickAdam #1192 minden boss utan van trofi. -
#1191 Van utána trofi? -
#1190 Ebbe pedig jobb a gameplay, irányítás...az tény hogy kecinehéz. Hol vagy elakadva? Nem tudnál behívni?
Próbálni egyet?