9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
SlickAdam #1189 mehh... ugy latom a Shadow of Yharnam boss utan nem adta meg a trofeat ez a mocsok.
remelem NG+ -ban meg fogja...! -
TomStorm #1188 Nekem viszont úgy látom túl nehéz a játék.Valamiért nem igazán megy,mondjuk DS-t se játszottam:)
Hát ez ilyen,még lehet próbálkozok azért.. -
TomStorm #1187 Azt nálam is szokott néha.Ilyenkor gyorsan Dashboard majd vissza és ugyanoda tesz ha online vagy -
#1186 Na megdöglött a 3 sötét fasz. :) -
#1185 Na itt szívás van most a 3 muskétásnál. -
#1184 Agyszívó az melyik?
Amúgy én is a 3 muskétásnál vagyok, lv57 :P
de hogy mindezt 5 óra alatt ahoz gratulálok. :D -
#1183 belekukkantottam csak előbb. Nem mondod hogy szaros shieldel mész :D -
#1182 Az isten GENNYES FASZÁT ragad be a karakter minden lofasz ikis tárgyba azért haltam most meg.lol. -
#1181 Majd ha fél óra alatt 32ről 4re szívnak akkor szóljál :D -
#1180 Aha akkor random lehet ez a dolog? :) -
#1179 Ami egy fasság. Nekem mióta megvan, suspenddel áll le. -
#1178 DAY8 , sikerül legyőznöm a 3 kecit? :D -
#1177 Ja.
Amúgy nem csoda hogy pár embernek a BB könnyebb, ha ezt vesszük alapul, akkor elég mindig csak su-ba hagyni a játékot és minden könynebbé válik....:D dejó. -
#1176 nem az én képem :) -
#1175 :DDD
Dejó. :D
Hogyhogy 2 szemed van csak? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.05. 17:53:39 -
#1174 -
#1173 Kellemes Bloodborne ünnepeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
#1172 Brutális nehezek a dungeonok. Már a Lower 3-as szintjét sem bírom megcsinálni... -
#1171 544 a max szint valaki duplikácios glitchel meg is csinállta... -
#1170 neki biztos van. :D tegnap este is streamelt. :D -
#1169 annak van még értelme? -
#1168 20x-ra megy nem? :D Már mint 20. NG + -
#1167 Egyébként még mindig nem értem, pl. nekem a tiltott rengeteg majd 5! telibekúrt óra volt, hova az istenbe rohan? -
#1166 Ng+ 20? Az mi? -
#1165 Nekem tegnap este munka után ng+ba úgy lement a clerik, hogy csak lestem. :D Pedig csak mondom bohóckodok még alvás előtt kicsit.
Amúgy van egy bug a játékba sajnos, ha megfelelő irányba mozogsz a boss körül, akkor soha nem fog bedühödni vagy elteleportálni stb.
NG+20 33 perc alatt szaladt végig a gyerek. (nem használt pénz glitchet) :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.05. 12:09:35 -
#1164 Chatedral ward upper tower -
SlickAdam #1163 nem is kell.
+ szotar -
#1162 Hol jönnek először agyszívók? :) -
#1161 Nem értek minden szót. -
#1160 Ng+ harmadik,negyedik boss down igaz hívtam be harmadiknál npc segítőt negyediknél játékos cooperatort... -
#1159 Tegnapi 5 óra game eredménye:
Nah kérem végeztem a tiltott rengeteggel is, jó pofa volt yharamn árnyival a balhé :) tetszettek, hosszú és nehéz csata volt, ha nincs a csítos :) fejszém, fogalmam nincs, hogy verem le őket, így viszont elsőre!! lement 60. szinten. Meg meg lett a boszi is a katedrálisból balra. Szóval: 6 db Boss kipipálva.
Találkoztam egy agyszívóval, 2db insight-nak annyi
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.05. 11:08:29 -
#1158 meg még jó hogy elmondtam neki melyikek azok :D -
SlickAdam #1157 figyu mar! mi lenne, ha elolvasnad az item-ek leirasait? -
#1156 Jól jönne ameliához a segítség, de nálam titál kiszopósodott az online rész. Be sem tudok lépni: aztmondja nem tudja ellenőrizni a plus tagságot az accounton... -
Ki kell mennem a városba, admig öltözök valaki leírná hogy melyik itemek adnak echo pontokat és melyik mennyit?
Mert állítólag vannak ilyen itemek, biztos nekemis csak nem tudom melyek ezek és mennyit adnának. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.04. 20:35:18 -
#1154 -
#1153 Kösz, most a zsákosoktól sem félek ezzel a jó tüzes vajazommal 4 ütés, igazából meg sme tud mozdulni, max egyet üt amivel félreugrok.
Az egy boss? :D
A 3 harcost valahogy megoldom, de az a nagy szürke pók hát nem tudom, mást eddig mind feltérképeztem, meg marad a dungeonozás, csak nem értem a müködését, mimerre. -
SlickAdam #1152 jol beindultal a kezdeti csapkodas ota.
lassan el kene nezned a kozmik görlhöz. -
#1151 LV57 vaok, 42 insight és 34 koponyám van, azokat lehet még ugye in-re átváltani ha kéne....de nem merem. :D -
#1150 Grat.
Nekem mai napi eredményem:
Ide ezekre a helyekre jutottam el!
Dungeon 1 kkivégezve. Bár ezt nem értem mert többféle relikvia van és lehet törölni őőket.
Akkor mi értelme?
Valamint Darkbeast Pearl elhalálozott.
méghozzá itt tanusithatják, egy epic harcban, azt hittem a végén meghalok 2-4 ütés kellett már csak de elfogyot mindden vial-om.
EDrre utoljára mondom begurulok alá, és nem tudott megütni szerencsém volt, így a szerencsétlen GECI állat megdöglött!!!!!!!!!!!!!!
Szívem ver vagy 300-at...:)
Majd holnap folytatom, már csak 2 boss maradt el és az útvonal a csontinál van vissza. :)
Jelenleg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!