9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Kongy
    Central yarnamban merre ajanlott menni? szaladgaltam mindenfele lementem a csatornakba es feltoroltek velem a padlot 2000 blood echoval a zsebemben
  • Myselor
    hát kéne.de csak az alapján tudod hogy mit kell amit mondanak xd a kislány megkér hogy keresd meg az anyját nagy vörös brosst visel ennyit mond. a vámpír hogy egy biztonságos helyet keress neki és később megkérdezi találtál e és akkor mondod a church-t ilyenek vannak:)
  • darkSectorxxx #1267
    de tudné kéne mik ezek a q-ek, mert nem listázza sehol. :P
  • Myselor
    mint szinte mindenkinek :D meg mondom minden piros lámpás háznál ablaknál van npc.nemtom hogy mind e de a legtöbb ad questet:) persze nem ilyen egyértelmű mitn a többi játékba de na :)
  • darkSectorxxx #1265
    Az kimaradt. :D
  • Myselor
    losefka clinicen is kaphatsz kezdetkor ha felmész az emeletre és az ajtóba ad neked a nő egyet a véréből.bár ezt kb senki nem szerzi meg asszem xd később meg már nincs ott a nő.aztán mondom vannak még akik adnak.
  • darkSectorxxx #1263
    aha
    :P biztos kaptam már ilyet. :P
  • Myselor
    oké.érdemes.sok ilyen van mondom van egy vámpír kurva is xd meg ilyenek.és adnak különleges vér fiolákat amit ha jól vettem ki véglegesen megnöveli valamilyen statod pluszban ha megiszod.:)
  • darkSectorxxx #1261
    Köcce.
    NG+ -ban odafigyelek majd. :)
  • darkSectorxxx #1260
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen na azt néztem oda akartam menni már csak párszor meghaltam mert nem jól estem. :D azt mondom hagyom a rákba, lol mondtam én hogy valami idióta helyen lesz...kössz. :D

Na már csak a másikat nem tudom, lehet az lesz majd a tornyos ajtó talán. :)
  • Myselor
    aha,rácsos ablakot keress a piros lámpás mellett.
  • Moby
    ahol le kell elsni platformról pkatformra, lent a kecskebeast van, ott jutottál be unseen villagebe...na ott a leesős résznél ha körbenézel van egy ajtó a falon, elég nagyot kell zakózni hozzá :)
  • darkSectorxxx #1257
    Ez a kiszlány ilyen piroslámpás ajtónál adja?
  • Myselor
    a kislány adja a zene doboszt amit használhatsz ellene.ha lejátszod faternak a dalt farkas fomába akkor enmbírja a füle és sebezhetővég teszi.az anyja brossját meg ugye utána találjuk meg
  • darkSectorxxx #1255
    Ja de ott egy boss volt. :D
    vagy az nem gáz? :D
  • Myselor
    church of the good chalice asszem itt van:) ide tudod küldeni őket
  • darkSectorxxx #1253
    Neem, melyik ajtó vezet oda? :D Mert én full bejártam mindent, nem értem vagy teleportos téma? :)

Egy torony tetején van egy nagy aranyozott ajtó még ami zárva van de azt nem tudom kinyitni.....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 11:08:46
  • Moby
    Nem voltál még az abandoned workshopban? A hideg futkosott a hátamon, amikor megláttam :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.06. 11:06:24
  • darkSectorxxx #1251
    A 2 csillagos helyre még meg kéne keresnem a továbbvezető utat, valamiért elmaradtak, ésé páysztázom a területeket visszafelé de semmi eddig, biztos valami idióta helyen lesz, mert ez a klinika barlangja is elbaszott helyen volt és sok irányból takkarásban volt így is alig vettem észre. :)
  • darkSectorxxx #1250
    Megvan de így is sokat kell futnom a Boss-ig. :D
    És sebzek neki 1 mm-t sem. :D
  • darkSectorxxx #1249
    Ja értem .:)
  • yesname #1248
    Szúró fegyver a leghatásosabb azon a pályán. Majd dupláját sebzi minden ellen, mint a zúzófegyverek. A vöröshasú soklábú öregasszonyok is hullanak tőle, mint a legyek.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.06. 09:35:04
  • Moby
    A játékkal kapcsolatban rinyát nem olvastál tőlem (azóta az időhiányon is segített kis átszervezés :) )
  • Tatyla
    Azokat hagyjad fuss be a kastélyba lesz rövidítés majd jobbra egy lift
  • Moby
    Nem lehet. Asszem pont a fater dobta.
  • Moby
    Nem a doboz kell, hanem a brosst nem akartam feltörni (red jewelled brooch), hanem odaadni neki.
  • darkSectorxxx #1243
    Köpenyes öregasszony? :D
    What?
  • Myselor
    miután megvolt az a hely.emlékszel a templomra ahol egy ilyen piros köpenyes öregasszonnyal beszéltél? oda lehet elküldeni őket miután már jártál ott.visszamész és elküldöd őket oda.van egy vámpír kurva .szószerint és ad a véréből.különben ezek a vér fiolák mire jók?adnak valami plus-t azok is úgy tudom
  • darkSectorxxx #1241
    És hogy küldöm el, csak beszélek velük?
    Mert semmit nem lehet náluk csak beszélgetni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 02:21:48
  • Myselor
    az utcán nem is fogsz nagyon,az ablakok és ajtók előtt vannak piros lámpások ott tudsz velük mindegyik ad küldetést .egy biztonságos helyet kell a legtöbbnek találni ez a church oda elküldöd őket ott kapsz rewardot stb :)
  • darkSectorxxx #1239
    Olyan volt mint én az elején egy parasztot nem tudtam leölni az utcán. :D
  • darkSectorxxx #1238
    De nem értem ha rég megölted azt a boss-t mit akarsz most a dobozzal? :D
  • darkSectorxxx #1237
    Grat melyik volt a számodra 6.? :)
  • darkSectorxxx #1236
    Ja. :D
    Akkor sem emlékszem hogy emberekkel találkoztam volna bárhol az utcán.
  • darkSectorxxx #1235
    Ja amúgy olvasom hogy vannak npc karakterek és azokhoz tartozó küldetések, ezek csak NG+-ban vannak? :D
  • SlickAdam
    benne vagy mar melyen. nem szeretne(n)k több rinyat hallani, mint az elejen.
  • Myselor
    szerintem ezt csak az elején lehet még él a fater
  • Moby
    A brosst akartam neki odaadni, de már beszélni sem tudok vele :(
  • Moby
    ja igen: 6 boss fekszik, 51-es szint. Ma darálás volt :)
  • Myselor
    a temetőbe a fater érzékeny rá ő ölte meg az anyját.ha lejátszod a zenét neki farkasként megbénul és egyből agyon tudod verni xd