9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1269 Central yarnamban merre ajanlott menni? szaladgaltam mindenfele lementem a csatornakba es feltoroltek velem a padlot 2000 blood echoval a zsebemben -
#1268 hát kéne.de csak az alapján tudod hogy mit kell amit mondanak xd a kislány megkér hogy keresd meg az anyját nagy vörös brosst visel ennyit mond. a vámpír hogy egy biztonságos helyet keress neki és később megkérdezi találtál e és akkor mondod a church-t ilyenek vannak:) -
#1267 de tudné kéne mik ezek a q-ek, mert nem listázza sehol. :P -
#1266 mint szinte mindenkinek :D meg mondom minden piros lámpás háznál ablaknál van npc.nemtom hogy mind e de a legtöbb ad questet:) persze nem ilyen egyértelmű mitn a többi játékba de na :) -
#1265 Az kimaradt. :D -
#1264 losefka clinicen is kaphatsz kezdetkor ha felmész az emeletre és az ajtóba ad neked a nő egyet a véréből.bár ezt kb senki nem szerzi meg asszem xd később meg már nincs ott a nő.aztán mondom vannak még akik adnak. -
#1263 aha
:P biztos kaptam már ilyet. :P -
#1262 oké.érdemes.sok ilyen van mondom van egy vámpír kurva is xd meg ilyenek.és adnak különleges vér fiolákat amit ha jól vettem ki véglegesen megnöveli valamilyen statod pluszban ha megiszod.:) -
#1261 Köcce.
NG+ -ban odafigyelek majd. :) -
#1260 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen na azt néztem oda akartam menni már csak párszor meghaltam mert nem jól estem. :D azt mondom hagyom a rákba, lol mondtam én hogy valami idióta helyen lesz...kössz. :D
Na már csak a másikat nem tudom, lehet az lesz majd a tornyos ajtó talán. :) -
#1259 aha,rácsos ablakot keress a piros lámpás mellett. -
#1258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahol le kell elsni platformról pkatformra, lent a kecskebeast van, ott jutottál be unseen villagebe...na ott a leesős résznél ha körbenézel van egy ajtó a falon, elég nagyot kell zakózni hozzá :) -
#1257 Ez a kiszlány ilyen piroslámpás ajtónál adja? -
#1256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kislány adja a zene doboszt amit használhatsz ellene.ha lejátszod faternak a dalt farkas fomába akkor enmbírja a füle és sebezhetővég teszi.az anyja brossját meg ugye utána találjuk meg -
#1255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja de ott egy boss volt. :D
vagy az nem gáz? :D -
#1254 church of the good chalice asszem itt van:) ide tudod küldeni őket -
#1253 Neem, melyik ajtó vezet oda? :D Mert én full bejártam mindent, nem értem vagy teleportos téma? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy torony tetején van egy nagy aranyozott ajtó még ami zárva van de azt nem tudom kinyitni.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 11:08:46 -
#1252 Nem voltál még az abandoned workshopban? A hideg futkosott a hátamon, amikor megláttam :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.06. 11:06:24 -
#1251 A 2 csillagos helyre még meg kéne keresnem a továbbvezető utat, valamiért elmaradtak, ésé páysztázom a területeket visszafelé de semmi eddig, biztos valami idióta helyen lesz, mert ez a klinika barlangja is elbaszott helyen volt és sok irányból takkarásban volt így is alig vettem észre. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1250 Megvan de így is sokat kell futnom a Boss-ig. :D
És sebzek neki 1 mm-t sem. :D -
#1249 Ja értem .:) -
#1248 Szúró fegyver a leghatásosabb azon a pályán. Majd dupláját sebzi minden ellen, mint a zúzófegyverek. A vöröshasú soklábú öregasszonyok is hullanak tőle, mint a legyek.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.06. 09:35:04 -
#1247 A játékkal kapcsolatban rinyát nem olvastál tőlem (azóta az időhiányon is segített kis átszervezés :) ) -
#1246 Azokat hagyjad fuss be a kastélyba lesz rövidítés majd jobbra egy lift -
#1245 Nem lehet. Asszem pont a fater dobta. -
#1244 Nem a doboz kell, hanem a brosst nem akartam feltörni (red jewelled brooch), hanem odaadni neki. -
#1243 Köpenyes öregasszony? :D
What? -
#1242 miután megvolt az a hely.emlékszel a templomra ahol egy ilyen piros köpenyes öregasszonnyal beszéltél? oda lehet elküldeni őket miután már jártál ott.visszamész és elküldöd őket oda.van egy vámpír kurva .szószerint és ad a véréből.különben ezek a vér fiolák mire jók?adnak valami plus-t azok is úgy tudom -
#1241 És hogy küldöm el, csak beszélek velük?
Mert semmit nem lehet náluk csak beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 02:21:48 -
#1240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utcán nem is fogsz nagyon,az ablakok és ajtók előtt vannak piros lámpások ott tudsz velük mindegyik ad küldetést .egy biztonságos helyet kell a legtöbbnek találni ez a church oda elküldöd őket ott kapsz rewardot stb :) -
#1239 Olyan volt mint én az elején egy parasztot nem tudtam leölni az utcán. :D -
#1238 De nem értem ha rég megölted azt a boss-t mit akarsz most a dobozzal? :D -
#1237 Grat melyik volt a számodra 6.? :) -
#1236 Ja. :D
Akkor sem emlékszem hogy emberekkel találkoztam volna bárhol az utcán. -
#1235 Ja amúgy olvasom hogy vannak npc karakterek és azokhoz tartozó küldetések, ezek csak NG+-ban vannak? :D -
SlickAdam #1234 benne vagy mar melyen. nem szeretne(n)k több rinyat hallani, mint az elejen. -
#1233 szerintem ezt csak az elején lehet még él a fater -
#1232 A brosst akartam neki odaadni, de már beszélni sem tudok vele :( -
#1231 ja igen: 6 boss fekszik, 51-es szint. Ma darálás volt :) -
#1230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a temetőbe a fater érzékeny rá ő ölte meg az anyját.ha lejátszod a zenét neki farkasként megbénul és egyből agyon tudod verni xd