1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
McLarenpowa #1251 Na akkor jól megkavartatok, természetesen a Heroes VII-ről van szó, azt szeretném megvenni a kisfiamnak. :)
Ezt szeretném konkrétan megvenni: link
És ezzel kapcsolatban kérdeztem, hogy van-e benne magyar nyelv és random map generátor. -
pjboy091 #1250 A Heroes VII-ről beszélünk? Mert ahhoz egy ingyenes patch formájában jött a random map generator. Nem kell hozzá megvenni a kiegészítőt. Ezt tuti, mivel nekem is csak az alapjáték van meg és mégis van RMG-m. -
#1249 sorry, ha nem voltam egyértelmű, én a H3 kapcsán írtam (: -
JonasSandor #1248 Szívesen az a plusz 3000 megéri. -
McLarenpowa #1247 rendben köszönöm -
JonasSandor #1246 Nincs az alapban benne a patchel se ez direkt így lett csinálva, hogy a kiegbe legyen csak.
A pályaszerkesztés meg nem ugyanaz. Mindegyikhez volt.
Emberfejlesztő épület van benne?
Nem véletlen nem az alapjátékot vettem meg én sem hanem vártam a kiegre is és úgy vettem mindenestől.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.06.20. 22:36:04 -
McLarenpowa #1245 én úgy tudtam egy patch-el került bele és az alapjáték is megkapta, itt sem írják, hogy követelmény lenne a kiegészítő:
link -
#1244 csak editor volt hozzá alapból, a random generálás a kieggel került bele -
JonasSandor #1243 Nem kapta meg oda nem volt szó róla. -
McLarenpowa #1242 én úgy tudtam az alapjáték is megkapta a pályagenerátort -
JonasSandor #1241 Mi is rongyá nyomtuk a 3 főképp, de a 4-et is ott a hősökkel való csatározás miatt imádtam most végeztünk vele múlt hete teljesen. Annyi pályája volt amit letöltöttem hozzá.
Azért mondom a kieggel együtt mert abba lehet random pályákat is csinálni, az alapban meg nincs is csak 10-en valamennyi pálya és annyi.
A kieggel együtt meg akár végtelen is lehet, és elvan törölve a szintkorlát is. 7000-ért símán megéri hadjáratok is több van az is plusz lehetőség és te is élvezni fogod.
Bár 16-os karika a játék nem tudom mennyire tartjátok be a korhatárokat. -
McLarenpowa #1240 Egyelőre csak az alapjátékot tervezem megvenni a 8 éves kisfiamnak, remélem a nyári szünetre két tábor között jó időtöltés lesz, csak a lényeg a magyar nyelv megléte. Én rommá játszottam magam régen a H2-H3-al, a többi részt nem ismerem.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2017.06.20. 09:51:27 -
JonasSandor #1239 Köszi nem volt nagy szám a kincs az asha könnye van eldugva csak azt meg az elején kell kiásni mikor még élnek a dögök. -
#1238 Reveal Treasure nevű varázslat kell hozzá -
JonasSandor #1237 Hogy kell ittt kincseket kiásni? -
JonasSandor #1236 Ha már veszed a játékot akkor a kiegészítőt is vedd meg az a gold editionos verzió. -
McLarenpowa #1235 Sziasztok!
Szeretném megvenni G2A-ról ezt a verziót: Might & Magic Heroes VII UPLAY CD-KEY GLOBAL
link
Ez tartalmazza a magyar feliratot?
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2017.06.15. 14:54:07 -
odusszeusz #1233 Több térképet letöltöttem a netről a 7. részhez, de a többségük nem indul el. Ez mitől lehet? -
JonasSandor #1232 Ezt a pályát amit írtam hogy kell megoldani?
Nekem a griddel volt ugyanez, hogy kidobott a játékból. Pedig steames. -
derboy #1231 Sziasztok.
Találkozott valaki evvel a problémával.
Minden jól működik nem akad fullon megy,de időközönként újraindul a windows.Mintha resetelne.Minden friss,gyári játék.
Egy játéknál se találkoztam ilyen hibával,amivel játszom.Csak ez az egy csinálja.Valami tipp.
Windows 10 64bit -et használok .
-
JonasSandor #1230 Yorgen utolsó pályáját hogy kell megcsinálni?,az elején már nekem támadtak a hősök überkurva erősek. -
GLADSUM #1227 Nekem a 6 teljesen bejott, mind grafikailag mint jatekmenetileg (az ujszeru kastelyvaltoztatas is bejott) vegig is vittem az osszes kampanyt, jo sok orat is oltem bele.
7-et nem jatszottam meg sokat, grafikailag korrekt, de nem a kedvenc, jatekmenet kicsit fura h. ugralok ossze vissza (harcrendszer, hatbatamadasos reszek), persze a 3. resz miatt kellett is ez. Gondolom sok funnak bejott.
Sajna az animacios reszek rosszak voltak (nem tatog a szaj stb). Nemtudom ebben volt a valtozas.
Hat meg varok vele, de majd vegigviszem a jatekot, ha teljesen kerek lett.
-
#1226 Sajnos szvsz túlhisztizték ezt a sorozatot a rajongók, rendben volt a 6. rész is, és teljesen jó a 7. rész is. Én szeretem -
GLADSUM #1225 Sziasztok, tobb mint fel eve nem jatszottam a jatekkal s nem is olvastam forumot. Latom 7Gb-s patch lejott 2.2.1 verzion allok. Csak az alapjatek van meg. Kieg most nekem eleg draga.
Mi a velemeny osszessegeben a jatekrol? Igy h. nem lesz tobb patch, nincs inferno?
Vallhato a multi jatek? random generalt map, AI, grafika, jatekmenet?
A vegleges allapot ertekelese erdekelne toletek. :) -
pjboy091 #1224 A Heroes VII Complete Edition kapható dobozos változatban is!
Erre tessék:Heroes VII Complete edition -
pjboy091 #1223 Hali!
Milyen formában szeretnéd megvásárolni? Elég neked digitális formában, vagy ragaszkodsz a dobozos változathoz?
Ha elég csak az elektronikus, akkor érdemes a Steamen és a Uplayen rákeresned, mert januárig le vannak akciózva a Might & Magic játékok (olyan 10-15 euro körül adják, ami kb 3000-4000Ft)
De, hogyha dobozosan szeretnéd, akkor én ezt ajánlom:CDgalaxis - Heroes VII
Illetve ugyan itt van egy akció is, ahol a Heroes VII mellé megkapod a Might & Mgic X: Legacy-t és a Heroes 3 HD-t is :Heroes VII+M&MX+HOMM3HD
Egyébként alapjában Uplayes a játék, tehát, ha steamen veszed meg, akkor is kell hozzá a Uplay nevű kliens program.
A laptop amit belinkeltél, szerintem egy kicsit gyenge lesz hozzá. Főleg a RAM miatt. A Heroes VII eléggé zabálja a memóriát. Minimum 8GB kellene hozzá, de ennek a duplája sem volna hátrány. -
puskas84 #1222 Sziasztok,
Meg akarnám venni a Heroes of Might &Magic VII-et.
Hol most a legolcsobb és milyen program kell a telepítéséhez?
Nekem egy http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x552ldv-sx581d-p247931395/#termek-leiras laptopom van... Szerintetek menne? -
#1220 Tartalmaz. Én is itt vettem és ennyiért kb. 2 hete, de bár ne tettem volna. Letöröltem, nagy csalódás. -
Alien1024 #1219 Sziasztok! g2a érdeklődnék hátha tudja valaki közületek hogy ez tartalmaz e magyar nyelvet -
#1218 Üdv!
Hol vagy hogyan lehet kikapcsolni a csaták alatti animációt? Megőrölök már tőle, és nem találom az opciót sehol. A játékmenet panelen ami van, azokat kikapcsoltam már. -
#1217 Megmondom őszintén én a kellemes pofonokat kapom, igazából már csak a mélységet hiányolom, de fene a finnyás formám, még a végén elszakadok Erathia-tól...
Ami nem tetszett a 6. részben, pl az 'ázsiai' beütés, az most nincs, nagyjából jónak tűnik az egyensúly a mese-fantasy-komolyság részen, a fantasy-t így írom mert így takarja le mire gondolok/gondolunk.
A 'pixel' mód egy nagy csalódás, jó arra azért nem számítottam, hogy egy másik játékot kapok, de ez az effekt egy rakás kaki :D és kifolyik a szemem tőle.
..és kicsit sok a csata,...persze ez mindig is így volt, de ennek elviselését megkönnyíti a hangulat, és a történet. Még több hangulati elem kell. -
#1215 Bár hiányzik a kézzel rajzolt figurák hangulata, én már nem engedek :) eleinte óriási szakadák volt az izometrikus 'tiszta' látványvilág, és az 5. rész suta 3D között, elszökött a mesehangulat teljesen.
De már részemről oké.
-
#1213 amit én mellette tudok mondani jelenleg, első kampányt fejeztem be, és ez HoMM viszonylatban lófüty játékismereten, szal atomstabil, ez nagy pozitívum, bármit csinálok, asztalra teszem, fél óra-egy óráig békén hagyom, rezzenéstelenül fut.
Megjelenítéssel nincs bajom, fullon tolom, egy 27'-s monitoron, szép minden, animációk kicsit lassúak harcnál, de nem vészes...tapasztalatból írom, most még szórakoztatóak is, később lehet idegesíteni fognak...
A movie, és a főtanács lehetne szebb, most is szép csak kicsit nyersnek tűnik, főleg az utóbbi.
játékélményben, minden rendben van, minden beklappol....sajnos nem az a világ amit annyira megszerettem, ezzel talán soha nem fogok megbarátkozni, de a történet, és a történet elbeszélése is rendben van.
Összességében eddig nálam nagyon magas pontszámmal indul. -
#1212 Én 2 hete vettem meg 2.500.-ért és kb. 1 órát játszottam vele. Valamiért nem jön be, de a legnagyobb gond, hogy 50'-es plazmán 1.8 méterről is túl kicsik a dolgok a térképen, így meg sajna nem jó. Az a vicc, hogy 100 játékból 1 ilyen, és ennek pont sikerült ilyennek lennie. Ezt fejlesztői idiótaságnak tartom és rettentően tudok érte haragudni, kb. mint a 60-as FOV-ért. -
#1211 Az elég jó ár.
Bejön a 7. rész, sztem elég jó -
Andrews2007 #1207 Sziasztok! Gondoltam most, hogy sajnos vége a patchelgetéseknek és a H7 fejlesztésnek hivatalosan is, (Mivel menesztették a fejlesztő csapatot.) csinálhatnánk egy 1v1 online H7 versenyt!
Már egész jó a Random map generator is megnéztem most.
Úgy lenne, hogy lenne egy sima normál mapes 1v1 és 1 random mapes 1v1 meccs mindenkivel. S akkor ebben így a visszavágó is benne van. A pontos map választások még később lesznek a random meg éretelmszerű.
A szabályok :
3 perc a térkép gondolkodási idő
1-2 perc a csatában az egységeknél a gondolkodási idő.
Szimultán körök lesznek, lecsökkentve ezzel a játékidőt.
Nehézség : Nehéz lesz a lényeknél.
A nyersanyagoknál aranynál nem tudom mi legyen normal vagy eggyel feljebb?
Hősfejlődés szerintem marad normál mert most már nincs szintkorlát hősöknél multiban és skirmishben.
Mindenki egyszer lehet az adott néppel. Ha lement a 7 féle lehetőség akkor újrakezdődik. Táblázatban majd vezetve lesz!
Ja s lesznek nyeremények is!
Van pár játék kulcsom és talán Vologya mesternek is lesz majd valami puttonyában!
Mit gondoltok?
Hommm.hu H7 verseny vagy sima H7 fórumban lehet jelentkezni. 2 hetente lenne kb 1 vagy 2 meccs. Ez majd be lesz osztva.
Ja skillek random lesz a rlégi játékosok jobban szeretik meg most már én is mert javították itt.
-
#1206 Üdv!
Létezhet, hogy olyan változatot veszek meg ebből egy legális cd kulcs oldalon, amiben nincs magyar nyelv? Vagy ez hülyeség, és 1 verzió van, amiben benne van minden nyelv? -
Wootan #1205 Nekem még a heroes4 tetszett (1-2 dolgot kivéve pl. lények kinézete/animációja, várostrom), mondjuk én toltam a mightandmagic szériával is, úgy volt kerek az ironfist sztori. Amit nagyon elcsesztek az a MM9 volt.
Amúgy simán visszatérhetnének a régi sztorihoz. Pl. megcsinálhatnák a heroes 3 gonosz kampányát, ami helyett jöttek az elementálok, vagy befejezhetnék a 4ik részt rendesen. -
#1204 sztem valahol az eredeti csapat keffentette el, felrobbantották a világot, és én spec azóta nem érzem az egész feeling-t ami megvolt a 3. részig.
Egész jól egyben volt a6. rész és most a 7. is, de nulla kötődés van a szereplők történetéhez, illetve zavaró néha a régi nevek és arcok felbukkanása is...még ha nagyjából meg is lett magyarázva....nem igazán vésődik be a történet.
grafika és játékmenet nem probléma, hol ilyen, hol olyan. Az Ubi....ehhh jók ezek a pontok, de összeségében nem jó, nem tetszik -
Torzhus #1203 Szerintem ott buktunk nagyot hogy a SEGA a Total War sorozatával a Warhammer világba lépett be. Pedig a Heroest átvinni talán még egyszerűbb is lett volna.. számomra az lenne minden játékok netovábbja... Total War Might and Magic :P