1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
aggeus #1042 Az előzőhöz,....ha nem érdekel a kampány,meg a multis része akkor vedd meg.De csak olcsón,...15 eurót talán megér a kinguin-on most. -
aggeus #1041 Én nagyon szerettem volna ,ha kifogástalan a kampány ,sajnos ez nem jött össze nekik.Egy érthetetlen összecsapott katyvasz az egész.Ezt soha nem tudjak kijavítani patch-el,itt komoly tervezési,fejlesztési hibák vannak.Egyéni játékban el megy,de akkor sem ér annyit amennyit meg kérnek érte.(Egy fél játékért). -
Pio #1040 Még mindig ennyire rossz állapotban van? :( Pedig az előző patch után elég jókat olvastam, ezekszerint tévesen? Csak most úgy gondoltam ünnepek alatt nekiesek, de ha ennyire rossz a helyzet inkább nem. :( -
aggeus #1039 Kinguin-on 15 ojró jetzt....Amúgy 10 lenne érte a reális ár annyit talán még megér,...mondom én aki elővásárló voltam :( -
aggeus #1038 Meg az is sok szerintem.Sajnos. -
Jacktor #1037 Steam-en félárasítva (25eur). -
Vologya Mester #1036 Üdv Bátor Harcosok!
Aki esetleg szeretne szert tenni eredeti H7-re "nagyon jutányos áron", az írjon az e-mail címemre és a részleteket megbeszéljük... ([email protected])
Baráti üdv!
Utoljára szerkesztette: Vologya Mester, 2015.12.15. 22:14:06 -
ratgab #1035 Azt jelenti, hogy leárazás van... -
aggeus #1034 Nem tudom az jelenthet valamit,hogy jelen pillanatban a játék csak 14,89 euró a Kinguin-on? -
Andrews2007 #1033 Már kitől?
Én most raktam fel az utolsó kampány videót. Ivan záró kampányáét. Mindegyikről csináltam egy 30 perces videót kb. (Utolsó rövidebb mert csak 2 pálya eleve) Még egy Párbaj és egy multi videót tervezek. A multi még mindig szar (Nem érjük el a servereket) reméljük Karácsony előtt javítják. -
pjboy091 #1032 Várható egy összefoglaló videó? -
Morpeus #1031 Vagy egyszerűen csak nem javították ezt a bugot. :( -
Andrews2007 #1030 Én se. Lehet csak az új indított játékokra érvényes. A régieket amiket mentetünk már nem javítva... De azért nagy nehezen be tudtam fejezni a kampányt. Hát végére nagyobb epikus dolgot vártam és nagyobb tanulságot... -
Morpeus #1029 Kijött az 1.6-os patch. Itt a changelog
Nem láttam benne a skill törlődéses probléma javítását. -
Morpeus #1028 Ez most olyan volt, hogy az autószerelőnek azt mondod, hogy valami baja van a kocsinak. Fogalmunk sincs mi a problémája a gépednek, mert nem voltál hajlandó se elolvasni, se leírni, hogy milyen hibát írt ki. Registry-t meg valószínűleg nem is fogsz rendszergazdai jogosultságok nélkül szerkeszteni. -
puskas84 #1027 Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok olyan Heroes 3-at amit nem kell telepiteni, azaz portable játék.
Google-ban keresgéltem, de semmi olyat nem találtam ami müködne.
A fő bajom ez, mert találtam egyet ncore-on: A kèrdèsem csak annyi, hogy amikor inditasnal a reg fileokra ramennek nekem kiir valami hibar
Es nem engedi a reg fileokat leokezni ez miatt nem indul
Sajna nem tudok rendszergazdai jogosultsagot a gepen
Mert le van kodolva!
Mit tudok reg fileok nelkul tenni hogy mukodjon?
De ha van müködő verzió azt szívesen veszem. -
Andrews2007 #1026 Igen ez az óta előjött a halottaknál és az elfeknél is.... Én most egyelőre már a végső 2. Ivan.es küldetést csinálom. -
Morpeus #1025 Tényleg, írták :D Bocsi, csak reggel, meló előtt olvastam a bejelentést és nem fogtam fel. Csak a szokásos "hibákat javítottunk" rész maradt meg.
Egyébként azt lehet tudni, hogy ezzel mit lehet kezdeni? Várjam meg a patchet vagy szerezzek valami savegame editort? Esetleg cheatekkel szerezzek skillpontot? -
pjboy091 #1024 Szerintem fölösleges jelentened. Már tudnak a problémáról. Ígérték, hogy az érkező 1.6-os patchben- többek között- ez is javítva lesz: "Various bug fixes and improvements, including missing Skills/Spells bug" -
Morpeus #1023 Ma este nekem is előjött ez a bug. A heaven kampány utolsó térképén nullázta le a főhősömet skillpont ügyileg.
Holnap küldöm is a készítőknek a bugreportot. -
Morpeus #1022 Sziasztok!
Az online még mindig játszhatatlan? Egyetlen egy játékot se látok a mérkőzés keresőben :( -
Andrews2007 #1021 Na nem értettem miért vagyok 27 es szintű hősökkel ily gyenge a 30 as gép ellen. Hát kiderült, hogy lenullázták az összes skillemet eltűntek újra be kéne nyomni őket de persze 0 skill ponttal. :D Ez az utolsó DUngeon kampánynál volt most az 1.5 ös patchnél de nem az elejétől fura.... -
Predaking666 #1020 Meg holnap a Play it-en :) -
GLADSUM #1019 nah black friday-on a jatek 7000-ert viheto. -
Twist3r #1018 +1! Minden ok. -
Jacktor #1017 Nálam az 1.5 is tökéletes (nvidia). -
#1016 1.4el még minden oké volt, 1.5el esett szét a grafika. -
Andrews2007 #1015 Az 1.4-es patch színezte a grafikát színesebbé tette. Nem tudom nekem Ati VGA-m van. -
#1014 2.0-tól érdemes lesz már elkezdeni talán játszani vele :D -
#1013 Nálad is szétk*rta a grafikát a patch? Vagy az új nvidia driver lehet a ludas? -
Andrews2007 #1012 Ki is jött az 1.5 patch sok sok sok javítással! Fejlettebb harci animációk, végre javított multiplayer el ne indulás stb. 2 új térkép, 5 félig új ( H6 os) semleges lény, 12 új hős (visszatérő is)
PATCH 1.5 TOP LINES:
Further improved multiplayer in combat and on adventure map for out of syncs
Additional content: 2 new Maps, 12 additional Heroes, 5 additional Neutral creatures. See dedicated article for more information!
Fixed long loading times experienced by some of the users, which were caused by recompiling low quality shaders
Improved animation system for smoother combat animations
Improved AI, Editor and other various Gameplay/Level Design elements (173 fixed bugs)
Stay tuned for more information regarding future patches!
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.11.19. 18:59:55 -
GLADSUM #1011 Lehangolo h. mennyire tudjak szidni (olvasva a commenteket), en azert orulnek h. dolgoznak vele rendesen.
Szerintem jo otlet volt a H6-bol behozni lenyeket, nekem azok kifejezetten bejottek. :) -
Andrews2007 #1010 http://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/upcoming-content
Hoppá az 1.5 -ös plstchel 2 új térkép, 5 új semleges lény (Sellő, Fény és Sötétség elementál, Kappa Shoya, Árnypárduc.) jön. (H6-ból mondjuk :D )
S népenként 2 új eléggé jó specilizációval rendelkező h s is jön tehát össz 12 darab. -
Andrews2007 #1009 Elvileg az 1.5-ös patch ami a héten vagy jövő héten jöhetne már javítja a multiplayer problémákat. Pl. hogy mindig idútúllépés van kivétel pár nyugat-európai servert.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.11.16. 08:00:44 -
ratgab #1008 Akkor még jegelem a vásárlást. Kösz az infót! -
pjboy091 #1007 Elvileg a multi nem igazán akar még működni. Ezt nem tudom megerősíteni, még nem próbáltam ki multiban. Továbbá a hivatalos oldalon még mindig sokan panaszkodnak arra, hogy crash-el a játék. Ezt én nem tapasztaltam, de lehet, hogy szerencsés vagyok.
A magam részéről én bőven játszhatónak tartom. Az 1.4-es patch nagyon sokat javított: Sokkal gyorsabban betölt, felgyorsult az AI körideje is, kijavítottak egy tonna bugot, valamint a grafikán is változtattak, sokkal színesebb lett.
Egyedüli problémám, hogy a map editor még mindig nagyon sok memóriát követel (12 gb-nál is hajlamos lefagyni).
Ha minden igaz, jövőhéten érkezik egy nagy patch. Azt érdemes lesz kivárni. -
ratgab #1006 Helyrepofozgatták már nagyjából ezt a játékot srácok? -
#1005 Memtestet futtass, lehet memóriagondod van. A Windowsban kapcsold ki az automatikus újraindítást, akkor látod mi fagy le. Ha nem ír ki semmit, akkor egyértelműen hardverhiba. -
Kanett990 #1004 Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Újratelepítettem a Windowst, de még mindig kikapcsol a játék. Nem melegszik fel semmi, de amikor bekapcsolom a játékot pár perc után újraindul a gép!
Dx12-m van itt vannak a gépem paraméterei:
Processzor: OctalCore AMD FX- 8350 4119 Mhz.
Alaplap: Gigabyte GA-990 FXAUD3
Videókártya: AMD SAPPHIRE RADEON R9 270X
Memória: G-SKILL TRIDENT 2*4 GB
Szerintem, nagyon valami köze lehet a direct x verziókhoz, mert ő direct x 9-et kér és majdnem mindig újratelepíti játék indításakor!
Mi lehet a probléma? Nvidiánál működik csak a game?
-
JackOneill7 #1003 Mindenkinek írom, akinek nem tölti le a frissítést! Amikor elindítod a letöltést és nem csinál semmit, akkor ne ijedj meg, mert valójában tölti, csak nem mutatja. Nálam mindig ez volt és írták a hivatalos fórumon, hogy sokszor ezt csinálja. Tehát elindítod, majd rákattintasz a játékadatokra (megjelenik az uplay), és láss csodát, tölti, csak a fő letöltő képernyőn nem mutat semmit, de közben meg szedi le.
Utoljára szerkesztette: JackOneill7, 2015.11.09. 09:38:40