1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
pjboy091 #1122 Valószínűleg kevertem a játékot a Heroes 6-tal. Ott mindent kiírt a játék. Egy ideig párhuzamosan játszottam velük. -
TrollBalint #1121 Azt, hogy mennyi volt eredetileg (harc közben) a korábbi patch-ekben sem mutatta. A csata végén viszont mutatja mennyit vesztettél, az segíthet talán. (Azzal annyi a gond, hogy azokat az egységeket is veszteségként mutatja, amit "ajándékba" kaptál. Most hirtelen nem tudom a nevét a skillnek, de szerintem a hadvezetés ultimate szintje adja, hogy minden egységed megnövekszik 5%-kal a harc elején, de ezeket nem tarhatod meg) -
KOXI22 #1120 Én nem olyan rég kezdtem el vele játszani egyből fel tetem az 1.6 patch nekem az elejétől nem jó , kicsit zavaró így a játék . -
pjboy091 #1119 Érdekes, én is úgy emlékeztem, hogy kiírja, pedig tényleg nem.Csak azt mutatja, hogy mennyit fog feltámasztani a varázslattal. Lehet, hogy az új patch kavart be a dolgokba.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.04.18. 15:44:05 -
KOXI22 #1118
Fel raknál esetleg egy képet ide ahol ezek látszanak , köszi előre is . -
TrollBalint #1117 Régebbi fríssitéseknél volt ilyen gond, hogy csak akkor látta, ha újra csináltál valamit a főoldalon. Hitelesítetted a játékot, vagy valami ilyesmi. Esetleg póbáld ki, olvass vissza, mikor én megvettem már nem volt ilyen gond.
Velem olyan fordult elő, hogy mikor a folytatásra mentem, akkor egy korábbi állást töltött be. Mikor kézzel betöltöttem a legrégebbit, akkor meg a hősnek nem voltak képességei, egy csomó elveszett belőle. -
Andrews2007 #1116 Akkor te ott valamit kikapcsoltál véletlen? Mert elég részletesen lehet látni mindent. Még életerő csíkot is be lehet rakni.
A harc után látod a veszteségeket, s harc közben is. -
KOXI22 #1115
üdv Nem rég kezdtem el játszani a játékkal és elkezdtem csinálni a küldetést és haladok vele . De harcközbe sehol nem látom hogy menyi egységet buktam menyi egység volt a kezdésnél és menyi halt meg belőle . Így elég meg nehezíti a regenerálódást, hogy nem tudom menyit kéne vissza gyógyítanom . Tehát kérdés az lenne hogy nem mutatja valahol az egységek harc előtti számát ? Ha nem akkor ez a legrosszabb újítás az eddigi Heroes történetében.
puskas84 nekem is csinálja ezt általában amikor a játékot elindítom , én úgy szoktam ilyenkor hogy kilépek a főmenübe és utána a betöltésekre vissza és bejönnek a mentések . Kicsit régi már a rendszerem lehet azért csinálja nálam ezt . -
puskas84 #1114 Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy pár hete elkezdtem játszani a játékkal, és el is jutottam a 3. küldetésig a kampányban. De egy ideig nem játszottam vele, tegnap tölteném be a mentéseket de nem lát egyet sem, pedig a gépen lát heroes 7 mentéseket de a játék nem érzékeli, mi lehet a baj, illetve hova menti le a játék a mentéseket, hol találom meg, mert sztem ha bemásolom oda a mentéseimet jónak kellene lennie? -
St3vEn #1113 Köszönöm, most már jó. -
pjboy091 #1112 Hali!
Ide kell elmenteni:
C:\Users\(felhasználó)\Documents\my games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\CustomMaps\AdventureMaps -
St3vEn #1111 Sikerült végre generálni egy mapot, de erre fel nincs a játékban, hogy a manóba lehet játszani a az általunk generált mapon? -
JackOneill7 #1110 Üdv mindenkinek!
Több hét mutizás után kijelenthetem, hogy csapnivaló az egész multis rész. Rengeteg bug. Haverral játszanánk, gyakorlatilag egymás ellen csatázni nem tudunk, mert állandóan megfagy a játék. Olyan gyakran van, ha talál egy varázstárgyat, amint használja, kifagy a játék, ha nem használja, működik. Ez komolyan szégyen, pedig annyira jó lenne multizni, de 3 hét alatt egy játékot sem tudtunk befejezni. -
Andrews2007 #1109 H7 online DUEL
Helyzetjelentés 144. - Heroes 7 Duel Online multi Vologya mesterrel -
Andrews2007 #1108 Csináltam is egy DUEL videót majd a héten felrakom. Azt nem értem miért 22 es volt a hősöm (Vogy barbárja csak 5 ös) morálja igaz a H3-as Edric az a barna hős volt nálam. Az morálos nem? Ezért elég könnyedén nyertem. 1v1 is működött, de azt csak 1-2 körig próbáltuk most Vologya mesterrel.
-
Andrews2007 #1107 Na nálunk örömmel jelenthetem be mind az 1v1 mind a DUEL működik végre az új NAT multi rendszerrel. Ami az 1.7 es patchhel jött. -
TrollBalint #1106 Start menü, jobb gomb a Comupter/Számítógépen és properties/tulajdonságok (vagy egyszerűen lenyomod a Windows + pause gombot)
ott Advanced system setting / haladó beállítások (bár ebbe nem vagyok teljesen biztos, nincs most előttem, csak az angol). A megjelenő kis ablakban performance/Teljesítmény részben a settings.../Beállítások... gombra katt. Advanced fül és ott a change gomb (ez az egyetlen gomb) és ott vagy raksz egy pipát, hogy a gép automatán kezelje, vagy beállítás egyet magadnak. Ha hazaértem, meg tudom nézni nekem mi van megadva. -
St3vEn #1105 Hol lehet neki megadni a virtuális memoríát? Illetve mennyi az annyi? :)
Annyira nem is vészes ha generál egy nagyot 15-20 percig.
Ennyi idő alatt a leggyorsabbak se dobnak össze egy jó pályát :) Nagyon kevés van alappból. -
TrollBalint #1104 Hello,
nálam akkor fagyott ki, mikor nem volt beállítva virtuális memória, amit beállítottam, hogy akkora legyen, amekkorát windows szeretne, egyből ment. (Az egyből úgy értem, hogy nem fagyott ki, de valóban a legnagyobb térkép generálása 15 perc, alsó hangon. Ha benyomod a multiple themes-t, akkor simán 25-30 emlékeim szerint)
-
pjboy091 #1103 Ja, igen! :) Miközben megy a generálás, erősen javallott nem hozzányúlni még az egérhez sem (de még levegőt venni is csak óvatosan tessék), mert elég gyatra a szerkesztő memória kezelése és hajlamos kifagyni.
Először próbálkozz kis-közepes pályák legenerálásával
Legnagyobb méretben simán eltarthat a generálás akár 10-15 percig is
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.03.04. 18:44:21 -
St3vEn #1102 Köszi.
Nem működik valami jól, azonnal kifagyott az egész progi :D -
pjboy091 #1101 Hali!
Elindítod az editort, majd felül: file---> new map---> new random adventure, és beállítod a paramétereket, aztán creat and open. Ez után elkezdni generálni ( eltart egy ideig). Ha meg vagy elégedve az eredménnyel, akkor save.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.03.04. 15:04:28 -
St3vEn #1100 Úgy hallottam hogy, a map editorral, lehet random mapot generálni. Ezt elárulná valaki hogyan?
Elindítottam, de erre utaló jeleket nem láttam, csak magam által tudtam szerkezteni, mint a korábbi heroesokban. -
Java33 #1099 Igen.. -
St3vEn #1098 Jó lett, nekem is választható volt. Köszönöm :) -
St3vEn #1097 Gondolom idehaza mindegy milyen kiadás, a dobozos tartalmazza. Csak a digitális verziók nem feltétlen.
Java33 G2 az pontosan a G2A akar lenni? Standard verzió? -
Morpeus #1096 Collectors Editiont vettem dobozosan. Volt magyar nyelv -
Java33 #1095 G2-n vettem, sima uplay-es kódot kaptam, a telepítésnél választható volt a magyar nyelv.. -
#1094 Digital deluxeban nincs magyar nyelv. Uplayen vett digitális deluxe. -
St3vEn #1093 Helló.
Biztos van olyan akinek Uplay-es verziója van (nem itthon vett dobozos) digitális. Azoktól kérdezném hogy, tartalmazza a magyar feliratot? Vagy csak a bolti dobozos, illetve a steamen vett? A másik hogy a patchekkel nyúltak a nyelvhez? Ha igen igazítva lett a magyarhoz is. Most hogy már 1.7 is van. -
Andrews2007 #1092 https://www.kickstarter.com/projects/indiedesigners/paul-anthony-romero-the-piano-sonatas-album
Érdemes támogatni minden Heroes rajongónak!
Heroes zenék koncertfelvételről stúdió minőségben! Könyvvel együtt. -
#1091 Sziasztok.
Az új H4es kampányt csinálom, annak is a 2. pályáját. Ott az lenne már csak a feladat, hogy Arillt a levegő mágust győzzem le, de sehol semmi. az egész map fel van derítve, és egy ellenséges hős sincs a térképen. van bárki aki tudja a megoldást erre a problémára? :) -
TrollBalint #1090 A térképszerkesztőt csak generálásra használtam eddig, nem tudom mennyire készít egy kaptafára térképeket (most az 1.7-ben) de olyannak tűnt, mint aki igen. (A H6 és 5 jut eszembe, ott volt mindenkinek saját területe és egy (max 2) kijárat róla)
A régi H2 ill. H3-as generátorok sokkal jobbak voltak ilyen szempontból.
-
pjboy091 #1089 Hali!
Igen, próbálgattam én is a szerkesztőt. Túl sok javulást nem vettem észre. Továbbra is hajlamos kifagyni, meg a random térképek is eléggé egy kaptafára készülnek. Bízom abban, hogy a játék meg fog élni legalább egy kiegészítőt, amiben végre helyrerakják a szerkesztőt.
(Amúgy, megtalálta valaki az új hősöket? Elvileg 80 bekerült a játékba, de sem a szerkesztőben, sem pedig a hőspédiában nem látom őket.) -
TrollBalint #1088 Hello,
próbáltad a Random Map generatort?
Leteszteltem, hát másodikra sikerült a 'Multi Themes'-szel legenerálni a legnagyobb térképet :) Elsőre kifagyott... (utána megnöveltem neki a swap méretet és úgy már jó volt) Igaz, kb. 50 percbe telt mire megcsinálta :)
Viszont továbbra se rakott rá vizet :( -
Morpeus #1087 Az egységek eltűnését/skillek eltűnését még nem javították ugye? Lehet csak nem vettem észre a ChangeLogban. -
pjboy091 #1086 Valamit terveznek a fejlesztők. Talán dlc?:
"There is some great stuff coming up in the future as well that i'm sure you'll enjoy even more!" -
Pio #1085 Jó hír, meg nincs sok panasz az új frissítés óta, lehet lassan én is belevágok akkor... :) -
JackOneill7 #1084 Jelentem, végre lehet online játszani :) -
Andrews2007 #1083 https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/the-lost-tales-of-axeoth-unity-now-available?ncid=1172-None-None--2-eml-31-29-LostTales1news-currentplayers-1-1-8-0216
Megjelent az elfeledett Heroes 4 kampány 1. része 8 órás játékidő , 5 pálya.Teljesen ingyen Heroes 7 köntösben és régi zenékkel egységekkel!
THE LOST TALES OF AXEOTH: UNITY NOW AVAILABLE!