Might & Magic: Heroes VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy belekezdtem a kampányba és ott jó a fordítás. Érdekes, hogy a zene a 2-t idézi, már csak a grafika idézhette volna mondjuk az 5-t.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
A magyar fordításról lenne az a kérdésem, hogy nálam nem jó valami vagy csak annyira van lefordítva pl.: Küdetés táblában odaírva Feladatok, de maga a feladat angolul.
-
Dehogynem,mindig a naprakész verzió van fenn a gépemen,de mint említettem az én gondom nem patch-elhető.
Ahhoz az egész játékot újra kéne csinálniuk.
Aggeus
-
Milyen játék az aminek a patch-e meghaladjak szinte magát a játékot méretben??? Én amikor az eredeti gyári lemezről telepítem, még majd egy órát töltöget a netről mire elkészül.Ja és ez csak növekedni fog az újabb javításokkal és a februári kiegészítőbe ágyazott mega patch-el. Szóval becsapva érzem magam a pénzemért.Soha,...soha nem fogok játékot venni az elsők között!!!!!Az UBI-tol biztos nem.
Aggeus
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.12.23. 21:33:20
Aggeus
Aggeus
Aggeus
Aggeus
https://wotinfo.hu
Aki esetleg szeretne szert tenni eredeti H7-re "nagyon jutányos áron", az írjon az e-mail címemre és a részleteket megbeszéljük... ([email protected])
Baráti üdv!
Utoljára szerkesztette: Vologya Mester, 2015.12.15. 22:14:06
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aggeus
Én most raktam fel az utolsó kampány videót. Ivan záró kampányáét. Mindegyikről csináltam egy 30 perces videót kb. (Utolsó rövidebb mert csak 2 pálya eleve) Még egy Párbaj és egy multi videót tervezek. A multi még mindig szar (Nem érjük el a servereket) reméljük Karácsony előtt javítják.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok olyan Heroes 3-at amit nem kell telepiteni, azaz portable játék.
Google-ban keresgéltem, de semmi olyat nem találtam ami müködne.
A fő bajom ez, mert találtam egyet ncore-on: A kèrdèsem csak annyi, hogy amikor inditasnal a reg fileokra ramennek nekem kiir valami hibar
Es nem engedi a reg fileokat leokezni ez miatt nem indul
Sajna nem tudok rendszergazdai jogosultsagot a gepen
Mert le van kodolva!
Mit tudok reg fileok nelkul tenni hogy mukodjon?
De ha van müködő verzió azt szívesen veszem.
Egyébként azt lehet tudni, hogy ezzel mit lehet kezdeni? Várjam meg a patchet vagy szerezzek valami savegame editort? Esetleg cheatekkel szerezzek skillpontot?
Holnap küldöm is a készítőknek a bugreportot.
Az online még mindig játszhatatlan? Egyetlen egy játékot se látok a mérkőzés keresőben 😞
https://wotinfo.hu
PATCH 1.5 TOP LINES:
Further improved multiplayer in combat and on adventure map for out of syncs
Additional content: 2 new Maps, 12 additional Heroes, 5 additional Neutral creatures. See dedicated article for more information!
Fixed long loading times experienced by some of the users, which were caused by recompiling low quality shaders
Improved animation system for smoother combat animations
Improved AI, Editor and other various Gameplay/Level Design elements (173 fixed bugs)
Stay tuned for more information regarding future patches!
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.11.19. 18:59:55
Szerintem jo otlet volt a H6-bol behozni lenyeket, nekem azok kifejezetten bejottek. 😊
Hoppá az 1.5 -ös plstchel 2 új térkép, 5 új semleges lény (Sellő, Fény és Sötétség elementál, Kappa Shoya, Árnypárduc.) jön. (H6-ból mondjuk 😄 )
S népenként 2 új eléggé jó specilizációval rendelkező h s is jön tehát össz 12 darab.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.11.16. 08:00:44
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A magam részéről én bőven játszhatónak tartom. Az 1.4-es patch nagyon sokat javított: Sokkal gyorsabban betölt, felgyorsult az AI körideje is, kijavítottak egy tonna bugot, valamint a grafikán is változtattak, sokkal színesebb lett.
Egyedüli problémám, hogy a map editor még mindig nagyon sok memóriát követel (12 gb-nál is hajlamos lefagyni).
Ha minden igaz, jövőhéten érkezik egy nagy patch. Azt érdemes lesz kivárni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Kérlek segítsetek! Újratelepítettem a Windowst, de még mindig kikapcsol a játék. Nem melegszik fel semmi, de amikor bekapcsolom a játékot pár perc után újraindul a gép!
Dx12-m van itt vannak a gépem paraméterei:
Processzor: OctalCore AMD FX- 8350 4119 Mhz.
Alaplap: Gigabyte GA-990 FXAUD3
Videókártya: AMD SAPPHIRE RADEON R9 270X
Memória: G-SKILL TRIDENT 2*4 GB
Szerintem, nagyon valami köze lehet a direct x verziókhoz, mert ő direct x 9-et kér és majdnem mindig újratelepíti játék indításakor!
Mi lehet a probléma? Nvidiánál működik csak a game?
Utoljára szerkesztette: JackOneill7, 2015.11.09. 09:38:40