1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
Andrews2007 #1162 http://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/additional-neutrals
Új neutral egységek is jönnek jövő héten a kiegészítőben!
http://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/fortress-townscreen
Törpék városának látképe
-
pjboy091 #1161 Hali!
Ezt próbáltad már? Általában megoldja az indítási problémákat:
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.07.14. 18:01:28 -
zl50li17 #1160 sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok e nekem valamit javasolni erre a problémára. :D Köszi előre is. -
zl50li17 #1159 -
generalGGabe #1158 Sziasztok!
Én a M&M 7: For blood and honort kezdtem újra játszani.
Itt lehetőség van fejvadászkodni, jó kis összegekért. Bemegyek a városházára, és megmondják abban a hónapban kit kell megölni és mennyiért.
még sosem sikerült ez összehoznom. Bevallom az a bajom, hogy nem igazán tudom ez hogy működik, hol kell keresni az áldozatokat.
Egyszer elkaptam azt, akit kerestek. Legalábbis azt hittem.
Tudnátok nekem ebben segíteni? A válaszokat előre is köszönöm -
SlipKnoTiaN #1157 Ezzel ki is békülnék abban az esetben, ha a tört játéknál is ez lett volna, az tökéletesen futott.:/
Így azért kicsit frusztrálja az embert a dolog.
Még csak nem is Ultra-FullHD kombóban szeretném, hogy menjen, közepesre van véve minden.
Mindenesetre köszönöm, hogy szántál rám pár percet.:) -
#1156 A videókártyád elég karcsú és a játék elég rendesen leterheli a videórendszert, Illetve AMD processzorokon se megy túl fényesen a játék. De tippre a DDR3-as VRAM a legszűkebb keresztmetszet. -
SlipKnoTiaN #1155 OFF: Heroes 6-ban van problémám, de az a topik már kicsit halott ezért írok ide.
Olyan mértékű FPS ugrálás van mikor játszani szeretnék, hogy az hihetetlen. Amikor a gép körei mennek kb. 1 és 10 között van az FPS, emiatt marha lassan csinálja, és kb. fél óra játék után már az én köreimnél is amikor mozog a hős 10 és 20 között ugrál és élvezhetetlen az egész. Ha nem csinálok semmit akkor stabilan meg van minimum az 50 FPS is.
Mindenféle optimalizáló progit is lefuttattam már a gépen, de semmi javulás, Diablo 3 és a Skyrim gond nélkül mennek.
Ötletem nincs hogy miért lehet ez, hátha valaki tud segíteni azért írtam ide.
(AMD FX 8320 3.5 GHz CPU, Radeon HD 6670 1 GB VGA, 6 GB DDR3 RAM, Win7 64bit) -
#1154 Köszi a választ, de nem teljesen értem, a játékban van dark magic is, nem? Hétféle iskolának kéne lennie... -
puskas84 #1153 Az is jó ha valaki megírja milyen kiterjesztésű a mentés file és hol található a játék könyvtárába.
Nem akarnám újra kezdeni... -
Jacktor #1152 Itt esetleg? ;´)
http://mightandmagic.wikia.com/wiki/Category:Heroes_VII_spells
Air | Earth | Fire | Light | Prime | Water
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.05.19. 15:25:48 -
puskas84 #1151 Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy pár hete elkezdtem játszani a játékkal, és el is jutottam a 3. küldetésig a kampányban. De egy ideig nem játszottam vele, tegnap tölteném be a mentéseket de nem lát egyet sem, pedig a gépen lát heroes 7 mentéseket de a játék nem érzékeli, mi lehet a baj, illetve hova menti le a játék a mentéseket, hol találom meg, mert sztem ha bemásolom oda a mentéseimet jónak kellene lennie?
Nem eredeti valaki valami ötlet? -
#1150 Tudtok linket adni egy leíráshoz a varázslatokról? A játékbeli Heropediában nincsenek benne, így nem igazán látom át a rendszert.... A google meg csak dev diary-ket köp ki 2015-ből (a játékra a hétvégén találtam rá, ismerkedési fázisban vagyok...)
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2016.05.17. 09:47:17 -
Andrews2007 #1149 Heroes 7 Tűzpróba kieg törp egységei
Az összes törp Heroes 7 kiegészítős egység itt látható! Nagyon jók lettek! S lesznek még új semleges egységek is!
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2016.05.05. 17:44:11 -
TrollBalint #1148 Ettől félek én is, de gyanítom, hogy teljes áras lesz :( -
Jacktor #1147 Na még az b***na be ha fizetős kieggel kapnánk meg az amúgy tök alap RMG-t és a normálisan, nem csak Pakson működő generátort. A normális AI-ért esetleg ne fizessünk külön? Az meg már csak a pofátlanság teteje hogy még mindig 50 euró a steamen a játék...
Kíváncsi vagyok a kiegért mennyit kérnek majd el, pláne hogy nem kell majd hozzá az alapjáték... -
TrollBalint #1146 Remélem nem olyan lesz, mint ami az 5-ben volt. És nem lesz olyan kiegyensúlyozott minden pálya. -
Pio #1145 Külön pirospont, hogy nem kieg exkluzív lesz. -
pjboy091 #1144 https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ingame-random-map-generator
-
ArchDruid #1143 Ne aggódj, az Inferno is benne lesz. Két lényt már átemeltek a 6-ból, későbbi kiegészítőben biztos benne lesznek.
Én mondjuk szívesen viszontlátnám itt is a hatban megismert vizes mocsaras japán Sanctuary várat. A régi Fortress helyett jól kitöltött egy űrt. Talán nem is lehetetlen, kevés munkával átemelhetik a lényeket, meg az egész várat. -
ArchDruid #1142 Ha jól értelmezem ezt a képet, a Törp hős látszik ott azon a jóságos mosolygós jegesmackón. :D Hát nem pont ilyennek képzelek egy félelmetes harcimedvét!
És az íjászhód? :DD Hát lol! De legallább szebben néz ki, mint a H5-ös kopasz lándzsadobáló.
A aharcitörp pajzsa bitang jó lett. Görög harci sisak formája van. Viszont az óriási kétélű fejsze inkább a Minotauruszhoz tartozik, mint a Törphöz. -
pjboy091 #1141 Változni fog a random skill system:
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/random-skill-revision
-
puskas84 #1140 Sajna nem hozza be...
A játék könyvtárába hova rakja a mentéseket? -
TrollBalint #1139 Nálam a múltkor (múlt héten) előjött. De ha úgy lenyomtam a harcot, és utána a hősnél átraktam az egységet akkor a következő csatában jó volt. A skill eltünedezés egyszer jött elő kampány során (Ivan van vissza, illetve a Dungeonból 3 térkép). De ott is úgy jött elő, hogy mikor a folytatásra nyomtam, akkor nem volt semmi gond, csak egy korábbi állást töltött be. Én kierőszakoltam azt ahol tartottam, és akkor volt ez a gond. Miután visszatöltötte ma régebbit (az egyébként pár nappal korábbi mentés volt) jó volt minden. -
Morpeus #1138 Sziasztok srácok!
Mostanában hanyagoltam a játékot, és ma látom hogy jött patch hozzá. Az lenne a kérdésem, hogy javítva lett már hogy eltünedeznek az egységek illetve hogy elfelejti a hős a skilljeit? -
TrollBalint #1137 Vajon ezt direkt csinálják? Mi alapján dőlt el, hogy törpék és nem démonok? Csak mert mikor a szavazás idején nézegettem a hivatalos fórumokat, mindenki a démonokért volt oda... (Persze örülök a törpéknek is, meg úgy általában véve a kiegnek. Csak nem értem :) ) -
pjboy091 #1136 Harcihörcsög jeaaah!
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.04.27. 05:58:52 -
Timplur #1135 Az nagyon jó hír én már kezdtem temetni a játékot, az a sárkány végre "igazi" sárkányak néz ki :) -
pjboy091 #1134 Na, ez jó hír! Őszintén szólva, már kezdtem azt hinni, hogy nem lesz hozzá kiegészítő. Bár, én jobban örültem volna egy inferno-nak, de azért szeressük a törpöket is
Azt a 6 új térképet egy kicsit keveslem, de nem szaladok ennyire előre, és nem is akarok telhetetlen lenni. Nyilván rengeteg újítás lesz, és ha netán helyrepofozzák az RMG-t, akkor egy rossz szavam se lesz. -
Andrews2007 #1133
Relive the beautiful world of Might & Magic
Lead new heroes and unforgettable creatures like Fire Giants, Rune Priests and Red Dragons. There will be dozens of new artefacts, skills and challenges. Explore a unique mountain landscape with a new town screen and new buildings.
Trial by Fire will be available seperately. An ideal way for newcomers and fans of the previous games to enjoy Might & Magic Heroes as it is meant to be
3. Lizard Sharpshooter as neutral
4. Hamster Archer or Mole Archer or Beaver Archer or whatever...
5. Some form of Lava rhino, some elemental form, something
6. Rune priest following the footsetps of the Haven priest from heroes V
7. Valkyrie looking ugly... but i'll wait and see more before i judge...
8. The bear or probably this is the battle bear
9. Some sort of new have unit.
-
Andrews2007 #1132 Heroes 7 első nagy kiegészítő Trial by fire törpök!
Oh bejelentették az 1. Heroes 7 kiegészítőt és már jön is június 2.-án! grin emoticon
Trial by fire címmel. Tűzpróba? Törpék visszatérnek ahogy a rúna képességük is! smile emoticon
Heroes 5 féle törpök kicsit megújítva 2 új kampánnyal új skirmish térképekkel és sok javítással! -
Gondola #1131 Neked is köszi.
Nincs bajom ezzel, hogy ilyen logikai feladványokkal is színesítenek. Azért nem gondoltam erre, mert eddig a Heroes nem variált ilyenekkel. Szerintem nem rossz, ha ez irányba is nyitnak. -
Gondola #1130 Köszönöm szépen, őszintén megmondva erre nem gondoltam, de így már meglett. ;) -
KOXI22 #1129 Én is így szoktam , elégé elbaszták ezt a részt a játéknak , látszik hogy össze van csak csapva az egész játék . Ha kijátszom a küldit el is teszem a játékot , talán 2 év múlva újra elő veszem ha minden hibáját kivitatottak . -
KOXI22 #1128 Itt van egy végig játszás : https://www.youtube.com/watch?v=1aSHCiTu2JI
6:09 -töl kezdődik az a rész ahol el akadtál , nekem ez segített .
Hát igen vannak benne ilyen hülye részek . -
TrollBalint #1127 Ez az a pályarész, ahol 2 hősöd van? Ott a körökbe kell beállni a hősökkel, és akkor válik elérhetővé az út. Mindegyik ilyen körnek, vagy talán hívjuk inkább platformnak, van egy párja. Egy - egy ilyen platform-párba kell beállítani a hősöket és jó lesz. -
raul99 #1126 Sziasztok
Pálya szerkesztőben az elit lényeket, hogy lehet változtatni? Pl: ha az embereknél a kardforgatót szeretném. -
Gondola #1125 Sziasztok, nem tudom mennyire általános a probléma, így azt se, hogy szóba jött-e már.
Az Akadémia kampány második térképén elakadok, mihelyt átugrom a másik szintre, és Lyla (valamint Khalida) lesz a hősöm. Itt egyszerűen nem tudok/nem lehet tovább menni. Másnál is előjött ez a hiba? És ha igen (de akkor is, ha nem :) ), hogyan lehet itt tovább lépni?
Hogy egyértelműbb legyen, vannak kis felhőcskék, ahol egyikről a másikra lehet ugrani, aztán egyszer csak nem lehet már ugrani, azaz előrehaladni.
Előre is köszi a választ. -
TrollBalint #1124 Igen, ez a 120/100-as probléma nálam is fent állt, de én úgy szoktam csinálni, hogy a gyógyítással megnézem miből mennyit támasztana fel és amelyik "többet ér" nekem azt választom. Aztán a következő körben meg már esetleg látom, hogy amiből az előbb támasztottam abból nem tudok, tehát az maxon van.
Kicsit körülményes és nem is teljesen hasznos, de hátha van valakinek jobb ötlete -
KOXI22 #1123 Én arra gondolok hogy harcközbe egyik lényemből van 120 db meg ölnek belőle 10 majd 5 majd megint 5 db és ilyenkor ha rá kattintok a lényre nem mutatja hogy 120/100 db van így ha nem számolom nem tudom menyit kell vissza regnálnom vagy gyógyítanom élesztenem . 2-7 minden Heroes játszottam persze a rosszabb változatokkal kevesebbet de ezt az alap infót mindegyik ki írta . A mikor az erősítés képességet válasza ki valaki az is szarul van meg csinálva hogy mutatja harc végén mint ha meghalnának így az igazi veszteséget nem mutatja . Pedig a lényeg az lenne hogy 0 veszteség legyen vagy minimális egy harc után .