1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Lokker
    Gondoltam hosszú idő után újra előveszem a játékot, (új gép) és játszok kicsit. Hát sajnos diavetítés az egész már a főmenüben. Sajnos a 6. résszel se jártam jobban, az meg indítás után fekete képernyő, csak tölt és tölt de semmi. :(
  • JonasSandor
    Francba akor marad a gamescom pedig jó lett volna ha már most bejelentették volna a kingset.
  • Pio
    Nem lesznek ott.
  • JonasSandor
    Ja értem hát oda is kell valami új.
  • JonasSandor
    E3-on kint lesz az IC company?
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Tetszenek a Heroes játékok zenéi? Szeretnél részt venni egy szimfonikus zenekar által kísért koncerten és találkozni Paul Anthony Romeroval? Akkor 2018. október 26-27-én a tavalyi koncert folytatásaként ott a helyed a lengyelországi Wroclawban a Game Music Festivalon! A Heroes III és IV zenéi mellett meghallgathatod többek között a Warcraft, Starcraft, Diablo, az Ori and the Bind Forest és a Grim Fandango játékok zenéit is jazz illetve szimfonikus zenekari kíséret által egy csodálatos, világszínvonalú koncertteremben!

Itt megtalálod a részleteket a koncertről és itt tudsz jegyet is rendelni: KONCERT HIVATALOS HONLAPJA

Itt találod PAUL ANTHONY ROMERO meghívóját a rendezvényre: PAUL ANTHONY ROMERO VIDEÓS MEGHÍVÓJA

Valamint egy ajánlót, benne videós invitálást: VIDEÓS AJÁNLÓ

Heroes Magyarország fórumtéma: FÓRUMTÉMA

Páran biztosan ott leszünk, örülnék, ha többen is együtt mehetnénk és képviselhetnénk a helyszínen a magyar Heroes közösséget, valamint találkozhatnánk ott személyesen és beszélgethetnénk kedvenc játékunkról. Baráti üdv!

Vologya Mester
  • JonasSandor
    Na Aryol felajánlotta hogy besegít a kings bounty utolsó részének a fordításában de nem a párbeszédekkel, várja a jelentkezőket a magyarítások portálon.
  • JonasSandor
    Azta nem semmi XDXD
  • JonasSandor
    Megnéztem steamen őket elég nagy baromságok. Nem lesz már itt semmi kings bounty. Kinyírták a sorozatot.
  • JonasSandor
    2 jelenik meg belőle idén ha nem késik. A címükön kívül semmi infó hogy milyen lesznek. Pc-re is jönnek.
  • JonasSandor
    Elmaradt a nagy bejelentés.
  • JonasSandor
    Egyik se.
  • Muki100
    Melyikőtök Vass Gábor?
  • JonasSandor
    XDXDXDXD jajjj nem tudom mire jó ez a pax eddig csak ugatás volt azt több ezer ember van rajta szánalmas.
    Az e3 ezerszer jobb :D:D
  • JonasSandor
    Hát nem lesz itt semmi ez a pax egy hatalmas retek egy kalap szar, pofázáson kívűl semmit nem mutogatnak.
  • JonasSandor
    8-dikáig tart jah, mai nap egy nagy nulla volt a nagy semmi.
  • JonasSandor
    Itt csak a pofázás megy nincsen semmi.
  • JonasSandor
    Hány órás a műsor? most egy koma beszél.
  • JonasSandor
    Húúúú de fasza lenne bárcsak igaz lenne, hány körül lesz ez a pax?
  • JonasSandor
    Nem volt amúgy rossz csak baromi nehéz.
    Dispilessel mivan?,és a kings bounty-val?,eltüntek a semmibe. Köddé váltak.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.04.04. 17:29:39
  • JonasSandor
    A második részét felvettem én is az elsőt nem nyomtam mert nem volt gépem hozzá azt a második része is mindig kihajított.
    Nem tudod fogják e folytatni?
  • JonasSandor
    A kiegben csak mindig az utolsó pályák voltak a gázak mikor időre kellett menni sereg nélkül.
  • JonasSandor
    Nagyon kíváncsi leszek a dlc-kre mert én is végignyomtam csak 2 pályát csalással tudtam igazából, 3-dik is volt de azt én ccsesztem el azzal hogy mindent kinyírtam holott nem is kellett volna, és erre vagyok hogyan kellett volna csalás nélkül.
  • JonasSandor
    Jaja a pc guruba volt róla szó.
  • JonasSandor
    Én úgy képzeltem el, hogy mint egy mmo rpg-ként hogy van egy hatalmas bejárható terület, úgy mint a heroes online volt a kínai változata persze, még toltam is kár hogy nem tudtam kinyomni mert bezárt sajnos. És a seregek is úgy lenne mint a kings bountyban egy meghatározott szinten lévő maximalizálva lenne. Nem lenne az hogy túlerővel szétverjen mindenkit egy hős. És így lehetne mászkálni a hőssel is aki szeretne hozzámérten lévő képességfával mint a 4-ben.
    Az egyedüli pályákon is lenne így és mellékküldetésekkel telepakolva. Többszintes földalatti barlangokkal ami a 7-dik részbe debütált volna csakhát nem lett belőle semmi.
  • pjboy091
    Remélem, hogy így van. És remélem azt is, hogy nem megint egy újabb bőrt akarnak lenyúzni a harmadik részről. Imádom a Heroes 3-at, de ennyi év után ki kellene végre lépni az árnyékából. Arról mondjuk lehetne vitázni, hogy a harmadik rész lett annyira korszakalkotó, hogy egyszerűen nem tudnak jobbat kitalálni, vagy pedig az Ubi olyan fantáziátlan és lusta, hogy nem tud új dolgokat kitalálni. Talán egy kicsit mindkettő igaz.
    Amit szeretnék:
    - Új kreatív fajok, frakciók. Szakadjunk már el a Heaven, inferno, necro stb arhetipikus sablonos frakcióktól. Egy kicsit több fantázia kéne. Ugyan nem egy kategória, de ajánlom figyelembe az Endless space/legends játékokat irányadónak. Ott nem spóroltak a kreativitáson.

- 2D-2,5D grafikát hozzák vissza! A 3d egyszerűen nem működik jól. Egyrészt, korlátok közé szorítja a map editort és a RMG-t,másrészt meg ronda is. Azt, hogy túl drága lenne, egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni indokként, mikor a steam tele van csóró indie fejlesztők által készített 2,5D-s játékokkal.

- Felhasználóbarát editort! A harmadik rész is ez tartja még életben.

- Új mechanikákat, megoldásokat! Ha van amiért hatalmas tisztelet a negyedik résznek akkoz az az, hogy mert újdonságokat behozni a játékmenetbe! Erre volna szükség most is. A Hetedik rész részemről azért bukott meg, mert egyszerűen semmi újdonságot nem hozott. néhány hét alatt úgy ráuntam, hogy ma már egy 1v1-et sem tudnék benne végigjátszani, mert elunnám 5 perc alatt.

Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.03.19. 17:34:16
  • JonasSandor
    És mit mondtak rá?,van esély a hősökkel való csatározásra?
  • JonasSandor
    Azt hittem én is hogy majd bejelentik egy 8-dik részt ami vissza hozza a hősökkel való csatározást is, erre kapunk egy ilyen szemetet gratulálok ubifos.
  • Pio
    Noha én nem vagyok teljesen negatív, mert a Clash of Heroes is jól sült el én se igazán értem, hogy ezzel kire céloznak, miért kell hozzá a M&M brandet használni. Nem hiszem, hogy nagy tömegek lennének, akik M&M rajongók és erre a játékra amiatt ugranak rá, mert ehhez a brandhez tartozik, ugyanakkor az M&M rajongókban visszatetszést kelt, hogy erre használják a nevet. Szóval nekem tipikus lose-lose szituációnak tűnik, de lehet, hogy valamit kihagyok a képletből és csak azért, mert rárakják a plecsnit sokkal többen néznek rá.
  • b-type
    Nem tudnak mit kezdeni ezzel a sorozattal, világbajnok cucc volt, aztán valahol elvesztették a fonalat, hiányzik a hangulat.Amióta felrobbantották a világot csak verődik jobbra-balra.. :(
  • JonasSandor
    Ez egy androidos hányás semmi köze a heroes-hez.
  • pjboy091
    Van egy jó és egy rossz hírem!

A jó: Új might & magic játék készül

És a rossz: minden más
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.03.17. 19:16:29
  • JonasSandor
    Végigvittem az egészet ahol elakadtál megnézheted.
  • mqmeszi
    Érdekes, amit írsz, nagyon köszi!
  • JonasSandor
    Nekem baromira nem volt kihívás a játék, gyengéknek éreztem nagyon. Talán 2 pályán vagy 3-on volt némi bénázás de másodjára mindig sikerültek, többi elsőre megvolt. A kiegészítő utolsó 2 részében lévő 2 pálya volt ami csalás nélkül nem ment mert kurva erősek voltak sereget toborozni nem engedett az időkorlát miatt. Összességében csalódtam ebben a részben, ez a mesés rész meg vicc, ahol vannak ellenségek nem csinálnak semmit lógatják a faszukat azt várják a halálukat.
  • Fantusz
    A játékot kiismerve sokszor lehetetlennek tűnő csatákat is meg lehet nyerni semleges seregek ellen, ami pl. a bányák lénytermelők elfoglalásánál hatalmas segítség lehet.
    Ez természetesen kezdő hőssel nem működik, ahhoz el kell érni bizonyos szintet, de ha ez megvan egy képzett mágus szinte sereg nélkül is lever halálosnak minősített lénycsoportokat.
    A seregben lévő lényeket szinte csatába sem kell vinni, elementálokkal blokkolja az ellenséges lényeket, plusz néhány erős varázslat, egy mágus nevetségesen kicsi sereggel képes csatákat nyerni. (az újabb elementálok idézésével a régebbiek is harcban maradnak, ha nem ölték meg őket, csak a csata végén tűnnek el)
    Harcosoknál az erősítés nagyon hasznos képesség. Nekik nagyobb, erős sereg kell, de az erősítés a csatában minden lénycsoporthoz bónusz lényeket ad, és ha sérülnek, meghalnak először az erősítéssel érkezők hullanak el.
    Mondjuk neked nem a csatákkal volt a fő gondod, de a vásárolt hősökön esetenként valamelyik főhősöd nagyon sokat tud segíteni.
    Pl, ha megvan az a képessége (tanító, vagy mentor?), hogy a megszerzett tapasztalati pontok bizonyos százalékáig fel tudja fejleszteni a szövetségeit... 15-ös szintű főhős mellé veszel egy első szintű segédet, oda viszed a főhőshöz, és rögtön lesz egy kb 10-es szintű mellékhősöd, választhatsz neki képességeket, lehet kormányzó, harcos, vagy futár, de nem első szintről kell kínlódni a fejlesztésével.
    Ez a kampányokban is működni fog, ahol rendszerint lesz több állandó hősöd, akik követik a főhőst a következő pályára -érdemes mindegyiket fejleszteni, természetesen elsősorban a főhősre koncentrálva, de a pályákon általában van elegendő tapasztalatpont szerzésre lehetőség a többiek számára is, az alkalmi segédeket pedig a mentor képességgel gyorsan szinteket lépni a felfogadásuk után., hogy támadás esetén legalább a várat, a közelben lévő bányákat meg tudják védeni,, vagy a futároknak legyen logisztika képessége, stb
  • JonasSandor
    Kampányát tolom csak nemsoká vége ha gondolod nyomhatunk egy meccset majd.
  • mqmeszi
    Köszönöm szépen a válaszokat!
    @Fantusz: Megpróbálom, amit mondtál!

Ennyire nem játszik senki az egyéni pályákkal?:)
  • JonasSandor
    Nálam a kiegészítő utolsó pályája volt a gáz arra nem jöttem rá mit kell csinálni, hogy a kettő csapással elintéző dögök ellen csalás nélkül lehessen kivinni, illetve a másik részben szintén a nyersanyag fosztogató rohadékok ellen a pirosnak volt egy láncvillámja ami kurva sokat sebzett, és sereg nélkül mindig kinyírt, így csalnom kellett, mivel nem adott időt hogy sereget toborozzak. Többi még a mesés küldiben az első részben 2-szer meg időre kellett csinálnom és kinyírtam mindenkit, hogy ne kelljen újracsinálni így itt is csaltam. Többi nem volt vészes, az egész játék végigjátszása felraktam, már csak egy pálya és vége az egésznek.
  • Fantusz
    Pedig az a legjobb megoldás, ha veszel több hőst, lehetőleg olyanokat, akik előnyös tulajdonságokkal, képességekkel bírnak.
    Nem tudom konkrétan melyik kampány, kaland okoz nehézséget, de nagy általánosságban több hőssel lehet több bevételed.
    Az egyetlen főhőssel nem érsz időben oda mindenhová, idő sincs minden félreeső zeg-zugot vele bejárni.
    Az már térképtől, kalandtól függő, hogy ott mi lenne a jó taktika.... harcos segédhősre van szükség, vagy előnyös kormányzói képességekkel aranyat, ásványokat begyűjtő segítőre.
    A gép sokszor küld ki olyan hősöket, akiknél egyetlen katona, lény sincs ők csak gazdasági portyázók, aranyat ásványokat gyűjtenek be, bányákat fosztanak ki.
    Te, ha csak az egyetlen főhőssel akarod ellenük felvenni a harcot, sok helyre nem érsz oda időben, és végül elbukod a küldetést..
    Pl van egy fontos bánya keleten, egy másik meg nyugaton - két hőssel gyorsan elfoglalod mind a kettőt, vagy egyel futkosol napokon keresztül, és közben nincs ásványod, vagy aranyad, nem tudsz építkezni, toborozni.
    Kormányzói képessége sincs mindig a főhősnek, sőt általában nincs neki - ha értékes hős vár a fogadóban érdemes felfogadni kormányzónak.
    A térképen lehetnek adóbegyűjtő helyek, ásványanyag tárolók, de csak úgy tudod begyűjteni a bennük rejlő értéket, ha hetente meglátogatod - ez sem a főhős feladata, nincs is rá általában lehetősége.

Kaland térképen nem sokat játszottam, az is lehet, hogy némelyik nincs jól kiegyensúlyozva, vagy szándékosan építették nehézre.
    A fönt leírtak érvényesek a kampányra is, sokszor szükség lesz hősöket vásárolni, de lesznek olyan pályák, ahol alapból több hőst kell irányítani, akiknek különböző képességei, erősségeik, gyengeségeik lesznek.
    A fejlesztéssel is lehet gyenge hőst kreálni, vagy erőset - érdemes megtervezni, milyen képességeket szeretnél elérni egy-egy hőssel, pl jelentéktelen hősök, akikkel nem tervezel harcolni, kormányzóként lehetnek hasznos képességeik.