1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Oltred
    Működik, legalábbis a kampány módok magyarok.

A küldetések nem teljesen magyarok, van mikor angol, de ha már használtam pl az italokat akkor utána magyar. Furcsa, Zanfa kihívásával teszteltem ezt, ott tapasztaltam ilyesmit.

Köszönöm a segítséget! :)

Oltred
  • pjboy091
    Furcsa, hogy nálad nem teljesen magyar. Nekem mindent lefordított. Tuti, mert most is fent van a gépemen a játék. Esetleg le tudnád írni, vagy fotózni, hogy mi maradt angol? Tettél fel a játékhoz valami modot most, vagy korábban, ami bezavarhat (pl. Eqilibris)?
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.09. 12:04:18
  • Oltred
    Megvan. Bezavart az előző verzió maradványa és én oda másolgattam be a honosítást. :D

Nem 100% magyar, a lényeg van lefordítva benne ahogy észre vettem. Pont azért gondoltam magyarrá tenni a játékot, hogy a küldetéseket is rendesen megértse az ember. Jó mondjuk elég egyszerűen van fogalmazva sok küldetés, na de azért na. :)

Köszönöm a segítséget még egyszer.

Oltred
  • pjboy091
    Elvileg jó nak kellene lennie a GoG-os verzióval. Nem is olyan rég én is feltettem a játékot és ezt a magyarítást használtam hozzá.

Próbáld meg úgy, hogy akkor a h4hun mappában lévő Data és Maps mappákat egyesével másolod a játék könyvtárába (ahol a Heroes4. exe található)

• Oltred
    Köszönöm az eddigi segítséget.

A bajom annyi lenne, hogy letöltöttem a honosítást, bemásoltam ahogy kell, de nem lett magyar. Előfordulhat, hogy csak az alap h4-hez linkelted ide a magyarosítást?

A GoG-os változatot szedtem le amit javasoltál, megy is a teljes kiegészítőkkel együtt.

Oltred
  • JonasSandor
    Ja értem és az assasins creed 3-nak is van ilyen formában?,mert nekem packba lett véve és ott angol.
  • pjboy091
    Innen letölthető a magyarítás: Heroes 4 hun

Miután lejött, ki kell csomagolni és be kell másolni a játék főkönyvtárába, majd felülírni mindent.
  • pjboy091
    Ez igaz, de csak a cd-s változatok. A ma digitálisan kapható Heroes 4 már nem tartalmazza a magyar nyelvet.
  • JonasSandor
    Magyar szinkronnal jelent meg a játék amúgy.
  • pjboy091
    szívesen.
    Van hozzá magyar szinkronom és feliratom. Holnap feltöltöm MEGA-ra és elküldöm a linket ahonnan le tudod majd tölteni

Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.06. 21:41:59
  • Oltred
    Működik, köszönöm a segítséget. Rossz verziót szedtem le...

Esetleg honosítást tudsz hozzá ajánlani? Az ilyen játékokat szeretem érteni, az angolom nem kifinomult, hogy mindent megértsek. :)

Oltred
  • Oltred
    Még nem, de megpróbálom azt is.
  • pjboy091
    Elvileg pedig működnie kéne windows 7-en.
    Próbáltad már a gog-os Complete verziót? :Heroes IV
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.06. 16:48:19
  • JonasSandor
    Az ilyen régi játékokat már nem lehet beszerezni sehonnan sem csak torrentről már ha fent van még valahol.

Erről a kiegről tudtommal nem is volt kapható digitálisan.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.09.06. 16:46:39
  • JonasSandor
    Nálam win 10 64 bit azt csinálta hogy elég sűrűn kifagyott az egész régi gépemmel win 7 32 biten ment simán nem volt semmi.
  • Oltred
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
    Windows 7 64bit rendszeren miként tudnám a ho4 + összes kiegét működésre bírni? kompatibilitást, képernyő méret, szín, rengeteg mindent próbáltam, de az indítás után nem csinál semmit mint ha el se indítottam volna a játékot. ( WoW-ig fel van most is telepítve ) Én régen szerettem, gondoltam elütöm vele az időt újra, de sajnos nem megy valamiért. Azt értem, hogy régi a játék, de hátha tud valaki valami okosságot. :)

Köszönöm előre is a segítséget!

Oltred
  • pjboy091
    Hali, mindenki!

Nemrég hallgattam végig az IDDQD-s adást a Heroes-ról és abban Vologya Mester megemlített egy Heroes essential nevű kiegészítőt. Az volna a kérdésem, hogy ezt be lehet valahol szerezni még? De ha magát a kieget nem is lehet már kapni, akkor valahol elérhetők az abban összegyűjtött kreált mapok valahol?
  • JonasSandor
    Ez várható volt a bukása teljesen új témába kellett volna rakniuk hát így marad a kings bounty habár az is szerintem megdöglött a sok kieg miatt ahelyett hogy teljesen felturbózzák mai grafikára és multival megspékelve.
  • Pio
    Köszi szépen az összefoglalót, szomorú, kár érte... :(
  • pjboy091
    Remélem, mindent jól értettem, de ha nem, akkor valaki majd kijavít. Mindenesetre itt az interjú szerintem legfontosabb részei összefoglalva:
    Erwan Le Breton, a Might & Magic játékok kreatív igazgatója adott interjút az Acid Cave’s honlapnak annak alkalmából, hogy az Ubinál vannak 15 éve a M&M jogai.

• A Heroes 7-et bukásnak könyvelték el. Az eredeti koncepció az lett volna, hogy az eddigi Heroes játékok legjobb tulajdonságait ötvözik, így kapva meg a tökéletes Heroes játékot. De ez nem igazán jött össze nekik, mert ennek az ötlet összedobálásnak az lett a vége, hogy a hetedik résznek nincs saját identitása, hiányzik belőle a lélek, illetve nagy hiba volt a nosztalgiára építeni, mert eredeti ötletek nélkül a harmadik rész egyszerűen fel mossa vele a padlót. Sajnos, nem volt sem elég idejük, sem elég pénzük, hogy megvalósítsák azt amit valóban akartak volna.
    • Több Might & Magic játék is tervben volt (Dark Meshia 2, M&M XI, Might & Magic: Heroes Kingdoms, Might & Magic Raiders ) de egyik sem kapott zöldutat.
    • Ha valamikor lesz következő M&M játék az valószínűleg már nem Azshanban fog majd játszódni.
    • A rosszul teljesítő Hetedik rész után az Ubisoft megszüntette azt a stúdiót aminek a M&M csapat is a részét képezte. Habár elvileg még létezik a M&M csapat, de tevékenységük a jelenleg futó mobiljátékok támogatásából áll.
    • A M&M csapat jelenlegi tagjai:
    Julien Pirou , Theo Gallego és Victor Malineau, illetve van néhány külsős bedolgozó.
    • Jelenleg nem tud semmiféle közeljövőben várható Heroes projektről. Ennek egyik legfőbb oka, hogy egyszerűen nem termel elég bevételt egy ilyen típusú játék, mint amilyen a heroes, ahhoz hogy megérje elkészíteni.
    • Mivel az Ubisoftnak tulajdonképpen a M&M az egyetlen „fantasy” settingű IP-je így több mint valószínű, hogy számíthatunk még M&M játékra, de nem biztos, hogy Körökre osztott stratégiára.
    • Voltak elképzelések arra, hogy valahogy összekötik a New Wolrd Computing féle Might & Magic univerzumot a jelnlegi Ashannal, de ez az ötlet végül nem valósult meg. Csupán néhány vicces utalás és „eastern egg” került be az elődökből.

Arra, hogy mit üzen a rajongóknak az elkövetkezendő 15 évre arra azt válaszolta, hogy igazából nem tudja, hogy, hogy hol lesz 15 év múlva, de annak minden esetre örül, hogy a M&M IP még azért megvan és reméli, hogy egyszer vissza kapja majd régi dicsőségét és ismét a legsikereseb Fantasy világ egyike lesz.

Ezen kívül, még rengetel lore-ral foglalkozó, meg egy-két munkával kapcsolatos kérdés is volt.

Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.05. 17:54:43
  • JonasSandor
    Az az magyarul?
  • pjboy091
    Érdekességként beszúrom ide a Might & Magic frencsájz jelenlegi helyzetéről ( és jövőjéről) szóló interjút: Katt ide!

Elég lehangoló, szerintem.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.05. 14:04:01
  • Pio
    Már épp gondoltam, hogy rákérdezek, hogy lesz-e belőle valami. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket és külön örülök, hogy egy picit az én közbenjárásom is benne van, hogy ez létrejöhetett. :)
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok és Harcosnők!

Egy interjú velem a Heroes of Might and Magic világáról, a magyar Heroes közösségről és mindenről, ami Heroes. Itt találjátok:

IDDQD blog interjú Vologya Mesterrel a Heroes of Might and Magicről

Jó műsor hallgatást mindenkinek! :) PIO-nak különösen ajánlott! :)

Baráti üdv!

Vologya Mester
    Utoljára szerkesztette: Vologya Mester, 2018.09.01. 21:57:43
  • JonasSandor
    Nagyon szomorú vagyok hogy ismét cserben hagyták a népet.
  • JonasSandor
    Igen eddig nagyon szar a felhozatal egyedül az első nap volt fasza meg most a call of chulchulu de a többi egy rakat fos.
  • pjboy091
    Eddig se Heroes, se Kings bounty, vagy bármi ami nyomokban Might & Magic-ot tartalmaz. Szomorú vagyok :(
  • JonasSandor
    Az akkor nem túl bíztató eddig az IC-nek 1 játékukat lehet tudni csak ami nem túl sok. Ubinak meg az eddigieket fogja mutogatni amit az E3-on is voltak.
  • Muki100
    OFF
    SG-n és gépigényen kívül hol szoktál még fórumozni?
  • JonasSandor
    Kint lesz a heroes 8-vagy a kings bounty 2?
  • JonasSandor
    Volt egyszer kínai heroes itthonról proxy-val nyúztam.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.07.26. 14:28:00
  • JonasSandor
    Nagyon várom már.
  • JonasSandor
    Nagyon tetszett vele és örülnék neki nagyon mivel az lenne a soron.
  • JonasSandor
    Gamescomon lesz bejelentés is úúúúúhhhhhaaaaa izgi lesz, csak legyen hősökkel való csata is mint a 4-ben volt.

Kings bounty-ról valami?, jó volna bele kerülne egy new+ játékmód is mint egyre több játéknál is van már. Végére értünk akkor ugyan olyan sereggel folytatódna.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.06.30. 09:24:33
  • JonasSandor
    mindkettő megy win 10-en.
  • Lokker
    Na, csak sikerült mind a kettőt működésre bírni. Heroes 6 csak ablak módban hajlandó betölteni amúgy nem, a 7-nek meg csak egy reinstall kellett. Bár a 6-on látszik hogy valami nem az igazi de megy. Lehet nem szerint a win10-et.
  • JonasSandor
    Milyen volt?
  • JonasSandor
    Kocsink csak 1 van és dolgozik anyám.
  • JonasSandor
    Jó lenne csak szegedtől rohadt messze van így felejtős.
  • JonasSandor
    Milyen géped van?