1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
Oltred #1434 Működik, legalábbis a kampány módok magyarok.
A küldetések nem teljesen magyarok, van mikor angol, de ha már használtam pl az italokat akkor utána magyar. Furcsa, Zanfa kihívásával teszteltem ezt, ott tapasztaltam ilyesmit.
Köszönöm a segítséget! :)
Oltred -
pjboy091 #1433 Furcsa, hogy nálad nem teljesen magyar. Nekem mindent lefordított. Tuti, mert most is fent van a gépemen a játék. Esetleg le tudnád írni, vagy fotózni, hogy mi maradt angol? Tettél fel a játékhoz valami modot most, vagy korábban, ami bezavarhat (pl. Eqilibris)?
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.09. 12:04:18 -
Oltred #1432 Megvan. Bezavart az előző verzió maradványa és én oda másolgattam be a honosítást. :D
Nem 100% magyar, a lényeg van lefordítva benne ahogy észre vettem. Pont azért gondoltam magyarrá tenni a játékot, hogy a küldetéseket is rendesen megértse az ember. Jó mondjuk elég egyszerűen van fogalmazva sok küldetés, na de azért na. :)
Köszönöm a segítséget még egyszer.
Oltred -
pjboy091 #1431 Elvileg jó nak kellene lennie a GoG-os verzióval. Nem is olyan rég én is feltettem a játékot és ezt a magyarítást használtam hozzá.
Próbáld meg úgy, hogy akkor a h4hun mappában lévő Data és Maps mappákat egyesével másolod a játék könyvtárába (ahol a Heroes4. exe található)
-
Oltred #1430 Köszönöm az eddigi segítséget.
A bajom annyi lenne, hogy letöltöttem a honosítást, bemásoltam ahogy kell, de nem lett magyar. Előfordulhat, hogy csak az alap h4-hez linkelted ide a magyarosítást?
A GoG-os változatot szedtem le amit javasoltál, megy is a teljes kiegészítőkkel együtt.
Oltred -
JonasSandor #1429 Ja értem és az assasins creed 3-nak is van ilyen formában?,mert nekem packba lett véve és ott angol. -
pjboy091 #1428 Innen letölthető a magyarítás: Heroes 4 hun
Miután lejött, ki kell csomagolni és be kell másolni a játék főkönyvtárába, majd felülírni mindent. -
pjboy091 #1427 Ez igaz, de csak a cd-s változatok. A ma digitálisan kapható Heroes 4 már nem tartalmazza a magyar nyelvet. -
JonasSandor #1426 Magyar szinkronnal jelent meg a játék amúgy. -
pjboy091 #1425 szívesen.
Van hozzá magyar szinkronom és feliratom. Holnap feltöltöm MEGA-ra és elküldöm a linket ahonnan le tudod majd tölteni
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.06. 21:41:59 -
Oltred #1424 Működik, köszönöm a segítséget. Rossz verziót szedtem le...
Esetleg honosítást tudsz hozzá ajánlani? Az ilyen játékokat szeretem érteni, az angolom nem kifinomult, hogy mindent megértsek. :)
Oltred -
Oltred #1423 Még nem, de megpróbálom azt is. -
pjboy091 #1422 Elvileg pedig működnie kéne windows 7-en.
Próbáltad már a gog-os Complete verziót? :Heroes IV
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.06. 16:48:19 -
JonasSandor #1421 Az ilyen régi játékokat már nem lehet beszerezni sehonnan sem csak torrentről már ha fent van még valahol.
Erről a kiegről tudtommal nem is volt kapható digitálisan.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.09.06. 16:46:39 -
JonasSandor #1420 Nálam win 10 64 bit azt csinálta hogy elég sűrűn kifagyott az egész régi gépemmel win 7 32 biten ment simán nem volt semmi. -
Oltred #1419 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Windows 7 64bit rendszeren miként tudnám a ho4 + összes kiegét működésre bírni? kompatibilitást, képernyő méret, szín, rengeteg mindent próbáltam, de az indítás után nem csinál semmit mint ha el se indítottam volna a játékot. ( WoW-ig fel van most is telepítve ) Én régen szerettem, gondoltam elütöm vele az időt újra, de sajnos nem megy valamiért. Azt értem, hogy régi a játék, de hátha tud valaki valami okosságot. :)
Köszönöm előre is a segítséget!
Oltred -
pjboy091 #1418 Hali, mindenki!
Nemrég hallgattam végig az IDDQD-s adást a Heroes-ról és abban Vologya Mester megemlített egy Heroes essential nevű kiegészítőt. Az volna a kérdésem, hogy ezt be lehet valahol szerezni még? De ha magát a kieget nem is lehet már kapni, akkor valahol elérhetők az abban összegyűjtött kreált mapok valahol? -
JonasSandor #1417 Ez várható volt a bukása teljesen új témába kellett volna rakniuk hát így marad a kings bounty habár az is szerintem megdöglött a sok kieg miatt ahelyett hogy teljesen felturbózzák mai grafikára és multival megspékelve. -
Pio #1416 Köszi szépen az összefoglalót, szomorú, kár érte... :( -
pjboy091 #1415 Remélem, mindent jól értettem, de ha nem, akkor valaki majd kijavít. Mindenesetre itt az interjú szerintem legfontosabb részei összefoglalva:
Erwan Le Breton, a Might & Magic játékok kreatív igazgatója adott interjút az Acid Cave’s honlapnak annak alkalmából, hogy az Ubinál vannak 15 éve a M&M jogai.
• A Heroes 7-et bukásnak könyvelték el. Az eredeti koncepció az lett volna, hogy az eddigi Heroes játékok legjobb tulajdonságait ötvözik, így kapva meg a tökéletes Heroes játékot. De ez nem igazán jött össze nekik, mert ennek az ötlet összedobálásnak az lett a vége, hogy a hetedik résznek nincs saját identitása, hiányzik belőle a lélek, illetve nagy hiba volt a nosztalgiára építeni, mert eredeti ötletek nélkül a harmadik rész egyszerűen fel mossa vele a padlót. Sajnos, nem volt sem elég idejük, sem elég pénzük, hogy megvalósítsák azt amit valóban akartak volna.
• Több Might & Magic játék is tervben volt (Dark Meshia 2, M&M XI, Might & Magic: Heroes Kingdoms, Might & Magic Raiders ) de egyik sem kapott zöldutat.
• Ha valamikor lesz következő M&M játék az valószínűleg már nem Azshanban fog majd játszódni.
• A rosszul teljesítő Hetedik rész után az Ubisoft megszüntette azt a stúdiót aminek a M&M csapat is a részét képezte. Habár elvileg még létezik a M&M csapat, de tevékenységük a jelenleg futó mobiljátékok támogatásából áll.
• A M&M csapat jelenlegi tagjai:
Julien Pirou , Theo Gallego és Victor Malineau, illetve van néhány külsős bedolgozó.
• Jelenleg nem tud semmiféle közeljövőben várható Heroes projektről. Ennek egyik legfőbb oka, hogy egyszerűen nem termel elég bevételt egy ilyen típusú játék, mint amilyen a heroes, ahhoz hogy megérje elkészíteni.
• Mivel az Ubisoftnak tulajdonképpen a M&M az egyetlen „fantasy” settingű IP-je így több mint valószínű, hogy számíthatunk még M&M játékra, de nem biztos, hogy Körökre osztott stratégiára.
• Voltak elképzelések arra, hogy valahogy összekötik a New Wolrd Computing féle Might & Magic univerzumot a jelnlegi Ashannal, de ez az ötlet végül nem valósult meg. Csupán néhány vicces utalás és „eastern egg” került be az elődökből.
Arra, hogy mit üzen a rajongóknak az elkövetkezendő 15 évre arra azt válaszolta, hogy igazából nem tudja, hogy, hogy hol lesz 15 év múlva, de annak minden esetre örül, hogy a M&M IP még azért megvan és reméli, hogy egyszer vissza kapja majd régi dicsőségét és ismét a legsikereseb Fantasy világ egyike lesz.
Ezen kívül, még rengetel lore-ral foglalkozó, meg egy-két munkával kapcsolatos kérdés is volt.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.05. 17:54:43 -
JonasSandor #1414 Az az magyarul? -
pjboy091 #1413 Érdekességként beszúrom ide a Might & Magic frencsájz jelenlegi helyzetéről ( és jövőjéről) szóló interjút: Katt ide!
Elég lehangoló, szerintem.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.05. 14:04:01 -
Pio #1412 Már épp gondoltam, hogy rákérdezek, hogy lesz-e belőle valami. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket és külön örülök, hogy egy picit az én közbenjárásom is benne van, hogy ez létrejöhetett. :) -
Vologya Mester #1411 Üdv Bátor Harcosok és Harcosnők!
Egy interjú velem a Heroes of Might and Magic világáról, a magyar Heroes közösségről és mindenről, ami Heroes. Itt találjátok:
IDDQD blog interjú Vologya Mesterrel a Heroes of Might and Magicről
Jó műsor hallgatást mindenkinek! :) PIO-nak különösen ajánlott! :)
Baráti üdv!
Vologya Mester
Utoljára szerkesztette: Vologya Mester, 2018.09.01. 21:57:43 -
JonasSandor #1410 Nagyon szomorú vagyok hogy ismét cserben hagyták a népet. -
JonasSandor #1409 Igen eddig nagyon szar a felhozatal egyedül az első nap volt fasza meg most a call of chulchulu de a többi egy rakat fos. -
pjboy091 #1408 Eddig se Heroes, se Kings bounty, vagy bármi ami nyomokban Might & Magic-ot tartalmaz. Szomorú vagyok :( -
JonasSandor #1407 Az akkor nem túl bíztató eddig az IC-nek 1 játékukat lehet tudni csak ami nem túl sok. Ubinak meg az eddigieket fogja mutogatni amit az E3-on is voltak. -
#1405 OFF
SG-n és gépigényen kívül hol szoktál még fórumozni? -
JonasSandor #1404 Kint lesz a heroes 8-vagy a kings bounty 2? -
JonasSandor #1400 Volt egyszer kínai heroes itthonról proxy-val nyúztam.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.07.26. 14:28:00 -
JonasSandor #1387 Nagyon várom már. -
JonasSandor #1385 Nagyon tetszett vele és örülnék neki nagyon mivel az lenne a soron. -
JonasSandor #1383 Gamescomon lesz bejelentés is úúúúúhhhhhaaaaa izgi lesz, csak legyen hősökkel való csata is mint a 4-ben volt.
Kings bounty-ról valami?, jó volna bele kerülne egy new+ játékmód is mint egyre több játéknál is van már. Végére értünk akkor ugyan olyan sereggel folytatódna.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.06.30. 09:24:33 -
JonasSandor #1375 mindkettő megy win 10-en. -
Lokker #1374 Na, csak sikerült mind a kettőt működésre bírni. Heroes 6 csak ablak módban hajlandó betölteni amúgy nem, a 7-nek meg csak egy reinstall kellett. Bár a 6-on látszik hogy valami nem az igazi de megy. Lehet nem szerint a win10-et. -
JonasSandor #1372 Milyen volt? -
JonasSandor #1369 Kocsink csak 1 van és dolgozik anyám. -
JonasSandor #1367 Jó lenne csak szegedtől rohadt messze van így felejtős. -
JonasSandor #1364 Milyen géped van?