1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
#322 nekem első találatnak dobta fel a fészbúk oldalukat, ott meg szerepelt az oldal címe.. -
SlipKnoTiaN #321 Köszi szépen, bár marha egyszerűnek és logikusnak tűnik így már.:)
A "heroes magyarország" kulcsszavakra, meg egyebekre sem hozta elő.
Még 1x köszönöm! -
#320 http://www.hommm.hu/ -
SlipKnoTiaN #319 Srácok, az "új" Heroes Magyarország oldalt be tudná valaki linkelni ide nekem??
Csak mert a régi már teljesen leállt, az újat meg nem találom.:/ -
Andrews2007 #318 Zene készül videó 1
Zene készül videó 2
2 videó hogy hogyan is készült az Academy zenetémája! :) -
Andrews2007 #317 Academy Magic hősök -
#316 Nem semmi! Tényleg elég részletes. :) -
Andrews2007 #315 Ashan térképe
Ashan térképe részletesen -
Andrews2007 #314 Academy Might hősök
Az Academy Erő hősök erőből megoldják a dolgokat! -
bendáj17 #313 Szerintem is nagyon állat tetszik :D -
#312 Nem voltam elájulva a Haven várnézettől, de ez elég jó, kreatív. :)
Mintha nem is ugyanazok készítették volna. -
Pio #311 Lustáknak itt van egészben, szerintem nagyon jó lett. Mondjuk nekem a Haven is bejött, amit amúgy mindenki szidott szóval nem vagyok mérvadó... :)
-
Andrews2007 #310 Már jó linkkel a Nekrók új városa -
Andrews2007 #309 A Pókváros a nekrók városa.
A hivatalos blog nem akar rendesen bejönni biztos túlterhelték a fanok. :D
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.02.04. 19:28:39 -
Andrews2007 #308 Sok új februári Heroes 7 kép!
Kiadtak jó pár új képet! Még csak alfa verzió! A városkép javult, de még mindig nem tökéletes. Azért az tuti szép lesz a játék! :)
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.02.02. 20:27:40 -
Andrews2007 #307 [/URL][URL=http://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/january-community-news]Közeli Heroes 7 frissítésekről infók
A közeli várható Heroes 7-es új frissítésekről.
Nekró várkép és zene, Academy hősosztályok, Haven videó stb. -
#306 Most meg működik a lövés. Kissé bizonytalan, néha működik gond nélkül, néha meg nem. Fura. Egyébként jó játék. -
#305 Jól néz ki, és jól fut az Acer Iconia A1-810 tableten, és csak 8 font a steames 12 fonttal szemben. Az irányítás is elég jónak tűnik eddig, csak a lövést nem akarja megcsinálni, hiába tapicskolom kétszer az ellenséget... nem értem miért. Mindig csak az inforációt adja be róla.
Shiwo, neked csak sima dupla kattintás az ellenségen a lövés?
Utoljára szerkesztette: gandrus, 2015.01.29. 20:58:46 -
#304 szórakoztam vele 10 percet tableten.. egész irányíthatónak tűnt az első harcig..
elég furcsa a logikája.. ott anyáztam egy sort... ugyanis..
- a pályán felszedni dolgokat dupla érintés
- a távolsági támadás dupla érintés
- ha közvetlen mellettem az ellenfél, akkor tudom dupla érintéssel támadni
- de ha nincs mellettem, csak elérhető távolságon belül van, akkor a dupla érintésre elvesztem a köröm !!!!!
olyankor a támadásra lenyomva kell tartanom az ujjam az ellenfélen, majd a megjelenő sárga mezők egyikére ráböknöm, hogy honnan akarom támadni..
oké, tudni akarja honnan támadok.. de könyörgöm, dupla érintésre akkor legalább ne skippelje a körömet ..
-
Pio #303 ITT nézhető HoMM III HD remake stream. -
Banszien #302 Imádtam a 3. részt, de véleményem szerint nagyon szűklátókörűnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa, hogy az 5. rész mennyit javított még rajta. A 3 "jóságához" nagyon nagy részben hozzájárul a nosztalgiafaktor. De visszanézve igen is voltak komoly hibái, a legnagyobb talán az iszonyatos mértékű kiegyenlítetlenség. Az 5 egy nagy lépés volt, viszont abszolút nem tért el olyan mértékben az eddigiektől, hogy elvesztette volna a heroes érzést (ellenben hattal). Nagyon sokat játszottunk mi is multiban a hárommal, de manapság inkább az 5-tel játszunk. Sokkal kiegyensúlyozottabb, és sok más hibát is kijavítottak. A 6 ezzel szemben valóban nem sikerült jól. Bár ez teljes mértékben a ubisoft hibája volt, és nem a Black Hole-é. Itt egy nagyon érdekes írás egy volt BH dolgozótól, aki részt vett a 6 fejlesztésében. Nagyon nagyon érdekes, javaslom akinek van 1-2 perce olvassa el, jó egy kicsit a színfalak mögé látni:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=470614 -
bgabor #301 Hát én ezt a felturbózott harmadik részt tutira azonnal megveszem!
Szerintem az ötödik rész háromdésítése óta a Heroes sorozat fabatkát sem ér. Bezzeg a legendás második és a harmadik rész! Mai napig tolom őket. A legviccesebb az hogy az ótvar 5.-6. részek fényében még a negyedik is egész jó. -
Andrews2007 #300 Igen ebben igazad van. Főleg hogy sok a troll is a Shadow Council honlapon láthatóan aki csak flammel és spammel! -
Pio #299 Azért szerintem kicsit sokat rinyál a community. Egészen konkrétan mindig, mindenen. :)
Komolyan egyre jobban tetszenek a játékkal kapcsolatos hírek, aztán megnézem a kommenteket a honlapon vagy a facebookon és az élettől is elmegy a kedvem. -
Andrews2007 #298
Nekropolis bocsánatkérés és esetleges változtatások
Már meg is volt a bocsánatkérés a nagyon (Heroes 6-hoz) hasonló Nekropolis egységek okán.
Necro - A word fro | Might & Magic® Heroes 7 | Ubisoft Official
mmh7.ubi.com
1-2 modellt egységet lehet lecserélbnek vagy más lesz a kinézete
de a képességek maradnak bár még az se tudjuk mik azok -
steweee #297 elég durván jó lesz ahogy elnézem.....
sosem gondoltam volna hogy idáig "fajul" ez a játék. anno az első és második rész után az ember azt hitte, olymposzi magasságokba juott ez a játékkategória a hmm3-nál. :) -
Andrews2007 #296 Kérdések és válaszok 3. rész - Kiderül többek között hogy neutrál lény lesz a griff és van egy kép is a tenger tündéről! -
Andrews2007 #295 The Wizards Waltz (Academy Faction Theme)
Academy zene -
Andrews2007 #294 Ez a titán közelharcos támadása. Tud lőn is amint a demó videóból kiderült. Kérdés hogy az alap változat is tud e már.
A fejlesztett lényeknek az Academynál a kritikus ütésük van a simánál pedig a sima.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.01.23. 19:42:34 -
Andrews2007 #293 Frissült a tegnapi alap lények kinézete és ott vannak a sima változatok is most.
Megkaptuk az elit és bajnok lényeket is.
Necropolis alap egységek felfrissítve új képekkel
Necropolis elit és bajnok egységek bemutatva most a sima változatok képeivel
Azért nagyrészt ugyanaz kinézetre is mint a Heroes 6-ban....
De legalább van újra Csontsárkány és új névvel és lóval tért vissza a kaszás, amolyan Dead Knight pótlék a H3-ból. Plusz van élőhalott pók. -
Ohyner #292 Bennem azért pár kérdés felmerült az egységeket látva. Tény, hogy a többség nagyon tetszett, de ez a cabir master támadás nekem kicsit bugyuta. Jobban tetszene, ha tűzlabdát lőne ki a pofáján.
A varázslók szépek, de nekem ez a varázsszőnyeges stílus nem jön be. Ez mondjuk egyéni ízlés dolga.
A champion madárban nagyot csalódtam. Mi ez a sok csillám vagy csillag vagy mifene? Valamiféle füstös hatás, vagy örvénylő vonalak önmagukban szebbek lettek volna. Nekem nagyon elüt a többitől a modell stílusa. Nem látom benne az erőt. Nem áraszt félelmetes hatalmat, vagy magasztosságot, csak cukiságot.
A titán kapcsán egy kérdésem van. Nem lesz távolsági harcos? Az animációból én ezt szűrtem le. Nagy változás, de így csak egy upgrade gólem. Remélem nem lesz igazam.
Hirtelen ennyi. -
bendáj17 #291 Köszi ez tényleg brutál jól néznek ki. -
Andrews2007 #290 Academy egységek 3D-ben
A varázslók egységei is már fent vannak 3D-ben! Jól néznek ki!
-
Andrews2007 #289 Mp3-ban. :) Sajnos nem publikus... A zeneszerző adta annó, ahogy a többi számot is. -
Banszien #288 Hol hallgatod? :D Én is kíváncsi lennék rá :) -
Andrews2007 #287 S elvileg épp a nekrók zenéjét hallgathatom! :)
Az már nekrósabb! :D
Dungeon szerintem most nem lesz annyira lila eleve mások az egységeik is. Sokkal inkább H3-asak! :) -
#286 kaptak némi Dungeon beütést... -
Andrews2007 #285 Heroes 7 Necropolis alap lények bemutatása
Heroes 7 Necropolis alap szintű lények!!!!
Érdekes a hosszú bevezető, hogy elnézést hogy kevésbé másak mit a H6-ban látottak, de elégedettek voltunk velük! Azért lesznek új lények is mindjárt pl Élőhalott pók! :D A kinézet minőségén remélem még gyúrnak ez kb H5 H6 szint a képeken. (Mondjuk ott is van, hogy nem végleges) Haven és Academy lények pl jól néztek ki. Ja ás visszatérnek a régi típusú felélesztéses képességhez ahogy a Herose 3 Heroes 5 -ben láthattuk. Erről les külön cikk is majd.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.01.21. 17:42:19 -
Andrews2007 #284 Haven Magic hősök
Haven Mágus hősök 3 féle van itt is mindegyikből van női és férfi is.
Kérdezz felelek 2. rész
A kérdezz felelek 2. része a produktummal magával a játékkal kapcsolatos kérdésekre itt vannak a válaszok.
Heroes VII év végi és 2015 év eleji összefoglaló videó
Heroes VII hivatalos blogoldal 2013 év végi és 2014 év eleji frissítések ismertető
Csináltam is egy nagy 2. összefoglalót az eddigi hírekről.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.01.17. 14:42:50 -
Andrews2007 #283 Random map generator lehet hogy csak az 1. kiegészítővel lesz nem eddig is mindig így volt!