1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Andrews2007
    Ez régóta van sajnos a shadow councilnál nem tudom miért. Csak ott.
  • Szaruman
    Mindenki másnál is hiányzik.
  • Carmang
    Nem az a baj, hogy nem URL-ként szúrod be, hanem, hogy széttörik a link szövegezése. Nem tudom hogy csinálod, de nálam a linkek egy része teljesen hiányzik, három pont van helyette. Pl:

https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/ ... -s-revenge

Innentől kezdve ez használhatatlan.
  • Andrews2007
    Tudom hogyan kell csak reggel dolgoztam és nem volt időm egyenként beszúrni.
  • Shiwo
    a linkeket megint nem sikerült megfelelően beszúrni (:
  • Botond #477
    Van már időpontja a második bétának?
  • Andrews2007
    https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/ ... -s-revenge
    Sylvan faji skillje! A természet bosszúja!

https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/ ... ght-heroes
    Sylvan erő hősök
    https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/ ... gic-heroes
    Sylvan Mágia hősök

https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/ ... oming-beta
    Itt szavazhatunk a további 2 fajra a 2. bétába. Egyre szavazhatunk, de a top2 jut be az Academy és Haven mellé.

• Andrews2007
    Már lehet szavazni mely 2 másik nép csatlakozzon a 2. bétában a Haven és Academy mellé.
  • Andrews2007
    Sylvan lények 3 d ben képeségekkel
    Az elfek 3Dben!
    PLusz lehet szavazni a 2. bétára mely 2 nép legyen benne a 6 darabból!
  • Carmang
    Fú, a sárkány tetszik. Volt fantáziájuk, le bírtak szakadni a klasszikus sárkányról.

Viszont úgy látom a lényleírásnál megint elgurult a gyógyszerük. Az Ancient Treant-nál a "bark" szó használatából szóviccet akartak vajon csinálni? :D
  • Andrews2007
    Sylvan bajnok lények
    És a Bajnok Sylvan lények Zöld Sárkány és az 'Ent'. :)
  • Andrews2007
    Béta lény adatok
    Részletes táblázat a bétában látott Academy és Haven és Neutral lények adatairól, tulajdonságairól.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.06.25. 21:46:51
  • Andrews2007
    A Blade Dancer és master meg rajtad mosolyog? :D Mert kicsit mosolyog. :D
  • Carmang
    Elég pofásak a lények :)
    A leírásokon majdnem besírtam. A Sun Deer-t megmosolyogtam, milyen kis mókásak :) Aztán a Blade Dancer-t is. És akkor jött a Blade Master :D
  • Andrews2007
    Heroes 7 Sylvan-Elf elit egységek bejelentve Druida, Szarvas, Pengetáncos

Sylven elit egységek
  • Lokker
    Jó de ez az ezsgé itt minden fordítva működik. Amúgy engem nem zavar.
  • Andrews2007
    Sylvan alap lények

Tudom hogy kell de ha sok link van bevallom picit lusta vagyok 3-4 elemre kattintani plusz sokszor a http részt duplán veszi és úgy se jó. Sok fórum motornál már elég egy link és kész. PL Filmkatalogus.
  • b-type
    Lezárták a bétát (pont most akartam vele nyomni kicsit)
  • Carmang
    Azért zavar, mert amit bekopizott Andrew, az nem egy működő link. Nem mutat sehova. Vagyis nem tudom megnézni, hogy mit akart nekünk mutatni. Így meg mi értelme?
  • Pio
    Annyit csinálj Andrews, hogy rányomsz a szövegdoboz alatt az "URL beszúrása" gombra és azon keresztül teszed be az új linket és úgy jó lesz.
  • Shiwo
    annyiban zavaró, hogy így nem lehet megnézni egy kattintással, akkor meg mi az értelme...
  • Lokker
    Miért zavar?
  • Carmang
    Lehetne, hogy rendesen berakod a linkeket? :)
    Nem tudom nálatok hogy jelenik meg, de az előző kommentben így néz ki a link: "https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/ ... he-harmony"
    De rendszeresen így néznek ki a linkjeid, nem ez az első eset. Most már kezdem unni :)
  • Andrews2007
    https://mmh7.ubi.com/us/blog/post/view/ ... he-harmony
    Sylvan is coming! :D

Jönnek az elfek! :D
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.06.19. 23:32:40
  • Dzsini
    Ez így tökéletes, köszönöm az információt! Akkor várunk türelemmel míg lesz dátum.
  • Shiwo
    az nem akkora baj, ha bugosan jön ki a játék, az a baj, ha nem javítják utólag.. H6-ban még vannak problémák, mégis úgy hagyták... nem jó ómen...
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Gandrus: Igen, van még mit javítani a játékon, ez tény... Meglátjuk, lesz e szeptemberi megjelenés... Félek tőle, hogy igen és eltelik még vagy fél-egy év, mire "tökéletesen" játszható lesz a játék... De sajnos ezen nincs semmi meglepő, a játékok 95%-a így jelenik meg napjainkban...

Dzsini: Lesz előrendelés az oldalunkon, de ameddig nincs hivatalos megjelenési dátum, addig sajnos hivatalos magyar ár sincs sem a sima, sem a gyűjtői változathoz... (Egyébként alapáron exrákkal lesz nálunk rendelhető előre láthatóan mindkét változat, köszönhetően a magyar kiadó és az oldalunk között meglévő partneri kapcsolatnak.) Szóval türelem, amit ezúton is köszönök... Ha gondolod, írj egy e-mailt a [email protected] e-mail címemre és felveszlek egy listára és amint aktiváltuk az előrendelést az oldalunkon, küldök e-mailben egy értesítést. Remélem ez így megfelelő részedre, sajnos egyelőre többel nem tudok szolgálni...

Baráti üdv!
  • Dzsini
    Nem tudom volt-e róla szó, lehet majd (vagy már) tőletek dobozos gyűjtői kiadást venni? A VI-ból is tőletek van meg bátyámnak, és mikor meglátta a VII dobozát, rögtön kérdezte, hogy ugyanonnan meg lehet-e rendelni?
    A weboldalatokon a rendelében csak a IIIHD van, és áprilisban ezt írtad: "Bővebb információk hamarosan itt a hírekben és érdemes lesz figyelni majd a JátékRendelés menüpontunkat a speciális csomagok kapcsán. "
  • gandrus
    Az jó! Az Age of Wondersek egyik jó tulajdonsága a szimultán kör lehetősége volt.

Amúgy a beta még eléggé bugos. A kedvencem, amikor nem tudtam megvenni a bajnok egységet a recruit gombbal, de a recruit all gombbal simán megvette. A lábbelik szintén nem csinálnak semmit, hiába teszem rá a hős lábára.
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Igen jól látod, lesz szimultán mód a játékban. Erről még nem sok infó látott napvilágot, azonkívül, hogy lesz benne. Én kicsivel többet tudok a dologról, de mivel nem publikus még, ezért nem beszélhetek róla... Baráti üdv!
  • gandrus

Lehet én vagyok feledékeny, de a Heroes VII-ben lesz szimultán játékmód? Mert az a sim turn a turn type menünél számomra azt sugallja.

Tud erről valaki valamit?
    Utoljára szerkesztette: gandrus, 2015.06.15. 22:02:47
  • b-type
    Egész jól működik, keret nélküli ablakban futtatom, valóban elég csúnyácska, dx9-ben megy és mindent feltolva sem szép egyelőre...de elnézve a grafikát sztem is szándékos, nem elcseszett, hanem rendben van csak hiányoznak a csillantós effektek.
    Nem könnyű véleményezni, mert jó érzés egy újdonságokal vegyített HoMM verzióval játszani, de nem rossz, sőt meglepően stabil.
    A linket én is köszi BoneDragon-nak a #437-ből. Nem hinném hogy visszacsinálnák, örülök hogy megvettem...sztem elég sokára jöttek rá, akár még szándékos is lehet...ennél hamarabb szoktak reagálni egy elárazásra szvsz.
  • Pio
    Én is úgy gondolom, hogy nem fogják elvenni, grat annak, aki bemákolta! :)
    És köszi az első beszámolókat, ígéretes.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.06.11. 18:31:01
  • gandrus
    Szerintem nem vehetik el, ha a vásárlás már megtörtént. Itt angliában legalábbis hasonló hiba esetén a meghirdetett áron jogod van megvenni az adott terméket. Más kérdés, hogy miután a hibára fény derül, azonnal korrigálják, lecserélik az árcédulát.
  • Botond #448
    Remélem! :)
  • Andrews2007
    Sajnos hiba volt most újra a régi ár.van. Heroes Community-n írták hogy elnézte az ubi a Heroes franchisera csinált 75% akciót Steamen és Ubishopban de véletlen a H7 re is. :D.
    Remélem nem veszik el.
  • Dzsini
    Pont akartam szólni, hogy Steamen ha nem játszottál még 2 órányit vele, akkor vissza lehet váltani
  • Botond #445
  • gandrus
    Azt nem tudom, de 12,50 GBP-ért megvettem, és a uplay-hez hozzáadta a Heroes VII előrendelést+betat. A Heroes 3HD-t gondolom majd a Heroes VII megjelenéssel együtt kapom meg. :)

Szerk:
    A steames Heroes 3HD-t meg visszamondtam, és visszatérítik az árát. :)
    Utoljára szerkesztette: gandrus, 2015.06.10. 08:16:04
  • Andrews2007
    Ez nem valami hiba az Ubinál ? :D Néha volt ilyen steamnél is hogy véletlen új játék volt nagyon olcsón javították is.